World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azon én is röhögtem de Helgát mégcsapta a kalapács?
Engem is szórakoztat amikor látom hogy vannak ilyen féleszû emberek mint te.
patchaou
Bocsi Szpecnyaz mégegyszer. Egy ideig nem jártam erre ezért nem tudtam hogy visszaesõ. Tudom ez nem ment fel a bûnöm alól.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Lunki88
A múltkori helga asszonyos poénjai nekem tetszettek... <#idiota>
patchaou
Felõlem 😊

És bocsi a fórumlakóktól hogy etettem, de jobban elszórakoztatott mint a td-k vagy noobok miatti sírás 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Te a haverom vagy ugye?
Most nem azért, de a topik jó része szintén olyan idióta mint a troll barátunk, mert a sok kérés ellenére még mindig társalog vele. Megérdemlitek hogy esténként a mûsorát nézzétek (tisztelet a kivételnek).

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Menyél aludni holnap iskola.
Mindjárt küldi a szokásos szellemtelen: "anyyád" "buzi" "szánalmas vagy" privát üzeneteket 20-30-40-szeres darabszámban.

angelus1991ster.blogspot.hu

voivod32
Amikor ezt megint megláttam, szó szerint könnyeztem a röhögéstõl! Komolyan mondom, engem szórakoztat, és bírom a kitartását. A faszomnak volna kedve a nyolcvanadik regisztrációt végigcsinálni!<#taps>

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Hát igen . Önértékelési zavarral rendelkezõ, köcsöghangú kiss hülye csinálhatja ezt immár hónapok óta. Kurvára fölöslegesen és a poént-viccet teljes mértékben mellõzzõ ...... .
Nicknevei a kis homónak:
Philip4
sudan
keitel33
marcel3232
Helga asszony
Maris asszony
gyuszopapa111
kaszás666
bigfoot777

Nem tudom ki a szánalmasabb te vagy az apád.
Az lenne a legjobb😄 Csak tuajdonságait nézve ilyen kisebb Char B1 változat.

patchaou
Volt egy ilyen tippem is. Borítékolhattam volna, hogy valami kis üveghangú hülyegyerek, akinek leszólták a youtube-os videóját 😊

Te fogyatékos.
Prémium 3-as GrossTraktor jó lenne , ha ajándék prémium tank lenne valami évfordulóra. Csak a tier4-es ágyúja és nagyobb nyilvánosságot kapó tesztelési idõszaka miatt 750-800-950-1000 arany lesz az ára. 200-300 aranyat megér szerintem.

patchaou
Ok, nem etetlek tovább, bár megtehetném, mert trollnak még igen kezdõ vagy. Csak reménykedem abban, hogy elvisz valami ritka és kurvaronda betegség mielõtt gyerekeket nemzenél. Szép estét 😊

Master91
Erõsen esélyes szerintem.
Nem lehet, hogy valami ajándék lesz késõbb a Grosstraktor? Olyasmi, mint a Locust, T1E6, LTP, T7CC volt.

Lehet hogy a t150-el kapáló gyerek.
Ha az én dumám szar akkor a tied agyhalott szinten van.Tanulj meg írni aztán pufogj te szerencsétlen.
patchaou
Ezeket a szar dumákat amúgy honnan szeded, vagy ki súgja? Komolyan érdekel. Elsõ tippem az, hogy egy hozzád hasonló, korban hozzád illõ tízes évei elején járó kis barátod...

Most látom, hogy már megvolt! 😞
A lvl 80-as Helga asszonyt hozd be.
Gifet akarunk! Gifet akarunk! Gifet Akarunk!
Master91
Már kovácsolják a ban hammert, kár írni neki.
Lunki88
Úgy hiányoztál már nekünk. Remélem felkészülten jöttél.
A te apád otthagyott titeket mert nem volt kedve a hülye fejedet bámulnia minden nap.
Azért mert aki olyan hülye hogy megvegye fizessen meg érte.
Olyan vagy, mint az õszibarack: szõrös és ütõdött.

patchaou
Még tiszta szerencse, így talán nem fogsz megkívánni úgy mint apádat. XD

Az új tier3-as Grosstraktort miért kell prémiumba berakni?

Anyád zsákba vitt az óvodába olyan ronda vagy.
toocha
Kicsodán? <#eplus2>

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

patchaou
Semmi gond. Ez még csak nem is trollkodás. Kis pelyhedzõ pöcsû dzsasztinbíber utánzatok hiszik legfeljebb csak azt, hogy menõ dolog arc nélkül beugatni idegeneknek egy fórumon. Majd kinövi.

GabeE3e
Nézzetek át rajta, és ne válaszoljatok, higgyétek el ez fáj neki a legjobban.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

hmm úgy látszik úgy mûködik mint a démonok, kimondod a nevét és megjelenik. Bocs hogy elszábadítottam xD
Látom te sem az eszedrõl vagy híres.De inkább hagylak hülyébb már nem lehetsz.
patchaou
1. Nem volt semilyen kérdés, mint ahogy ez sem az volt. Tudod nyomikám a kérdõ mondatnak kérdõjel van a végén. Ilyen: ?
2. Mivel a nemi indentitásommal nincs baj ezért nem zavar ha egy látens homoszexuális nyilvánosan buzinak nevez, mivel ezzel csak arról tesz tanúbizonyságot, hogy szeretni a faszt.
De az anyázást nem tûröm még egy ilyen jelentéktelen magát trollnak gondoló kis ratyitól sem.

Az volt szar aki megcsinált téged te kancsal hülye gyerek.
Rohadtul el vagy tájolva. Nem védtem õket. Csak annyit mondtam, egy cég olyan szolgáltatást nyújt ami a többségnek kell. PONT. Azért nem csinálnak meg valamit, mert a többségnek nem az kell. A gondolat menetemet nem ismered, és a ebben mi a a szar a védés? Hol látsz te itt olyat, hogy azt mondom, ez így helyes, ez így jó? Sehol, akkor mit kell magyarázni?

Abból meg igenis kurvára elég, hogy ilyen olyan rohadt szar a cég, szar a termékük, akkor nem kell használni fizetni érte meg fõleg nem kell!

Szarul csinálják? Ha majd mindenki így gondolja csõdbe mennek és kész, történet vége. De amíg a többség szerint jól van így és fizetnek, nem fog változni semmi, és rohadtul felesleges emiatt hõbörögni. Így mûködik akár tetszik akár nem, minden kicseszett cég.

Mi van nem tudsz a kérdésre válaszolni baj van a felfogó gépességeddel te kretén.
patchaou
Valaki rakja ki innen ezt a szarfaszút mielõtt megkeresem és kitaposom belõle a szart. Köszi.

Anyád tudja hogy buzi vagy.
patchaou
Nem. Most elõször raktam be modot... Persze hogy újraindítottam XD
Amúgy már látom hogy a fileoknak 8.9-es útvonal van megadva, szóval ez lehet a bibi.

voivod32
Újraindítottad?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

patchaou
Bemásoltam a cuccokat a helyükre, de nálam minden ugyanolyan. Semmi nem változott.