World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az 1900as kína bokszer lázadás leverésére induló német csapatokat búcsúztatta a villás bajszú Vilmos egy beszéddel. Ennek az volt a lényege hogy legyenek könyörtelenek stb, akkor ezen röhögött a fél angolszász közvélemény és rájuk ragasztották a hun gúnynevet. Ez megmaradt a két világháborúban is, mint a németek gúnyneve az angolok és amcsik számára.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

No offense, de pont ezért írtam modi topicba, hogy pont annyit tesz hozzá a troll a napi élethez, mint bárki más.
Ebben is ha nem lenne benne az 500 eff meg a PL simán ugyanannyi értelme lenne mint a repülõ pankrátornak.
Ám fain.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ja, tehát nincs egy mondat se ahol védem õket, de te tudod hogy védem õket. Beszarás.

*látom
Hiába mondogatod, ha ellentmond a tényeknek. Nem a fejedbe látok bele, hanem az írásaidat látod. Mint a politikusok, mikor vöröslõ fejjel ordítják, hogy márpedig õk nem lopnak. Nem, nem, nem!
Lunki88
Amúgy nem túl szép dolog hogy lengyel barátainkat itt szekáljuk állandóan. 😊
Master91
500 effes PL player

Nem védem õket. Hanyadjára mondjam? Nem védem. Nem védem. Nem védem. Fel bírod fogni? Igen, nagyon sok minden van ami nekem sem tetszik benne. Ezeket sokszor el is mondtam! Kezdve az OP tankoktól, a nem sebzõ lövéseken át, a bugokig ,és a rémes játékosállományig.

Szóval ne legyél már látnok és ne akarj bele látni a fejembe, és nem védem õket soha nem is védtem. Mi a szar hát ekkora baromságot összehordani. Komolyan, mi a faszom elment az eszetek? Ennyire nem lehettek elcseszettül idióták!

Ja, és persze továbbra is baszol idézni olyan mondatot ahol ,,védem õket" de ki magyarázod ja persze...még direkt úgy is csinálok hogy védem õket, csak közbe csak még se mert furmányosan fogalmazok... ez túl megy a szánalmasság határán.

Van egykét érdekes infómorzsa mint a Fallout 3-ban vagy valamelyik elder scrolls részben. 😄
Semmi érdekes. Mehet mindenki CW gyakorlóba. Nincs semmi látnivaló. <#nyes>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

😞 ne menny el, hozd a másik accodat is kérlek. Szórakozni akarok.

#286522 persze ezt csak úgy írtam, de semmi értelmét nem látom tovább növelni a gépigényt ha optimalizálatlan az engine. Így is igen sokan tweakerrel játszanak.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ez miez...?

150 hsz.. Volt is valami értelmes vagy csak a titánok harca meg a hülyegyerek a gifekkel...?

Nincs kedvem feleslegesen olvasgatni..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

"

The origin of the term dated back to the Boxer Rebellion (1899-1900); in despatching his troops to China Kaiser Wilhelm II instructed them in a speech to behave like the Huns of old and to wreak vengeance ("let the Germans strike fear into the hearts, so he'll be feared like the Hun").

The term was widely used by Allied propaganda to suggest the worst kind of conduct from the German 'Huns', crushing neutral nations and imposing brutal rule upon conquered peoples."

Én is nemrég óta tudom csak. Csodálkoztam is rajta. Fentebb az eredete honnan van. Lényegében a németeket a régi hun barbár vérengzõ hordához hasonlították a propagandisták.

Mármint Hun-nak?
Ok köszönöm.
Ezt nem tudtam.
Azért is furcsállottam, mert azért amicsnak nem pont velünk volt a legtöbb bajuk ezekben az idõkben.
Ott voltak a négerek, olaszok, írek, zsidók, németek...

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Természetesen nagyon vigyázol rá hogy soha ne írj ilyet szó szerint, de a hülye is látja, hogy véded õket. És mint mondtam, évek óta látom a kommentjeidet, úgyhogy ezt magyarázd másnak.
A stílusodból meg vegyél vissza, vagy mássz be a konyhaszekrény alá azokért a bogyókért.
A "kapitalista" nem feltétlenül szinonimája a "pénzéhesnek". Sajnos a mai világban sokan összekeverik a kettõt, pedig nem ugyanaz.
Master91
Grafikásra bele kötök

FTR-en már jó ideje ( ~majd 2 éve ) volt szó hogy a WG tankokat fogják ki okádni, aztán jön a grafikai fejlesztés

ez csak egybe esés hogy most jött a szebb grafú WT, ne azt mondjuk hogy a WT miatt jön az új graf!
Megbocsátunk az értelmi szintedbõl többre nem is telik.
Bocsánat, már az elsõben is.

Ezzazz, idézz egy mondatot te kis sz*arrágó. Mit képzelsz magadról?? Miért nem érti meg senki mi a kapitalizmus??? A WG kapitalistán kapitalista, nem védem õket, de miért vagytok képtelenek megérteni ezt a kapitális tényt!!! A lepukkant volgát sem küldték még el, hiába járattam a szám 6 órán keresztül serb irodájában az íróasztal alatt. Idióták vagytok mind!! És ezt most a kapitális kapitalista kapitány mondja vagyis én!!!

Szóval aki azt mondja egy habzószájú elmebeteg vagyok annak a házára ráborítom az MTA könyvtárának összes második osztályos történelem könyvét. és az a kis szarcsimbók aki kételkedik annak elárulom hogy egyet füttyentek és 80 db IFA meg ural teherautót bocsátanak a szolgálatomra.

Nem vagyok elmebeteg!!! A kapitalizmus is ezt mondja a fejemben!!!

"Bárminemû hasonlóság TD hozzászólásaival csupán a képzeletetek mûve. Felelõsséget nem vállalok, ha emiatt rátok is rátokszáll, hogy lecapslockolja a hajatokat a fejetekrõl."

Németeket hívták így az amcsik a 2. VH-ban.

És ezeket mégis hol írták nagy számban megmondanád? Mert a legnagyobb számú panasz a spotting rendszer átdolgozására érkezett és a játék optimalizációjára. És ezek még most is 3 év után komoly problémák 😄

"Szerinted miért volt arty nerf, és miért akkor? Akkor jutott eszükbe a fejlesztõknek? Egy szart, üzleti megfontolás, mi kell a többségnek. "
Mert retardáltak voltak hogy olyannak csinálták meg amilyennek, most pedig próbálják helyrehozni amit elbasztak. TD-k dettó.

"Szerinted minek a fejleszett grafika? Most jutott eszükbe?"
Nyílvávalóan megnézték hogy néz ki a warthunder GF és elhatározták hogy na most õk megmutatják. A játékosok meg megint kurvára fognak örülni mert a játék csak egy még optimalizálatlanabb pempõ lesz és játszhatunk egy jót 15fps-el jobb esetben. Tudod fontossági sorrend. Szarra nem lehet várat építeni de mindegy cicomázzuk ki csak szép legyen. Legyen mit mutogatni.

"A két új játékmód anno hogy is jött? Nem hirtelen jutott eszükbe. "
csak 2 év kellett hozzá hogy letegyenek kettõ helyett 1 capkört ugyanarra a pályára *taps*

"Minek raktak be második német TD ágat?" Hogy lefejjék a birkákat. Ez a dolog úgy mûködik hogy adunk a birkáknak gyûjtögetnivalót azzal majd úgyis ellesz. A fõbb problémákkal majd ráérünk foglalkozni késõbb. Az átlagbirka meg ilyennel nem foglalkozik, neki elég a 48% winrate és az hogy lövöldözzön kicsit esténként meg meglegyen a tier 10 es csillogó masina a garázsában.

#286407 néz meg offi fórumon hány topicot nyitottak az artik meg a mostani TD-k miatt, lassan van egy olyan érzésem hogy te vagy az a személy aki csak hajtogatja tisztában van vele mit akar a többség hogy élvezhetõbb legyen ez a játék de aktuálisan sosem járt az sg fórumon kívül

Off:
Ezt a plakátot 1 a 20 években játszódó filmben láttam.

Hun jelent mást is, vagy csak magyart?
On

#286512:
"Talán idézz egy csak egy mondatot ahol védem õket."

#286445:
"Abból meg igenis kurvára elég, hogy ilyen olyan rohadt szar a cég"

No Offense <#worship><#love12>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Lunki88
<#nyes><#eljen>
Szerintem te nem vagy elmebeteg csak kis korodba fejedre ejtettek.
ELmebetegeskedés? Na elmész ám a francba!

Talán idézz egy csak egy mondatot ahol védem õket. Ahol aazt írom mindent jól csinálnak, ez egy remek csapat. Hol van ilyen? Tessék idézni.

És mit vitatkozol? Szerinted nem így mûködik egy kapitalista cég? Mutass már egyet amelyik nem ilyen a mai kapitalista világból. Rohadtul nem derül ám ki mi bajod van.

Mégegyszer ,hogy felfogd: nem védem õket! Nem mondom hogy helyes amit tesznek. Nem értek velük egyet! De ilyen az üzlet! Világos ez? Érthetõ ez?

Feltudod fogni hogy nem védem õket?! A kurva életbe már! Ne legyél már ennyire hülye !

Most már elég menny aludni vagy felhívom apádat.
Igen de ez mûveli a kertet képekkel.
Szeretsz mert én szeretlek.
Jajj mirõl maradtam le. 😄

A kulcsszó a "meddig". Kaja nélkül minden troll éhendöglik elõbb-utóbb.
Elromlott a világ hogy téged a hátán kell hordania.
Mondom akkor is burjánzik a romlás ha nem szól hozzá senki 😄
+1
yossarianHUN neked adok igazat.Az az ember nem százas az biztos.
Amíg csak elmebetegeskedni tudsz, addig nincs mirõl beszélni. Történész létedre tanusíthatnál némi önmérsékletet.
Master91
Spec úgy õszintén, még annyi sincs benned hogy legalább az Õ hozzá szólásaid töröld ?
Elég a jeti képekbõl fontosabb dolgunk van.Mindannyian tegyétek le a hûségesküt nekem az oldal új urának.
<#eplus2>
Hát eljött a történelmi pillanat amikor hivatalosan is én vagyok az oldal ura.
A szüleid sokat nyeretek a megcsinálásoddal.
Majd ha elmúlik a havibaja, ha megint aktívitás van úgyis visszajön.
Anyád tudja hogy ébren vagy te kis debil?
Master91
De ha írogatjátok is tényleg mindennap vissza jön!

Be kéne 1 hétig zárni a topikot...
Najó az visszanézve vicces volt ( valamennyire ).

Valaki még csinálja a WoT-ban szereplõ harci jármûvek ( direkt nem harckocsit írok ) papírmakettjét?
http://worldoftanks.ru/ru/media/10/orosz facebookos - papírmakettes oldala

angelus1991ster.blogspot.hu