World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ebben is ha nem lenne benne az 500 eff meg a PL simán ugyanannyi értelme lenne mint a repülõ pankrátornak.
Ám fain.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Szóval ne legyél már látnok és ne akarj bele látni a fejembe, és nem védem õket soha nem is védtem. Mi a szar hát ekkora baromságot összehordani. Komolyan, mi a faszom elment az eszetek? Ennyire nem lehettek elcseszettül idióták!
Ja, és persze továbbra is baszol idézni olyan mondatot ahol ,,védem õket" de ki magyarázod ja persze...még direkt úgy is csinálok hogy védem õket, csak közbe csak még se mert furmányosan fogalmazok... ez túl megy a szánalmasság határán.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
#286522 persze ezt csak úgy írtam, de semmi értelmét nem látom tovább növelni a gépigényt ha optimalizálatlan az engine. Így is igen sokan tweakerrel játszanak.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
150 hsz.. Volt is valami értelmes vagy csak a titánok harca meg a hülyegyerek a gifekkel...?
Nincs kedvem feleslegesen olvasgatni..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
The origin of the term dated back to the Boxer Rebellion (1899-1900); in despatching his troops to China Kaiser Wilhelm II instructed them in a speech to behave like the Huns of old and to wreak vengeance ("let the Germans strike fear into the hearts, so he'll be feared like the Hun").
The term was widely used by Allied propaganda to suggest the worst kind of conduct from the German 'Huns', crushing neutral nations and imposing brutal rule upon conquered peoples."
Én is nemrég óta tudom csak. Csodálkoztam is rajta. Fentebb az eredete honnan van. Lényegében a németeket a régi hun barbár vérengzõ hordához hasonlították a propagandisták.
Ok köszönöm.
Ezt nem tudtam.
Azért is furcsállottam, mert azért amicsnak nem pont velünk volt a legtöbb bajuk ezekben az idõkben.
Ott voltak a négerek, olaszok, írek, zsidók, németek...
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A stílusodból meg vegyél vissza, vagy mássz be a konyhaszekrény alá azokért a bogyókért.
A "kapitalista" nem feltétlenül szinonimája a "pénzéhesnek". Sajnos a mai világban sokan összekeverik a kettõt, pedig nem ugyanaz.
FTR-en már jó ideje ( ~majd 2 éve ) volt szó hogy a WG tankokat fogják ki okádni, aztán jön a grafikai fejlesztés
ez csak egybe esés hogy most jött a szebb grafú WT, ne azt mondjuk hogy a WT miatt jön az új graf!
Szóval aki azt mondja egy habzószájú elmebeteg vagyok annak a házára ráborítom az MTA könyvtárának összes második osztályos történelem könyvét. és az a kis szarcsimbók aki kételkedik annak elárulom hogy egyet füttyentek és 80 db IFA meg ural teherautót bocsátanak a szolgálatomra.
Nem vagyok elmebeteg!!! A kapitalizmus is ezt mondja a fejemben!!!
"Bárminemû hasonlóság TD hozzászólásaival csupán a képzeletetek mûve. Felelõsséget nem vállalok, ha emiatt rátok is rátokszáll, hogy lecapslockolja a hajatokat a fejetekrõl."
"Szerinted miért volt arty nerf, és miért akkor? Akkor jutott eszükbe a fejlesztõknek? Egy szart, üzleti megfontolás, mi kell a többségnek. "
Mert retardáltak voltak hogy olyannak csinálták meg amilyennek, most pedig próbálják helyrehozni amit elbasztak. TD-k dettó.
"Szerinted minek a fejleszett grafika? Most jutott eszükbe?"
Nyílvávalóan megnézték hogy néz ki a warthunder GF és elhatározták hogy na most õk megmutatják. A játékosok meg megint kurvára fognak örülni mert a játék csak egy még optimalizálatlanabb pempõ lesz és játszhatunk egy jót 15fps-el jobb esetben. Tudod fontossági sorrend. Szarra nem lehet várat építeni de mindegy cicomázzuk ki csak szép legyen. Legyen mit mutogatni.
"A két új játékmód anno hogy is jött? Nem hirtelen jutott eszükbe. "
csak 2 év kellett hozzá hogy letegyenek kettõ helyett 1 capkört ugyanarra a pályára *taps*
"Minek raktak be második német TD ágat?" Hogy lefejjék a birkákat. Ez a dolog úgy mûködik hogy adunk a birkáknak gyûjtögetnivalót azzal majd úgyis ellesz. A fõbb problémákkal majd ráérünk foglalkozni késõbb. Az átlagbirka meg ilyennel nem foglalkozik, neki elég a 48% winrate és az hogy lövöldözzön kicsit esténként meg meglegyen a tier 10 es csillogó masina a garázsában.
#286407 néz meg offi fórumon hány topicot nyitottak az artik meg a mostani TD-k miatt, lassan van egy olyan érzésem hogy te vagy az a személy aki csak hajtogatja tisztában van vele mit akar a többség hogy élvezhetõbb legyen ez a játék de aktuálisan sosem járt az sg fórumon kívül
Ezt a plakátot 1 a 20 években játszódó filmben láttam.
Hun jelent mást is, vagy csak magyart?
On
"Talán idézz egy csak egy mondatot ahol védem õket."
#286445:
"Abból meg igenis kurvára elég, hogy ilyen olyan rohadt szar a cég"
No Offense <#worship>#worship><#love12>#love12>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Talán idézz egy csak egy mondatot ahol védem õket. Ahol aazt írom mindent jól csinálnak, ez egy remek csapat. Hol van ilyen? Tessék idézni.
És mit vitatkozol? Szerinted nem így mûködik egy kapitalista cég? Mutass már egyet amelyik nem ilyen a mai kapitalista világból. Rohadtul nem derül ám ki mi bajod van.
Mégegyszer ,hogy felfogd: nem védem õket! Nem mondom hogy helyes amit tesznek. Nem értek velük egyet! De ilyen az üzlet! Világos ez? Érthetõ ez?
Feltudod fogni hogy nem védem õket?! A kurva életbe már! Ne legyél már ennyire hülye !

Valaki még csinálja a WoT-ban szereplõ harci jármûvek ( direkt nem harckocsit írok ) papírmakettjét?
http://worldoftanks.ru/ru/media/10/orosz facebookos - papírmakettes oldala
angelus1991ster.blogspot.hu