World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 2. megoldás talán jobb.A venti mindenre as 5%-ot.
A távcsõ konstans 10%+ látásra,a periszkóp 25%+a látásra ha legalább 2sec-ig állsz,sztem erre gondoltál.Én periszkóppal használnám+ azt gold nélkül pakolhatod le és fel.

Artman
töltés növelõ helyett nm jobb távcsõ? 360m a látótávja, ez tolódik ki +90m-el, úgy lenne 450. Nem hasznosabb?
Szval Venti/álcaháló/töltésgy. vagy venti/álca/távcsõ???

Mert az angolszászok olyan kifinomultak. A barbár jelzõ inkább rájuk illik .

angelus1991ster.blogspot.hu

Artman
Ezt nem értem... A prémium tankok általában gyengébbek mint a tierjük legerõsebbjei. Csak hát: a javításuk lényegesen olcsóbb, a lõszerek lényegesen olcsóbbak hozzá, s ráadásul van egy bizonyos szorzójuk, amivel ugyanannyi sebzésnél többet kapnak. Van egy Churchil III-am, iszonyat lassú 5-ös tierben, iszonyat kicsi a sebzése, mégis többet keresek vele körönként mint más T5-össel... Csak hát nem egy élmény ele játszani, de farmolni a magas szorzója miatt jó.

DarkHorSe
Dehat hogy is van? hogy premium tank olyan eros mint egy ugyanolyan tierben levo stock? 😄 <#banplz>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Hi.Ez mi?😊
Nekem nem a 2-3k csatás a bajom.
Nekem anno elég késõn lett meg az 1. tizes,kb 10k körül.De 2-3k után már itt voltam és a Lammaer féle FAQ-ot olvastam.
Mondjuk ez én vok.<#alien2>

Artman:A Jpanzer emberei mehetnek bele.A löveg kb 2.4seces töltéssel fog dolgozni(bia,venti,töltés növelõvel) 3sec(20rofja van)-5%-5%-10%.=2.4 sec.+jól rejtõzik.Ha a stug tetszik(2.2k csata van vele nekem is),akkor ennek is be kell jönnie.Sztem.<#alien2>

Artman
Hellcat másik nagy kedvencem, jól lehet farmolni vele 😊

E-25-re visszatérve, most néztem egy 40 perces videót róla, visszajátszás és bemutató:

A srác nagyon tud vele, a T29-et is szét lehet szedni, s nem rosz a farmolása sem 😊

DarkHorSe
Gyõzelem!
Csata: Sacred Valley 2014.01.20. 21:56:42
Jármû: M18 Hellcat
Szerzett tapasztalat: 1 983
Szerzett kredit: 44 124
Csatában elért Achievement: Fadin medál

pokolmacska es a kedvenc medalom 😄

Artman
Akkor várok még csütörtökig, s eldõl 😊 De T7-ben egy StugIII löveg nem túl kevés??? Habár StugIII-al is sebzek T7-es gépeket... JgPZ E100 legénysége belerakható levonások nélkül, ugye? Mert azok 3 skillesek 😊

Úgy vagytok vele, mint a farmon. Jó-jó ez a szabad tartás, de végül mindig oda lyukadtok ki, hogy kéne az a karám. <#hehe>

Hi.+1 <#alien2>
(Nem vita indítás,de nem a kezdõ játéksokkal van a baj.

Én azt tudom,h kb a hetzer armorja van,viszont a stug lövege(20/lövés,bia és egéb nélkül),fürge és jól rejtõzik.Sztem ez kell neked. 😊

E-25 állítólag nagyon jó, de a WG is elismerte már hogy OP, úgyhogy szerintem nemsokára jön rá a nerfhammer. Szerintem az egész csak tõled függ, ha sokat és rendszeresen játszol akkor prém, ha nem, akkor prém tank.
Ha jól emlékszem csütörtökön kipróbálhatod a teszt szerveren.Legalábbis itt írta valaki,h a héten jön.

Artman
Akkor S-Persing felejtõs, ugye? Mert paramétereiben állítólag a Type-59-hez hasonlítják. Vagy az új Patch után már nem?

Artman
E-25??? Olvastam róla sok jót, s rosszat... De a Stug III nálam örök kedvenc, farmolós, vele a játékstílus áll legközelebb hozzám. Az E-25 meg állítólag hasonló, csak erõsebb kivitelben... Van valakinek? Keres normálisan, vagy csak Fun tank? 😊

Az én álmaimban az szerepel, hogy a WG egyszer rászánja magát s létrehoz a kezdõ játékosoknak egy külön szervert, mert valahogy külön kéne választani a piros paradicsom réteget, attól a rétegtõl aki normálisan szeretne játszani. Nem új játékmódokat kéne kitalálni, hanem a meglévõket játszhatóva tenni.

Hi.A prém tank megmarad,a prém 1x lejár.Én az E25-re szavazok.😊

DarkHorSe
e-25 kelloen op, super pershing a nerf utan mar nem akkora kiraly

Artman
Hali nektek 😊

Érdemes venni E-25 TD-t, vagy Super Pershing-et? De ha megveszem valamelyiket, 3 hónapig nem lesz prém fiókom... Ti mit csinálnátok? 3 hó prémcsi, vagy Prém tank??? 7.603 aranyam van 😊

Mondjuk az egész védés"vicc"volt,Wt E100 kb 50méterrõl szembõl a 2. lövés pattant a bat-rõl,aztán Object 140rõl is sikerült szembõl pattani.Márpedig ha én tárazok,akkor nagyon kellene(pláne cw),h minden lövés üssön.

Igaz randomban Jpanzer E100al is pattantam már Bat-rõl és idõnként az Object 268 is képest Amx-eket láncolgatni...

Nekem ezeket kéne javítaniuk és nem garázscsatákról "álmodozok"meg xy tech tree-rõl...Ez nem random(+- 25%),hanem f...ság kategória.

Ja-ja,thx all.Mi is erre jutottunk,h a lánc lesz...
Terület védés hevében nem néztem,h láncot lõtt(csórikám esküdözött,h arannyal lõtt),csak úgy voltam vele,h a foch 155-nek vége,ehhez képest jött tovább.....

Master91
HESH a baromi szeszélyes.
popey8
Az FV TD goldja HESH, ami ugyanúgy mûködik, mint a HE, csak ennek nagyobb a penje. Mivel láncot ért nem ütött át (egybõl felezõdik a sebzés) és a spaced armor még el is nyelt egy jó adagot, így lehet azt hiszem.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Hi.De goldal és Ap lõszerrel?Visszanéztem,annyi van,h láncot is lõtt "szembõl"és úgy lett 456dmg.Úgy tudtam 1750dmg+- 25%.

Nekem már sikerült 13at is sebezni vele.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hi.
Fv td kérdés:Létezik,h arannyal csak 456-ot sebez.Most történt cw-n 3perce,állítólag arannyal.Foch 155 alja volt.Nem 2k-t kellene lõnie és he-vel random kicsit akár?

patchaou
Azért vannak olyan emberek akik nem vágynak többre annál mint amennyire szükségük van. Bár ez tényleg csak egy nagyon kis réteg /ha egyáltalán annak lehet nevezni/.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Igazad van, szerencsére nem unalmas naponta tízszer elmondtani ,hogy mennyire szar a játék és mennyire köcsög pénzéhesek. Ezt naponta sokszor újra kell közölni.

voivod32
Ez jó. De ez lehetetlen. Oldalról vitték oda . De jól szemlélteti, amire gondoltál! 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Mint amikor befagy a winamp és ugyanazt a félmondatot ismétli újra és újra amíg nem indítod újra az egész rendszert.

Az elején még szórakoztató voltál ahogy vergõdtél itt a saját levedbe, de most már inkább unalmas...

Próbáld John Keegan könyveit, magyar nyelven van könyve a tengeri hadviselésrõl, meg az I.vh-ról is. Õ a XX. század egyik (vagy talán a) legjobb hadtörténésze, a stílusát is nagyon bírom.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az pedig nem igaz, hogy leszarja a vevõit. Nem te vagy az egyedüli vevõ. Ezt is századjára ismétlem: olyan tartalmat tesznek bele ami a vevõk többségének kell. Ha nem így lenne, nem lennének nyereségesek. de azok.

A paraszt hozzáállásuk meg, úgy tûnik szintén nem zavarja a vevõket, akkor miért legyenek másmilyenek?

Nem kötelezõ reagálnia. Van jogos reklamáció, például vevõ megtévesztése, ilyenkor a jog melletted áll. Az ,hogy neked nem tetszik amit megvettél, egyéni probléma, nem kell a cégnek csinálnia semmit.

Az igaz,hogy egy nyugati kulturkörben egy cég nem így viselkedik. De ott se szívjóságból, csak ott az ilyen hozzáállás miatt el mennek a vevõk, ott is csak a profitról van szó, nem azért jópofizik veled a vevõvel a nyugati cég vevõszolgálatosa mert õk ilyen jófejek. ,,Õk is pénzéhesek"

Csak éppen, ha nem tûnt volna fel, az orosz szerver a legnagyobb,az nem éppen olyan mint a Nyugat, messze nincs olyan kultura mint Nyugaton. Se a vevõk részérõl, se a cégek részérõl. Ha majd az orosz vevõk is úgy viselkednének, mint tõlük nyugatabbra, a WG is úgy fog hozzáállni.

Pontosan így van, nem lehet parasztkodni a vevõvel...csak azt nem érted hogy hol! Egy fejlett országban nem lehet. Itt lehet. Itt a jelek szerint nem zavarja ez a vevõket.

Az meg hogy nincs konkurencia hülyeség. Van. Van sok free MMO, sõt van már egy kimondottan ilyen tankos( hopp õk is oroszok) alfa fázisban. Ha a vevõk többsége elégedetlen lenne, itt hagyná õket és nem fizetne, csõdbe mennének.

http://acelmonstrum.host22.com/ Ezt nem tudom ismered e, de rengeteg nagyon jó cikk van a századfordulós hajókról, csatákról. Pl: orosz-japán háború, Csuzima. Talán még további forrásokat is találhatsz ott, amik segíthetnek elmélyülni azokban a témákban...

"igen erõs túlzás, nem a balkánon élünk"
Dehogynem, csak nem földrajzilag.
Ez a pénzéhes kifejezés egyike azoknak, amiknek valójában semmi értelme nincs. Tehát kár vele vagdalkozni. Mellesleg aki pénzéhesnek titulál mást vagy cégeket, bármit az dolgozzon ingyen minden hónapban. Ja, hogy akkor nem lesz mibõl élni? Nohát, ezek szerint akkor õ is pénzéhes? 😊
Tévedés. A szolgáltató köteles kielégítõ szolgáltatást nyújtani a vevõnek a pénzéért, amennyiben a szolgáltatás nem kielégítõ, úgy a vevõ reklamálni fog, amire a szolgáltatónak korrektül kell reagálni ha jót akar magának. Nem véletlenül vannak ügyfélszolgálatok, fogyasztóvédelem, és nem véletlenül rúgják ki az eladót minden nívós boltban, ha parasztkodik a vevõkkel, akik aztán panaszt tesznek. Ahogy nem véletlenül cserélik vissza a boltokban az árut ami nem váltja be a hozzáfûzött reményeket. Amelyik cég leszarja a vevõit, az a saját sírját ássa meg. Az, hogy a WG kelet-európai cég, jelenleg még konkurencia nélkül, ergo bármit megengedhetnek maguknak, az más kérdés, lesz ez még másként.
Azért a "mindenki ezt csinálja" igen erõs túlzás, nem a balkánon élünk.
Troll mode ON: a WT jobb xd Nehogy már kimaradjak 😛
Nagyon sok játékot adnak ki úgy, hogy ha a teljes tartalom kell: vedd meg a DLC-ket. ( igen bazd meg õket is védem!) Nem szimpatikus dolog, de! Amíg az emberek megveszik és fizetnek érte...addig DLC rendszer lesz. Ja, akkor õk is mind pénzéhesek?

Egyébként is, ez egy hülyeség: pénzéhes bármely cég? Ember! Láttál már olyat, hogy valaki azt mondja: nekem nem kell több pénz. Áh, nem kell több fizetés. Nem elég ennyi. Nem, nem kell hogy a nyereség nagyobb legyen. Áh, mi fõ részvényesek azt mondjuk, nem kell hogy több legyen az osztalék, ennyi is elég.

Ilyen csak a mesében van.

És vissza kanyarodva újra jól meg védem õket: annyira pénzéhesek hogy szinte minden tartalom elérhetõ ingyen. Igen és nekem ezért fizetnek ja...

Ettõl miért pénzéhesek? Látszik mennyire nem érted hogy mûködik a világ. Baromira sokadjára: amíg a többség elégedett és fizet nem változtatnak. Ez nem pénzéhesség, ez üzlet. Minden cég ilyen. Amelyik nem így csinálja, azok hülyék. Még a pék is ilyen , rohadtul nem érdekli, hogy ízlik-e mindenkinek az a redvás kenyér, amíg megveszik és nyereséges. Csak akkor váltotat bármin is, ha a nyereség csökken.

De tudod mit? Csinálj valamilyen céget, és az majd nem ilyen lesz...biztos nagyon sikeres leszel...hajajaj...

"Na majd mindjárt jól védem õket? Pénzéhesek szerinted? Mert?"

"Szerinted afejlersztõket az érdekli, hogy fel borul a balance, hogy élvezetetlen egy csata, ha mondjuk tier X-es OP TD-k vannak benne? Kit érdekel amíg fizetnek ? És fizetnek."

Ember... Inkább hagyjuk abba. Te sem tudod már mirõl beszélsz.
Bocsa az OFF-ért, de vannak itt szakemberek, aki benne vannak a témában, remélem tudnak segíteni.
Szóval, szakirodalmat keresnék két témában, egyik az 1900-as évek eleje, mindenféle témában tehát pl. orosz-japán háború, a Monarchia balkáni stratégiája, Németország fejlõdése stb, szóval a kor jelentõsebb eseményei. A másik téma az I. vh, itt inkább valami olvasmányosabb darab érdekelne, tehát konkrétan nem az hogy a német 3. hadsereg 4. hadtestének 6. hadosztályából a 3. ezred 4 századának támadása a Francselparcsel hegységnél a francia 31. hadsereg 3. hadtestnéek 4. ezrede ellen 1916. március 23-án 19 óra 23 perc 41 másodperckor. Hanem valami ilyen érdekesebb szöveg, hogy mikor miért mi történt.
Remélem tudtok segíteni.
Ja, és olyasmi kellene ami nálunk is kapható, a virtuális könyveket nem szeretem.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Így van, komoly problémák. És ha nagy számban hagynák el a fizetõs játékosok emiatt, ide a rozsdás bökõt, hogy megoldanák vihar sebesen -és nem védem õket ezzel bassza meg! - nem szimpatikus megoldás a részükrõl de és?

-Grafika, pontosan egyet értek, a konkurencia miatt. És ez miért baj? ezzel csak jól jár mindenki.

-játékmód: nem mondtam, hogy jól csinálták, csak hogy sokan kérték hogy legyenek, lettek, aztán meg sokan kérték, hogy szar, vissza az egész, legyen kikapcsolható...és így lett. Én is kikapcsoltam, a Támadást mert szar.

-Így van, ezért rakták bele, egyet értek ezzel is, igen, azért kell új német TD ág, mert sokan szerettek volna egy OP és ráadásul német ágat, legyen, bika sebzés, táras megoldás, és ezért fizetnek, mert hogy Xp átváltás, prém acc, jön a bevétel. Nekem se tetszenek az új TD-k, de és? Azért csinálták mert ez hozott nekik pénzt. Ha majd azt látják hogy rózsaszín pónikat akarnak a fizetni hajlandó játékosok, lesz rózsaszín póni ág is. Pénz beszél.

Hogy az élvezhetõség rovására megy? Sokak szerint nem. Az átlag játékos örül ha kettõt lõ, mégis élvezi meg fizet érte? Akkor meg? Szerinted afejlersztõket az érdekli, hogy fel borul a balance, hogy élvezetetlen egy csata, ha mondjuk tier X-es OP TD-k vannak benne? Kit érdekel amíg fizetnek ? És fizetnek.

Köszönöm az infót.
Érdekes.
Az ilyenek miatt sajnálom, hogy anno nem történelem szakra mentem.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Meglepõ módon kevés nyugat európait láttam chatbe káromkodni vörös effivel. És meglepõ módon igen sok magyart is. Mindig a ragelõket jegyzik megy az emberek magukban hogy na megint egy paradicsom lengyel/magyar/szlovák etc

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

És ez azért vicces mert mi odáig vagyunk az állítólagos hun rokonság elméletért, meg büszkén valljuk ezt. Viszont a hun szó nyugaton a barbarizmus kvázi szinonimája.

De tessék. Na majd mindjárt jól védem õket? Pénzéhesek szerinted? Mert?

Tény: minden tartalom elérhetõ egyetlen forint befizetése nélkül. Így van vagy nem így van? És ezzel védem õket? Ez az igazság. Nem védem õket, hanem így van. Szó nincs arról ,hogy szimpatikus amit csinálnak, vagy tetszene, vagy bármi. De ez tény, és nem védem õket az igazsággal.

Elképzelve a vöröslõ fejedet mikor írod a hozzászólásaidat, szerintem te már rég beszartál az erõlködéstõl...