World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A távcsõ konstans 10%+ látásra,a periszkóp 25%+a látásra ha legalább 2sec-ig állsz,sztem erre gondoltál.Én periszkóppal használnám+ azt gold nélkül pakolhatod le és fel.
Szval Venti/álcaháló/töltésgy. vagy venti/álca/távcsõ???
angelus1991ster.blogspot.hu
Swedish people are albino monkeys
Nekem nem a 2-3k csatás a bajom.
Nekem anno elég késõn lett meg az 1. tizes,kb 10k körül.De 2-3k után már itt voltam és a Lammaer féle FAQ-ot olvastam.
Mondjuk ez én vok.<#alien2>#alien2>
Artman:A Jpanzer emberei mehetnek bele.A löveg kb 2.4seces töltéssel fog dolgozni(bia,venti,töltés növelõvel) 3sec(20rofja van)-5%-5%-10%.=2.4 sec.+jól rejtõzik.Ha a stug tetszik(2.2k csata van vele nekem is),akkor ennek is be kell jönnie.Sztem.<#alien2>#alien2>
E-25-re visszatérve, most néztem egy 40 perces videót róla, visszajátszás és bemutató:
A srác nagyon tud vele, a T29-et is szét lehet szedni, s nem rosz a farmolása sem 😊
Csata: Sacred Valley 2014.01.20. 21:56:42
Jármû: M18 Hellcat
Szerzett tapasztalat: 1 983
Szerzett kredit: 44 124
Csatában elért Achievement: Fadin medál
pokolmacska es a kedvenc medalom 😄
(Nem vita indítás,de nem a kezdõ játéksokkal van a baj.
Érdemes venni E-25 TD-t, vagy Super Pershing-et? De ha megveszem valamelyiket, 3 hónapig nem lesz prém fiókom... Ti mit csinálnátok? 3 hó prémcsi, vagy Prém tank??? 7.603 aranyam van 😊
Igaz randomban Jpanzer E100al is pattantam már Bat-rõl és idõnként az Object 268 is képest Amx-eket láncolgatni...
Nekem ezeket kéne javítaniuk és nem garázscsatákról "álmodozok"meg xy tech tree-rõl...Ez nem random(+- 25%),hanem f...ság kategória.
Terület védés hevében nem néztem,h láncot lõtt(csórikám esküdözött,h arannyal lõtt),csak úgy voltam vele,h a foch 155-nek vége,ehhez képest jött tovább.....
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Fv td kérdés:Létezik,h arannyal csak 456-ot sebez.Most történt cw-n 3perce,állítólag arannyal.Foch 155 alja volt.Nem 2k-t kellene lõnie és he-vel random kicsit akár?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Az elején még szórakoztató voltál ahogy vergõdtél itt a saját levedbe, de most már inkább unalmas...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A paraszt hozzáállásuk meg, úgy tûnik szintén nem zavarja a vevõket, akkor miért legyenek másmilyenek?
Az igaz,hogy egy nyugati kulturkörben egy cég nem így viselkedik. De ott se szívjóságból, csak ott az ilyen hozzáállás miatt el mennek a vevõk, ott is csak a profitról van szó, nem azért jópofizik veled a vevõvel a nyugati cég vevõszolgálatosa mert õk ilyen jófejek. ,,Õk is pénzéhesek"
Csak éppen, ha nem tûnt volna fel, az orosz szerver a legnagyobb,az nem éppen olyan mint a Nyugat, messze nincs olyan kultura mint Nyugaton. Se a vevõk részérõl, se a cégek részérõl. Ha majd az orosz vevõk is úgy viselkednének, mint tõlük nyugatabbra, a WG is úgy fog hozzáállni.
Pontosan így van, nem lehet parasztkodni a vevõvel...csak azt nem érted hogy hol! Egy fejlett országban nem lehet. Itt lehet. Itt a jelek szerint nem zavarja ez a vevõket.
Az meg hogy nincs konkurencia hülyeség. Van. Van sok free MMO, sõt van már egy kimondottan ilyen tankos( hopp õk is oroszok) alfa fázisban. Ha a vevõk többsége elégedetlen lenne, itt hagyná õket és nem fizetne, csõdbe mennének.

Dehogynem, csak nem földrajzilag.
Azért a "mindenki ezt csinálja" igen erõs túlzás, nem a balkánon élünk.
Egyébként is, ez egy hülyeség: pénzéhes bármely cég? Ember! Láttál már olyat, hogy valaki azt mondja: nekem nem kell több pénz. Áh, nem kell több fizetés. Nem elég ennyi. Nem, nem kell hogy a nyereség nagyobb legyen. Áh, mi fõ részvényesek azt mondjuk, nem kell hogy több legyen az osztalék, ennyi is elég.
Ilyen csak a mesében van.
És vissza kanyarodva újra jól meg védem õket: annyira pénzéhesek hogy szinte minden tartalom elérhetõ ingyen. Igen és nekem ezért fizetnek ja...
De tudod mit? Csinálj valamilyen céget, és az majd nem ilyen lesz...biztos nagyon sikeres leszel...hajajaj...
"Szerinted afejlersztõket az érdekli, hogy fel borul a balance, hogy élvezetetlen egy csata, ha mondjuk tier X-es OP TD-k vannak benne? Kit érdekel amíg fizetnek ? És fizetnek."
Ember... Inkább hagyjuk abba. Te sem tudod már mirõl beszélsz.
Szóval, szakirodalmat keresnék két témában, egyik az 1900-as évek eleje, mindenféle témában tehát pl. orosz-japán háború, a Monarchia balkáni stratégiája, Németország fejlõdése stb, szóval a kor jelentõsebb eseményei. A másik téma az I. vh, itt inkább valami olvasmányosabb darab érdekelne, tehát konkrétan nem az hogy a német 3. hadsereg 4. hadtestének 6. hadosztályából a 3. ezred 4 századának támadása a Francselparcsel hegységnél a francia 31. hadsereg 3. hadtestnéek 4. ezrede ellen 1916. március 23-án 19 óra 23 perc 41 másodperckor. Hanem valami ilyen érdekesebb szöveg, hogy mikor miért mi történt.
Remélem tudtok segíteni.
Ja, és olyasmi kellene ami nálunk is kapható, a virtuális könyveket nem szeretem.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
-Grafika, pontosan egyet értek, a konkurencia miatt. És ez miért baj? ezzel csak jól jár mindenki.
-játékmód: nem mondtam, hogy jól csinálták, csak hogy sokan kérték hogy legyenek, lettek, aztán meg sokan kérték, hogy szar, vissza az egész, legyen kikapcsolható...és így lett. Én is kikapcsoltam, a Támadást mert szar.
-Így van, ezért rakták bele, egyet értek ezzel is, igen, azért kell új német TD ág, mert sokan szerettek volna egy OP és ráadásul német ágat, legyen, bika sebzés, táras megoldás, és ezért fizetnek, mert hogy Xp átváltás, prém acc, jön a bevétel. Nekem se tetszenek az új TD-k, de és? Azért csinálták mert ez hozott nekik pénzt. Ha majd azt látják hogy rózsaszín pónikat akarnak a fizetni hajlandó játékosok, lesz rózsaszín póni ág is. Pénz beszél.
Hogy az élvezhetõség rovására megy? Sokak szerint nem. Az átlag játékos örül ha kettõt lõ, mégis élvezi meg fizet érte? Akkor meg? Szerinted afejlersztõket az érdekli, hogy fel borul a balance, hogy élvezetetlen egy csata, ha mondjuk tier X-es OP TD-k vannak benne? Kit érdekel amíg fizetnek ? És fizetnek.
Érdekes.
Az ilyenek miatt sajnálom, hogy anno nem történelem szakra mentem.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Tény: minden tartalom elérhetõ egyetlen forint befizetése nélkül. Így van vagy nem így van? És ezzel védem õket? Ez az igazság. Nem védem õket, hanem így van. Szó nincs arról ,hogy szimpatikus amit csinálnak, vagy tetszene, vagy bármi. De ez tény, és nem védem õket az igazsággal.