World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel csak az a baj,h már cw-re sincs kedvem menni sokszor.Kizártnak tartom,h 30k csatát elérjem,de a 25k is sansztalan.
Most ott vagyok,h 1 nap wot 2nap pihenõvel jön rendbe.+van 1 dolog,ami miatt többé nem költök rá pénzt.Van még 3300 aranyam,az 330 modul fel/le,ennyi.
Igen, 12 meccsbõl 1 gyõzelem. 12x voltam legalul a listán.
Összevissza adja, egyik nap 85% a WR, a rákövetkezõn meg esélytelen vagy, bármennyit sebzel vagy bármit csinálsz.
MM rulez.
Viszont közben 15000 csatánál nõtt egy százalékot a global WR-em.
És most végre megvettem a KV-1S-t is a sok light szar mellé.
Az ilyen emberek mindig úgy váltogatják a klánokat mint másika zoknijukat.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Még jó,h a highway az amit a legkevésbé szeretek,h finoman fogalmazzak.Bármelyik másik pálya jobb nekem.
Periscope nem való rá, inkább a coated optics, mivel folyamatosan mozgásban kell lenni vele, a periszkóp használatához meg ácsorogni kell.
Amúgy ha jól emlékszem az elérhetõ maximális látótáv a játékban a 445 méter, ennél messzebbre nem lehet látni semmivel (az okosabbak majd kijavítanak ha tévedek).
Hozzátenném, hogy bár a Superpershing nem olyan jó móka már a saját szintjén, de creditben kb 40%-kal többet ad, mint az E25.
Az adott jármû amit a lövést kapta torziós rúgóval van ellátva ezáltal a kapott sebzés a görgõkbe felezõdik! Tehát nem csak arra jó, hogy nagyobb terhelést és több életerõpontot kapjanak a láncok hanem hogy a kapott sebzést csökkentsék! Tehát nem hülyeség felrakni td-re aminek nem forog a tornya, mert így okozhatunk kellemes meglepetést az ellennek! 😉
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
A gyõzelemhez amúgy csak annyi kellett volna, hogy a társad is vigyen magával HE-t és a végén azt töltse be a WT ellen. Akkor tuti meglett volna két lövésbõl.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
DEAR TEAMMATES! FUCK YOUR MOTHERS WITH ANAL PENETRATION INSTEAD OF PLAYING WOT PLEASE! THIS GAME IS SURELY NOT FOR YOU!
Viszont sohasem szídom az ellenfelet, csak a csapattársakat.
Amúgy a sok vereség ellenére is nagyon szeretek vele menni.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Weboldala:
“Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.”
<#idiota>#idiota>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Ha Foxi nincs benne akkor kamu az egész 😄
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Na,végre valaki vizsgálódik egy kicsit! Nem hittem volna hogy igazat mondanak a WG-nél, ezek szerint tleg egyenlõen adja a mapokat, de az igaz hogy napi lebontásban tleg unalmas hogy vannak Prohorovka-Redshire-Ensk-stb. napok.
Amit még meg kellene vizsgálni, hogy az MM miket produkál.
Én csak napi 15-20 meccset tolok, de azt kéne megnézni, hogy meccs elején a csapat eloszlás és végeredmény hogyan alakul.
Szerintem érdekes lehet a "színek" eloszlása. Tnap megint kipróbáltuk a szerver váltogatást, 4-szer léptünk át, 2-2 meccsig "nem tudott követni" az átok, de aztán megint piros vs kékzöld meccsek jöttek.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Defeat!
Map: Sacred Valley
Date: 2014.01.21. 2:33:05
Vehicle: SU-101
Exp: 2 071 Credits: 64 617
Achievements: : Top Gun, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Pl. hogy ~1 héten át szinte napi 2-3x voltam Kóreán. Ki borító. Aztán redshire. Na nemár...
Ma Severogorsk volt a soron amibe többször is mentem, volt mikor 2x egymás után Chi-Rivel.
Holnap ki elemzem haveromét is ( õ 1 zászlózik is, sajnos nem lehet különbséget tenni )
Viszont a 60+ Highway oda basz.
Type 61 researched. Undistributed experience spent: 169 000. Free Experience spent: 0.
Purchased:
'Type 61' sucessfully purchased. Spent credits: 3 600 000.
BTW, ez az STA1 kifejezetten kellemes tank volt, talán ez tetszett eddig a legjobban a T8 medek között.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Exell táblázatban össze számoltattam a replays fájlaimat, hogy melyik pályán hányszor voltam
Ezek jöttek ki eredménynek :
Komolyan mondom nektek vénségemre mazochista lettem. 😊
Mondjuk már nem kell sok a csillagrombolóig.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
-2% wr
-50 Eff
-2000000000 agyejt..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Tegnap 29 kill után (ami kb 3 óra alatt volt meg) az utolsó kill másfél órára jött 😄
Ma meg kb másfél alatt lett 30 😊
Zsinórban a kilencedik napon nem bírom 50% fölé tornázni napi statomat.Ma is 31%gyõzelem 16 csatából.Global wr 56ról 53ra esett vissza.
Lehúztam már több tízezer csatát,de ilyen mélyponton még nem voltam.
Valami okosságot mondjatok!
Végre volt egy faja köröm, mondom feltöltöm a replay oldalra.
Szerintetek jó a replay file?
lófaszt....
Persze a pzivfc-s ipari fos körök megvannak....
Csak a type58 spártai,sniper utolsó pillanatban killes nincs...
Rohadjon meg.
Ezt miért csinálja egyébként?
Zsidózik? Igen!
Paraszt? Igen!
Büszke rá? Igen!
Nem értem, hogy mi vele a bajod!? <#vigyor>#vigyor>
\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust
Jó lesz ez, a stílusom pont ilyesmi, ilyen kis szemtelen 😊 Remélem ráérzek minél elõbb 😊
amit arra a tankra nem tennék fel, mert neki nagyon nagy elõnye az a jó gyorsaság és mozgékonyság
periszkóp meg ha meg állsz és vársz 2 másodpercet, már nem kapcsolódik be.