World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Fog összeszorít és tolni kell amig át nem lépsz rajta.
Életem legrosszabb tankja, a Lee-vel együtt. GYűlöltem minden percét ennek a gumikacsának.
De ahogy tanult kollégám, Plata is írta, ami utána jön az a kánaán. Pöpec francia tankok táras ágyúval mindenféle kombinációban. FINCSIII!
Amennyire én látom a tűzerő és a mozgékonyság a lényeg, a páncélzat másodlagos/harmadlagos jelentőségű a goldeső óta.
Ezekben a táras franciák verhetetlenek... csikicsukinál (ami ugye a játékmenet nagy része) kimondottan jó hogy egy a görgőbe, a többi meg utána 😊
Húzd csak azt az AMX50-100 ágat, jó lesz az. Legalábbis Tier8ig biztosan...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.11.14. 12:30:00
Szerintem lesz még olyan is, hogy VÉLETLENSZERŰ lesz mennyi egy lőszer betöltési ideje...
Pedig kipróbáltam volna az 55A+260 duót,ha már buffolták<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Én a régi ágyúval szerettem.
Ha M4-től elvennék a troll ágyút azt sem venném elő többet.
Ebben a tankban van venti így 121%.
Bár még nem túl régi banda.Ezt az ágat free xp-ből húztam így nincs túl jó legénységem még bele.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezen a tankon nincs venti így a legénységnek 116%-ot ír.De van Mentor a parancsnoknak.
Ezen a tankon részben jutalom női legénység van.Másrészt nagyon sokat játszottam vele tavaly karácsony óta,amikor megvettem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A parancsnok is ad talán bónuszt.
Azért 107%-ot ír mert mutatja a bónuszokat is.De valójában csak 88%-on vannak.
Amx 40 után az Elc Amx kárpótolni fog minden vacak csatáért.
Bár az is fura lesz elsőre,az meg eszetlen gyors és fürge csak nincs rendes tornya.
Nekem a mai napig a garázsban van,pedig már elértem t10-ig azon az ágon.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.14. 07:34:08
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ki kell bírni utána már egy igazi állat jön.
Az Elc Amx már nagyon jó lesz,eszement fürge és egész jó az ágyúja.
Legjobb ha van free xp-d és azzal átléped Amx 40-et.
Amx 40 szakadékba zuhanva sem tud 50-re gyorsulni.
Én is inkább offra teszem magam, egy élmény volt. 😊
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Lengyel meg érdekes,E100-al mikor voltam egy 60tp jött velem és együtt harcoltunk akkor tök jónak láttam,nagyokat sebzett és pattant is klasszul.
De ma T10-el rommá lőttem én is egyet szemből míg ő csak láncolt.
Én mindkét francia HT ágat tervezem kihúzni, bár vannak kétségeim, hogy a papír HT-ok mennyit érnek a mostani metában és pályákon.
A lengyel tankokhoz nem volt kedvem, de ott ha kezdenék, akkor csak T7-től. A T6-os az még med, de annak is borzalmas, viszont a 7-essel már láttam több ászos csatát is.
Fura.
Tier 10 vackoktól azt szoktam meg hogy marha nagy minuszt csinálnak.
Most T9 vesztes csatára kaptam 1995 xp-t.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Egyébként T8-al játszani most vacak,be dob vele nagy csatába.
Gondolkoztam új ág kihúzásán,de nem tudom melyik heavy lenne a legjobb.
Francia ágon Amx 50B vagy az Amx M4 54 a jobb?
Svéd esetleg lengyel?
Svéd tetszik a tár miatt,lengyel a nagy alfa miatt,de a páncélja nem valami jó úgy nézem.
Franciáknál meg nem tudom melyik heavy ág lenne jobb.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.13. 18:37:41
Győzelem!
Csata: Ruinberg
Járművek: T-10
Szerzett tapasztalat: 2 860 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 1
Szerzett kredit: 45 800 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 212)
Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
14 lövés 13 találat és átütés 4619 sebzés.
Kedves arty csapattárs megint engem lőtt.
Ha nem lettem volna túl az ellenfél bázisán haza is mentem volna hogy én is adjak neki egyet.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.13. 17:40:37
Type 5 tényleg jó tud lenni ha nem lát arty.Az ellenség top tankjai hozták a formát és meghaltak szinte azonnal így nekem csak T8-9 maradt,azok nem tudtak megsebezni.nagyon sok td volt.
De nem fogom ezért elővenni.
Tegnap Is7-el levezettem a dühöm csapatárson,de nem lőttem le csak egy kicsit belöktem a mélybe.<#papakacsint>#papakacsint>
Ha pedig ez nem tetszik, akkor FV TD kihúz, blacklist beélesít, és leTK-zod egylövésből.
Egyébként volt most egy veszett jó csatám.
Inkább kimentem vacsizni csata közben.<#kuss>#kuss>
Úgy kezdődött a csata hogy 0-4.
Egy vízbe fulladt egy összetört kettőt meg kilőttek csapattársak.
Az arty hozta a formáját.
Na persze kitört a balhé,pár lövés után inkább elmentem egy kis körtét vacsizni.
T8-10 csata volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.13. 16:51:55
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.13. 15:13:03
De nekem light tankokat kellett ölni.
Az ilye 10k sebzéses küldik miatt kérdem.
Ha hülyeséget ír akkor a kritikáját magasról letojom.
Már pedig ha azt mondod hogy ezentúl úgy játsszak médium tankokkal hogy a bázison beállok bokorba és várok hátha arra jön az ellenség akkor a kritikád baromság.
Med tank szerintem nem kempelésre való egy bokorban vagy dombon a bázis mögött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.13. 12:19:51
Szerk: Ah, hogy a tesztre...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.11.13. 07:21:40
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.11.13. 07:13:55