418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kryon
    Szinte mindenki. Annyi haszna van FL-nak, hogy azóta egy fokkal élvezhetőbb a normal. Összes Pistike FL-t farmolja.
  • haflac
    Ki az az idióta retardált aki fl-ben drága lőszert használ?Ott minek?Simán elég 200 pen.
  • Kryon
    Ki kellett volna várniuk a goldammo nerfet ezzel a FL-al, és az artyval is csinálhatnának valamit (mondjuk kitilthatnák?). 2 csatát bírtam, szerintem idén ez nekem kimarad...
  • __Jacek__
    És még páncélod sincs mivel goldspam van :D Teljesen átgondolt... Ez a goldspam ami elveszi a heavy páncélját olyan hogyha heavyvel rácélzok egy medre az lelassulna 15-re :D
    Csodálkozom egyáltálan hogy csak bazisonként 1 arty van, írni kellene nekik hogy legyen bázisonként 3-om :)
  • haflac
    A páncél által felfogott lövéseket is igazán díjazhatná a játék credittel és vagy ranggal.Nyomi arty hátul kempel a picsában én meg heavyvel harcolok és annak a szarnak pörög a rang nekem meg nem.
  • Plata
    Miért?
    Ma is csak artyztam,alig kellett várnom.
    Egyébként volna egy kérdésem.
    Ha egy tanknak lerobban a tornya ráesik csapattársára és megöli,azt a sebzést kinek számolja?
    Artyval láttam ma ilyet,Vk100 tornya lerepült rá a szintén foglaló RHM-re és kinyiffant.
    Most akkor a wz132 kapta meg mindkét tank után járó sebzést?
    Vagy csak a vk mákos ammo rackjáért és a vk meg kapott büntit mert megölte a csapattársát?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.17. 11:45:02
  • Rammsch31n
    hogy a fenébe van időd kivárni míg egyáltalán artyval betesz a csatába???
  • Plata
    Ez tutira igaz,skorpió su130 progetto somua amx 50 100 a legjobb célpont frontline-on.
    Rövid csatában voltam most,védők voltunk,csupa ilyen spagetti jött meg táras és skoprió,nagyon gyorsan nyertünk mert nem tudtak foglalni,de rohadt sokat sikerült sebeznem.
    5.6k sebzés egy rövid csatában,nagyon pöpec,na és sok stun sebzés is lett.Két szintet is léptem.
    Mikor beálltak bázisra és egyszerre hat ilyen papírt telibe nyomtam az durva volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.17. 10:09:37
  • bekescsaba
    Pedig szerintem ha van tank, amit a Frontlinhoz a legalkalmasabb, az a Progetto. Minthe erre a csata módta tervezték volna.
  • Plata
    Ma öltem full hp-ról úgy td-t hogy ló fingot sebeztem belé,mert elmozdult.De leégett az állatja.
    Láttam hogy ég és menekül majd eltűnt és egyszer csak kiírta hogy kampec neki.Meg mittomén mennyi sebzés és rang is jött.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.17. 10:04:56
  • __Jacek__
    Jó kérdés, tök mindegy azzal lő minden babuin...
    Másik sikerül olyan jól balanszolni a cuccost hogy mindenki artyval akar játszani, egy röhej amit ezek a szánalmas fejlesztőnek nevezett szarkupacok össze hánynak :D
    Full kretének be állnak artyvan 3 csapással ami eleve röhejes hogy Defibe 600-700-at ereszt pfff ..
  • Plata
    Progettora minek a gold?
    Az egy tipikus balfék járgány.
    Legtöbbször pont vérpistikék viszik akik golddal sem boldogulnak.
    Progettora élmény vadászni he lövedékkel.Ha van progetto csak azt célzom be,mert tudom hogy baromi nagyot csap bele.

Ma valamiért úgy gondoltam le duplázom T10-et.
    Erre mentem egy tök jó csatát,azért volt jó mert valamiért senki nem tudott beütni.
    Wz-111 5a Emil2 Centurion ax badger lőtt rám és lepattant.A wz-t élvezet volt kinyírni,mert szerintem már visított hogy a gold lőszerrel nem ment semmire.
    Centurion meg az oldalát mutatta.Szerintem nem volt százas.
    Ami külön poén volt hogy tornyát belőttem neki is és emil2-nek is szemből.
    Jah T10-ben sosem volt gold lőszer.
    Győzelem!
    Csata: Westfield
    Járművek: T-10
    Szerzett tapasztalat: 3 140 (x4 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 25 011
    Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.17. 09:33:07
  • __Jacek__
    Olyan mennyiségű kretén állat van hogy ez játszhatatlan ha nem kerül értelmesek közé vagy platoon...
  • __Jacek__
    Hmm nem tudom, rám minden kretén goldal lő tök mindegy miben ülök, nem is értem mi a fasznak megy be? statban enm számit, pénzt így nem keres :DD kicsit illogikus nekem .... de hát ha töménytelen kretén van valahol bármi előfordulhat.
    Vagy a kétgyermekes legynel retard apuka arra élvez hogy jujj belőttem egy progettot goldal ?:DDDDDD
  • bekescsaba
    Booster nélkül....NAgyon jól állta a sarat az AMX M4..

yőzelem!
    Csata: Normandie
    Járművek: SU-130PM
    AMX M4 mle. 49
    Progetto M35 mod. 46
    Szerzett tapasztalat: 15 763
    Szerzett kredit: 380 257
    Csatában elért kitüntetések: Vaspáncél
    Hadseregtábornok
    Nagyágyú
    Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2019.02.17. 08:49:19
  • Plata
    Nekem tetszik.
    Nem érdekel a maxos szint meg egyéb mert úgysem érem el,de van kedvem újra játszani.
    Még hozzá sokat.
    Nem 2-3 perces csaták vannak hanem hosszúk és érdekesek.
    Tudom hogy úgysem lesz belőle prém tankom.
    De két millióval több pénzem van mint a hét elején úgy hogy vettem egy új t8 tankot rá felszerelést is.
    Szóval prém tankok nélkül egy rakás pénzt kerestem.
  • bekescsaba
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Apropó. Okosórát keresek megvételre, használtan. Huawei Watch 2 (nano simes) érdekelne elsősorban, vagy Samsung Galaxy LTE 4G
  • bekescsaba
    Nekem se jön be a FL. Addig jó volt, míg nem tettek bele nyereményeket. A legtöbb ember így késztetést érez, hogy nyomja, nyomja, nyomja.

S így nagyon unalmas grinddé vált.

• Plata
    Szerintem ne csodálkozzunk hogy mindenki artyval akar lenni,azzal röhej könnyű érvényesülni.
    Három képességet is tud használni játékban,amit stunolással ha keversz piszkosul gyorsan adja.
    Ma nekem volt olyan csata hogy az első percekben a harmadik rangon voltam már.
    Az A bázist védtem,az ellenség 4-5 tankkal ment a bázisra rá én stunoltam őket egy csokorban és dőlt a rang.
  • Plata
    Én ezen röhögtem ma,Mauer-el védtem az ágyút hegyen,négy büdös balféket tartottam fel és lőttem rommá tuti helyről,T26E5 progetto defender meg is3a szinte csak golddal lőtt,de minek.
    De a t26 akkor nyomi volt,folyton kijött elém,de nem úgy hogy szembe jött volna hanem totál kijött fedezékem elé az oldalát mutatva.Pöpec szikla felett mindig belőttem ő meg nem tudta a tornyomat,a testemet elfedte a szikla.Is 3 meg progetto beszari volt mindig csak löni próbáltak és menekültek vissza ,de defender meg t26 nagyon erőltették volna a támadást,piszkosul sokat sebeztem beléjük tüzérségi tűzzel.Vagy mi a ragyának hívják.Túléltem a támadást egyedül ott a hegyen a kanyarban,nem tudtak bejönni.
  • joe662
    Ez a Fl szerintem nem fog sok epizódot megérni Szombat du,és van 190 várakozó,ebből 130 spg
    Valószínű sokaknak elvette a kedvét,hogy egy bizonyos szint után,eléggé belassul a dolog ha nem teljesítenek jól.
    Ezek a progettok hivatalból használják a goldot itt
    Randomban nem igazán érdekel,hogy ki mivel ló,én is szórom ha kell.de itt totál nevetséges.
    Mondjuk amikor beletolt a Defimbe egy tárral,0 sebzéssel akkor már könnyeztem a röhögéstől.
  • Angelus1991ster
    Na nemá :D
  • Sherman0070
    Az igen. Ezt kipróbálom kis profilon.
  • Gyuszopapa
    Ha megveszem a Matilda BP akciósan és megvan a garázsban akkor megkapom a teljes arany árát?
  • Malarki
    Nem tudom milyen retardált 12 éves csinálja a magyar fordítást a játékhoz, de már igazán elmehetne az anyjába.
    T28 HTC T10 angolul:
    - Be among the top 3 players on both teams by damage caused
    Magyarul ugyan ez:
    - Legyél a 3 legjobb játékos közt a csapatodban, szerzett XP alapján.

Gratulálok. És ez már legalább az ötödik félrefordítás amivel találkoztam, pedig még csak a T28-nál tartok...
  • Rammsch31n
    ilyet h lehet :O
  • joe662
    Àllitolag akinek megvan a garàzsban a rental SkorpG,annak a balf..sz Wg kicseréli simà rendes prémre,ha kéri:-DD
    Màr 2en is eljàtszottàk,most olvastam a ph-n.
    Kivàncsi leszek mi lesz ha ràjön a végé,hogy megszivatta magàt:-D
  • Plata
    Én elakarom érni hogy a legénység 100%-os legyen Fv-ben.
    De ha ilyen hülye véder nagyurakat meg egyéb állatokat kapok nehéz.
    Nem tudom hogy melyik játékos lengyel,de a magyarokat a retardált neveik után fel ismerem,szipus meg nagyur meg hasonló állat neveket nem lehet összetéveszteni.
    Vagy a szutykospicsa nevű játékos sem hiszem hogy lengyel lenne.Most találkoztam vele.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.16. 10:23:27
  • __Jacek__
    Mindegy hétvégére dobtam. de az sokat mondo hogy vagy játszom vagy dolgozom most, és inkább dolgozom :D
  • Plata
    Lengyel?
    Nem kell olyan messzire menni,az előbb három olyan állat magyar volt platoonban hogy komolyan jól szórakoztam a bénázásukon.
    De sajnos több magyar is volt nem csak ők.
    Nevük alapján csodálkoznék ha elmúltak volna 15 évesek vagy csak szimplán hülyék.
  • __Jacek__
    Ebbél többre :) Biztos valami lengyel nemzeti ünnep van...
  • Plata
    Hétvége van,mire számítottál?
  • __Jacek__
    Egyet tényleg jóvá írok a WG számlájára, hogy ilyen mennyiségű retardáltal nem lehet mit kezdeni, akarhatnak ezek bármit hétvégén ezek a babuinok mindent felülmúlnak..
  • Plata
    Jut eszembe,ma Fv-vel voltam támadó C bázison,bejött a kezdőhelyre egy kínai prém td és rám lőtt,gold lőszer lepattant az Fv oldaláról,több lövést nem tudott leadni mert szétlőtték.
    De hogy erről a fosról lepattant a lövése röhej.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.15. 23:53:04
  • Plata
    Szerintem a legjobb ha felderítő repülőgépeket és a két légicsapást rakod be artynak.
    A felderítőket mindig elhasználom amint lehet,de a légicsapást meg a tüzérségi tüzet nem.Megvárom míg az ellenség rá megy foglalásra és akkor eresztem rájuk,arty stun és utána valamelyik.Amelyik épp elérhető.
  • Plata
    Én mondtam.
    Nekem sem 100%-os még a legénység.
  • joe662
    Onnan folytatod ahol abbahagytad,nem veszik el semmilyen szint.

Más:

Plata kolléga sztorijaira támaszkodva kihúztam ezt a Fv207 es förtelmet
    Tényleg el lehet vele klikkelgetni tábornokigráadásul full fogyaték legénységgel
  • gemihu
    Üdv! Ha most csak 17.szintig jutok frontlineban, akkor következő epizódnál innen folytatom, vagy újraindul? Tehát, ha nem jutok 30-ig-el epizódonként akkor bukom a presztizst?
  • tutyimutyi2
    A hívd meg a barátod rendszerrel kapcsolatban lehet már tudni hogy ha egy season-ben két emberrel is megcsinálom akkor kétszer választhatok tankot?
    Illetve amikor elindul a kövi season és bekerül a kövi adag prémtank akkor megintcsak megismételhető a procedúra?
  • viper07
    Lori artyval mentem az előbb 2 kört, mindkettő Tábornok. Ez egy gyors arty, be lehet olyan helyekre állni, ahonnan több bázist is lát. Felderítést elküldöm, tüzérséget elküldöm, majd lövök.2900 sebzés, 2600 felderítés, 3000 kábítás Tábornok. A foglalási pontok nagyon nyomják, az előbb szinte az első akciót követően hadnagy lettem. Az igaz lóvé szerény, csak 90.000 prémmel.