418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #408291 Védő voltam.
Nekem egész lazán meg lett a rang.
Vesztettünk.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
tutyimutyi2 #408290 Olyan jó hogy ott szopat a játék ahol csak tud mint hogy a cent 5/1-el nem üthetem be a mutz tornyát de az az enyémet viszi mint kés a vajat vagy éppen mikor 1 lövéses IS-3-ra 4-etlövök de egyik sem hajlandó sebezni nehogymár túljussak a szaros 3 vonalkás rangon bármit is csinálok... -
bekescsaba #408289 Hali!
Szerintem a támadók dolga könnyebb, legalább is védőként még nem nyertem, sőt, támadóként rendszeresen megvan az őrnagyi rank, míg védőként vért hugyozok a századosért is.
Nem lehet mit csinálni védőként a felderígépek, és a füstfüggöny lepla alatt berohangáló lightok ellen. Nincsenek bokrok védő oldalon, 300 méteren belül kell lövöldözni, az emelkedők úgy vannak kialakítva, hogy a védői oldal szinte nem tud tornyozni.
A széleken elszaladó lightokról nem is beszélve.
Az A pontot nem is tudom, hogyan lehet megvédeni. -
Plata #408288 Kifejlesztettem free xp-ből FV207-et.
Full stock állapotban 75%-90%-os legénységgel is jó volt.
Sajna nem ugyanaz a legénység megy bele mint az előzőbe.
Sajnos sok med volt a csapatban,de főleg campeltek.
Komolyan nekem is kell egy prém táras amivel végig hátul fogok dekkolni egy bokorban.
Churchill-ből tettem bele legénységet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.13. 17:28:53 -
Userx2 #408287 Szép. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ilyenek egymás után. Pici kellene az őrnagyhoz. Ha túl gyenge a csapat az a baj, ha túl erős a csapat az a baj... -
Csak a 9es érhet valamit, a többi prémtankért nem érdemes hajtani, a 9es meg csak keveseknek lesz meg, ki van ez találva, el kell engedni ezt és vagy kreditfarmra, vagy tankhúzásra kell gyúrni. Pár adalék: minél többféle tankot hoztok be egy csatára, annál drágább lesz a végén a javítás költsége és kevesebb a bevétel, a prémek javítása olcsóbb a normál tankoknál..., hanyagoljátok a nagy fogyócikkeket és a goldammot, annyi tank van meg olyan nagy a pálya hogy mindig lehet oldalból is lövöldözni, 2x olyan gyorsan lehet befoglalni a pontokat ha mindig az azonos szintüekre mentek, ha az egyik sáv nagyon előretör ott akkor 2-3x több idő a foglalás. -
Lassan belejövök,és meglesz a tábornok szint is 
Én úgy vagyok vele,hogy az elején nagyon elvette a kedvemet,hogy így megnehezítették a haladást,olyan grindelösnek hatott a dolog.Azt meg utálom.
Lassan kitapasztalom melyik tankokkal megy a legjobban,és azokkal megyek,így a haladás is egyszerűsödik.
Ha autista szektorba kerülök,már halok is azt gurulok át máshová.
Összességében nekem nagyon bejön ez az FL,még ha nehezebben is haladok mint mások+ömlik a kredit ezerrel
-
haflac #408284 Én meg gyenge pillanatomban be is fizettem 1 hét prémet, na mindegy.Jövő héten Armored warfare pve,100x jobb, mint a wot random. -
Plata #408283 De ha van ideje játszani az embernek egy kicsit akkor sokkal jobb mint a random.
Sajnos Mauer támadásnál nem túl jó,olyan lassú hogy nem tudok a többiekkel együtt haladni.
Szerintem nerfelték a sebességét.
Lassabb lett,marha rossz 9-10 kilométeres sebességgel döcögni a többiek mögött. -
lammaer #408282 Akkor nem tudom még mik voltak benyomkodva, nekem csak azt tette fel amit kértem, semmi mást. -
lammaer #408281 Én egy csata után rájöttem hogy felesleges teperni, ezt se az én időbeosztásomhoz találták ki :) -
Én eleresztettem még a het 1 prestiget is :D -
Userx2 #408279 Aki mind a 10 -et simán végig megcsinálja már beismerheti magának is, hogy kocka. :) Ki van ez találva. -
Mert alapból be van kapcsolva a fele, szépen ki is kell venni ami nem kell. -
Ezt írtam lejebb "ahoz meg tényleg sokat kell kockulni... kb égész nap a héten, munkanélküliek előnyben:)" -
Userx2 #408276 "A 10 presztízs szint elérésekor összesen 27 presztízs pontot gyűjthetünk. Ez elegendő lesz a 12 pontos svéd prémium nehéz tankhoz, és a titkos 9-eshez (15 pont).
7 ezer bond, azaz kötvény és 3200 arany lehet még a jutalmunk."
25-ös szinten vagyok. Egy hét alatt 2 presztízs az embertelen sok lenne. A többség el sem kezdené. A többségnek az 1 presztízs/ epizód is necces. Aki mindig tábornok szintre jut, nem azokról beszélek. -
nemtudommivan #408275 Az alap beállításokat használtam csak a ködeltavolitot meg a jimbo celkeresztet kapcsoltam be. -
Az ok, a Emilhez is kell hogy két hónapban 2x megcsinál a prestiget... ahoz meg tényleg sokat kell kockulni... kb égész nap a héten, munkanélküliek előnyben:)
Én inkább dolgozom és 1 órai munkámból veszek egy prem tankot :D -
Mert értelmesen kell használni, én csak prem tankal tolom van prem acc plusz credit booster. Hétfő kedd 2 booster meg anélkül is pár kör 5milla. -
Plata #408272 Hát ha így megy hogy napi 2 csata,akkor nekem sem lesz meg a 20 sem.
-
haflac #408271 Hát kb nekem is ma esett le, hogy számomra is elérhetetlen, de még az egy hét alatti 30 szint is. :( -
Plata #408270 Nem érdekel a 9-es tank.
Úgysem érem el,csak szórakozásból játszom,arra meg jó. -
haflac #408269 Jó, csak rohadt nagy szemétség a wg részéről, hogy ennyire sok pont kell a szintlépésekhez. Iszonyatosan sokat kell frontline-ozni a 9-es tankért, borzasztó monoton. Farmolni meg kb randomban is így vagy jobban lehet, ugyanennyi idő alatt.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2019.02.13. 11:13:45 -
Plata #408268 Szerintem jó a Frontline.
Sajna kettőre volt csak időm,de jó volt.
Nyerni nem nyertünk,de akkor is élveztem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.13. 10:54:12 -
lammaer #408267 Az aslainban TE válogathadod ki mit szeretnél, ne a csávót szidd ha szar modokat állítottál be. Ő csak összegyűjti és egy gombbal beállíthatóvá tesz kismillió modot... -
Userx2 #408266 Szerintem menj randomba. Van választás. Frontline úgy jó, ahogy van. Ha letúrnak 1 perc alatt az a baj, ha védjük 15 percig az a baj -
haflac #408265 Hát ha ez td akkor megint ad egy pofont a szarnak a wg. -
nemtudommivan #408264 Tegnap este vagy 15 percig védtem a C pontot gyakorlatilag egy helyben allva. Na ez az okádék ! :) -
yossarianHUN #408263 Szerintem a lefedett tank formája direkt nem hasonlít a ténylegesre. Én legalábbis az Adventi naptárban direkt próbáltam megsaccolni a következő tankot a lefedett formája alapján, és többnyire köze nem volt végül az alakjuknak egymáshoz. -
realcsabi #408262 Pedig egy nagy böszme td alakja van annak a lefedett tanknak. :)
Ha jól adtam össze a megszerezhető tekintélypontokat, akkor elméletileg lehetséges lesz az emil és a kilences megszerzése is. Így akkor le kell mondanom az sta-2-ről. -
haflac #408261 Jó lenne ha nagyon gyorsan kiderülne, hogy mi a várható 9-es tank a frontline-ban. Remélem, hogy nem td vagy light lesz. -
haflac #408260 Én ezen a héten délutános vagyok,csak délelőtt tudok tankozni,akkor oké a szerver. -
De a random az egy okádék
-
nemtudommivan #408258 Amit ezzel a frontline szarral lehet keresni az egy fos. Normal csataban prem tankkal idoaranyosan joval tobb jon. -
Kiváncsi lennék egy támadó/védekező nyerési aranyra... én védőként alig nyerteme ddig szerintem olyan unbalanced mint az állat.. Ennek egyetlen értelme a kredit na az jön többi egy forintot nem ér... -
Ahogyan Angelus1991ster kolléga mondaná:Sikerült megnyitniuk az Excel programot 
-
Szép...... Ja ez volt a féléves fejlesztés :D -
A tavalyi és az idei pontkövetelmények a szintlépésekhez (bal szélső a szint):
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.02.12. 15:32:34 -
Még szerencse hogy fél évig "fejlesztették" a fronlinet :DDD mivel már a babuinok is elértek egy szintet másból sem áll mint légicsapás/tűzárség/légicsapás/tűzérség néha pihenés képpen még egy arty is bekur... ekkora foshányást mert a sebzést tuti felvitték 300-400-ak ugrálnak be egy definek lol.. GJ WG ebben fejlesztőbensohasem lehet csalodni :D
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.02.12. 15:10:43 -
tutyimutyi2 #408252 Nekem pont jó napra esett a pihinap így az egész tegnapi napomat(kb. 10-11óra frontline ) a frontline-ra áldozva 20-as szint és kb 5-6 milka kredit prém+prémtankok, credit booster nélkül.
Joe662:"Hàt ahogy elnézem a szintlépések eléggé vissza lettek véve,szoval a 2x30 hoz kaparni kell rendesen,egy àtlag juzernek."
Egy átlag játékos nem arra fog ráhajtani hogy már az első héten 2 esetleg 3 alkalommal meglegyen neki a 30-as szint hanem arra hogy minden héten összejöjjön neki egyszer a 30-as szint(10-szer lehet resetelni és összesen 10 alkalommal lesz frontline).