World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
replay
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Viszont mocskos jó kör volt 😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
replay
Ha van igény ilyenre, akkor tehetek fel.
Sand river
Mód: Támadás
Támadó oldal
Tank: Hellcat
Szerintem jó passive spot pozíció H9 vagy G6
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Minden nap egy map/egy mód. Mivel máshol vannak a zászlók, spawnpointok stb.
Amúgy googleba beírod a mapok nevét és kidobja õket.
Persze ha nem nagy kérés.
Csinálnánk szavazást fejlécbe ( sok felesleges szöveget kicsit eltakarítani )
Lehetne 3-5 tank közt szavazni, lezárulna a szavazás, és akkor arról a tankról kéne írni tippet-trükköt stb.
Kicsit elvarázsolná a fórumot a hasznosság irányába szvsz.
Elindulok egy eddig jónak vélt irányba, és hopp egyedül vagyok, holott tudom, hogy az ellenfél rendszerint innen támad.
Ha visszamegyek a lemmingekhez bukó, mert itt áttörnek. Ha maradok nekem annyi és ugyanúgy áttörnek.
Vagy ez csak nekem okoz gondot? :-)
Én tuti vevõ lennék rá, mert a pályaismeretem az nagyon kaki 😄
A régieket tudom, mert nagyon sokat nyomtam (régen), de az újakkal még mindig csak ismerkedés van és így kicsit szopóka tud lenni. (arról nem is beszélve, hogy megkapom mekkora béna vagyok, mert HOVA MÉSZ HÜLYE NOOB??? 😄)
Lehet csak azért mert elsikkadt a sok hozzászólásban, de felteszem megint:
Nincs olyan oldal,progi, bármi amivel jól ki lehet elemezni az összes pályát? Nem a youtube-os videókra gondolok, mert ott láttam párat (pl quicky és társai), hanem bármilyen offline/online eszközre amivel meg lehet faszán nézni a maptacticot tanktípusra lebontva.
Mert ha belépek wot-ba akkor inkább játszanék és nem gyakorlóval szenvednék 😄
Szóval semmi? Vagy valami ötlet?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Szinte állandóan ott van vele a topban az ember, s iszonyat lehet keresni vele 😊
Ráadásul tényleg FUN tank, ennyire rég játszottam jókat mint most 2 napja mióta megvettem 😊
Esetleg feldobhatnánk 1 napra egy pályát és leírhatná mindenki mit tart kulcspozícióknak.
meg hogy vártam a wotarmory-n az új cikkeket, elemzéseket
de kár hogy vége lett nekik 😞
Pályákról is így van, sokan megosztották hova jó állni, hova nem.
Fõleg ez új pályáknál lenne érdekes. De senki nem írja le, hogy hm, az újhavasorosz pályán erre érdemes menni.
Arról kéne szólnia, hogy segíteni a másiknak, tanácsokat adni, taktikát megbeszélni, melyik pálya, milyen tankkal, merre, mik a gyengeségei, mik az új hírek, mi lesz a következõ patch-ben, nem? Rosszul gondolom?
Ezt már olyan ~1 éve nem lehet látni a fórumon úgy igazán 😄
Mikor én ide keveredtem szabályos iskolai órák voltak pálya elemzésbõl meg ilyen olyan szarokból.
Régi szép idõk..
csak röhögök h mások milyen szerencsétlenek 😊
Sok embert a jelek szerint, nem hogy nem szórakoztatja, kimondottan káros neki, utálja, gyûlöli. Akkor meg miért nem törlik le?
Nem arról van szó, nagyon sok ok miatt idegesíthet fel a WoT. Sõt, nincs olyan ember szerintem aki még nem káromkodott játék közben...a wOt a dalai lámát is kihozná a sodrából. És ki kell ezt adni, feljön ide az emberke, és dühöng. De nem minden áldott nap, naponta többször! Vesztettem, lepattant, miért nem sebzett...
És azért akaszt ez ki, mert basszus, nem errõl kéne szólnia. Többször volt már olyan,hogy nem láttam olyan például újításról szóló hírt, ami érdekelt volna, mert az megy, jaj vesztettem, vesztettem huszadjára is...
Arról kéne szólnia, hogy segíteni a másiknak, tanácsokat adni, taktikát megbeszélni, melyik pálya, milyen tankkal, merre, mik a gyengeségei, mik az új hírek, mi lesz a következõ patch-ben, nem? Rosszul gondolom? Ez nem hasznosabb volna, mint a jaj de szar utálom gfos szar játék vesztettem köcsögoroszok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem idegesít fel a game csak megsúgom 😊
ott is röhögök a sok idióta balfaszon 😄DD
Vagy még legyen indok +1 sörre
....
1x már ugye abba hagyta, egészségi gondokra hivatkozva

A játék arra van: szórakoztasson. Ez, rohadtul nem tûnik szórakozásnak, mert 5 percenként: jaj deszar...bugos...ez is szar az is szar, minden szar, vesztettem hatodjára jajajajaj lepattant három lövésem nullát sebeztem...köcsög arty-TD...brühühühü...miért nincs már ez , miért nincs benne az. rohadt köcsöt pénzéhesek...stb.
Uninstall a faszba oszt kész!
Azt a hülye barom dumát hagyjuk ,hogy nincs másik, azért kell vele játszani. Rohadt sok játék van, rohadt sok MMO van. Nem soká lesz másik tankos MMO, majd oda át lehet menni, addig meg UNINSTALL. Ha valami szar, nem kínzom vele ,magam! Aki ezt teszi, az nem normális! Az beteg, agyilag beteg, egy elmebeteg hülye idióta!
Sõt! Nem is muszáj játszani, fogod mahad, letörlöd, és elhúzol otthonról! A való életben majd lehet hõbörögni, hogy jaj, ilyen meg olyan...ott lehet riányálni...
ha meg szórakozás kell? Nem csak a tetves WoT létezik, van rohadt sok más játék, de van zene, filmek, sõt!
Ez a legdurvább! Vannak akik olvasni szoktak! Könyvet! Hihetetlen mi?
Ha ennyire szar le kell törölni! Más szórakozást kell keresni,
És igen,csesszétek meg, ismét védem, mert nekem ezért fizetnek természetesen, és ismét ugrottam a kritikára...mert hát itt naponta olyan értelmes kritikák hangzanak el:
buzifoscsapat
köcsögarty/TD
köcsöggoldammo
köcsögfejlesztõk
direktavesztescsapatbaraknak
nulláslõttemköcsögszarfös
miértpattantamleköcsögszarfos
miértgyulladtamkikurvaanyját
bunkóparasztköcsögfejlesztõk
ez tényleg mind igazi kritika, és ezzel szemben szemét módon ismét jól megvédtem: és századjára is: ha ennyire utáljátok,ha ennyire szar, ha ennyire idegesít: a bánatos szarnak kell vele szarakodni, idegesíteni magatokat?
Amúgy meg jaq, tudod mit: igen bazd képzeld rohadtul lehet hogy a géped szar!
Ez meg a másik ami beszarás-és igen ismét védem õket- milyen elbaszott gondolkodás mód ez?!
Ha veszítetek akkor biztos direkt vesztes csapatba rakott, acsapat mind hülye volt...ha valami hiba van biztos náluk van és nem nálatok...mi ez?! Ha bármi nem stimmel mindig csak mások a hibásak? Miért gondolja azt mindenki, hogy õ tötéletesen játszik, ,mindent jól csinál, error, hiba az gépe , netje routere, szolgátatója miatt nem lehet...de az ilyen emberek az életben is ilyenek...bármi baj történik velük, a legkisebb is, csak más lehet a hibás. Õk soha nem...
De tök mindegy...akkor is: le kell törölni ha ennyire utáljátok. Egy csomó játék van amit nem szeretek, és kapaszkodjatok meg:
egyikkel se játszok, sõt fel se telepítem, és naponta ötször nem ordítok és hugyozok be, hogy jaj mekkora szar! Nem érdekel és nem idegesítem vele magam.
Jól meg védtem megint a CÉGET, így agybetûkkel, holnap emiatt jutalomból 10%-al emelik a gyõzelmi arányomat.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
mindig így lövök és mindig betalál
utolsó lövésen látszik h a házat lövöm meg a tank mellett 5 méterrel LOL 😄
na írok supportnak kivancsi vagyok erre mit írnak
(de már elõre tudom: szar a netem, szar a gépem, magas volt a pingem, eltérés volt a szerver között stb)
Ennyire elmebeteg hülye barom nincs a világon aki direkt kínozza magát...miért nem törlöd le?!