World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.xfire.com/video/61ce30
na Master91 meg TomDantes.... most védjétek a wot-otokat!!!!
most full javítás , majd amikor a 2. skill is olyan 30-50% os lesz akkor újra képzem full elitalakulatra (+töltés és + célzási sebesség 😛P ), és javításra.
angelus1991ster.blogspot.hu
Van kemény 74 csatája(35%WR!<#csodalk>#csodalk>),de már prém tankok sorakoznak a garázsban...
A "játékstílus" meg...úramiiissstennn bázison kocsikázott,majd elkezdett már kilõtt ellenséges tankokra célba lövöldözni(közelrõl,hogy el is találja)<#taps>#taps>
Remélem látod mert ez a fórum pont azok közé tartozik ahogy ész nélkül egymásra floodolnak az emberek. Aki kérdez az nem kap választ csak azt kell olvasna ahogy egymásra flamelnek az emberek.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Meddel viszont állandoan ez van a buksiban, hogy most hova is kéne mennem???!!!
De szerintem is hagyjuk inkább. Nem akarok megtéríteni senkit, mindenki azzal játszik amivel akar, akár még WT-vel is 😊 Nekem ez a véleményem. És igen néha bosszantó tud lenni, hogy egy vörös telibe elcseszi a játékodat, amiben végiggüriztél a csapatodnak 5000 spotot és mondjuk egy szárnysegéd medált, és akkor a végén a no brainer vöröske rá tud kattintani az egérre és levesz 1000+ HP-t, vagy egybõl kinyír. De ez van jobban kell figyelni azt annyi.
Szerintem jó vagy így ahogy, lesz ez sokkal jobb is! 😊
Btw mire eléred az 5k-t simán zöldike leszel.
Esetleg még annyit javallok, hogy T8-nál ne nagyon menj feljebb, sõt inkább T5-6ban ismerd ki a játékot még jobban, aztán menj a nagyobb tierkbe.
Light-okat meg nem ajánlom az elején, kivéve ha fekszik a stílus, mert nem éppen egy nagyon öröm, ha nem ért hozzájuk az ember.
Ha gondolod vegyél fel játékban és Ts mellett gurigázhatunk pár kört. Hátha tudok jó dolgokat mondani! 😊
De most R3nton hatására (igen a tiédre R3nton) elkezdtem a leo ágat, de abba is hagytam, mikor megláttam mi is készül a fosom ellen. Velem ne szarakodjon ez a tetves wg. Akkor inkább ki sem húzok semmit ha a balanszolásuk 2 állapotot ismer (disznó mód op tank vs játszhatatlan papírnehezék)
Örülök hogy inkább erre beszéltetek rá, nem csalódtam benne, fekszik a stílusomhoz épp 😊
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
3 páncél átütés.
Ezt nem gondolhatod komolyan. (Azt megint nem tudom elégszer hangsúlyozni h kihúztad a jelenlegi legopbb ágat, attól még nem látod át a td-k helyzetét, játékstílusát eléggé, mivel borsig az easy....az röhej, arra én is azt mondom "nagy td buzi" h nevetséges az a tank, és az ág 1 része is.)
Szval visszatérve, elhiszem h meddel is kell gondolkozni (melyik tankkal nem? Ja talán borsig), mivel tényleg nem mind1, hol merre mikor segítesz. Mivel (legtöbb esetben) megvan a kellõ mozgékonyság sebesség, ezt is kell tenned (nem állni 1 helybe és lõni a heavyk frontját). De az h 1 lassú td-hez ne kelljen ész, fatális tévedés. Ja igen, vannak akik ezért állnak a bázison és tátott szájjal várják a sült galambot, ezekbõl szokott az lenni h jön a harci veterán Renton és belecsap a medjébe 1k sebzést, majd a hõsi halált halt Renton még élõ társai úgy ölik meg a növény gyerek td-jét h egész csata alatt az az 1k sebzésre futja csak neki, "med veterán Renton" pedig jön fel a fórumra sírni. Az ilyen típusú játékosok engem is zavarnak, engem is felbasznak. (TD számlájára írható? Nem, a játékoséra). Viszont aki normális dmg-t akar kiosztani, értékes tagjává lenni a csapatának (pl. én) annak sajnos mocskos mód meg kell választani merre döcög el, na itt jön az ész, tapasztalat, gamesense. Mivel 1 lassú td mocskos mód megtorolja ha hibázol, rossz irányba mentél? Így jártál haver, olyan análgangbang-t kapsz h Renton könnyes szemmel tér nyugovóra. Nem gondolkoztál elõre és rossz idõben fordultál, vonultál vissza? (lásd. elõzõ eset) és még sorolhatnám. 1 meddel ilyenkor "med veterán" Renton mit tesz? Rohan el 1 jobb pozícióba és onnan osztja az áldást (helyesen). Én addigra füstölgök...miért? Mert nem volt meg a sebességem, és csak 1 picit hibázott a gondolat menetem esetleg lassan reagáltam (a lassú td-mhez képest, mert ha med-be vagyok még túl korai is lett volna a reagálás...)
Szval, ha te 1 béna, buta játékos kezébe lassú TD-t adsz és az esetleg megindul h már pedig nem campel, abból bizony nagy %-ban gangbang kerekedik ki.
Ennyit szerettem volna. Habár ezt már popey elmondta wot vs wt ügyben is (2 tábor elmélet 😄) mi 2 külön tábor vagyunk, te így látod én úgy....nem is akarlak, nem is tudlak meggyõzni, annyit szeretnék csak h néha lépj ki a komfortzónádból és lásd máshogy a dolgokat. Mert túl egyhangú. (én is játszok medekkel, szeretem õket, szeretem a heavyket is, meg a td-ket is, artyval is játszok, light-al is, artyval és light-al nem emgy fényesen a game, de még így is hozom azt átlag gamer színvonalat).
Húzzál ki egy szeritned op fos155-öt, csinálj vele jó statot aztán majd írhatod a baromságaidat. Ha ez sikerül letolt gatyával átszellemült arccal fogok tapsolni minden egyes kommented után, hogy: "~Igen, ez aztán tud valamit!"
Hát a legrosszabb álcával rendelkezõ tankkal szerintem nem könnyû jól játszani. Bár a többi tankomhoz képest, valóban jobb a sebzésem és a battle/kill arányom is.
Inkább úgy fogalmaznék, hogy nehéz kihozni a benne rejlõ hatalmas potenciált. Olyan, mint a batchat. De az igaz, hogy ha már 1 tárat leadsz, már akokr tisztességes sebzésed van.
Viszont a bizonyított tény, hogy a foch155 a játék legOP-bb tankja, és te mégis gyengéned találod. A páncélja burátlis, téged mégis átütnek vele mindig. Ergo vica-versa. Akokr te is magadról állítasz ki ezzel bizonyítványt.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Wazzeg.... Ha a Te szemed jobb, akkor mondd már meg nekem, hogy Te mennyit látsz a képen?
érdeklõdni privátban
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Akkor szoktak élvezetes körök kialakulni, ha elesik a másik oldal és egyszerre több irányból támad az ellen. RHM-el még ilyenkor is simán el lehetett dönteni a csatákat. Ilyenkor kell valóban valamiféle logika és józan ész, hogy éppen merre fordulj és melyik tankot lõdd meg.
Medekkel jóval színesebb a játék, igaz, hogy nem sebzel 1000-reket egy lövéssel. De mocsok dolgokat lehet mûvelni. Elhagyni pozíciót és a háta mögött megjelenni. Ha az egyik oldalon már stabil a helyzet megfodulni és segíteni a másik oldalon, vagy bázis védelemben, vagy éppen meg találni a rést és bemenni az artykért vagy a hátuk mögé.
Sokkal élvezetesebb, több gondolkodást igényel, állandó pozíció váltást. Egyébként, csak sajánli tudom azokat, akik csak TD-vel vagy aartyval játszanak, mert szerintem ennek a játéknak a sava borsa a med játék stílusban van.
És a legeslegjobb amikor farkas falka alakul ki. annál jobb nincs, mikor 5-6 meddel a gyengébbik oldalt felaprítjuk és utána a maradék tankokat is szétcibáljuk. Amikor régen elõszõr keveredtem ilyen farkas falkába egy meddel, akkor döntöttem el, hogy nekem ezek a tankok kellenek, mert ez nyújt igazán élvezeti faktort szvsz.
Nem tudom hogy sikerült, replayt meg nem mentek. Ha tudnám hogy lett ennyi, meg mik azok az átüt, de nem sebez húzások akkor nem tettem volna be ide.
Próbálok fejlõdni, hogy azért ne ahhoz a társasághoz tartozzak aki hasznavehetetlenek.
Talán kezdjek el light tankokkal spotolni? vagy csak folytassam amit most csinálok? Tényleg jó lenne zöldbe emelni magam végre.
Ötlet?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
ennek ellenére a csörcsiles replayedben szanaszét lõttél mindenkit goldal 😄
sztem neked vannak szövegértelmezési gondjaid
Swedish people are albino monkeys
MOST megyek szinte csak kilencesekkel, mert 4 ágat be szeretnék fejezni. Szövegértés rulez hehe. <#taps>#taps> <#nevetes1>#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[IMGhttp://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-carry-harder-7.png[/img]
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
1 átüt, sebez KEMÉNY 88 hp-t!! ***** ***** ***** a kommentem rá."
ez biztos nem AP lõszer volt
amikor ott szórtad a goldot
"Általában tier 9-ben játszom mostanában, és néha kisebb tierben legénységet húzok. Ott nemigen van ám szükség goldra. Tudod?"