World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na akkor kipróbálom majd az összes op td-t meg medet... Aztán majd lehet átérzem azt az életérzést én is, hogy miért sír itt mindenki,hogy: "Jáj Gázsi, 20 secenként most is csak 1600-at sebzett ez a nyávájás hásh ámó." vagy "Jajj a szegény e-100 most is ki lett szórva 10 sec alatt a WT-vel.".

Meg akkor már bealázom R3nton összes medes statját is,úgyis olyan nagyra van a medjeivel. 😛

Érdekes lenne ha T-15 event nél a vesztes csata is számítana akkor már rég meg lenne a t-15.

angelus1991ster.blogspot.hu

Úgy hallottam nincs wte100ad,csak Foch 155.Ez igaz?Mert akkor a wt témában maradj csendben.

Menj teszteld le te noob vagy vagy nem wte100al.Aztán megtudod a gold és kredit dolgokat.

Eagle16
20k gold, 100.000k kredit és free xp.

Kaptam valami 66k kreditet is valamiért...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Teszt szerveren most mennyi ajándék gold + creditet kapsz?

Összes PIROS EFFES HALJON MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

angelus1991ster.blogspot.hu

Eagle16
Mehehe, nem nerfelték a távmérõt, csak a géppuskagömböt 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hi.

A lényege a mondandómnak az volt,h ne irkáljunk olyan tankról,amink nincs,pláne nem 1-2 kiragadott példa miatt.Minden tankal lehet 8k-t sebezni de elég ritka,itt meg sokan általánosságnak veszik.
Fv,Rhm Borsig(6k),Wt E100.

A lényeg,ezekhez vastag spot kell,nem önállóan teszed.
+Nem azt mondtam,h lehetetlen elérni,de volt 1 érzésem,h nincs neki,s úgy fest valóban nincs ilyen tankja.
Mennyi csatád van vele?Ez még fontos szempont,nekem bevallom esik nagyon durván,4król 3.5-n vagyok.

"SerB nem gondolja azt hogy bármelyik osztály rossz lenne a jelen helyzetben."

Hm, akkor minek kell a td nerf és miért buffolták vissza az artikat sunyiban?

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

R3nton: Felõlem, sõt jobban örültem volna ha a frontpáncélt szedték volna le teljesen. Nem érdekel, mert ezt páncélzat tulajdonságot a wg nálam egyszerûen kikapcsolta. Már tapsolok örömömben, ha legalább a 2000 pot. dmg megvan kilövés után. Szóval egy ilyen nerfbõl semmi változást sem tapasztaltam volna...

Maala: E-75 még azokból az idõkbõl van amikor a gold ammot még tényleg csak goldért lehetett venni. Nem is emlékszem rá hogy volt ilyen tankom...

Eagle16
Ha így rémlik, akkor ne nézd meg mostanában, mert nagyot fogsz csalódni 😄
Szerintem elég jó a páncélja, de a lövege csak átlagos.

Dombról lefelé még mindig jól lehet vele száguldozni amúgy, de sík terepen 35-40 km / óránál többet nem tud. Jó terepen persze. De a gyorsulása nagyon rossz, úgyhogy kell neki egy F&F6-os reptéri kifutó mire eléred azt a sebességet 😄D

Direktben szeretném csak a patch fájlokat letölteni, a launcher meg továbbra sem szereti a linuxomat.
Maala
Hát, nekem úgy rémlik, hogy a fullosan szerelt IS-7 pont, hogy száguldozik, és képes menni a medekkel a fontos helyekre. Most emiatt nem fogok elkölteni 60 aranyat, hogy rárakjam, menjek egy kört vele, és visszarakjam a felszereléseket, de pont amiatt használják CW-n is, mert gyors. Aztán pont amiatt nem használják ma már, mert a páncélja, lövege egy nagy kaka ezen kívül.

Nyilván elkél rá a skill a vezetõnek. De pl. CW-n sosem kellett még azt mondani (teszem azt Lakevillen), hogy az IS-7esek engedjék el a Fochot a hídhoz... (És nem azért, mert nem viszünk IS-7et Lakevillere, haha)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Pales27
T-62 Aladdin a varázsszõnyegen 😄

Eagle16
Mindjárt berakom hogy milyen lett a Foch 155 gyenge pontja. Most telepítek.

pointer4
4.7k XD
Eagle16
A löveg az teljesen jó, én azért nem vettem meg mert ott az a szar gyenge pont a torony tetején. Persze ha nem lenne rajta, akkor meg OP lenne 😊 De engem tuti kiidegelne. A Tortoise-tól is majd megõrültem, pedig a statom meg jó lett vele, de megutáltam a végére.

Maala: azt azért vedd hozzá, hogy nem csak ennyitõl függ a gyorsulás. A terep ellenállási tényezõkkel lehet szépen variálni. Az Is-7-esen ez jól látszik, úgy megy mintha egy Maust húzna maga után. A T-62A meg szinte lebeg, pedig alig van motor ereje.

Maala
Hát emiatt ne menjen el a kedved, tökmind1, mi lõ rá az RHM-re... Vígasztaljon a tudat, hogy legalább nagyobb lesz a számlája, mint egyébként.

#287565: T57-hez képest felejthetõ, csak azért vettem elõ, hogy visszaképezzem bele a lövészt az IS-6os event után (ott mentem M6-al is).

Amúgy nincs baj azzal a 400 alfával, jó hozzá a ROF. Meg amcsi tank, csak 3 weakspot van a tornyán, ha csak azt dugod ki.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Pales27

Valaki bemásolná a tesztszerver patch fájljainak a nevét? Letölteném munkaidõben.
Ha már T10 tankokról van szó, a T110E5-rõl milyen vélemények vannak?
Leginkább a lövegétõl félek ez a 400-as alapsebzés néha még a 103-on is kevés.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Maala
Fordulást nem mondtam, csak gyorsulást. 50B 36°/mp, F155 30°/mp, Is7 28°/mp... Just saying.

Gyorsulásban F155 1200/58, 50B 62/1200, IS-7 68/1050. Igaz, tényleg kis hátrányban van.

Most is be lehet lõni 10/10, csak adja be a random. Vagy mit szeretnél? Hogy autoaimmal is 10/10 átlõje a kicsi Pistike? Ennyire nem tudsz célozni, vagy mi?

Komolyan mondom,kezd elmenni a kedvem az egésztõl.Már semmi taktika nincs az egész játékban (még ha a solo-zásra s kényszerülünk) ,mert már pályánként 1 biztos,de most is 2 gold ammo-s noob lövöldözik.És folyamatosan azt klikkelik ,mert a IX. X tier is azzal lõ az RHM.-B. WT-re aminek igen vékony a páncélja alapból is...
Eagle16
Az is durva azért, hogy egy átütés után mennyi kritikus sebzést lehet csinálni egy tankban...még az hogy lelõtted a HP-ja nagy részét, de 3-4 embert / modult és ki lehet vele csinálni. Pusztító. Csata után mindig megnézem hogy minek micsodáját lõttem ki a HESH-el.

Közelrõl elég könnyû sebezni. Hasa általában átüthetõ alaplõszerrel is.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Eagle16
Uh, az Is-7-est meg a gyorsulást inkább ne említsük egy mondatban 😊 Borzalmasan lomha. Nehéztankhoz képest persze nem rossz. Az 50B már inkább jó példa.

Szembõl volt a lövés amúgy, Obj. 704-tõl. Lehet hogy HE volt...fene tudja. Az esetek nagy részében azért nem sebeztek ott.

Maala
Meg lehet nézni, milyen az, amikor célzol is az FV TD-vel valami weakspotre (és beadjaû), és milyen, amikor nem.

Kis extrának pedig a páncélját is megmutatja. 😄

IS-7 legyorsulja a medeket? Meg az 50B? Van neked IS-7-ed? Egyik leglassabban gyorsuló és forduló 10es heavy. Egyik medet se gyorsulja le az IS-7. Az 50B talán 1-2-t. Viszont az 50bnek nincs imba armorja.

Következõnek azt kívánom, hogy mégjobban nerfeljék le a fochot! Basszák el a páncélját úgy, hogy szembõl is be lehessen ütni konstans 240-es pen körüli ágyúval!!!!
Maala
Egyszer úgy megnéznék tõled egy replayt, hogy tényleg ennyire rosszul tudsz-e idõzíteni, vagy csak tetteted?...

ToCsEk
tegnapi

- A történelmi csaták hasonlítanak majd a portál eventekre: 2-3-4 lesz elérhetõ egyszerre és idõvel változnak (de vissza térnek), saját egyedi medáljaik is lesznek.
- Az MM mechanizmus ugyanúgy fog mûködni a nemzeti csatáknál mint a normál csatáknál.
- Jelenleg a StuG III túl könnyû ahhoz képest hogy menyit nyomott a való életben (Ausf.G). SerB azt mondja ha bekerülnek az opcionális tanktestek és bekerül a késõbbi alváz, akkor nehezebb lesz.

- Hetzer motor nem történelmi? "Szörnyû"
- T-46, BT-7 és T-50 tankoknak nem volt 57 mm lövegük a valóéletben, az Orosz Svirin szerzõ szerint.
- SerB azt mondja az elsõ igazi "main battle tank" (harckocsi) a T26 Pershing volt, mivel a Panther az gyakorlatilag egy közepes tank ágyújával és páncélzatával rendelkezett de a súlya és ára egy nehéz tanké volt.
- Az E-10 felfüggesztés sokkal komplikáltabb volt mint a Jagdpanzer 38(t)
- (a T23mal kapcsolatban hogy SerB nem akarja úgy a játékban tudni hogy ugyan úgy tolat ahogy elõre megy) K: "De mivan a Brit Crusader artyval? Ugyan ezt tudja csinálni." V: "Kösz hogy szólsz, majd nerfelem"
- K:"Nerfelitek a TD-ket azáltal hogy elveszitek az osztály álcabónuszát és kivesztek bokrokat és fákat a pályákról?" V:"Biztos nem veszünk ki bokrokat a pályákról."
- Az orosz lövedékekkel kapcsolatban, SerB azt mondja hogy még nincsenek adataik a nagy átütéssel rendelkezõ lövedékekrõl a 76mm, 85mm, 100mm és 122mm ágyúkhoz. Mivel ez az archívum még zárolva van. Az egyetlen adat amit találtak az a 85mm UBR-367 lövedékrõl van.
- Hat hónappal késõbb, SerB elégedett az arty nerf eredményeivel.
- Artykon változtatnak "ha szükséges"
- SerB nem gondolja azt hogy bármelyik osztály rossz lenne a jelen helyzetben.
- SerB elképzelése a tökéletes egyensúlyról? "Amikor a játékos képessége többet eldönt mint a jármûve"
- A-44 projekt történelmileg 3 ágyúval rendelkezett - 76mm, 57mm és 107mm
- Az "eltárolt" álcafestés a 8.11-ben csak azokra a jármûvekre érvényesek amikre megvetted.
- "nemzeti" csatáknak ugyan azok lesznek a kitüntetése minta normál csatáknak.
- K:"Mért van a Conquerornak és FV215b-nek HESH lövedéke?" V:"Azért hogy ne szenvedjen."
- A fejlesztés alatt a fejlesztõknek sok ötletük volt a bázis modellekrõl, a végén a leguniverzálisabbat választották.
- 2014-ben, a WG pálya készítõk a jelenlegi pályák átdolgozásán dolgoznak.
- A történelmi csaták a jelenlegi pályákat fogják használni.

LJ:
- Storm azt mondja ne várjunk új T8 prémium tankokra legalább 2-3 patchig.
- Van egy jó jelölt T8 prémiumra - egy Orosz közepes tank de többet nem mondanak.
- T-44-85 elcsúsztatva
- Nincs tervben Brit prémium
- "Még nem biztos" hogy az Action X Centurion befér-e a játékba.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

ja csak azért kéne, hogy döntve legyen, hogy jó legyen a légellenállása és tudja tartani a 80 km/h-ás sebességet a 15000 lóerõs gázturbinás motorjával 😄

Komolyan mondom az eszem megáll néha tõletek.
Maala
Szerintem hasonlít. 😄

#287549: Itt sem OP az FV, ha nem maradsz elõtte. Értsd meg a kontextust. Ha elkap a nuke, mindened meghal. Egy noob ellen OP. Ahogy itt is.

#287550: Na és, az Is-7, 50B is legyorsulja a medeket, az tán nem OP? Lefordulássza... Noobok ellen biztos megy, valaki minimális aggyal már lelövi a láncodat, bemegy melléd, aztán gg F155. De legnagyobb örömödre, most már nem lesz ilyen sem. Miért fogsz akkor rimánkodni következõnek?

#287548: Nem lehet, hogy oldalról lõttek meg, és belement a függõleges részbe is?

Igen hozzátok ki ismét, hogy gyenge a páncélzata, igazatok van 800 mm döntött páncél kéne az elejére 😊
ezért szeretem a leo1et meg a bat25-t, mert a faszkalap foch155ösök nem tudnak utánam fordulni. A 65km/h és jó fordulás még nekik is sok<#eplus2>
Annyira átlõhetetlen, hogy nekem a 155 megvan a garázsban, de bele se merek ülni, annyiszor lyuggatták már ki a 9-est. Csak messzirõl nézem.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

persze lópikula az átlõhetetlen frontpáncéljával és azzal hogy lefordulássza és legyorsulja a medket
DarkHorSe
Sc2ben semmi sem op, meg veletlenul se hasonlitgassuk a ket jatekot.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Eagle16
Ami a jobb oldalán van, a széles. A géppuskagömb szerintem még erõsebb is, mert csak egy kicsike része van szembõl ami nagyjából sík felület.

De van ilyen x-aktás esetem is. Ez még a 9-es Foch-al történt. Egy lövést kaptam csak és sebzett a spaced armor-os részen át...ami elvileg 0-t kéne hogy sebezzen ha átüt. Párszor fordult csak elõ, de nem tudom miért.

Pales27
a deszka bár én nem mondanám cápaszemnek

Maala
Melyik a távmérõ, a kerek, vagy a cápaszem?

Maala
A Foch-nak 2250-es a dpm-je. Lópikula a többihez képest, nem ez a kategória.

meglátjuk csak dühös voltam a looseok miatt délelõtt. De leszarom nem kell nekem ez a t-15, játszok ahogy játszok, vagy meg lesz vagy nem. Ennyi. De inkább azt csinálnák meg valamilyen MM-el, hogy ne legyenek 15- es looseok meg ilyenek.
Maala
Ja, hát ilyen alapon a Starcraft 2-ben is OP a nuke... Egy az egyben ugyanaz a kategória. Ott értelmes játékos elhúzza az egységeit elõle. Értelmes WoTos kitér az FV elöl, mögé megy, és leláncolja, miután kinyírta a védõit.

Én szívesen találkozom az ilyesfajta FV TD tulajokkal, akik csak látják, hogy "OP a tank, kihúzom", és fingjuk sincs a T10-T8 gyenge pontokról. Aztán szórják a 700as sebzéseket a HESH-el. 😄

Jó, én is lõttem már T57 lövegébe 0 dmg-et HESH-el, de attól még a gyûrûjét céloztam, ahogy kell.

Az FV TD-vel jól játszani azért nehéz, mert teljesen más tankok vannak elõtte. Nem olyan, mintha egy Obj 704 után jönne a 268... Teljesen más játékstílust igényel, sokáig kell szokni. És a random bármikor szétbarmolhatja a lövésedet. El kell fogadni ezt, és csak úgy szabad a BATTLE gombra kattintani.

És ugyanúgy ellene is meg kell tanulni játszani. Jól páncélozott tankban számolni kell azzal, hogy 700 dmg-et bekapsz, amíg 2-3x meglövöd, ROFtól függõen.

Na mind1, eggyel több, vagy kevesebb sírás olyanoktól, akiknek nincs meg a tank, és csak azt látják, hogy "már megint kaptam egy 1500-at", de azt nem látják, hogy ez adott játékosnál sok csatánként 1x, vagy csatánként 2-3-4x fordul elõ...

Pales27
ja én mindig a tetejérõl pattanok a távmérõnek pedig a közepét célzom, remélem kiegyenesítik 😄

nyugi fog az még késõbb is nerfet kapni ameddig OP marad, és magas a winratje <#vigyor2>
de amúgy ezt pont a fochra igaz, ami neki van meg, az a vicc 😄
Pales27
Én konzultációra megyek közben, (a hétfõi vizsgára) addig biztosan lejön 😄

Eagle16
Töltöm már. Igazából csak a Foch 155 páncélzata érdekelne, megnézném a Tank Viewer-ben. Ha csak az oldalát, a tetejét, meg a gyenge pontot nerfelték, akkor nem érdekel, ezeket mindenki átlõtte eddig is. (igen, a tetején azt a távmérõt is, ha valaki vette a fáradságot és megnézte közelebbrõl hogy néz az ki pontosan, és nem a tetejét próbálta meg átütni)