World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg akkor már bealázom R3nton összes medes statját is,úgyis olyan nagyra van a medjeivel. 😛
angelus1991ster.blogspot.hu
Kaptam valami 66k kreditet is valamiért...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
angelus1991ster.blogspot.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A lényege a mondandómnak az volt,h ne irkáljunk olyan tankról,amink nincs,pláne nem 1-2 kiragadott példa miatt.Minden tankal lehet 8k-t sebezni de elég ritka,itt meg sokan általánosságnak veszik.
Fv,Rhm Borsig(6k),Wt E100.
A lényeg,ezekhez vastag spot kell,nem önállóan teszed.
+Nem azt mondtam,h lehetetlen elérni,de volt 1 érzésem,h nincs neki,s úgy fest valóban nincs ilyen tankja.
Mennyi csatád van vele?Ez még fontos szempont,nekem bevallom esik nagyon durván,4król 3.5-n vagyok.
Hm, akkor minek kell a td nerf és miért buffolták vissza az artikat sunyiban?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Maala: E-75 még azokból az idõkbõl van amikor a gold ammot még tényleg csak goldért lehetett venni. Nem is emlékszem rá hogy volt ilyen tankom...
Szerintem elég jó a páncélja, de a lövege csak átlagos.
Dombról lefelé még mindig jól lehet vele száguldozni amúgy, de sík terepen 35-40 km / óránál többet nem tud. Jó terepen persze. De a gyorsulása nagyon rossz, úgyhogy kell neki egy F&F6-os reptéri kifutó mire eléred azt a sebességet 😄D
Nyilván elkél rá a skill a vezetõnek. De pl. CW-n sosem kellett még azt mondani (teszem azt Lakevillen), hogy az IS-7esek engedjék el a Fochot a hídhoz... (És nem azért, mert nem viszünk IS-7et Lakevillere, haha)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala: azt azért vedd hozzá, hogy nem csak ennyitõl függ a gyorsulás. A terep ellenállási tényezõkkel lehet szépen variálni. Az Is-7-esen ez jól látszik, úgy megy mintha egy Maust húzna maga után. A T-62A meg szinte lebeg, pedig alig van motor ereje.
#287565: T57-hez képest felejthetõ, csak azért vettem elõ, hogy visszaképezzem bele a lövészt az IS-6os event után (ott mentem M6-al is).
Amúgy nincs baj azzal a 400 alfával, jó hozzá a ROF. Meg amcsi tank, csak 3 weakspot van a tornyán, ha csak azt dugod ki.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Leginkább a lövegétõl félek ez a 400-as alapsebzés néha még a 103-on is kevés.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Gyorsulásban F155 1200/58, 50B 62/1200, IS-7 68/1050. Igaz, tényleg kis hátrányban van.
Most is be lehet lõni 10/10, csak adja be a random. Vagy mit szeretnél? Hogy autoaimmal is 10/10 átlõje a kicsi Pistike? Ennyire nem tudsz célozni, vagy mi?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Szembõl volt a lövés amúgy, Obj. 704-tõl. Lehet hogy HE volt...fene tudja. Az esetek nagy részében azért nem sebeztek ott.
Kis extrának pedig a páncélját is megmutatja. 😄
Következõnek azt kívánom, hogy mégjobban nerfeljék le a fochot! Basszák el a páncélját úgy, hogy szembõl is be lehessen ütni konstans 240-es pen körüli ágyúval!!!!
- A történelmi csaták hasonlítanak majd a portál eventekre: 2-3-4 lesz elérhetõ egyszerre és idõvel változnak (de vissza térnek), saját egyedi medáljaik is lesznek.
- Az MM mechanizmus ugyanúgy fog mûködni a nemzeti csatáknál mint a normál csatáknál.
- Jelenleg a StuG III túl könnyû ahhoz képest hogy menyit nyomott a való életben (Ausf.G). SerB azt mondja ha bekerülnek az opcionális tanktestek és bekerül a késõbbi alváz, akkor nehezebb lesz.
- Hetzer motor nem történelmi? "Szörnyû"
- T-46, BT-7 és T-50 tankoknak nem volt 57 mm lövegük a valóéletben, az Orosz Svirin szerzõ szerint.
- SerB azt mondja az elsõ igazi "main battle tank" (harckocsi) a T26 Pershing volt, mivel a Panther az gyakorlatilag egy közepes tank ágyújával és páncélzatával rendelkezett de a súlya és ára egy nehéz tanké volt.
- Az E-10 felfüggesztés sokkal komplikáltabb volt mint a Jagdpanzer 38(t)
- (a T23mal kapcsolatban hogy SerB nem akarja úgy a játékban tudni hogy ugyan úgy tolat ahogy elõre megy) K: "De mivan a Brit Crusader artyval? Ugyan ezt tudja csinálni." V: "Kösz hogy szólsz, majd nerfelem"
- K:"Nerfelitek a TD-ket azáltal hogy elveszitek az osztály álcabónuszát és kivesztek bokrokat és fákat a pályákról?" V:"Biztos nem veszünk ki bokrokat a pályákról."
- Az orosz lövedékekkel kapcsolatban, SerB azt mondja hogy még nincsenek adataik a nagy átütéssel rendelkezõ lövedékekrõl a 76mm, 85mm, 100mm és 122mm ágyúkhoz. Mivel ez az archívum még zárolva van. Az egyetlen adat amit találtak az a 85mm UBR-367 lövedékrõl van.
- Hat hónappal késõbb, SerB elégedett az arty nerf eredményeivel.
- Artykon változtatnak "ha szükséges"
- SerB nem gondolja azt hogy bármelyik osztály rossz lenne a jelen helyzetben.
- SerB elképzelése a tökéletes egyensúlyról? "Amikor a játékos képessége többet eldönt mint a jármûve"
- A-44 projekt történelmileg 3 ágyúval rendelkezett - 76mm, 57mm és 107mm
- Az "eltárolt" álcafestés a 8.11-ben csak azokra a jármûvekre érvényesek amikre megvetted.
- "nemzeti" csatáknak ugyan azok lesznek a kitüntetése minta normál csatáknak.
- K:"Mért van a Conquerornak és FV215b-nek HESH lövedéke?" V:"Azért hogy ne szenvedjen."
- A fejlesztés alatt a fejlesztõknek sok ötletük volt a bázis modellekrõl, a végén a leguniverzálisabbat választották.
- 2014-ben, a WG pálya készítõk a jelenlegi pályák átdolgozásán dolgoznak.
- A történelmi csaták a jelenlegi pályákat fogják használni.
LJ:
- Storm azt mondja ne várjunk új T8 prémium tankokra legalább 2-3 patchig.
- Van egy jó jelölt T8 prémiumra - egy Orosz közepes tank de többet nem mondanak.
- T-44-85 elcsúsztatva
- Nincs tervben Brit prémium
- "Még nem biztos" hogy az Action X Centurion befér-e a játékba.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Komolyan mondom az eszem megáll néha tõletek.
#287549: Itt sem OP az FV, ha nem maradsz elõtte. Értsd meg a kontextust. Ha elkap a nuke, mindened meghal. Egy noob ellen OP. Ahogy itt is.
#287550: Na és, az Is-7, 50B is legyorsulja a medeket, az tán nem OP? Lefordulássza... Noobok ellen biztos megy, valaki minimális aggyal már lelövi a láncodat, bemegy melléd, aztán gg F155. De legnagyobb örömödre, most már nem lesz ilyen sem. Miért fogsz akkor rimánkodni következõnek?
#287548: Nem lehet, hogy oldalról lõttek meg, és belement a függõleges részbe is?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Swedish people are albino monkeys
De van ilyen x-aktás esetem is. Ez még a 9-es Foch-al történt. Egy lövést kaptam csak és sebzett a spaced armor-os részen át...ami elvileg 0-t kéne hogy sebezzen ha átüt. Párszor fordult csak elõ, de nem tudom miért.

Én szívesen találkozom az ilyesfajta FV TD tulajokkal, akik csak látják, hogy "OP a tank, kihúzom", és fingjuk sincs a T10-T8 gyenge pontokról. Aztán szórják a 700as sebzéseket a HESH-el. 😄
Jó, én is lõttem már T57 lövegébe 0 dmg-et HESH-el, de attól még a gyûrûjét céloztam, ahogy kell.
Az FV TD-vel jól játszani azért nehéz, mert teljesen más tankok vannak elõtte. Nem olyan, mintha egy Obj 704 után jönne a 268... Teljesen más játékstílust igényel, sokáig kell szokni. És a random bármikor szétbarmolhatja a lövésedet. El kell fogadni ezt, és csak úgy szabad a BATTLE gombra kattintani.
És ugyanúgy ellene is meg kell tanulni játszani. Jól páncélozott tankban számolni kell azzal, hogy 700 dmg-et bekapsz, amíg 2-3x meglövöd, ROFtól függõen.
Na mind1, eggyel több, vagy kevesebb sírás olyanoktól, akiknek nincs meg a tank, és csak azt látják, hogy "már megint kaptam egy 1500-at", de azt nem látják, hogy ez adott játékosnál sok csatánként 1x, vagy csatánként 2-3-4x fordul elõ...