World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes neked mindegyik tank OP, csak pont a foch underpowered, ami neked van meg. Érdekes mit ne mondjak. Teljesen objektív...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az E4 szerintem olyan mindenes, mindenben jó egy kicsit. A torony sokat segít rajta, a célzási ideje sem borzalmas. De én sem vettem meg, az E3 még mindig jobb szerintem. Régen borzalmasan OP volt az E4 és utána meg mega nerfet kapott. Ezt elrontotta a WG, remélhetõleg kap valami kis buffot.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Swedish people are albino monkeys
E100 goldtank, ezen mindig jót nevetek. Feltételezem te már az E-75be is only golddal tolod...
Amúgy azért van az, hogy golddal is ki lehet hozni pluszba (extrém) nagy sebzés esetén a tankot golddal, mert ennek ellentéte meg az, hogy kicsi alfa (T-62A) esetén is már minimum 1000+ a lõszer ára. Ahhoz, hogy egy olyannal kijöjj pluszba, kell a 2-3k dmg, ami meg, mint tudjuk, a legtöbb ember számára nem egyszerû.
Nagy alfa + drága lõszer ~ kis alfa + kevésbé drága lõszer. 10-10 sebzõ lövés mindkettõvel, és plusszban vagy.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
http://ftr.wot-news.com/2014/01/24/8-11-test-is-up/
és végre nerfelik a WT E-100at jeeeee
Waffenträger auf E-100
- hull traverse nerfed from 30 to 26
- aim spread when turning turret for 128mm gun increased by 212 percent, for 150mm by 75 percent
- turret traverse nerfed from 24 to 22
" A WT-e100-nál is pont azt figyeltem, hogy még a noobok is simán fenntartanak vele egy 3-3.5k-s átlag dmg-et, a jó játékosoknál pedig 4k a minimum. " Ezt te írtad.
A másik oldal, aki nem vezeti, soha nem látja, hogy egy normális lövésért meddig kell jó pozíciót keresni, utána vagy 10 mp-en át gyenge pontra célozni, aztán lövés után elkerülni hogy ne lõjön át lényegében bármi az ellenséges csapatból.
Ekkora alfával mindig lesz sírás miatta, és jogosan.
"még a noobok is simán fenntartanak vele egy 3-3.5k-s átlag dmg-et, a jó játékosoknál pedig 4k a minimum. "
Ez az egész mondatrész 1....mindig az olyanok ugatnak,akiknek nincs ilyen tankjuk.
Ezekhez a sebzésekhez kell ám csapat is(spot),az meg nincs kb 1 éve.Legrosszabb esetben kitárazol..abból hány lesz lepattanó stb?
Qrva unalmas már ez a sírás,ez az oldal is 1 vicc 1 jó ideje,nem véletlen,h egyre ritkábban olvasok bele...Kiragadnak itt egyesek ezt-azt és azt szajkózzák egész évben...A Borsigra is irkálják,h 6k dmg/balfax,aha..hihetõ.Meg,h milyen op...Van álcája ennyi,az ágyú simán tud úgy lõni,mint 1 kv1s-é(pontatlan)(nekem rendszeresen 6 órát lõ=földbe kb 1/5 arányban és 1 elc is lerammolja)
Na nem pont neked írtam,csak a te fv témádhoz köthetõ.
Itt csak annyi lehetett,ez tuti,h nekiálltak sírni,h jaj mennyit sebez ez és ez a tank...ja,meg kell tanulni játszani,ha kell elbújni..Amire a játékosok 98%-a nem képes.Ezért fognak ebben a játékban elõbb-utóbb csak a piros semmirekellõk maradni+ a mezoisták.
Lehet rosszul látom,de ez a játék már nem szórakozás,hanem ideg,pedig 2hónapja(wt e100kihúzása)már csak fun köröket megyek,értsd nem húzok semmilyen tankot.
Eagle16: Ilyen szempontból az E4-nek milyen elõnye van? Se páncél, se rof, se speed, se camo. Ezentúl már alfája sem lesz... 😛 Akkor az a tank mit szóljon?
A WT-e100at ért változásokat pedig nem éppen nevezném nerfnek. Azok a tulajdonságok kb most lesznek az átlagos szint felett egy kicsivel, de még igy is rendkívülieknek számítanak...
lehet, tényleg ez áll a rejtély mögött
KV1-hez és JPzIV-hez vajon hány XP kell kb., hogy meglegyen a tankász?
elég régóta kínlódok mind a kettõvel és qrvára nehezen jön össze
|Származási hely: Degec|
És ezen a 2 formán kívül nem is van több. Nagy 1x sebzés (alpha), vagy nagy "dmg over time", azaz burst dmg.
Ha más spotol neked, és így lövöd a dmg-et, akkor kevesebb xp-t fogsz kapni.
Nekem nincs ilyenem, de szerintem az, hogy semmiféle rejtõzködési képessége nincs, vagy páncélzata, az kompenzálja a burst sebzést.
Ha meg HE-vel lõnek a tornyára akkor pillanatok alatt harcképtelenné lehet tenni, minimum 2-3 embert meg lehet ölni.
FV 215/183-asom viszont van. Abban egyetértek, hogy a HESH sebzése vicc, túl sok. Viszont a tanknak nincs is más elõnye. Forog ugyan a tornya, de lassabban céloz mint egy torony nélküli TD. Páncélzata átlagon aluli, ágyú kitérítés szintén.
Rebalansz kéne neki, kevesebb sebzésért cserébe valami más elõny. Ha most elveszik tõle a sebzést és nem kap mást, akkor csak egy gagyi Jagd. E-100 lesz, páncélzat nélkül, örökké tartó célzással, rossz pontossággal.
Lentebb kell vinni a sebzését, de akkor kapjon cserébe valami mást. Negatív ágyú kitéríthetõséget például, vagy átlagon felüli DPM-et.
Persze Móricka így képzeli el. De ahhoz, hogy legalább nullszaldóba kijöjj vele, ismerni kell ám a weakspotokat rendesen.
Gold nélkül meg egy sima arty TD-nézettel.
régebben sokkal többször szaladtam bele ilyen 1200-1300 XP-s csatákba (szigorúan prémium nélkül értendõ) mint manapság
most a hasonló teljesítményekért jó ha 1000-1100 XP-t ad
pedig a núbméter szerint javultam azóta, de hát az is tévedhet
angelus1991ster.blogspot.hu
Már elõre röhögök, hogy a 2 tornyos td-kel lesz csak tele a random csata. A WT-e100-nál is pont azt figyeltem, hogy még a noobok is simán fenntartanak vele egy 3-3.5k-s átlag dmg-et, a jó játékosoknál pedig 4k a minimum. FV pedig 2 lövésbõl sszehozza egy Foch 155 avg dmg-ét.
Mikor jön már az a rivális tankos játék? 8.11 után pedig szerintem jó lesz a Dota 2 meg Sanctum 1-2, Dead Island stb...
BattleTag: kabel15#2672
A Foch páncélzatára kíváncsi leszek...
Az E3-E4 rendben van, a 268-at ezek után meg már biztos nem veszem meg. Eddig se tetszett igazán...pedig már nagyon régóta ki van fejlesztve.
Foch 155
- engine nerfed from 1200 to 1000hp
- AP/HEAT alpha nerfed from 850 to 750
- gold ammo pen nerfed from 408 to 395
- various changes in armor
Waffenträger auf E-100
- hull traverse nerfed from 30 to 26
- aim spread when turning turret for 128mm gun increased by 212 percent, for 150mm by 75 percent
- turret traverse nerfed from 24 to 22
T110E3
- reload buffed from 18,3 to 17 secs
- alpha reduced from 850 to 750
T110E4
- reload buffed from 21 to 19,5 secs
- alpha reduced from 850 to 750
Object 268
- hull turnrate nerfed from 30 to 28
- aim spread caused by moving increased by 11 percent
- aim spread caused by turning increased by 11 percent
- maximum reverse speed nerfed from 18 to 15 km/h
- reload time buffed from 17 to 16,5s
- alpha nerfed from 850 to 750
- gold penetration nerfed from 450 to 395
Foch 155- engine nerfed from 1200 to 1000hp
- AP/HEAT alpha nerfed from 850 to 750
- gold ammo pen nerfed from 408 to 395
- various changes in armorWaffenträger auf E-100- hull traverse nerfed from 30 to 26
- turret traverse nerfed from 24 to 22T110E3- reload buffed from 18,3 to 17 secs
- alpha reduced from 850 to 750T110E4- reload buffed from 21 to 19,5 secs
- alpha reduced from 850 to 750Object 268- hull turnrate nerfed from 30 to 28
- aim spread caused by moving increased by 11 percent
- aim spread caused by turning increased by 11 percent
- maximum reverse speed nerfed from 18 to 15 km/h
- reload time buffed from 17 to 16,5s
- alpha nerfed from 850 to 750
- gold penetration nerfed from 450 to 395
kevesebbet ad egy ideje mindenért
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mindenki az aktuális kedvének megfelelõen eldöntheti hogy röhög, vagy sír azon amit éppen lát. 😊
De ez is. Érdekes módon a WT-ben is volt ilyen prém repcsi szerzõs akció. 17 nap alatt kellett a 17 küldetésbõl legalább 10et megcsinálni. 1 nap max 2 óra ráfordításával. De volt olyan is, hogy 1 kör alatt cirka 7-8 perc alatt meg is volt. Ja és természetesen nekik volt esszük, ahhoz, hogy még véletlenül se a gyõzelem számítson, hanem egyéni teljesítmény!!!!
Ennyi. Rohadt WG dugjátok fel a T-15ötötöket a valagatokba és az 500000 krediteteket is.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
eddig 19 lose 1 win
Ráadásul nekem viszonylag magas még a kill/battle arányom is. Mit csinálnak azok, akiknek mondjuk 1 alatt van??? És vannak azok között is jó játékosok...
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ne görcsölj rá, én is akkor vettem észre mikor valami 530 K t adott.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...