World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
t110e3 dpm 2786ról 2646.
t110e4 dpm 2424ról 2304.
2 hónapja van meg az obj 268 és már szivatják is rendesen.mert persze az kapja a legtöbbet nerfbõl.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Komarin 2014.01.24. 15:32:13
Rhm.-Borsig Waffenträger
Szerzett tapasztalat:1 957 Szerzett kredit 61 684
Csatában elért Achievement Mesterlövész
csak neked kicsi,még1.
3000 --->> 2730
<#taps>#taps> Ez egy nagyon jó megfogalmazás volt így péntek délutánra. Hozzá kell tegyem, sajnos... Lehetne csapatjáték, csak az általad és mások által leírtak miatt nem mûködik. Marad, ahogy írtad a csorda...
Nem te vagy az elsõ akitõl hasonlót olvasok. De most már megkérdezem. Mégis kik vagytok ti? Milyen alapon akarjátok meghatározni, hogy mi a dolga, hogyan játsza a játékát? Nem ártana már gondolkozni egy kicsit. Ez egy játék. Aki akar regisztrál. Az egyetlen szabály és egyben dolog amit be kell tartani, az a játék szabályai. Ennyi. Mindenki úgy játsza, ahogy akarja és ehhez senkinek semmi köze. ( Kivéve ha szakaszban, vagy klán csapatban játszik valaki). Ha akar, ott áll egész idõ alatt és meg se mozdul. Bosszantó, lehet jelenteni hogy bot, de ennyi. Semmi köze hozzá senkinek.
Azt hogy melyik tanknak, legyen light, med vagy más mi a dolga, milyen módon használja valaki, az csakis az egyén dönti el, aki játszik vele.
Mielõtt valaki azzal jönne, hogy ez csapat játék.....
Nem az! A kivételt pár sorral elõbb leírtam. A hagyományos csata meg nem az. Az nem más mint hogy gong ütésre kinyílnak a karám ajtók és a csorda tankok képét öltve megindul...a folytatást mindenki ismeri....
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Végre 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Nyilván nem láttál még orrba-szájba kempelõ heavy playereket. Medrõl meg lightról márnem is beszélek.
Gyõzelem
Komarin 2014.01.24. 14:43:34
Rhm.-Borsig Waffenträger
Szerzett tapasztalat:6 921 ( x3) Szerzett kredit 66 153
Csatában elért Achievement Top Gun 4.5k dmg
Ott van a videóba a link!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ez a tesztszerver hogy mûködik?
Meddig él és olvastam hogy kapunk sok xp-t meg pénzt.Gondolom ez csak a teszt szerverre érvényes.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
eddig 47 csata 12 win :S
kint meg szakad a hó, amilyen szerencsétlen napom van este meg összetöröm a hátsó kerekes kocsimat 😄
Még mindig egy viszonylag mobil TD, de átlagosan egy -10 km / órával kevesebbet tud szerintem, 38-40-el megy, a mostani 45-50-hez képest.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
de az tuti hogy a narancsoknak nincs 3k átlagsebzésük vele 😄
1700 sebzéssel halnak el állandóan, a csatákban, direkt figyelgetem, minek a retaroknak ilyen papír TD tierX ben.