World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Erlenberg 2014.01.24. 17:19:31
Waffenträger auf Pz. IV
Experience received:2 046 629 597
Battle achievements Confederate
Rohadt USA tankos küldetés, meglettél végre.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A 4x%-os WR-es emberkék örüljenek, hogy lehozza nekik valaki a csatákat, és úgy érezhetik, hogy "de jót játszottunk", amikor semmit sem csináltak valójában.
Gondolom te is szívesen ultizol olyanokkal, akik minden ökörségre bemondják a Betlit pl...
találkoztatok már ilyennel?
a monitorom egyszercsak átváltott kocka nézetre 😮
mintha 1024*768 lenne a felbontás, de maradt ugyanúgy 1440*900-on
én nyomtam meg vmi varázskombinációt vagy kezdi megadni magát a vga? 😄
Mondjuk bitos nem huznám ki õket, ha kibõvítenék a techtreeket
Megnézném a te szikla támadásodat, 10 ellenséges TD-vel egy nyilt mapon 😄 Nagy a szád a fórumon, aztán te is csak hátul állnál, mint az emberek 99%-a ilyen esetben, vagy 1 perc alatt halott lennél <#banplz>#banplz>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Megint egy remek bizonyíték hogy milyen nyomorult, dilettáns, hozzá nem értõ banda. Gratulálok nekik innen is.
Nehéz lesz 4x15 csatát nyerni :-(
WOT: Beluka
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nem tudok rájönni hogy ma melyik is lesz...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Azon kívül, hogy ingyen frag vagyok bárkinek, mert még az is sebez aki nem rám lõ!
Míg ez a szar csak kapargatja az ellent.
WOT: Beluka
A leírásodhoz meg annyit, hogy igen, elõfordulnak ilyen esetek, de a sok mongol idióta azt nem fogja fel, hogyha olyan helyre megy scoutolni amire senki sem lát rá, vagy nincs mögötte annyi tank, hogy ki tudjanak pattintani 7-8 enemyt is akkor ne pattogjon késõbb, hogy noob team, ha õ nem vette a fáradságot arra, hogy egyáltalán ránézzen a térképre.
A felháborodásodbõl pedig arra következtetek, hogy veled a lentiek elég sokszor elõfordulhattak már, szóval te is egy olyan mamlasz vagy aki még a karrierje elején elindult a megszokott agyatlan scoutköreire, fél percig élt, majd beírta hogy noob team és már indult is a köv tankkal... most meg gondolom csak hátul állsz a bokorban a 13 90-el is nem? nice
"Oh, hagyjuk már ezt a beszívott hippi szöveget. Igenis közöm van hozzá, mert egy csapatba kényszerültünk.Ha õ béna és nem spotol akkor mindenki béna és senkinek nem lesz spotja. A nem spotra építõ pályákon ez nem akkora baj, de ilyen Malinovka szintû pályán büntetnek ekkor..."
pointer4!
A játékot és nem csak a tied, mert mi is így vagyunk, nem õk basszák el, mert nem spotolnak. Az csak hab a tortán, egy olyan tortáén ahol már magával a torta szeleteivel is gond van. Tehát felesleges és igazságtalan ezért a lightokat okolni.
Ja és ezzel ássák a sírjukat...a multkor azzal ásták, hogy nem nerfelik a TD-ket most azzal hogy nerfelik...és akkor csodálkoztok, hogy ordas paraszt sítlusban osztja le a népet a cég...(ja védem õket)
BTW, a camo bónusz elvételével pont azt veszik el tõlük, ami IRL is valós volt bennük.
Hippi? Kár hogy már kinõttem abból a korból, szívni meg maximum a fogamat szoktam, mivel a cigirõl is leszoktam.Talán igazad is lehetne, de nincs.
Miért is kéne neki spotolnia? Azért, hogy a többiek addig is lõhessék az enemyt, amíg õt szét nem lövik spotolás közben? Igen, ez szép, de !
Spotoljon nekik a római pápa, ha spot kell neki, húzzon elõre és spotoljon magának. Nekem senki ne jöjjön a csapat szöveggel, mert aki azzal jön, az vagy nem játszott még hagyományos csatát, vagy idióta, vagy õ nézi annak a többit. Milyen csapat?
Ez a csapat?
- Spotolsz nekik, közben jön az enemy. Szépen megvárják amíg téged kiszednek, végignézik, majd kevés lövöldözés után visszavonulnak és írogatják, hogy spot...
- 4 sajáton jön át az enemy felderítõje, kiszedi a saját artyt, majd távozik és õk csak BÁMULJÁK!
- Bekuckolják magukat a bázis közelében egy magaslatra és onnan sírnak spotért.
Folytassam a sort? Szerintem felesleges, hiszen jobban tudod mint én, többet játszottál. Ezt nevezed csapatnak? Tudok rá pár megfogalmazást, de a csapat nem szerepel köztük.
Én 3 csoportba sorolom õket, ami a megindulás pillanatában látszik.
1. Birkák, akiket 2-3 percen belül levágnak a saját bázisuk környékén.
2. Marhák, akik kiszabadultak a karámból és rohannak a vágóhídra.
3. Harcos bikák, akik tudják mit akarnak, akiknek érdemes még az E 25-el is spotolni, pedig az TD. De kiválóan alkalmas erre is.
Na ez utóbbi nagyon ritka, az elsõ két kategória meg oldja meg maga. Azoknál csak az érdekel mennyi hp-t tudok lelõni amíg ki nem szednek engem is.
No ennyit a csapatról.
Pontosan, ahogy mondod!!!
Pont ezért vannak 400 meg 1400 effesek, mert nem mindenki tudja mi a dolga, szarik a többire, meg a csatára 😊
De azért le retardáltozni jól esik õket, és anniy közöm azért van hozzá, hogy az én csatámat is elbassza 😄
Mint amikor régen hónapokon keresztül ment hogy mindig csak a németeket nerfelik brühühü. Ja, nézzük csak Tiger, Tiger II, hm, milyenek is lettek?
Szóval az egy ilyen dolog.
Pár hete van meg a KV-1S én se örülnék neki ha mondjuk elvennék a 122-est, pedig lehet elõbb-utóbb bekövetkezik és akkor majd eladom és kész. Addig meg OP mocsok troll tank.
400V-nek pedig Grat.
angelus1991ster.blogspot.hu
Én is jártam így, hogy frissen szerzett tankot nerfeltek. Ha ésszerû a nerf, akkor játszok vele tovább, ha belenerfelik a földbe, akkor hagyom a fenébe. De legtöbbször azért lehet alkalmazkodni hozzá, ritka az olyan, mikor teljesen más tankot csinálnak valamibõl.
Visszaadni semmit sem fognak, akár az acc.-odat is elvehetnék teljesen legálisan, mert benne van a szerzõdésben, amit játék elõtt elfogadtál, hogy a WG tulajdona minden, csak megengedik hogy játsszál vele...lényegében.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ha valaki nem úgy játsza arról nem a játék készítõi tehetnek!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer