World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a WG tök jó, meg a game is
(amúgy meg egy rakás szar!!!! jöhetne már a WT GF)
Tapasztalatból mondom, nagyon nem vicces és jó móka két különbözõ, de egymás mellett élõ és ugyanazt végzõ kódot karbantartani. Igazi "pain in the ass" kategória. Ráadásul mint írtam, dupla munka, dupla pénz, az kevesebb profit. Nem beszélve arról, hogy több hibalehetõséggel is jár...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
elég sok játékost buknának el ezek a marhák
A pörgõsebb játékokba azért kell jó grafika, mert úgy még látványosabb, ott nincs sztori amit leköt, csak akció, és ennek kell elvinnie a hátán az egészet.
És a repülõsbõl kindulva...warpalnes hányadék grafika szar FPS, WT király grafika és nincs FPS gond.
FIGHT 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ezzel ellentétben itt a WoT-ban ha bent vagy a darálóban másodpercenként jönnek a lövések, robbanások, kilõtt tankok, stb. Erre érdemes jó grafikát csinálni, mert ez tényleg látványos. Szerintem.
Szerintem pont fordítva van. Épen egy ilyen játéknál kell a jobb grafika, mert itt sok az akció, közelrõl látsz midnet, fõleg a tankod. Itt van értelme az effekteknek, a robbanás, tûz, víz kicsicsázásának.
Az MMORPG-nél elviszi a hátán a csúnyább grafikát a történet meg a hangulat. ÉS ott a körökre osztott harc miatt nincs is anyi effekt.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Szóval ezt a hírt én is sajnálattal hallom.
én 2008as konfiggal tolom (e7400,hd4850.4gbddr2ram,pro4:3as monitor xD)
ezen megy low med high grafon lazán 40-70fps-el 😊
aki nagyon akar simán össze rak 50-60kból gépet amin lazán fut a game
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Asszem ezzel nem leszek nepszeru (de leszarom) idoszeru hogy fejlesszenek a graffon annak rovasara is ha nem fog futni nehany gepen , minden jatekot full-on szeretek jatszani nagy monitoron( ven marha vagyok es rossz a szemem :-) ) bele kell torodni hogy a pc-s jatek piac a fizeto retegre epul ( es ez qrva nagy uzlet lasd az uj GTA-t , tobbe kerult mint a legdragabb mozifilm es az elso napokban behozta az arat), egy ideig foglalkoznak a lemaradokkal aztan leszarjak oket ( lasd windows xp)
u.i: elore is lezarva a flame-t nekem ne jojjon senki azzal hogy a Ground force szebb ( a zart beta elso napjatol jatszom vele).... ott a tankok szepek igaz de az orom elott 20 meterrel rendereli a tajat a kibaszott engine hogy sporoljanak az eroforrasokkal ( mindezt max graff-on<#falbav>#falbav> ) , es a kv-1 15 metert driftel amikor 15-el kanyarodok , mert persze a fizika karara is sporolnak az eroforrasokkal ......
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Ettõl függetlenül nem hiszem hogy belátható idõn belül újítok, lehet hogy egy olcsóbb gép árából (~100) inkább egy egy értelmesebb tabletet, idén úgyis jön a Blitz androidra 😊 Bár ennyim nem lesz ilyesmire, a mostanin is elzötyöghet majd lowon XD
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú