World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wut does it mean bûntudat????
Ne öntsd itten az olajat a tûzre, mert elpattan egy ér a mester fejében, aztán élhetsz bûntudatban életed végéig😄
bunkó vagy bákszi 😄
a WG tök jó, meg a game is
(amúgy meg egy rakás szar!!!! jöhetne már a WT GF)
Nos nekem alapelvem, hogy kapásból mindenkivel rendesen beszélni, aztán alkalmazkodni a stílusához. És garantálhatom, hogy nem én kezdtem. Egyszer még régebben kérdeztem teljesen korrekt hangnemben a Mûvész Urat, hogy ugyan miért nem lehet a legkisebb, építõ jellegû kritikát se mondani a játékra, és erre jött a szokásos agygörcsös stílusában, hogy mi alapján "fikázzuk" mi a WG-t (érted, kritika = fikázás), meg nem kell vele játszani, meg a többi. Ezek után... 😄
Akinek nincs pénze a gépre költeni, az majd pont a WoT-ba fogja ölni a pénzt? Biztos van valami statisztika errõl... de így látatlanban nem hinném...

Szerintem meg õk látják a számokat, hogy ki mivel tolhatja és ha ezt így kimondták akkor biztos igazuk lehet.
Tapasztalatból mondom, nagyon nem vicces és jó móka két különbözõ, de egymás mellett élõ és ugyanazt végzõ kódot karbantartani. Igazi "pain in the ass" kategória. Ráadásul mint írtam, dupla munka, dupla pénz, az kevesebb profit. Nem beszélve arról, hogy több hibalehetõséggel is jár...

Most nem azért, néha én se bírom a csávót, de azért e is gyönyörûen kiprovokálod ezt belõle. Talán ha normális beszélnél vele te is, akkor õ is normálisan válaszolna.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Pont. Ennyi a történet. Már vártam, hogy mikor írja be valaki végre.

szerintem a gamerek döntõ t9bbsége normál grafon tolja
elég sok játékost buknának el ezek a marhák
Keveset játszok RPG-kel, de szerintem egyik se a grafikáról híres. De ezt nem bántásként írom, ilyen a stílus, ott elviszi a hátán a történet a közepes grafikát is.
A pörgõsebb játékokba azért kell jó grafika, mert úgy még látványosabb, ott nincs sztori amit leköt, csak akció, és ennek kell elvinnie a hátán az egészet.

Azért ez nem ilyen egyszerû, hogy van 2 checkbox aztán jólvan, hagyják meg továbbra is mind2-t. Ki tudja mit csináltak ezek a háttérben... biztos van két valamilyen mértékben eltérõ renderelõ kódjuk, aztán ha bármit meg be akarnak tenni, módosítani akarnak akkor adott esetben duplán kell kódolniuk, hogy mind2 cucc támogassa, +mind2-ben folyamatosan tesztelni párhuzamosan. Gondolom a kliensek nemcsak játékosokról küldenek infókat a szerver felé hanem a beállításaikról is. Nyilván eljutottak arra a pontra amikor már ki merik jelenteni, hogy az általuk ráfordított anyagi és emberi erõforrás nem éri meg azt a veszõdséget, hogy annak a pár usernek is jó legyen... Szóval inkább lemondanak arról a néhány játékosról, aki mellesleg amúgy is képtelen újítani...

SerB fasza? Heh? Én ilyenrõl nem tudok, de ezek szerint rossz a lelkiismereted.
A WT sokkal optimalizáltabb amúgy, és szebb is. Hiába állítod az ellenkezõjét. A tankokról meg ne is beszéljünk. WOT-ba mintha most gurultak volna ki valami gyárból, éppenhogy nem csillog a zománc rajtuk, míg a WT-ben milyen királyul néznek ki.

És a repülõsbõl kindulva...warpalnes hányadék grafika szar FPS, WT király grafika és nincs FPS gond.
Igen, de ezért szeretjük <#law>
Oztán meséljen már mûvész úr, hány olyan játékot ismer, aminek a pályafutása SORÁN növekedett a gépigénye szignifikánsan?😄 Egy keze elég lesz hozzá attól tartok. Történésztõl többet várna az ember, ugye a mondás szerint is a hülyét lehet a leghamarabb felhúzni <#hehe>
Így van. Persze engem WG bérencnek lehetett nevezni, meg hogy is volt? Melyik buzi is mondta, hogy Serb faszát szoktam szopni? Igen, a kultúra, hát ilyen baszottul kulturált nem tudok lenni. Tõlem ennyire futja.

TomDantes vs Yossarian
FIGHT 😄
Lunki88
Csak kibújt belõle a kultúra. Az már nekem is feltûnt hogy ha valaki nem ért vele egyet azonnal személyeskedni kezd.
Igen. Képzeld, vannak olyan segghülye fogyatékos balfasz emberek, akik meglepõdnek azon hogy a PC-k világában nõnek a gépigények és a gépet fejleszteni kell. Hihetetlen mi ,hogy mennyire hülye emberek vannak? Nahát.

Jah kezdem érteni hogy mondod. Bár hogy nem megy mellé az nem igaz, de azt viszont a program csinállja. De akció ott is van, még a mágusok típusú kasztok is sokat mozgolódnak, nem beszéllve egy rogue-ról. Meg hát ott sokat vándorolsz, erdõn mezõn városokon át, én emiatt mondom hogy ott ez jobban lényeg.
Sunsetjoy
ÖÖö, grafigényes játékot is lehet megcsinálni skálázhatóra, nem egy példa van rá pár évvel ezelõttrõl.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ejnye. Szentségelõ történész, géppisztolyos prédikátor... Ez a mai világ😄
Klasszik példa a WoW. Ott van olyan, hogy te is nyomkodod a spelleket, meg az ellen is, egyszer te sebzel, egyszer õ, nem megy mellé, nem lehet kitérni, stb. Én erre gondoltam. Ide felesleges a jó grafika.
Ezzel ellentétben itt a WoT-ban ha bent vagy a darálóban másodpercenként jönnek a lövések, robbanások, kilõtt tankok, stb. Erre érdemes jó grafikát csinálni, mert ez tényleg látványos. Szerintem.

Elfajulnak az indulatok, kéne egy Yoshi Borat.
xDDDD
Ekkora egy hülye faszt...

Bezony, attól függetlenül neked az édes gyermekednél is fontosabb a WoT és a WG, én fogok tudni aludni nélküle. És még eléggé ki is lesz baszva velük, mert igen jelentõs százaléka a játékosoknak használja standard graffal a játékot, és hát õõ ugye nemsoká megjelenik a WT GF is <#hehe> Ennél jobb reklám nem is kell nekik.
Várj, körökre osztott harc? Mondj már címeket mert szerintem másra gondolunk.
Mindent én se tudhatok de hosszabb ideig maradt játszható gyengébb gépekkel. De akkor is fontosabb hiányosságok vannak mint a graf...
Nagyon helyes. Hülyeség gépet fejleszteni. Jól megmutatod nekik, és ne játssz, mert ha WoT hoz is kevés, az új játékokhoz még kevesebb, szóval bassz ki velük! Ne fejlessz, és ne játssz. Most jól megmutattad nekik!

Szerintem pont fordítva van. Épen egy ilyen játéknál kell a jobb grafika, mert itt sok az akció, közelrõl látsz midnet, fõleg a tankod. Itt van értelme az effekteknek, a robbanás, tûz, víz kicsicsázásának.
Az MMORPG-nél elviszi a hátán a csúnyább grafikát a történet meg a hangulat. ÉS ott a körökre osztott harc miatt nincs is anyi effekt.

Bezony, akit a WG pénzel, annak megértem hogy nem jelent gondot a gépfejlesztés <#eplus2> De én egyelõre nem szándékszom bezsírozni a seggemet.
Szerinted a World of Warcraft-nak alacsony volt a megjelenéskor a gépigénye? Oké...

De. És nem lett volna egyszerûbb optimalizálni egy rakás játékot? De. De akkor nem vennék meg a legújabb csoda VGA-t. Szerintem is pofátlanság, de 10 éve is ugyan ilyen volt a PC-s ipar. Meg 15 éve is.

És a WoT mióta "manapság megjelent játék"?😊
Mindig akad gépigényeken síró idióta. Sírjál bazd meg, biztos érdekli a fejlesztõket, és idén nem lesz brutális gépigény növekedés.

nem lenne egyszerûbb meghagyni a régi render-t is a fejlesztõknek????
Te most kritizálod a dicsõ szláv vöröskapitalistákat? 😄 Amúgy ebben a játékban pont a hatalmas grafikai fejlesztést érzem fölösnek. Ez nem MMORPG ahol tényleg számít a táj, vagy a karaktered kinézete. Érdekes módon azok a Blizzardos fiúk rájöttek hogy nem túl csilicsáré graffal is és nem brutál gépigénnyel elég nagy bázist szerezhetnek... ugyi wow... Persze lehet azt mondani hogy lusta faszok grafot csinállni neki de minek. Beharangozták az Aiont hogy milyen beszabehugy lesz és sehol sincs.
Megértem amúgy, ha valakinek nincs pénze, mert vannak fontosabb dolgok mint PC, és nem jut fejlesztésre. Persze, a megélhetés, számlák , iskola, stb, fontosabbak. De el kell fogadni, ez egy kurva drága hobbi.Akinek meg még a WoT szarul fut minimális grafikán, fogadja el: gyenge gépe van! Az mit akar? Nem aWot a lényeg, de ha ehhez is gyenge valakinek a gépe, annak szinte minden manapság megjelent játékhoz is gyenge. Más se fog futni.

Értem, erre reagáltam a hsz-emben.
Látom habzik már <#eplus2> Fel ne húzza magát, Történész Úr!
igazad van igy lenne szep ... de ertsuk mar meg a game engine-knek is vannak korlatai , minnel szebb a max a annal valoszinutlenebb hogy fut hibamentesen ( vagy fut-e eggyaltalan) 2-3-4 generacioval regebbi configon

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Korrektséget ne keress a PC-s játékiparban. Nem tûnt fel, hogy ez ilyen? A múlthéten vetted az elsõ PC-t? Vagy ennyire hülye vagy ? Aki nem ma kezdte, tudja igen a PC-s ipar egy ilyen szemét ipar, sokszor túlzottak a gépigények, hogy vegyél bazdmeg új gépet. Nem tetszik, állj át konzolra, azt nem kell fejleszteni, korrektséget, meg a vörös keresztnél keress, mennyél oda rinyálni.

A második alternatívára volt ugye ott eddig a standard graf beállítás, de ez lesz ezek szerint megszüntetve, mert hát erre úgy látszik nincs erõforrás a sok szép új tank ág, meg madár, meg madárhang hegesztése mellett <#hehe>
Értem az állásfoglalásod, de nézzük csak meg, mikor jelent meg a WoT. Hmm, lassan 5 éve már annak. Na most az szép, és dicséretre méltó dolog, hogy folyamatosan pofozzák a grafikát, de akkor vagy maradjon a gépigény centire ugyanaz mint a megjelenéskor (igen, ezt nagyon nehéz összehozni), vagy maradjon meg a lehetõség, hogy legalább gyengébb grafika mellett maradjon az a bizonyos, fent említett gépigény. Mert ugye Pistike 2010-ben még vígan játszott, aztán egyszer csak jön a kopp, hogy nem megy el a játék a gépén, amivel 4 éve játszik, és ne adj Isten X ezer forintot beletett. Szerintem ez így lenne korrekt, de TomDantes mindjárt elmagyarázza, miért nem😊
Nálam is lassabb az új grafikával. FPS olyan 10-el, de ha leveleket nézek vagy sniper módban vagyok, akkor mintha ugrana néha, tehát mintha leesne 5 FPS-re egy pillanatra. Normál grafika mellett semmilyen zavaró dolog nincs.
Szóval ezt a hírt én is sajnálattal hallom.

ToCsEk
hát igaz ami igaz
én 2008as konfiggal tolom (e7400,hd4850.4gbddr2ram,pro4:3as monitor xD)
ezen megy low med high grafon lazán 40-70fps-el 😊
aki nagyon akar simán össze rak 50-60kból gépet amin lazán fut a game

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

en hanyok SerB fejetol az biztos.... DE mi is a gond ezzel ?? igy mukodik a pc gamer piac egy ideje , a kib...tt COD ,BF es a tarsai az elso 3 tucat patch-ig altalaban a csucsgepeken futnak bug mentesen ,azt jon beloluk minden evben egy uj szeria , erre szoktak volt mondani a jatekfejlesztok ha nem akarsz gepet frissiteni vegyel konzolt ( es itt most nem a wargaminget ideztem )

Asszem ezzel nem leszek nepszeru (de leszarom) idoszeru hogy fejlesszenek a graffon annak rovasara is ha nem fog futni nehany gepen , minden jatekot full-on szeretek jatszani nagy monitoron( ven marha vagyok es rossz a szemem :-) ) bele kell torodni hogy a pc-s jatek piac a fizeto retegre epul ( es ez qrva nagy uzlet lasd az uj GTA-t , tobbe kerult mint a legdragabb mozifilm es az elso napokban behozta az arat), egy ideig foglalkoznak a lemaradokkal aztan leszarjak oket ( lasd windows xp)

u.i: elore is lezarva a flame-t nekem ne jojjon senki azzal hogy a Ground force szebb ( a zart beta elso napjatol jatszom vele).... ott a tankok szepek igaz de az orom elott 20 meterrel rendereli a tajat a kibaszott engine hogy sporoljanak az eroforrasokkal ( mindezt max graff-on<#falbav> ) , es a kv-1 15 metert driftel amikor 15-el kanyarodok , mert persze a fizika karara is sporolnak az eroforrasokkal ......

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

patchaou
Ez így van, 7 éve vettem egy akkor sem erõs gépet és 5 éve érzem hogy újítani kellene 😊
Ettõl függetlenül nem hiszem hogy belátható idõn belül újítok, lehet hogy egy olcsóbb gép árából (~100) inkább egy egy értelmesebb tabletet, idén úgyis jön a Blitz androidra 😊 Bár ennyim nem lesz ilyesmire, a mostanin is elzötyöghet majd lowon XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Akkor játsz azzal, ezt meg töröld le.