World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'T-15' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 186 828.
Micsoda véletlen, én is mindig CW-konfiggal tolom véletlen?! <#hehe>#hehe> <#nevetes1>#nevetes1>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Akkor tûnt fel, amikor 7k dmg-re -36k kreditet "adott". 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Aztán kiderül hogy 100 pontal szarabb a Wn7ed és nem szólhatsz hozzá többé <#ravasz1>#ravasz1>
Ennek a 70%-a neked köszönhetõ. Szóval ezt a kritikát nem neked kellene erõltetni... A maradék pár % Foxy-é, igen alul kalkulált számítások szerint is. <#nezze>#nezze> <#vigyor5>#vigyor5>
Csak tele lett a tököm kellet egy kis sikerélmény.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Két nap farmolás a prémtankokkal, egy nap funny, bár sztem ugyanannyiszor pattog, mint a normál.
Háromszor pattant a stugom lövése egy hellcat tornyán oldalról (nem, nem a lövegpajzsról) majd meglátott, szembefordult, lelõttem 5 százalékra, a következõ lövésem nullás critical, ezután õ oneshootolt engem full HP-ról. Már csak mi voltunk, és így õk nyertek.
Na elmennek a fejlesztõk a hülye randomjukkal a K... anyjuk p.....ba!

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Gyõz / Dönt / Csata: 21 / 0 / 27 ( 77.78% )
Ezt a rinyálást amit rendeztek te jó ég... <#hehe>#hehe>
Aztán még rákezdte hogy "1v1be nem lenne esélyed piros geci" "csicska"
Ezek szerint a színekkel sincs tisztában mert sárga vagyok.
Mad: hála égnek hogy én legalább az utolsó pontban foglalt majmokkal rohadt ritkán futok össze.
A 90% ban enyém a legtöbb sebzés és kill.
11-5 ös állásnál végignézi a sok gyépés ahogy befoglalnak...
Szándékosan lökdös a nyomorék, mert oda akar állni ahol én vagyok, majd belémlõ..
Stb.

de akkor téma lezárva, bocs hogy próbáltam lejét venni egy újabb barom-párosnak, akik csak egymás hergelésével tünnek ki.
U.i.: Holnap estig lhet szavazni a köv. pályára.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A fórum 95%-a flamebõl áll kb... 1 éve <#vigyor2>#vigyor2>
Gyõzelem
Cliff 2014.01.28. 22:36:16
AT 2
Szerzett tapasztalat:2 328 ( x2) Szerzett kredit 75 179
Csatában elért Achievement Mesterlövész, Elit lövész, Spártai, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"
Imádom amikor jönnek szembe a fogalmatlan Jacekok a KV-1S retard magnet tankjaikkal. a legtöbbjükön 17k csata elléne nincs fenn a negy csõ mert drága a lõszer bele... 😊
Btw. Atee írta, hogy fullon tolja mind2 játékot. Ergó neki nagyobb rálátása van arra, hogy milyen szép is a 2 játék. Szerintem. Az, hogy butított vs butított milyen, más tészta.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
tudom, mert afelett voltam
Az eff volt 1800-tól lila, még 2 éve 😄
Azt hittem a MÁV-nál dolgozik...
Egy játékot pedig lehet jól optimalizálni, ha kellõen odafigyelnek. Nem mai a gépem, de példának okáért a Dead Space mind 3 részét tök ugyan úgy futtatta, szépen sorban játszottam minddel és a grafika javult de a teljesítmény nem romlott.