World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
STA-1-hez még hiányzik a legjobb ágyú, de idáig nekem csalódás pl az obj416hoz képest. Sokkal többet vártam. Szóval szerintem a 416 az egyik legjobb tier8 med mindent összevetve.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Ilyeneknek NEM segítek, hiába nyomkodja az F7 et.
És szívbõl remélem, hogy a sok negatív élmény hatására hamar ráunnak..
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
<#falbav>#falbav>
Ezek a locust, LTP, T-15 lightok csak akkor jók ha full gold van betöltve.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
angelus1991ster.blogspot.hu

Persze nem kizárt, ha full goldot spammelsz, akkor jó tank...😄 😄
Sebbeség és manöverezés nem rossz, páncél se rossz szerintem. De ágyú nincs rajta, max ha goldot raksz bele. De funnak nekem ott a PZ1c, az gyakorlatilag bármikor fasírtot csinál ebbõl a szarból.
Mit szépítsük a dolgot ugyanolasz fos szar, mint az ilyen karácsonyi tankok.
Gondolok itt ilyenekre:
TD: Álcázás,
Heavy: Javítás
Med: Álcázás, javítás,
Arty: Álcázás, elit alakulat.
Ilyenek. Aki elég tapasztaltnak érzi magát össze írhatná, ha sok ideje van akár 1-2 kedvet tankra le is lehetne bontani.
BattleTag: kabel15#2672
Vicc..
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
PaganMaga
😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Aztán majd pihenhetek a végtelenségig.
A 30. kill nem nagyon akar összejönni éjfél elõtt, reggel meg kelni kell.
Na majd februárban kialszom magam. <#oooo>#oooo>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ez gyakorlatilag átverés! Mintha veszel interneten egy laptopot mondjuk és tégla van benne.
Csak itt az van, hogy veszel egy tankot és kiderül, hogy egy traktor ágyú nélkül.