World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
mindegy, vitát nem akarok, csak egy érdekesség ismét
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Ettõl függetlenül vannak helyek, ahol a lövedék átmegy a hegy szélén, pedig nem kellene és van ahol elakad a domb mellett, pedig át kellene mennie. Azok szerintem elõrébb vannak a javítandók listáján.
nem kötekedni akarok, csak kérdezem
talán az ilyen bugokat kéne kiszedni, mint a hd modelt, meg az xedik tankágat erõltetni. persze, az marketingül nem hangzik olyan jól.
2. Ezek a lövedék csíkok néha fordított irányban mozognak, és nem mindig a lövedék valós útját mutatják (ha van ilyen egyáltalán)
Ezt már többször is megfigyeltem. Ráadásul ettõl függetlenül jópár sziklán és domboldalon tényleg át lehet lõni.
WoT: Nishizumi77
WoT: Nishizumi77
- Úgy tûnik a T23 prémium tank nem lesz árulva.
- A T23 nem tud amjd ugyan annyival tolatni mint elõre menni, a tolatás kb. 30 km/h lesz.
- A játékon belüli T-54 nem úgy néz ki mint a normál T-54, mivel az egy "prototípus".
- A T-54 két alternatív tanktestet kap.
- Panzer III kap alternatív tanktestet, beleértve a plusz páncéllal rendelkezõt is.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Tegnap este sikerült túllépnem rajta. Hát az elmúlt másfél évben nem volt még egy olyan tank aminek az eladása után ekkora megkönnyebbülést és örömet éreztem volna. <#vigyor3>#vigyor3>
Annak az ágnak az eddigi legrosszabb tankja volt számomra.
Volt olyan csata ahol az AT-15 10-szer lõtt meg arannyal mire kinyírt.Megérte neki?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
sebzés, leosztva tierenként arányossan?
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
ráadásul kreditet is buknak, ha kilövik a t10 tankjukat.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen