World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
XVM ezt írja ki: 5-7k csata, 500 eff, 44-45% és 10-es tank. Hogy? Csakis rengeteg fölöslegesen belefecsérelt pénz.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Szerintem a HUD ki van kapcsolva az ilyennek.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

8-ból 7 win
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

hagyjuk már a rekordot 😊
tegnapi
- Egy azon löveg lövedék típusai ugyan olyan modul sebzést okoznak (Tehát HE ugyan olyan modul sebzést okoz mint az AP)
- A motor bármilyen sérüléstõl kigyulladhat. Az üzemanyag tartály viszont csak ha a HP-ja 0ra csökken.
- Még mindig ugyan az átütést nem eredményezõ HE sebzés formula. DAM= sebzés/2-páncélvastagság*1,3*1,X (1,X a repeszpáncél felszerelés együttható)
- Három Német HD modell lesz a 9.0-ban, (Tiger I, Panther I, Maus)
- Vitatkoznak a WG-b belül hogy újra nyissák-e az EU szupertesztet.
Egy nemrégiben WG EU fórumon történt beszélgetés kapcsán amineka témája a botok levadászása volt:
Az AFK játékosokat és Botokat aktívan keressük. Ha láttok valakit akkor jelentsétek hogy felgyorsítsátok a munkánkat.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Én pl. megköszöntem az ellennek, amikor kilõttem az utolsó elõtti tankot ( Obj. 430 II T9) a szovjet fáról. Márcsak az Obj. 430 van hátra ,remélem szeretik a népek, és az odavezetõ ág tankjait is ( A-43, A-44. Obj. 416, Obj. 430 II )

Ha eredményesen akarnék vele játszani akkor úgy szoktam, hogy közepes távolságból pufogtatok(ugye a nyolcasokat átüti) aztán közelebb megyek, az ágyú kitéríthetõséget kihasználva, gyorsan ki kukkantok lövök. Aztán ha át kell törni a frontot akkor megindulok, megtáncoltatok egy két tankot. Szóval szerintem igaz kis fun tank😊

Ez ilyen T8 japán Hellcat?
szerintem töltsd fel hivatalos fórumra a képedet 😄
lehet rekord