World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocs, elírtam 88%
Eddig 34 csata 84% wr 😄
Valójába faszányos kis járgány,de ezt az OP-t majd a grind végén mond.Holnap majd behajigál tier8ba,ahol ott is megállja a helyét,míg nem találkozol pár heavy és td vel.Azok már rúgnak rendesen.Az ilyen magas gyõztes statnak mindig meglesz a böjtje.
Sajnos

A tavcso melle meg az alcahalot javasolnam ha "bazisvedo" tipus vagy. Ugy aztan lehet a legtavolabbi sarokbol sniperkeve az artykat vedeni. <#eplus2>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

PanzerWolf
Köszi!Én is ezekre gondoltam.

Hi.Jó kis td,de nem ennyire.Élvezd,h jól megy a "random".
Am jó td,nekem feküdt.

Hali. Nashorn ennyire OP lenne?
Mai nap kezdtem vele 29/25 gyõzelem 86%wr.
Igaz elég jó legényeket raktam bele.
Lunki88
Mondjuk venti vagy távcsõ.
PanzerWolf
Tigris tankra mit érdemes még tenni?Eddig van rajta szerszámosláda és töltésgyorsító.

egy tûrhetõ kör e5-el😊

Életem eddigi legtöbb sebzése a WoT-ban. Vicces, hogy egy olyan tankkal érem el, amit nem is kifejezetten szeretek, de azt mindenképp el kell ismernem, hogy az ágyúja az brutálisan pontos és jó. De azt sosem fogom megszokni, hogy 1 perc után motor nélkül játszom vele mindig. Lehet ennél a tanknál megérné a két javító vitele.
A csatáról mindent elmond, hogy a végén az ellenfél legjobbja rámírt, hogy sajnálja, hogy ezzel a teljesítménnyel vesztettem. Ez van, mindig azt mondom inkább így vesszek, mint úgy, hogy 1 perc után kikap az arty full hp-ról.

Na ezt bentrõl nem tudtam megnézni. Fasza. 😄 Meg is nézem a ripléjt, kíváncsi lettem.

nah visszatértem...
megpbálom legalább 40% fölé vinni a napi WR-t 😄
Gondoltam h tetszene neked az ötlet 😊
Lunki88
Ezt meg azzal magyarázná a WG hogy õk történelmileg hitelesek akarnak lenni. 😄
Na ez az ötlet telejsen korrekt lenne szerintem is. 50 helyett 30-al megy, és akkor lassabban is fordulna, cserébe lesezdik szembõl a weak spotokat.

Sose szoktam szembõl lõni rá, viszont így már elég könnyen le lehetne fordulni egy lassabb meddel is 😄

Én azonnal aláírnám 😄
Researched:
AMX 50 Foch (155) researched. Undistributed experience spent: 290 000. Free Experience spent: 0.

Végre...😊

Alig vártam már h ne kelljen többet hozzányúlnom ehhez a tankhoz. Ez a foch messze elmarad az obj704 v a JT teljesítményéhez képest. Az egész vonalat nézve, 1 nagy csalódás volt számomra. (v legalábbis nem illik nagyon hozzám). Az egyetlen tank amivel élveztem a játékot a t5-s francia td volt. Az ág legalja talán a T8-s volt.

Fochról vélemény: kevés alfa, semmi stopping power, a frontja jó LENNE, ha nem lenne távmérõ rajta, mert bõven elég lenne weakspot-nak az lfp. 1 dologban volt überelhetetlen más t9 td-kel szemben, t7-8 tankok elleni pedózásban. Agilis, gyors jószág volt, szerettem is 1-2 mapon ezt, de inkább feladtam volna minimum 20 km/h-t azért h lekapják a távmérõket v legalábbis ne lehessen sebezni általuk. Nincs sztem rosszabb annál mikor a tank alján is van weakspot + még a tetején is, ergo nem lehet eldugni, vhol mindenképp meg kellett b.szódni 😊

Legalább nerf elõtt megvan, mert nerf után biztos nem lettem volna hajlandó játszani vele.
Ruinbergen G6-ban a ház sarkánál a halálútra nézve átlátni a törmeléken, mégis blokkolja a lövést.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mivel 11. hó 4-én volt 1 48%os napod így sajnos nem nyertél.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Igen, ez ugyan ebbe a kategóriába tartozik, csak fordítva. Mindenesetre lenne mit javítani a térképeken...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

jó neked....
irigyellek, nekem mindig csak a fasz csapatok jutnak
hiába van 8-10 killem meg több ezer sebzés, vereség vereség hátán
Egész hétvégén 57% körül végeztem, kb. 20 meccset menve naponta. :-)

na jó mentem Spin Tires-ezni...
leszarom már ezt a gamet komolyan mondom 😄

Gyõz / Dönt / Csata: 6 / 0 / 19 ( 31.58% )
ha vki kihoz egy napot 50%-ra vegyes tierben annak veszek b+ egy tier8-as prém tankot
Én meg pont az ellenkezõjét. Jó példa erre a prokhorovkai sínek. Simán át lehet lõni a sínpáron, sõt talán még a talpfáknál is.

Elég sok térképen tapasztaltam, a felületek fölött mintha lenne még egy átlátszó réteg, ami viszont blokkolja a lövést, hiába rajzolja ki a tank körvonalait...

csak hogy teljes legyen a boldogságom 😊
már csak 38% :S
Arról mindig elfelejtkezek, hogy van. 😊

Miért???
Link

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Mivel battle hero lett, ezért megkapta a gyõzteseknek járó xp-t is...

Hahaha. Azért vesztes meccsben mastery badge. <#taps>

Elég kevés xp kellett hozzá így gondolom sok nyomorék is játszik vele mert rájött hogy OP.7-es ágyú 5-ök ellen+Camp ezerrel mert nem sok felderítésed van.Gondolom lila,zöld,kék vagy akkor ment az arany is ami ennél érdekes módon plusz sebzést ad.<#rolleyes>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

[/url][/img]
kabel15
Köszönöm, közbe rájöttem, hogy a venti nem megy rá. Felszereltem, már töltésgyorsítóval meg célzással is. Leveszem a távcsövet és veszek egy hálót rá. Meg befestem szép terep színûre + 2. skill nek húzok álcázást. 😄
Torony forgás gyorsítót megéri felrakni nem? Elég lassan forog sajna 😞 Mondjuk nem is nagyon városi harcokra lett kitalálva. Viszont az ágyú süllyedése nekem nagyon bejön.

BattleTag: kabel15#2672

áááááááááááááááááá<#falbav>
ma is játszhatatlan a game bazdmeg 😞
44% eddig
Ahogy madmanic mondja (írja), de ha ragaszkodsz a célzásgyorsítóhoz is, akkor a maradék kettõ lehetõséget magad is ki tudod tapasztalni, hiszen ingyen levehetõ az álca és a periszkóp is. Bujkálni akarsz, vagy látni, bár a cicával nem "illik" (na jó, néha kell) sunnyogni. Ja igen, venti nem megy fel rá, nyitott a kicsike, szellõzik alapból...

Szellõzést nem lehet rá rakni, mert nyitott a teteje.
Én álcahálót javaslom, mellé camo skillt és kb. akkor fedeznek fel ha neked mennek.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nekem periszkóp, álcaháló, töltésgyorsító.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ISU-ról nem pattogsz semmivel, csak annyi a trükkje, hogy a lövegpajzsa jó nagy (kitölti a front vagy 40%-át), és szinte mindent benyel sebzõdés nélkül. Elszórakoztam így már párszor, hogy gyengébb játékosra rámásztam ISU-val, odafigyelve hogy a lövegpajzsra nézzen az ágyúja, aztán csak nullásokat lõtt belém <#hehe>
kabel15
Hellcat ra mi az a 3 kiegészítõ amit érdemes felrakni?
Gondolom a töltés gyorsító, Célzás gyorsító, és a 3. nak nem tudom eldönteni, hogy távcsõ vagy szellõzés, esetleg álca háló?

BattleTag: kabel15#2672

jaja, de akkor játszottam vele utoljára 😄
tegnap-tegnapelõtt vettem vissza go for 100 miatt 😄
meg ha már akcijós volt
Roger6
Mostani idõk LEGJOBB meccse! Tudom, balfékek voltak a végén, de akkor is nyertünk.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

patchaou
Én úgy emlékszem, hogy az még tier-6-os korábban szeretett égni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Csak ha egyedül hagynak 4-5 ellen ellen akkor szivatós.

angelus1991ster.blogspot.hu

Jól emlékeztem hogy a KV-3 szeret égni?
vagy csak kib**am feleslegesen 500k creditet a co2 tartályra? 😊
nem mintha credithiányban szenvednék 😄 csak már megkérdezem...
Oh köszi,ezer hála 😊

Alastanka féle xvm-ben találtam. Pl: itt

A kv-1 egy elmebeteg tank tier5ben. Csomó spaced armor, meg amúgy is nagyon jó a páncélja.
JeffDunham
Mivel tegnap 42 csatából 76%-os win lett, így ma jön a szopóág. Mivel készüljek fel? Whiskey és Cataflam? <#vigyor3>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Lecserélném én is de nem tudom honnan lehet letölteni <#conf>