World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Am jó td,nekem feküdt.
Mai nap kezdtem vele 29/25 gyõzelem 86%wr.
Igaz elég jó legényeket raktam bele.

A csatáról mindent elmond, hogy a végén az ellenfél legjobbja rámírt, hogy sajnálja, hogy ezzel a teljesítménnyel vesztettem. Ez van, mindig azt mondom inkább így vesszek, mint úgy, hogy 1 perc után kikap az arty full hp-ról.

megpbálom legalább 40% fölé vinni a napi WR-t 😄
Sose szoktam szembõl lõni rá, viszont így már elég könnyen le lehetne fordulni egy lassabb meddel is 😄
Én azonnal aláírnám 😄
AMX 50 Foch (155) researched. Undistributed experience spent: 290 000. Free Experience spent: 0.
Végre...😊
Alig vártam már h ne kelljen többet hozzányúlnom ehhez a tankhoz. Ez a foch messze elmarad az obj704 v a JT teljesítményéhez képest. Az egész vonalat nézve, 1 nagy csalódás volt számomra. (v legalábbis nem illik nagyon hozzám). Az egyetlen tank amivel élveztem a játékot a t5-s francia td volt. Az ág legalja talán a T8-s volt.
Fochról vélemény: kevés alfa, semmi stopping power, a frontja jó LENNE, ha nem lenne távmérõ rajta, mert bõven elég lenne weakspot-nak az lfp. 1 dologban volt überelhetetlen más t9 td-kel szemben, t7-8 tankok elleni pedózásban. Agilis, gyors jószág volt, szerettem is 1-2 mapon ezt, de inkább feladtam volna minimum 20 km/h-t azért h lekapják a távmérõket v legalábbis ne lehessen sebezni általuk. Nincs sztem rosszabb annál mikor a tank alján is van weakspot + még a tetején is, ergo nem lehet eldugni, vhol mindenképp meg kellett b.szódni 😊
Legalább nerf elõtt megvan, mert nerf után biztos nem lettem volna hajlandó játszani vele.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
irigyellek, nekem mindig csak a fasz csapatok jutnak
hiába van 8-10 killem meg több ezer sebzés, vereség vereség hátán
leszarom már ezt a gamet komolyan mondom 😄
Gyõz / Dönt / Csata: 6 / 0 / 19 ( 31.58% )
ha vki kihoz egy napot 50%-ra vegyes tierben annak veszek b+ egy tier8-as prém tankot
már csak 38% :S

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Torony forgás gyorsítót megéri felrakni nem? Elég lassan forog sajna 😞 Mondjuk nem is nagyon városi harcokra lett kitalálva. Viszont az ágyú süllyedése nekem nagyon bejön.
BattleTag: kabel15#2672
ma is játszhatatlan a game bazdmeg 😞
44% eddig

Én álcahálót javaslom, mellé camo skillt és kb. akkor fedeznek fel ha neked mennek.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Gondolom a töltés gyorsító, Célzás gyorsító, és a 3. nak nem tudom eldönteni, hogy távcsõ vagy szellõzés, esetleg álca háló?
BattleTag: kabel15#2672
tegnap-tegnapelõtt vettem vissza go for 100 miatt 😄
meg ha már akcijós volt
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
angelus1991ster.blogspot.hu
vagy csak kib**am feleslegesen 500k creditet a co2 tartályra? 😊
nem mintha credithiányban szenvednék 😄 csak már megkérdezem...
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ