World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JeffDunham
Igen az E-25 nagyon jó. Várj meg egy akciót és akkor vedd meg valamelyiket.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
Kevés lesz. Fõleg úgy hogy nem mindig van prémed. Kellene minimum egy 7-es szintû. A SU-122-44 vagy egy Panther M10. A hatosok is jól hoznak pl Dickermax, de sokat kellene vele tolnod és megutálod idõvel. Ami ezek alatt vannak azok csak "játék" tankok.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ha megnézed kb másfél-kétszer annyit kell menni vele, mint egy nyolcassal. Bármivel fentartható a nagy tank, csak ha többet keresel kevesebbet kell menni vele. Itt az E-25-rõl olvastam többször, hogy mekkora móka vele menni. Azon is el lehet gondolkozni.

Persze, mindegyiknél történelmileg hiteles(ebb, vagy legalábbis megközelítõleg) modulok lesznek. Ezért is jön majd be pl. a 2 korai pz4 9.0-ban.

Még a lõszerjavadalmazást is elõre megadják, egy csomagba veheted meg, tehát nem lehet majd teletölteni az m4 rövid fütyijét gold ammoval.😊

Lesznek majd nagy nyertesek ezzel a moddal, igen kv1/2 most rád gondolok.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Sziasztok!

Nemrég kezdtem el a játék, van már tier 8-9 szintû tankjaim, eléggé pénzszûkében vagyok, gondolkoztam rajta hogy veszek 2 prém tankot T-25 és Chi-nu-kai V szintûek, LINK ezen az oldalon elég jó keresnek V szintûekhez képest. Ezzel a két tankkal fent tudok tartani tier 10 tankokat is? Vagy mindenképp kell hozzá tier 8 drága prém tank? :S

Természetesen hozzá tenném, nem mindig tudok prém account-al játszani.
Valszeg Szu-152 lesz a másik oldalon.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

JeffDunham
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Te most komolyan leszbi vagy? Régebben is olvastam erre utaló jeleket. Gondoltam most már rákérdek.
Félre ne érts! Nincs ellenemre, sõt! Ez a farokhiányos amazon stílus, és írtad is anno hogy milyen jó nõvel...
Érdekelne ez a dolog. Ha feljönnél TS-re mesélhetnél nekem róla, az intim részeket nem kiollózva. Köszi. <#puszis>

De akkor a shermannak is csak a 75 mm -es legyen, meg a T-34-nek a 76,2 F-34. Az a gáz, akkor a legjobb tank a T-34-85 lenne a 85 mm D5T-vel. Meg persze az IS a 122-essel. Bár ha évet is rendelnek hozzá, akkor nem sok IS lesz a harctereken.

Hm, azért megnéztem.
1,52-es kill ratio, 53% win és 570-es átlagsebzés nálam.
Akkor csak szarnak érzem? 😄

nem találom a kedvenc képemet 😞
tier8-ban Is-3-al 7700 dmg és lose
Lehet az, mert nekem is néha beadja, de az átlag az, hogy megyek elbújok lövök 2-t és jön a HE és csatt bumm 😊
De lehet bennem van a hiba 😊 teszten mentem a nashorn-al na az mocskos jól fekszik még nekem is 😊

JeffDunham
"Úgy érzem egy újabb aranyköpést láthattunk/halhattunk az ellentmondások nagymesterétõl."

Ahogy Hofi mondta: "kacagtam ezen oly nagyot". <#taps> <#nevetes1>

Master91
bah féltem én ettõl......lövésem sincs, annyit tudok csak hogy only german vs only soviet pl
Ugye tudjátok, hogy csak a rövid 88-as lesz a tigeren historical módban.😊)
Szembe jön majd egy is, az orosz random meg a többit elintézi.😄

Viszont jpanther-rel élmény lesz majd a játék.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Master91
1. hirdetés, nem tûrjük sg-n
2. referres link, nem tûrjük

ez sajna törlésre fog kerülni
Med é med között is van különbség, azzal úgy kell.
íííígy van 😊
tökéletesen leírtad!!!!
csak 3 példa!!!
és NINCS olyan nap, hogy ne menjek hasonló "a belem kidolgozom a vereségért" köröket

Erlenberg védésen csak én szívok mostanság? Napok óta olyan csapatokat kapok, amelyben a heavyk egyszerûen nem haljandók felmenni B2-re, vagy ha fel is mennek nagyritkán, akkor meg kirohangálnak a TD-ék elé s lehalnak villámgyorsan. Így vagy úgy, de a végeremény mindig ugyanaz, szinte mindig vereséggel zárul a csata. :S

A fészbukra, baszki...

Akkor miért van az hogy az új kedvenced a leo 1-re azt írtad, hogy hátul szoktál vele sznájpolni és láthatatlanul szeded ki az összes tankot aki kijön eléd?

Úgy érzem egy újabb aranyköpést láthattunk/halhattunk az ellentmondások nagymesterétõl.

Ráadásul még csak a holdciklusokhoz sincs kötve, mint a többinek. <#mf1>

Sziasztok! Bocs az offért, de nem tudom, hova lehetne írni😞

A Goldentowns nevû online játékot szeretném a figyelmetekbe ajánlani.
A játékban egy várost irányítasz és Magyarországhoz tartozol (ha más országban lévõ IP-címrõl regisztrálsz, akkor ahhoz az országhoz). Ami még a város fejlesztésénél is izgalmasabbá tudja tenni az egészet, az az, hogy többek között aranyat lehet gyûjteni, amit el tudtok adni a játékokonak valódi pénzért, euróért. Jelenleg 5 euró 1 játékbeli arany. A játékkal több idõt töltõk így némi kereset-kiegészítésre is szert tudnak tenni amellett, hogy nagyon élvezetes növelni a városka méreteit, szolgáltatásait. Tehát itt egy játék, amivel nem csak jól szórakozhatunk, hanem akár pénzt is kereshetünk, ha jól játszunk.
Harcokat is lehet indítani más városok és országok ellen is. Ezúton is gyarapíthatók az ország javai, s minél többen regisztrálunk, annál erõsebbek leszünk mi, magyarok.
Elég sokrétû a játék, még adókat is kell fizetni. A megtermelt javak után 10%-ot adunk az államkasszába, 10%-ot a referrernek (ez mindenképpen van, akárhogy regisztrálunk, csak akkor a játék fejlesztõi eladnak minket a már meglévõ játékosoknak) és 10%-ot a város részvényeseinek, mert ilyen is van. Közgazdaságilag sem utolsó a játék, hiszen a piacon vásárolható nyersanyagokon és munkásokon, katonákon kívül vehetünk államkötvényeket és városi részvényeket is.
Az ország törvényeit mi magunk hozzuk meg, szavazással.
A játék ingyenes, nem kell fizetni sem a regisztrációért, sem késõbb a részvételért. Persze, aki gyorsabban szeretne fejlõdni, az pénzért (szintén euróért) vásárolhat magának nyersanyagokat, munkásokat stb., de ez nem kötelezõ: mindenféle befektetés nélkül is élvezhetõ lesz😊
www.goldentowns.com?i=15859
Anyád nem ezt mondta nekem tegnap este <#vigyor2>
JeffDunham
Dehogy tiltom Foxy-t. Ha leszokna errõl a sz@rokról amit naponta többször beböfög, nem is lenne probléma vele. Csak már unalmas.

R3nton más ügy. Na õt igen. Csak lehet hiányozna a sok egetverõ hülyesége és a rinyálása. <#puszi> <#law>

Master91
Nem tudom pontosan hogy hogy fog kinézni a tiger 😄
Jpz-m van, ismerem a lassúságot.

Viszont foxy-t meg bannolhatod, van 1 jó kis sgfórumos bõvítmény. Én nem látom mit ír. Meg Renton kutyát se.
Nem is ezt a véleményed vitattam, mert ezekkel egyetértek. De ettõl még nem kell õket gyáva férgeknek nevezni. Sajnos a játék hibája hogy ezt megtehetik.
Teljesen felesleges logikával hatni próbálni rá. Sokan próbálták. Immunis.

JeffDunham
Azt ne feledd hogy olyan lassú a tornya mint a csiga. Ha egyszer mögéd kerültek onnantól kezdve halott vagy.

Ez egy napod, vagy pár csata. És az átlag? Ugyan már, maradj már ezzel a statisztikával. Nekem is van, hogy 1-2 nap szarul megy, de ha hosszú távon nézem, az effem növekedik. Nem kell nézegetni állandóan.Ha nem megy, pihentetni kell pár órát, 1-2 napot. Többet nyafog némelyik ember, mint egy fürdõs kurva. Ha nem szórakoztat valakit,akkor meg abba kell hagyni. Nem kötelezõ. Én is várom a Wt-t, hogy kipróbáljam, de csodát azért nem várok tõle.

JeffDunham
Az ilyen hozzászólásoknál nem szánalmasabb. Semmi! <#zavart2>

Ide vele az új TD medálokkal, ilyet TD-kbõl is!!!!! <#violent><#gun>
Csak ez egy csöppet sántít...😄 Meddel általában a frontvonalon harcol az ember folyamatos spot alatt. Nyomorult TD-k meg hátul álldogálnak és 1000-reket sebeznek úgy hogy nem spotolodnak fel...arty same...
Master91
Sima tigrissel megyek. Mondjuk nincs elit alakulatom de a kb. ~6 secenkétni 240-es átlag dmg bõven elég lesz 😛 már habzik a szám wíííí
Amiatt az egy Tiger P miatt, ami fel se volt úgy páncélozva nem hiszem hogy történelmi csatát csinálnának.

Ez már valami
No látod, ezzel a játékkal itt a baj. De nem az, hogy folyamatosan veszít az ember, még az is elviselhetõ lenne. A baj az, hogy nem a teljesítményed pontozzák, hanem azt hogy a véletlen milyen csapatba sorsolt.
Ha csakis az számítana, hogy te mennyi hp-t lõttél le, mennyi killt szereztél és azért pontozna, még a vesztés se érdekelne.
De az, hogy az ember hajt és a gyõztes csapatban hátul nulla hp-val kullogó több pontot kap, no ez a siralmas benne.
2 Burda, 5 Dumitru, 44 Pascucci <#vigyor2>

Master91
Nem úgy értettem.

Ugye LIFE az élet szót jelenti, és hát 4 tank nem igazán az életet hozza ha tömegbe lövöldöz. ( jó, menthet életet is na )
JeffDunham
Azon gondolkoztam, hogyha jönnek a történelmi csaták, melyik tigrissel járnék jól 7-es tierben. Mert ha a T34-es tankokon csak 76-os csõ lesz, akkor a Tiger P-t lõhetik mint disznó elõröl, ha nem tudják hova is kell célozni. De lehet benne sem lesz ebben a játékmódban. Sima tigrisem van.

Nincs valahol egy lista hogy pontosan milyen tankok vehetnek rész ebben?

A LIFE egész korrekt cikkeket hozott le az 50-es években a korabeli tankfejlesztésekrõl.

Pedig brutál jó kis gép!Esztelenül játszom,de így is 1,6kill,67% wr az átlagom vele.De imádtam.

Master91
Irónikus a LIFE logo a jobb alsó sarokba
hát én már nagyon várom a WT-t
mert ami itt megy az napról napra szánalmasabb lesz már
Gyõz / Dönt / Csata: 2 / 0 / 7 ( 28.57% )
Írtom az artykat
[/url][/img]
A szimulátor verziót szerintem eleve jobb ha felejti mindenki. 95%-a a társaságnak 1 napot nem játszana végig vele és feladná.

Az artyk és a medek azért kellenek a játékba, hogy a lightal és meddel játszó gyáva férgeknek a pálya szélén gyáván elosonva legyen kire lövöldözniük.
Látod R3nton ilyen az, amikor a te szemléleteddel nézi a másik oldal ugyan ezt a kérdést. 😊
patchaou
Még mindig csak egy játékmódról (választható) beszélünk. Az nem fájna senkinek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

kabel15
És akkor most felmerül a kérdés, hogy mi kell a mostani játékosoknak?
Olyat úgysem lesz, hogy mindenkinek megfeleljen. Én személy szerint azt szeretem mikor sokan játszanak egy játékkal, és hosszú élet tartamú, ne az legyen hogy 1 év után már csak 100an toljuk multiba.

BattleTag: kabel15#2672

ÉS beszerzel egy kétkarú joystickot? VAgy mi? Mert csak akkor szimulátor a szimulátor. Egér +billentyûzet kombóval meg soha nem lehet visszaadni az élményt. Ültem már tankban , tudom. Meg persze te kezelnél mindent? Valószínûleg volt már nem 1 közvélemény kutatás errõl, és nem lenne túl nagy tábora, hiszen az emberek 70%-ának még ez is bonyolult.
Nem bántani akarlak/akartalak, csak üzleti szempontból nem lenne kifizetõdõ. Nem túl sok szimulátort ismerek, ami marha sikeres lett.