World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
A realisztikus játékokról annyit, hogy meg lehet nézni mi lett a Red Orchestra 2-vel. Nagy bukta az egész, már szinte csak az oroszok tartják életben a játékot.
Ugyanazok a gyáva férgek játszanak vele és hátulról lövöldöznek, ennyi a véleményem a szarházi artykról és a szarházi TD-krõl. Csak azért kellenek a játékba, hogy én ki tudjam õket lõni lighttal meg meddel <#mf1>
Ha megcsinálnák és fizikai kiterjedése is lenne, érdekes változások lennének a játékban. 😊
patchaou
Ti nem ezt várjátok, mások pedig igen. A wt repülõs részénél sem kell percekig várni játékosokra ha realisztikusabb játékélményt akarsz, vagy csak eleged van az árkádban agyatlan rohangáló (röpködõ) hülyegyerekekbõl. Egy ilyen játékmódnak örülhetnének az árkádot kedvelõk is, mivel csak õk maradnának a homokozóban.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

De ezzel a pzfc iv (5-ös td) mennyit szívok... igazi okádék 😊 mindig észreveszik még ha az 5. sorban vagyok akkor is és egy lövéssel elintéznek (általában hevel tolják 😄)
Megváltás lesz a nashorn.

kabel15
Az ágyúcsövet tényleg megcsinálhatnák, de inkább azt hogy el lehessen lõni õket. Tuti, hogy azzal szórakoznék hogy E100 és Egérke csövére vadásznék 😄
Szét kapni a csövét, aztán mehet a célba lövés 😄

BattleTag: kabel15#2672

jaja :d

Aki realizmust akar, menjen bérelje ki a T-72-est. :d

Szapulhatjátok a wg-t, de a konkurencia is ugyanaz, egykutya. Azok is csak ígérgetnek hónapok óta, vagy már azt sem. Ha meg szimulátor lenne, lehet még azoknak is elmenne a kedve, akik annyira azt akarnak. Valószínûleg baromi unalmas lenne, ülnél egy órát a periszkópban vagy a parancsnok szemszögében, aztán a következõ pillanatban egy fejlövés vagy egy 88-as tüzétõl game over és ennyi. Tényleg ezt várjuk. Ez kell nekünk.

Master91
Azt tudom hogy az 1 lövéses hardcore módot semmibe se veszik (meg is értem miért)

Történelmi csatát várom de baromira, most úgy is vagy 2 hete nem játszok.

Tigeremet vissza vettem, legényeket ültetek bele, és hadd szóljon.
patchaou
Én nem azt mondom hogy realisztikus legyen, csak hogy legyen egy játékmód, ami közelebb áll a valósághoz. Amiben nincsenek a szemem elõtt láthatatlanná váló tankok, mûholdas célzással ellátott artyk és az ágyúk nem siklanak át a házakon és a többi tankon.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Végreeee...
Bocsánat, hogy belinkelem, meg dicsekszek, de ez a mai nap szopáshegye után jól esett:

type58 replay

El se hiszem, jó kör volt. Tudom, hogy goldoztam, de izgultam és a tigris után elfelejtettem visszakapcsolni, nem baj noob voltam, de akkor is jól esett 😊

Master91
Hogy aztán 1 lövéssel meg öljenek.

Igen, még akkor is mikor szikla mögött vagy, és a tõled 40 méterre álló jóval kisebb tank bele lõ a parancsnoki kupoládba és te pukkansz.
Nekem kb semennyire nem hiányzik, hogy egy két kilométerre lévõ pöttyöt figyeljek egy bokorból a montitoromon, hogy vajon megmozdul-e, vagy látok-e kipufogó füstöt.

Birom ezt a realisztikus legyen meg a valóságban...dumákat,ahogy megszakérti a sok fotel Rambó.....
Ezek után meg csodálkoznak ha kiröhögik õket a WG-nél!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Ebben sosem lesz realisztikus játékmód, mivel minden eleme nélkülöz minden kapcsolatot a realitással, kivéve az, hogy tankok vannak benne.
Amúgy az artyknak valóban semmi keresnivalójuk nem lenne ebben a játékban. Õk a tüzér fegyvernemhez tartoznak, még akkor is ha önjáró löveg a nevük. Az pedig, hogy "isten módban" nézve a térképet egyetlen lövéssel ki tud szedni 1 tankot, már nem is nevetséges, hanem siralmas eltorzítása a dolgoknak. A korabeli önjáró lövegek erre soha nem voltak képesek ( leszámítva a közvetlen irányzást amikor látta a célt , nem is ez volt a feladatuk.
patchaou
Ízlések és pofonok. Nekem már tele a tököm az árkáddal.

Pontosan emiatt félek elõre ezen realisztikussági tényezõ bevezetésétõl. Pont az a jó a játékban, hogy arcade típusú, ezzel szimulátorszerûbb lesz egyrészt, másrészt az artyk onnantól nem félistenek, hanem istenek lesznek.

Én is ebben bízok. Csak jönnének már ki. Az ész nélküli nerfeléseket, meg a milliónyi artijukat meg dugják fel maguknak szárazon egy kaktusz kíséretében.

Régebben még a world of warshipset is úgy vártam mint a messiást, de látva a wg hozzáállását a dolgokhoz, szerintem azt már meg sem fogom nézni. Kár, hogy ilyen szemét banda kapta fel annak az ötletét is. Egyáltalán azt sem értem, hogy látva a bevételi statisztikákat, nagyobb nyugati kiadók hogy nem gyártottak még hasonló tankos/hajós terméket?

patchaou
A féreg artyknak sokkal jobb dolguk lesz. Remélem mire jön a havok addigra játszható lesz a WT is.

pointer4
tinik, nem kaptak autogrammot 😄
Master91
Nagyobb épületeket nem lehet földig lerombolni, meg marad az alja.

A tüzér lõhet be majd esetleg.

A mostani épületeket is lehet rombolni, még is jó fedezékek pár lövésig.

patchaou
Ja és ugye realisztikus játékmódban az artynak sem lenne ám istennézet XD

patchaou
A havokos rombolással a fedezékek 90%-a megy a kukába, úgyhogy mindegy.

Master91
Ugye tudod hogy akkor a fedezékek úgy 60% kukába mehetne?
patchaou
Én? A sok 45%-os talán, de Én tuti jobban élvezném a játékot.

patchaou
Szerintem jó lenne, ha ellopnák a realisztikus játékmód ötletét, oda beférne az ágyúcsõ, értelmes láthatósági rendszer (nem tûnik el a tank 52 méterre ha megáll) stb.. biztosan volna igény rá.

Vicces is lenne, mikor az elsõ falon átmennél és elgörbülne. Aztán a következõ lövésnél elszállnál ammo rackkel. 😊

patchaou
+Álmodozhattok itt sárban elakadásról... az ágyúcsõnek is azért nincs teste, mert az átlag játékosnak túl bonyolult lenne úgy közlekedni...

gyáááá alig várom h megjelenjen ez a game 😊
Master91
"Sok tank bennt maradna a sárban."

Mikor Erlenbergen úgy nyittok, hogy fél percen belül a csapat társad bele fulladt a folyóba, számomra nem érdekes már a csata hanem bosszantó.

Ez így van ha ellenfél fulladt bele. Lehet én lõttem volna ammon a köcsögöt....
Pont azért nem lesz ilyen ami miatt nem marad véglegesen mozgásképtelen egy tank a lánctalp elvesztése miatt...

Zegi Norbi HUN
Ebbe a játékba szerintem biztos nem, vagy majd megígérik, hogy lesz ilyen és még 2 év után sem jön. A riválisnál jó eséllyel lesz hasonló.

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Kurva jó a t28 prot, 105 milis gunnal T9 ben 5 lövés, 5 találat O damage...

De legalább lassú mint a négyes metró..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

<#fejvakaras>

Kár! Valósághûbb lenne. Érdekes lenne úgy egy-pár csata. Sok tank bennt maradna a sárban. Remélem azt is belerakják valamikor.

angelus1991ster.blogspot.hu

Lassan már megint mindenki arty-ban vagy TD-ben ül.Az este is több csata döntetlen lett.Senki nem mert kimozdulni a fedezékbõl,mert felspottolták,ha nem bújt el akkor a TD lõtték ki ha elbújt akkor az arty kapta ki a fedezék mögül.
Valamit basztak a nehéztankokkal mert egy ideje semmi nem pattog róluk.
Én lepattanok a Borsigról õ belémver 800-at.<#rolleyes>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Mármint havok.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Nem lesz semmilyen új engine. A jelenlegi bigworld engine-t reszelgetik tovább. A havoc lesz a felelõs a rombolható épületekért, de a talaj sajnos nem lesz "rombolható", tehát nincs robbanáskráter és a spin tires-hez hasonló dagonyázás. Sajnos...:/

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Oszt mért nem? 😊

Ez volt a felhívás:

"ha vki kihoz EGY NAPOT 50%-ra vegyes tierben"

Ennek a játéknak az engine-je lesz a a WoT-ban?

angelus1991ster.blogspot.hu

Tényleg nem az artikkal van a baj... á dehogy. Már megint oldalanként 4-5 van és milyen érdekes az majdnem összes csata kivétel nélkül 15 perces döntetetlen. Az meg, hogy 15 lövésükbõl átlagosan 7 telitalálat 10 meg splash, egy 1.1-es ágyúval 1.5km-en. Megnézném én kv-1s-el a 0.46-os gunjával, hogyha elkezdenék lövöldözni 1.5km-e vajon hány találatom lenne? Egyáltalán abból mennyi sebzõ? Jah, hogy egy sem, na ezért cheat ez az egész rohadt játék.

Szerintem maga az összeszûkült célkör se nagy, de hogy minden találat pontosan oda ment, ahol a tank állt az tuti. De én azt artynál már 1 éve a nerf elõtt is tapasztaltam, hogy ha a kör szélén állt is a tank, mert bemozgott addig sokszor valahogy húzta a lövedéket magára. Ezen szerintem semmit nem változtattak.

toocha
Köszi-köszi <#worship>

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Hopp, nem a válaszra kattintottam, de ott a link.

toocha
Foxi! A Spin Tires-t honnan szerezted?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Foxy szereti 😄
Nem gondoltam volna, hogy ilyen kevés xp-re beadja az ace-t.😛😄
Életem csatája lett volna, ha az rng nem szopatott volna zsinórban vagy 6 lepattanóval 2 kv1s-rõl, pedig lett volna lelövendõ hp még bõven. Haverral egyszerre grindeljük, amúgy csak fosnak hívjuk és végig anyázzuk az összes csatát vele.😄 Ez volt eddig az egyetlen vállalható csatám. 4,5k sebzés.

Solten
Keszitok egyik ajcsija (bosszuja) - jellemnovelo tank, 3 kilo nyugtato kell hozza 😄 Talan a Churchill GC-t fajdalmassabb kormanyozni. Egy fokkal.

Victory!
Arctic Region 03/02/2014 23:20:38
A-44
3,368 ( x2) 42,423
Mastery Badge: "Ace Tanker"

replay

Saor Alba

Antimat
Van, lehet rajtad kívül +1-2 emberrel szakaszba menni, meg van 7 vs 7 csata is, sõt 15 vs. 15 is.

cyka blyat

Prince23
Ez only pvp vagy van benne coop is?