World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Megváltás lesz a nashorn.
Szét kapni a csövét, aztán mehet a célba lövés 😄
BattleTag: kabel15#2672
Aki realizmust akar, menjen bérelje ki a T-72-est. :d
Szapulhatjátok a wg-t, de a konkurencia is ugyanaz, egykutya. Azok is csak ígérgetnek hónapok óta, vagy már azt sem. Ha meg szimulátor lenne, lehet még azoknak is elmenne a kedve, akik annyira azt akarnak. Valószínûleg baromi unalmas lenne, ülnél egy órát a periszkópban vagy a parancsnok szemszögében, aztán a következõ pillanatban egy fejlövés vagy egy 88-as tüzétõl game over és ennyi. Tényleg ezt várjuk. Ez kell nekünk.
Történelmi csatát várom de baromira, most úgy is vagy 2 hete nem játszok.
Tigeremet vissza vettem, legényeket ültetek bele, és hadd szóljon.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Bocsánat, hogy belinkelem, meg dicsekszek, de ez a mai nap szopáshegye után jól esett:
type58 replay
El se hiszem, jó kör volt. Tudom, hogy goldoztam, de izgultam és a tigris után elfelejtettem visszakapcsolni, nem baj noob voltam, de akkor is jól esett 😊
Igen, még akkor is mikor szikla mögött vagy, és a tõled 40 méterre álló jóval kisebb tank bele lõ a parancsnoki kupoládba és te pukkansz.
Ezek után meg csodálkoznak ha kiröhögik õket a WG-nél!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Amúgy az artyknak valóban semmi keresnivalójuk nem lenne ebben a játékban. Õk a tüzér fegyvernemhez tartoznak, még akkor is ha önjáró löveg a nevük. Az pedig, hogy "isten módban" nézve a térképet egyetlen lövéssel ki tud szedni 1 tankot, már nem is nevetséges, hanem siralmas eltorzítása a dolgoknak. A korabeli önjáró lövegek erre soha nem voltak képesek ( leszámítva a közvetlen irányzást amikor látta a célt , nem is ez volt a feladatuk.
Régebben még a world of warshipset is úgy vártam mint a messiást, de látva a wg hozzáállását a dolgokhoz, szerintem azt már meg sem fogom nézni. Kár, hogy ilyen szemét banda kapta fel annak az ötletét is. Egyáltalán azt sem értem, hogy látva a bevételi statisztikákat, nagyobb nyugati kiadók hogy nem gyártottak még hasonló tankos/hajós terméket?
A tüzér lõhet be majd esetleg.
A mostani épületeket is lehet rombolni, még is jó fedezékek pár lövésig.
Mikor Erlenbergen úgy nyittok, hogy fél percen belül a csapat társad bele fulladt a folyóba, számomra nem érdekes már a csata hanem bosszantó.
Ez így van ha ellenfél fulladt bele. Lehet én lõttem volna ammon a köcsögöt....
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
De legalább lassú mint a négyes metró..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
angelus1991ster.blogspot.hu
Valamit basztak a nehéztankokkal mert egy ideje semmi nem pattog róluk.
Én lepattanok a Borsigról õ belémver 800-at.<#rolleyes>#rolleyes>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Ez volt a felhívás:
"ha vki kihoz EGY NAPOT 50%-ra vegyes tierben"
angelus1991ster.blogspot.hu
Életem csatája lett volna, ha az rng nem szopatott volna zsinórban vagy 6 lepattanóval 2 kv1s-rõl, pedig lett volna lelövendõ hp még bõven. Haverral egyszerre grindeljük, amúgy csak fosnak hívjuk és végig anyázzuk az összes csatát vele.😄 Ez volt eddig az egyetlen vállalható csatám. 4,5k sebzés.
Victory!
Arctic Region 03/02/2014 23:20:38
A-44
3,368 ( x2) 42,423
Mastery Badge: "Ace Tanker"
replay
Saor Alba
cyka blyat