World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#taps><#taps><#taps>

Gyönyörû.

ToCsEk
tegnapi:

- Azért nincsen 2 arty ág bizonyos nemzeteknél, mert "egyelõre nem szeretnénk"
- Úgy tûnik a Tank Grotte nem fog bekerülni egyhamar.
- A szerver nem tárol adatot a régi álcafestés vételekrõl. Vagyis a 8.11-ben nem lesznek visszamenõleg megadva a régebben felülírt álcafestések.
- Meg lett erõsítve, a T23 prémium tank nem fog ugyan olyan sebességgel tolatni minta mivel elõre megy.

- Vannak ötletek az álca rendszer megváltoztatására, de még nagyon távol van a megvalósítástól.
- A 8.11-ben található T-54 alváza az 1945ös modell, lesz több is majd (teljesen elképzelhetõ hogy a 8.10-es T-54 alváz az alternatívok között lesz.)
- Nagyon messze van még a T10 Japán nehéz tank. Még azt sincs eldöntve menyi legyen a HP-ja.
- SerB megerõsíti hogy lesz a jövõben lehetõség a játékból streamelni. A részletekrõl majd késõbb beszélnek.
- Egy játékos megkérdezte hogy hogyan lehet az hogy a Conqueror torony páncélja névelegesen rosszabb mint a Centurioné. Lényegében mert a Conqueror jobban döntött és az effektív páncélja jobb.
- Azzal kapcsolatban hogy túl sok T8 van a várakozó sorban: SerB azt mondja azért kell a T8aknak a teljes MM szórásra várniuk ahelyett hogy egybe szórnák az összeset hogy "lekerüljék a pay2win-t". A T8 prémiumok szerzik a legtöbb creditet, és nem lenne jó még egy elõnyt adni nekik úgy hogy csak saját szinten játszanak.
- Úgy tûnik nem ígértek semmilyen nagy-kaliberû (150mm) prémium tankot.
- A fejlesztõk korábban gondolkodtak egy prémium KV-1S-es változaton aminek 152mm-es lövege van, de kiderítették hogy nem volt 152mmes ágyúja hanem csak 122mm.
- Az álcafestés nem lesz átvihetõ egyik tankról a másikra.
- Úgy tûnik még nem a végleges T-54 torony van a tesztben.
- Valószínû a második kör lesz az utolsó a 8.11 tesztnél.
- SerB nem látja értelmét hogy berakjanak "APU Mantle" támogatást.
- Nem terveznek csak prémium jármûveknek csatát.
- Van egy kis hiba a 8.11 tesztben a legénység menüjében. Javítva lesz a végleges verzióban.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

JeffDunham
Beteg 😊 + <==== ment

Én még várok a #289805 válaszra. Nem akarok elcseszni egy vélhetõen feledhetetlen estét. <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Kössz az infót,de tényleg!
Stoppos el kell jönnöd akkor hozzám!<#vigyor5>

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

ToCsEk
nah megtaláltam régi accom 1k csata 46% winrate 900eff <#levele>
aztán látom fullos kv2 mondom probáljuk már ki trollgunt még soha nem probáltam hát ez valami ûberop funság<#banplz>
legjobb tank a játékban 😊
legjobb volt mikor fullos arlv39 oldalt áll bumm 1hit és még én vagyok a gooldnoob akkorát röhögtem
volt még t32 oldalába 1000et vertem nézett ám hogy lolwut
ez volt utolsó csata
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
/

ma sincs ok panaszkodni

serb kegyelte vagyok nemvitás<#idiota>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Inkább ne tedd, mert ha másik géprõl próbálsz bejelentkezni az accountoddal azonnal kapod a fingerprint bant 1000 napra.
Csak arról a géprõl léphetsz be a zárt bétába amirõl elõször beléptél, annak az adatait(fingerprintjét) jegyezte meg. Ha csak kompatibilitás módot váltasz már azzal is letilt mert változik az ujjlenyomata a gépnek.

WoT: Nishizumi77

Ez k.....a jó! Köszönöm! Jót nevettem.

angelus1991ster.blogspot.hu

Igen van a youtube csatornám a spoiler alatt sok WT videóval jó szórakozást hozzá akit érdekel.
(Minden feliratkozót szívélyesen várok<#banplz>)
http://www.youtube.com/channel/UC4KrarzBDAeapigZ7o9aECQ/feed

Kora esti híreink következnek.

Foxbat WR-je a mai napon is csökkent.
Az SG celeb miatt már többen is aggódnak, hiszen ha ez így megy tovább vörös noob lesz.
Odáig fajult a dolog, hogy Fox levelet írt a supportnak, melyre a legfelsõbb szintrõl érkezett válasz: How terrible.

Storm nem kívánta kommentálni SerB azon kijelentését melyet egy a stílusával kapcsolatos észrevételre adott egy játékosnak.
Serb üzenete a spoiler alatt megtekinthetõ.
Fuck you!

"A Wargameing csapata a továbbiakon is azon dolgozik, hogy játékuk minél élvezhetõbb legyen."
Jelentette ki Storm, aki részleteket is elárult a játék fejlesztés fõbb csapásirányiról:
- Az idei évben kevés új tankágat fogunk a játékba importálni, mivel fõleg a technikai fejlesztésekre koncentrálunk, de a játékosok igényeinek eleget téve nem tudjuk kikerülni hogy a madagaszkári nehéz harckocsik, valamint a fülöp-szigeteki artyk már az idei évben elérhetõek legyenek.
Továbbá fejlesztjük a térképeinket is. Úgy gondoljuk, hogy a nem látható pályarészek is fontos hogy HD minõségben legyenek elérhetõek a közeljövõben.
Természetesen audio csapatunk sem tétlenkedik. Idén sok madárfaj egyedi hangjaival bõvül a játékmenet. Így például bekerül a játékba az amerikai törpegém, a bajszos poszáta, a havasi pinty, valamint a házi veréb hangja is. Sõt a késõbbiekben azt sem tartjuk kizártnak, hogy ezeket a madárfajokat le is modellezzük.
Továbbá a tank személyzet hangokat is bõvítjük, így hamarosan elérhetõ lesz az angol hangpack dél-waelsi nyelvjárásban is.

A fejlesztõk szerint a csúcsidõben észrevehetõ laggok, és packetlossok egyéni és szórványos problémák, de mindent megtesznek hogy ezeket javítsák. Így mint mint már korábban is este 7 és 9 óra között "Elõre tervezett karbantartásokat" fognak tartani.

Már hetek óta nem látták az SG fórumon Helga asszonyt.
A fórumozók kezdenek aggódni hogyan léte miatt.
Profilozók szerint egy 12 év körüli, korához képest alacsony és pattanásos, az életben visszahúzódó fiút kell keresni.
Ha bárki látja ezt: Kérjük azonnal szóljon a moderátoroknak.

És most sport:
Tovább folytatódik az Sg Fórum Szájkarate világbajnoksága.
Az elemzõk szerint az elmúlt napok viszonylagos csendessége csupán az intenzív készülõdés jele és hamarosan újra összecsapnak az Ászok, így ismét láthatjuk majd R3nton, Jeff és Master epikus küzdelmeit.

Mûsorunk végén pedig a játék várható idõjárása:
A meteorológusok szerint a hétvégén ismét noobfront várható. Az erre érzékenyeket kérik ne játszanak péntektõl kezdve.

A nap híreit valamint Foxbat aktuális WR-jét megtekinthetik a www.worldoftanks.eu oldalon. Utóbbiról folyamatosan tájékoztatjuk önöket az Sg Wot topicban is.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

van WT accod??????????? <#wow1>
Megdumáltuk!

Cserében ilyen csatákkal kárpótol a játék. Jól bemutatja, hogy miért szeretem a városi pályákat és azt is, hogy a scout tankok sajnos már csak erre jók manapság, hogy medként használva õket megkeserítsük az ellenfél dolgát. A gond, hogy 30-ból csak 1 csata ilyen vele, a többiben hiába spotolom tényleg az összes ellenfelet senki nem lõ manapság.

59-16 replay

Köszi. Ha jövõ héten még áll az ajánlatod, szavadon foglak. <#nezze>

Odaadom az accom és kipróbálod...<#eljen>

Elég elkeseredett lehetett a helyzetedXD 😄
Vannak olyan hülyék akik megveszik annak ellenére hogy nem lehet e-mailt cserélni?😄 én is próbálkoztam volna eladni mert van rajta vagy 3-4db 8as prém tank de nem ment el emiatt.
Mesélj. <#vigyor>

Akkor majd erre visszatérünk ha már kipróbáltad a másikat is!
És rájössz hogy semmiféle skill nem kell hozzá.....kb fél óra alatt megunom álltalában!

Ugyan úgy jártam én is. Mi védtünk de elfelejtkeztem magamról csak én maradtam egyedül életben és az utolsó 3-másodpercbe kimentem szétlõttek és lose 😄
Hú, micsoda csata volt! Nyugodtam lövöldöztem abban a hitben, hogy már úgy is vesztünk, a visszaszámlálást el is felejtettem nézni, a végén pedig az utolsó másodpercekben gyõztünk. Ellõttem minden AP lõszert és egy híján az APCR-t is. Izgi volt!

Replay

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nézzük a pozitív oldalát. Legalább nem hátráltattad a csapatod. 😊

😄 megérdemeltem az afk to wint. amennyit szenvedtem!😄

<#hehe><#vigyor>
???
Elcserélném az accountomat egy olyan accountra ahol nagyjábol ugyanazok a 10-es tankok vannak mint az enyémen. Egyetlen feltételem az, hogy az új accountnak masszívan a piros tartományban kell lennie.

Nem tudom. Én ma el afk-oltam az összes meccsemet bizonyos okok miatt és mindet megnyertem 😄 afk to win!
SerB 😄

Gyõz / Dönt / Csata: 6 / 1 / 17 ( 35.29% )
de akkor ki a f*sz nyer????
Csak, hogy lásd másnak is van ilyen. Mai nap eddig:

Win / Drw / Btl: 8 / 0 / 22 ( 36.36% )

Azt hozzá kell tenni, hogy WN6-om fölötte van így is a jelenlegimnek. Szóval nem megyek rossz köröket, de kapom a piroskákat néha én is.

Nyilván ha jön feléd egy akkor nem lõsz rá... Minek is? Had spotoljon, lõjjön szét. A lõszer drága. Drágább mint a javítás.

Csak tudjam hol élrejteni a hasát 😄
Amúgy ha Tiger l/56-al fog menni, akkor az Is 3 D 25T-vel? Mert ha úgy vagyon akkor KT-val a 88 l/71-el lehet majd csapkodni õket.
Artman
A sebzéseket érdemes megfigyelni, ki mennyit sebzett... Jóformán ÉN mentettem a csapat seggét végig, ide-oda ugrálva :/

Artman
Ekkora balfacc csapatot, a hajam téptem végig :/ De a végén csak gyõztünk...

Tono34
Ezzel fogod a házakat rombolni ... 😄 Drága lõszeráron 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

sztem néha még fogok...
de akkor már csak vmi low tier-ben
de az is lehet hogy totál itthagyom és eladom az accot
azért WT nagyon durva lesz ehhez a foshoz képest 😄
azé hülye nem vagyok...
minek lõnék ELC AMX-re?
meg a szar bat-chat-re? bat amúgy is egy kaka med, csak hátrányára van a csapatnak
Tono34
Nem azt mondtad, hogy amint kijön a másik utána már nem játszol a wottal?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ebben bent van😄 Ebben vajon van angol nyelv?

Majd amikor ezzel lõsz penetrationt a b.chat oldalába meg pattansz le az elc amx-rõl... az is minden pénzt meg fog érni... 😛

naná hogy arty... mé mi lenne? közepes tank? <#nevetes1>
ha prem lesz megveszem.... de remelem nem lesz az
ez minden pénzt meg fog érni 😊
Kérdés, hogy lesz-e hozzá egyáltalán AP. Elég logikátlan lenne, révén rakétát lõtt.
Nem azt mondták, hogy nem lesz Sturmtiger?

Attól félek az prémium lesz és arty. Tier szinten, ha TD lesz 10-es. Páncélzata 120 mm kb.

Legyen 1800 HP-s és a sebzése:
3000/3000/4000 , lõszer ár: sima 3000 kr/10000 kr- 25 arany az arany lõszer / HE 2900kr

Nem, egyelõre még azon veszõdöm, hogy a hiányzó textúrák gondját megoldjam. Mapok sok részén, illetve sérült jármûveken a sérülés helyén is "sakktábla" textúra van, és az istennek nem sikerül megoldanom.
remelem a sturmtiger nem lesz tier8-nál nagyobb
prémmel is kihúzni egy 8-as tankot iszonyat nehéz....
addigra meg már prémem se lesz <#guluszem1>
Magyar páncélosok módot is kipróbáltad az editorban?
Csak ezért töltöttem le a Men of War Assault Squad-ot.

szépek....
Sturmtiger, Churchill AVRE, Sherman Firefly, Archer, meg a japó TD-ket már alig várom!!!!
mármint wot-ban, ha addig nem kapok agyfaszt 😄
+1, az a kis csótány a kedvenc tankom!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

OFF:

Hozzám hasonló, WoT-szünetet tartó fáradt veteránoknak tudom ajánlani a Men of War Assault Squad Editorában való pepecselést. Egész meglepõ csemegéket lehet találni, sok közülük már bent van WoT-ban, de találtam még ismeretlen érdekességeket is. Alább következzen pár kép:

Sturmtigert gondolom nem kell bemutatnom:

Brit gépek. Balról jobbra: Comet, Black Prince, Churchill Crocodile (lángszórós Churchill MK VII), Churchill AVRE (290 mm-es Petard tarackkal szerelt változat)

Pershing és Super Pershing:

Achilles és Archer brit páncélvadászok:

Amerikai Sherman-variánsok. M4A3E8, M4A3R2 Croc (lángszórós), M4A3 Calliope (Katyusa-rendszerû rakétavetõs), M4A3E2 Jumbo, és 76 mm-es löveggel szerelt Jumbo:

Brit Sherman-variánsok. M4A4, M4A4 Tulip (M4A4, két 60 fontos, Typhoon tankelhárító gépeken használt rakétával), M4A4 Firefly:

Japán páncélvadászok Ho-Ri 2 és Ho-Ri 1: