World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha a medálnak lenne bármi kézzelfogható értéke (ad +1000 Xpt, vagy +10000 creditet), akkor talán elgondolkodnék az átadáson.

De mivel semmi szerepe sincs, plusz egy medál akkor értékes ha megszerzem, nem akkor ha átadják nekem a csapattársak, így azt mondom: döntsön a random.

Tény ,hogy egy "HOLLYWOOD"-i remakebe beleillene a mondandó DE.Most komolyan kibe akarsz te erkölcsöt meg morált beletuszkolni????meg a becsületességre inteni??? a 14-18 éveseket???? 18 évesen nem kell felnõttként gondolkodni,de a következetesség nyomainak fel kellene tûnni,de a mai tinikben ez nincs!Ne itt,és ne ebben a játékban akard az élet iskoláját tanítani! 😊 ez játszótér,és ott tudjuk zömében kik vannak!
inkább leírom mi van meg és mi a véleményem róla
úgy egyszerûbb

AMX 13 90: lehet vele jó köröket kifogni, de nagyon nehéz vele gamelni
AMX 50 100: szintén nem egy könnyû tank, de fasza, tetszik nagyon 😊
AMX AC 48: ISTENKIRÁLY TD!!!! egyik nagy kedvenc!!!
Lorraine 155 51: igaz nem sebez nagyot, de faszán szûkül és gyorsan tölt és mobilis
Panther II: hmmmmm finom
Indien-Panzer: hmmmmm mégfinomabb 😄
VK 4502A: kellemes kis hvy
Tiger II: naná, hogy fasza
RHM B.-WT: odabaszós TD, de nem váltod meg a világot vele
Ferdinand: na ennek legalább már van páncélja
JagdPanther II: na ezzel már megváltod a világot 😄 nagy kedvenc
GW Tiger (P): akit eltalálsz az lefossa a bokáját!!!!!
Centurin Mk. I: el lehet vele bohóckodni, de nem nagy szám
Caernarvon: ugyanez
AT-15: na ez már fasza!!!! csak eléggé csapatfüggõ
M26 Pershing: hmmm szeretem
T69: ha nem X-esek ellen teszi akkor jó, am szart nem ér
T32: hull down király!!!!
T28: ahhh durva 😄
T28 proto: szintén nagyon durva 😄
T-44: az egyik legesleggyengébb tier 8 tank!!! igazából egy kalap szart nem ér, de nem adom el...
Obj. 416: papíron durva... 3000+dpm bõõõven, de szintén kalap szart nem ér
IS-3: no comment, egyik legjobb tank a gameben
KV-4: rég mentem vele, akkor még nem volt gold spam, de a páncélja über 😊
IS-6: az ingyen "szar", el lehet vele bohóckodni, de a gyenge pen miatt nem egy nagy szám
ISU-152: BL-10 mmmmm nyámi 😄
SU-101: szintén nagy kedvenc, jo camo, brutál dpm, megy mint a barom
SU-14-2: szintén nagyon kellemes arty, viszonylag hamar betölt és ha betalál akkor hajjajj van dmg bõven
STA-1: üüüüber brutál med 😄 hiba lett volna nem rámenni
A faszt! 😊

Igen, a 8-asok közül kérdezem.

Foxynak sok szeretettel! Még hogy nem lehet 40-50 csatából 50% WR-t csinálni. Mondjuk arra büszke vagyok, hogy a saját súlycsoportomban (2500 csata alatti játékosok) bekerültem tegnap a szerver TOP 10-be (8. hely).
Lószart van igaza, jön itt az idióta szövegével, meg a hülye hasonlataival, mintha valami intellektuális szövegíró lenne, közbe pedig 1 killt nem tud át engedi, mint egy 400 effis piros low szar. Ennyi empátia nincs egy emberben...Általában elõlem is kilövik ezeket, de volt már rá példa, hogy meghagyták, és jó érzés volt. És én is megszoktam hagyni, különösen ilyen nagyobb medálért.
Lehet szakesz volt az, biztos kellett neki a kill, hogy növekedjen a virtuális pénisze 😄
Akár hogyan csûröd-csavarod ez köcsögség ilyenkor nem átengedni. Nem kell a szent Péteres halandzsa. Na ehhez is kell ez bizonyos szintû intelligencia...
Az ilyet jókivánságokkal szoktam gyerekes módon elküldeni a halálba.

angelus1991ster.blogspot.hu

Volt egy csatám még régen, 13 killnél jártam és simán meg lehetett volna a 14, de az egyetlen még életben maradt csapattársam elvitte, pedig a többiek nagyon drukkoltak és írták is neki, hogy hagyja. Kár, hogy akkor nem Te voltál a csapattársam.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Oda kell adni azt a redvás killt hamár kilõtt 9-et és a 10. éppen kilõné. Ez a játék érzéseket, dühöt, nevetést vált ki.

Szégyenlem , hogy magyar ez a senki aki a twichben szivatta a játékost ( amúgy sose értettem ezeket az önimádó buzikat, hogy kirakja a fejét. Ki kiváncsi rá ? ). Remélem elveszíti az accját. Megérdemelné.

Én pl. leszarom az egy kill elveszítését, mert a következõ és utáni csatákban töbszörösen visszahozom. Amúgy is a "holtponton" átjuttottam. 11k csata és 1000-nél több frag.

8-asok közül mik a kedvenceim????
áááááá ez FÁJT!!!!!
ma sem lesz meg az 50% ahogy elnézem :/
Ha már ennyi nyolcasod van, akkor nálad mik a kedvencek, kíváncsi vagyok rá? Akár tankfajtánként is, ha leírod.

<#taps>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Való igaz!Ezért írtam bele hogy"igyekszik betartani".😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Szép szavak és igazak. A probléma csak egy vele. Mégpedig az hogy olyan ember akire ez szó szerint ráillik mert bármikor, bárhol minden körülmények között tartja magát ehhez, nos ilyen ember nem létezik.
Ez így van, de ahogy bigmano is írta, "A stílus maga az ember!"

Ha valaki erkölcsileg és morálisan is az egyenes utat kívánja járni,akkor azt az élet minden területén igyekszik betartani!
Még egy játékban is!

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Sehol nem írtam ezt. De az ellenkezõje sem leszel ha nem adod. A Te döntésed mit teszel, de bárhogy is döntesz senki nem ítélhet el a döntésed miatt.
Ja, mert valami iszonyat nagy balek leszel, ha valakinek odaadod az uccsó killt.

Adjunktus, valóban igaza van, de nem azért, mert a világban is így lehet boldogulni. Lehet máshogy is, csak ez a könnyebb útja. Bár szerintem szerencsére a többség, még mindig a nehezebb, de mint erkölcsileg mint morálisan elfogadhatóbb utat válassza. Ez viszont egy játék, méghozzá nemzetközi. Olyan összetételben, ahol ha moralizálni akarsz, vagy erkölcsös akarsz lenni, csakis és kizárólag a balek szerepét szánják majd neked. Tehát külön kell választani azt ha klán, szakasz, stb játszol, vagy ha sima random játékot a gép által dobott "társakkal". Ez utóbbinál csakis és kizárólag magadra számíthatsz, senki másra. Így csakis magadra kell tekintettel lenned, mivel mások is ezt teszik. Ez esetben nem létezik olyan az 1 csatára összedobott bandában hogy közösség nevelõ ereje.
patchaou
Ennyi. Én is, kivéve ha artyval van XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Persze van aki így ismeri ;-)

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Tono34
Akármilyen a világ én akkor is át fogom adni neki az utolsó killt vagy egyebet, mert én ilyen vagyok, így érzem jól magam.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Szerintem ennek semmi köze se a noobsághoz, se a tahósághoz. Õ ért oda elsõnek, õ lõtte ki, igaza van. Felejtsük már el ezt a csapat dolgot, mert ez pont annyira csapat, mintamennyire a játék szimulátor, azaz semennyire. Eleinte én is figyeltem erre, ma már nem is figyelem, nem érdekel. 3x kértem a 6 killt a topgunhoz, csak egy röhögõ pofát rajzoltak vissza és kilõtték. Ráadásul 1x a "tisztelt csapattárs" engem durrantott ki maga mellõl, hogy meglegyen neki a 6 kill miután látta, hogy az uccsó enemyhez már nem ér oda, ki fogják lõni, én meg már úgy is 1 lövés voltam csak hp-ban.
Na ezek után nem érdekel ki mit kér, nem is figyelem a chatet a játék alatt. Amit lehet behúzok én is, még akkor is ha közben bosszankodom a "kedves csapattársak" kill tolvaj módszerein. 2x annyi kill-t is tudna az ember ha nem lenne mindig körülötte legalább 2 olyan aki les és vár az uccsó lövés lehetõségére.
tyûûû akkor mi ezt a mondást nagyon másképp ismerjük 😄
"nem számít hogyan, csak a duplavé a lényeg"
Tudod,az a legszomorúbb,hogy igazad van!Nem azért mert ez erkölcsileg,morálisan meg emberileg elfogadható,hanem azért mert a mostani ránkerõltetett világrendszerben így lehet boldogulni.
Átgázolni mindenen és mindenkin.Leszarni mindenkit magunk körül.Csak törtetni elõre,tekintet nélkül másokra.
Az az egyetlen kill is emelt a statisztikádon legalább 0.0000001%-ot.Már megérte!Ha meg átadod neki mit nyersz?Semmit!
Az érzésen kívül,hogy ebbe a teleszart moslék világba,tettem valami jót is másokkal...

Én sem nagyon bóklászok tier10-ben, max platonyban, ha valaki berak egyet. Viszont a gold spam amúgy hozhat vicces eredményeket is. Pénteken egy T-62a spammelt agyon golddal és nála volt az elõny, mert full HP-n volt én meg alig éltem. Viszont szépen el is akad egy csomó lövése a lánctalpban, miközben én normál lövedékkel szétszedtem.

A stílus maga az ember!
Ezért szokták mondani a bölcs emberek hogy,nem az számít hogy nyersz hanem az hogy hogyan.....

hehe köszi 😊
nekem tier 5,7,8 a kedvencem, azok nagyon elvannak találva
(fõleg ha tier8-at hajlandó lenne az MM nem 10esek ellen betenni)

már jó ideje nincs klánom, így csak nekem is porosodott IS-7 meg IS-4 a garázsban
IS-7 alapból egy rakás szar!!! IS-4-et szerettem, és akkor még nem volt ennyire TD döpping
nemrég mentem vele teszten HÁTHA visszaveszem mert televagyok credittel, de ááááá
egyszerûen faszság lenne
mész, jön egy TD, belevágsz 440-et te meg kapsz egy 1000est
mész tovább megint jön egy TD, megint kiosztasz 440-et és megint bekapsz egy 1000-est... kb. erre jó, TD kaja 😊
mivel most 29db tier8 van a garázsomban és lassan meglesz a 30. így várom az új peccseket vagy a tankokat 😄 vagy a WT-t
addig meg elbohóckodok amíg kitavaszodik...
Tudod, pont így gondolkozik a kopasz audis suttyó, amikor beparkol a mozgássérült helyre.

patchaou
A T25/2 sem kérte. Mindemellett Én is simán meghagytam volna neki, fõleg ha élõben közvetítem a csatát 😊 Így sokan a nemtetszésüket fejezik ki, mert tényleg trahóság volt, ellenkezõ esetben pedig vállveregetés lenne és senki nem mondaná azt, hogy mekkora noob, hogy Õ ért oda elõször és mégsem lõtte ki.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Az a baj, hogy nem érted.
Remélem az életben kicsit más a mentalitásod.

Én a másik oldalról közelítem meg ezt a kérdést. Soha nem kértem és nem is fogom az ilyen killeket, se a hatodikat, se a nyolcadikat, se stb. Ha én érek oda elõbb megpróbálom behúzni, de kérni sosem kérem, hogy adják meg nekem. Talán ha a tizenötödikrõl lenne szó, azt azért kérném. :-)

Amiben nagyon egyetértek veled, hogy csak tier8-ig játszol. Van pár 9-es tankom, egyszerûen azért mert nagyon jók, de maga a játékélmény talán T8 tankkal a legjobb. T10-el nem szeretek játszani. Egylövéseznek az artyk, mindenki golddal lõ, semmi élvezet nincs benne. 3 tízes tankom van, csak azért nem adom el õket, mert 10-es tankot elvbõl nem adunk el, de nem nagyon megyek velük.

Elképzelek egy jelenetet, ahogy a mennyek kapujánál várakozok, miközben Szent Péter óvatos mozdulatokkal felteszi olvasószemüvegét, majd átlapozza a rólam szóló feljegyzéseket. Hirtelen szeme kikerekedik a döbbenettõl és arcán az erek megduzzadnak a dühtõl. Közelebb lépek, hogy egy pillantást vethessek a kezében tartott lapokra. Arcom elsápad, meghõkölök e sor láttán:

"A randomra hivatkozva nem engedte át az utolsó tank kilövésének lehetõségét egy T25/2-nek, amikor az már 9 fragnél járt."

Égszakadás, földindulás és bûnöm súlya lehúz mélyre, a pokolba. Hosszú sor kígyózik elõttem, amely AFK játékosokból és teamkiller csõcselék hadából áll. Egész testemmel beleborzongok, ahogy a pokol tornácán meglátom a feliratot:

"World of tanks - Több, mint egy játék"

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

megint sok az event, vonzza a zõcccségeket..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Tegnap megkaptam az eddigi legnagyobb sértésemet a WOT-ban!
Le "armor nOOboztak" KV5-tel <#wow3> na ez milyen?

Fox,a WR már félelmetes az életedbe mi ? 😊 nehogy a ruszkik kidobjanak egy WINRATE névre keresztelt vodkát mert az erõs alkohol/wr problémát azzal akarod felturbózni!Mi lesz velünk nélküled Samanta???
:XD
grat 😄 akkor jövök neked egy lõwével 😄
Én szoktam, ált csak egy nap tudok játszani egy héten. Mármint többet, mint két kört. De régebben sem vettem észre ilyen összefüggéseket. Sem a prém lejártakor, sem a tank végén. Volt ilyen is, olyan is.

Roger6
Így van, pont hogy nyerni kéne, hogy elõfizessen az ember.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

patchaou
Ha tényleg valami összeesküvés lenne a háttérben, akkor jó nagy faszság. Pont fordítva kellene lennie, vagyis prém lejárata elõtt jól megszórni az embert xp-vel, hogy több kedve legyen újra aranyat venni. Azzal hogy prém lejárata elõtt megszivatják az embert, csak azt érnék el, hogy a maradék kedvét is elvegyék az újabb befizetéstõl.

Eventek miatt lett ennyi. Lehet , hogy a "kollega" hozzászólásából azt következetetem , hogy nem tud játszani a wottal, nem tudja, hogy tier8-9-10 alatt is vannak tankok.

Desmodromic | tegnap 21:30 | privát | válasz | #289922

Csajodmunkádéleted? 😊

Tono34
Az nem szokott lenni. Általában 30 napos. Most járt le a 60 napos ami a repülõsbõl lett + valamennyi az eventekbõl, de az utolsó hét az egészen botrányosra sikeredett. 600-as wn6-os emberkének már örültem a csapatban.

Idõnként meglepõ dolgokat képesek okozni a kis vörösök (csak ritkán).

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Egy napos prémet ne vegyél akkor. <#vigyor>

Tono34
Nem lehet, hogy a prém fiók mostanában jár le? Amikor volt prém fiókom és lejáróban volt, akkor az utolsó napokon stabilan vesztes szériák voltak.
(Ez csak saját észrevétel, semmi tudományos).

Napok óta csak is és kizárólag idióta retardált barmok közé sorol a MM.Ilyen random nincs a világon.68 csata 1 hét alatt,42%wr,amiket nyertem ott mindig top 3 sebzõ voltam.Még 50%-ot sem tudok elérni,mert 2. percben 1-6 az állás,és minden 2. csata ilyen.Nincs még egy ilyen szar játékos állománnyal rendelkezõ játék mint ez a Wot.2-3-szor berak noobok közé,na de 1 héten keresztül az már sok.Na erre adjon nekem valaki racionális választ.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen