World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mivel semmi szerepe sincs, plusz egy medál akkor értékes ha megszerzem, nem akkor ha átadják nekem a csapattársak, így azt mondom: döntsön a random.
úgy egyszerûbb
AMX 13 90: lehet vele jó köröket kifogni, de nagyon nehéz vele gamelni
AMX 50 100: szintén nem egy könnyû tank, de fasza, tetszik nagyon 😊
AMX AC 48: ISTENKIRÁLY TD!!!! egyik nagy kedvenc!!!
Lorraine 155 51: igaz nem sebez nagyot, de faszán szûkül és gyorsan tölt és mobilis
Panther II: hmmmmm finom
Indien-Panzer: hmmmmm mégfinomabb 😄
VK 4502A: kellemes kis hvy
Tiger II: naná, hogy fasza
RHM B.-WT: odabaszós TD, de nem váltod meg a világot vele
Ferdinand: na ennek legalább már van páncélja
JagdPanther II: na ezzel már megváltod a világot 😄 nagy kedvenc
GW Tiger (P): akit eltalálsz az lefossa a bokáját!!!!!
Centurin Mk. I: el lehet vele bohóckodni, de nem nagy szám
Caernarvon: ugyanez
AT-15: na ez már fasza!!!! csak eléggé csapatfüggõ
M26 Pershing: hmmm szeretem
T69: ha nem X-esek ellen teszi akkor jó, am szart nem ér
T32: hull down király!!!!
T28: ahhh durva 😄
T28 proto: szintén nagyon durva 😄
T-44: az egyik legesleggyengébb tier 8 tank!!! igazából egy kalap szart nem ér, de nem adom el...
Obj. 416: papíron durva... 3000+dpm bõõõven, de szintén kalap szart nem ér
IS-3: no comment, egyik legjobb tank a gameben
KV-4: rég mentem vele, akkor még nem volt gold spam, de a páncélja über 😊
IS-6: az ingyen "szar", el lehet vele bohóckodni, de a gyenge pen miatt nem egy nagy szám
ISU-152: BL-10 mmmmm nyámi 😄
SU-101: szintén nagy kedvenc, jo camo, brutál dpm, megy mint a barom
SU-14-2: szintén nagyon kellemes arty, viszonylag hamar betölt és ha betalál akkor hajjajj van dmg bõven
STA-1: üüüüber brutál med 😄 hiba lett volna nem rámenni
Foxynak sok szeretettel! Még hogy nem lehet 40-50 csatából 50% WR-t csinálni. Mondjuk arra büszke vagyok, hogy a saját súlycsoportomban (2500 csata alatti játékosok) bekerültem tegnap a szerver TOP 10-be (8. hely).
angelus1991ster.blogspot.hu
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Szégyenlem , hogy magyar ez a senki aki a twichben szivatta a játékost ( amúgy sose értettem ezeket az önimádó buzikat, hogy kirakja a fejét. Ki kiváncsi rá ? ). Remélem elveszíti az accját. Megérdemelné.
Én pl. leszarom az egy kill elveszítését, mert a következõ és utáni csatákban töbszörösen visszahozom. Amúgy is a "holtponton" átjuttottam. 11k csata és 1000-nél több frag.
ma sem lesz meg az 50% ahogy elnézem :/

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Még egy játékban is!
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Na ezek után nem érdekel ki mit kér, nem is figyelem a chatet a játék alatt. Amit lehet behúzok én is, még akkor is ha közben bosszankodom a "kedves csapattársak" kill tolvaj módszerein. 2x annyi kill-t is tudna az ember ha nem lenne mindig körülötte legalább 2 olyan aki les és vár az uccsó lövés lehetõségére.
"nem számít hogyan, csak a duplavé a lényeg"
Átgázolni mindenen és mindenkin.Leszarni mindenkit magunk körül.Csak törtetni elõre,tekintet nélkül másokra.
Az az egyetlen kill is emelt a statisztikádon legalább 0.0000001%-ot.Már megérte!Ha meg átadod neki mit nyersz?Semmit!
Az érzésen kívül,hogy ebbe a teleszart moslék világba,tettem valami jót is másokkal...
Ezért szokták mondani a bölcs emberek hogy,nem az számít hogy nyersz hanem az hogy hogyan.....
nekem tier 5,7,8 a kedvencem, azok nagyon elvannak találva
(fõleg ha tier8-at hajlandó lenne az MM nem 10esek ellen betenni)
már jó ideje nincs klánom, így csak nekem is porosodott IS-7 meg IS-4 a garázsban
IS-7 alapból egy rakás szar!!! IS-4-et szerettem, és akkor még nem volt ennyire TD döpping
nemrég mentem vele teszten HÁTHA visszaveszem mert televagyok credittel, de ááááá
egyszerûen faszság lenne
mész, jön egy TD, belevágsz 440-et te meg kapsz egy 1000est
mész tovább megint jön egy TD, megint kiosztasz 440-et és megint bekapsz egy 1000-est... kb. erre jó, TD kaja 😊
mivel most 29db tier8 van a garázsomban és lassan meglesz a 30. így várom az új peccseket vagy a tankokat 😄 vagy a WT-t
addig meg elbohóckodok amíg kitavaszodik...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Remélem az életben kicsit más a mentalitásod.
"A randomra hivatkozva nem engedte át az utolsó tank kilövésének lehetõségét egy T25/2-nek, amikor az már 9 fragnél járt."
Égszakadás, földindulás és bûnöm súlya lehúz mélyre, a pokolba. Hosszú sor kígyózik elõttem, amely AFK játékosokból és teamkiller csõcselék hadából áll. Egész testemmel beleborzongok, ahogy a pokol tornácán meglátom a feliratot:
"World of tanks - Több, mint egy játék"
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Le "armor nOOboztak" KV5-tel <#wow3>#wow3> na ez milyen?
:XD
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Desmodromic | tegnap 21:30 | privát | válasz | #289922
Csajodmunkádéleted? 😊
Idõnként meglepõ dolgokat képesek okozni a kis vörösök (csak ritkán).
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
(Ez csak saját észrevétel, semmi tudományos).
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen