World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Lenne egy kérdésem.
A havi küldetés 5-öt tegnap elõtt megcsináltam, ki is pipálta ott is meg a havi küldetés 6-nál is , hogy OK. Tegnapra meg olyan lett, mintha 1x sem csináltam volna meg. Nálatok hogy jelentkezik? Aki esetleg megcsinálta
thx"
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ez volt az utolsó meccsem a DW2-vel. Végén egész megszerettem ezt a kis szar tankot. Fájó szível válok meg tõle.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ugyan az mint a korrupció. A legegyszerûbb ha azt, mondjuk, hogy nincs is, ha meg valaki megemlíti, hogy de van azt ledorongoljuk, ne pofázzon hülyeségeket.
Belépsz egy klánba, felmész TS-re, egy külön szobába egyedül, majd aznap este szét flood-olod a klán fórumját 3546 Gb szöveggel és kilépsz, mert senki nem szólt hozzád aznap TS-en.
Ezen erkölcs szerinti norma után nem lepõdök meg ilyen hozzászóláson. <#whatever>#whatever>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
A botok meg ugyanúgy.
De a legelképesztõbb az, hogy a WG ahelyett, hogy ezek ellen tenne valamit, az ellen lép fel, aki ezeknek a csalásoknak a leleplezésén dolgozik.
Ha van valami amivel egy játék renoméját tönkre lehet tenni, az ez.
Camo, festés, periszkóp és messzirõl lehet aprítani.
A legszarabb egyébként ez a hányadék PZ.Sfl V...
Lószar alap ágyú, nulla páncél, zéró camo, a szülõcsatornányi kitéríthetõségrõl ne is beszéljünk..
És a nagy gundepret a hajamra kenhetem, ha ki kell dugnom a hasát is, ha lõni akarok.. T6 os tankok röhögve szarrá szopatnak.. Agyrém..
Nem is csoda, hogy a nácik bebukták a háborút..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
WOT: Beluka
Kicsit sebez, de azt gyorsan, és jó penje van. Én szeretem.
fasza 😄 még egy nap ingyen prém!
viszont van rajta egy rohadt pontos gun így távolról használom
szinte sose megyek vele elõre... max városban, de ott is nagyon óvatosan!!!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Ezt, hogy használod? Decemberben megvettem, még csak barátkozok vele, jól jönne 1-2 tanács.
Köszi
WOT: Beluka

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
T-44-et olyan szinten alázza hogy vicc 😄
csiritõl meg nefélj! nem olyan rossz az a 3-as tárral
csak baszott nagy és papír
én hvy-ként használtam, mentem a többiekkel és adj neki
Ahogy elõlem is viszik a killeket, én is lövöm akit lehet. Nem kib@szásból, hanem mert lehet, hogy pont engem céloz és ha nem lövöm ki én pusztulok.
Azt meg nem várom meg, ha kap a csapattárs csilivili medálkát ha nem.
Tessék rendesen harc közben gyilkolni, ha úgy kell összekönyörögni már rég rossz...
Gondolkozom a japán ág elkezdésén az STA miatt, de még erõt kell vennem hozzá a Csiri miatt, lehet free xp-bõl átugrom.
Szerintem meg a camo + ágyú miatt, ha kell meg lehet vele. Én speciel a látótávja miatt optikával használtam és egész sokat spottoltam magamnak. Szimplán csak az alap ágyúval kell használni és kész. A nagy nem éri meg.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI