World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erre valaki?
"Lenne egy kérdésem.
A havi küldetés 5-öt tegnap elõtt megcsináltam, ki is pipálta ott is meg a havi küldetés 6-nál is , hogy OK. Tegnapra meg olyan lett, mintha 1x sem csináltam volna meg. Nálatok hogy jelentkezik? Aki esetleg megcsinálta
thx"

DW2 eladva. Lassan de biztosan haladok a tigris felé!
Az elején hasonló véleménnyel voltam én is a Pz.Sfl.V-rõl, de a végefelé egész megkedveltem. Szerintem a jó ágyúsüllyedés sok mindenért kárpotolja az embert. Egyedül a lomhasága az amivel nagyon nehezn tudtam megbarátkozni.

Deadpool, Bang, Babes, Mayhem.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Szerintem a tankok érzik a vesztüket.
Ez volt az utolsó meccsem a DW2-vel. Végén egész megszerettem ezt a kis szar tankot. Fájó szível válok meg tõle.
Sunsetjoy
Az EU-vezetõ(k) botvadász-ellenességérõl: ha mindennapi magyar viszonylatba helyeznénk a kérdést: "ezek benne vannak, erõsen...!" 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Bitch Slap. <#taps><#taps> Szegény rozsomák. 😊

viccen kívül szerintem ez a noob shield tényleg létezik!!!
Master91
Ne,mert vissza tér!

Az szép. De persze nem lenne belõle haszon = nem csinálnak vele semmit.
Hmmmm. Láttam itt régebben mindeféle repülõ négeres gifeket.

Tudod nem az a baj a wg oldaláról nézve, hogy sok a bot és csalnak. Hanem az, hogy ezt valakik publikálja, és ezzel rontja a renomét.

Ugyan az mint a korrupció. A legegyszerûbb ha azt, mondjuk, hogy nincs is, ha meg valaki megemlíti, hogy de van azt ledorongoljuk, ne pofázzon hülyeségeket.
JeffDunham
Jó, de neked ennyi eszed is van.

Belépsz egy klánba, felmész TS-re, egy külön szobába egyedül, majd aznap este szét flood-olod a klán fórumját 3546 Gb szöveggel és kilépsz, mert senki nem szólt hozzád aznap TS-en.

Ezen erkölcs szerinti norma után nem lepõdök meg ilyen hozzászóláson. <#whatever>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Elképesztõ ez a Warpack "mod". Ez már kõkemény csalás kategória.

A botok meg ugyanúgy.

De a legelképesztõbb az, hogy a WG ahelyett, hogy ezek ellen tenne valamit, az ellen lép fel, aki ezeknek a csalásoknak a leleplezésén dolgozik.

Ha van valami amivel egy játék renoméját tönkre lehet tenni, az ez.

Durva, nem tudtam hogy ilyen fejlett botok vannak már ebben a játékban...
Azért snipeolni használom.

Camo, festés, periszkóp és messzirõl lehet aprítani.

A legszarabb egyébként ez a hányadék PZ.Sfl V...

Lószar alap ágyú, nulla páncél, zéró camo, a szülõcsatornányi kitéríthetõségrõl ne is beszéljünk..

És a nagy gundepret a hajamra kenhetem, ha ki kell dugnom a hasát is, ha lõni akarok.. T6 os tankok röhögve szarrá szopatnak.. Agyrém..

Nem is csoda, hogy a nácik bebukták a háborút..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Igen, nagyon háklis egy tank. Nekem az összes tank közül ezt gyújtották ki a leggyakrabban, folyamatos ammo rack, ágyú és torony sebzések...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Én a második vonalban szoktam vele elõre menni, megpróbálom megkerülni az ellenséget, amíg az el van foglalva, és oldalba vagy hátba lõni. A páncél beforgatva sok mindent le patting, fõleg ha noobok lõnek rá. Pont azért nem szerettem a Panthert sem, mert nem szeretek meddel messzirõl lövöldözni, támadni szeretek.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Igen, az a tank vicces. Pont arra nem jó, amire jó lenne. 😊 Kidugod a fejed a dombon és lõssz. Na ez ezzel a tankkal kb olyan, mint benzinbe áztatva berohanni az égõ házba. Lassan céloz, nincs páncél a fején.

Kilõsz egy lövdéket és kapod cserébe az atomot. össze csuklik mint 1 papír szar 😄
Köszönöm a tippeket, Párduc témában :-)

WOT: Beluka

Nem akartalak itt bírálni,sõt mint "érettebb" ember,egyet is értek veled,csak itt a többség mielõtt felfogná a mondandód,egybõl lehujjog,csak magadnak okoznál fejfájást,mert a reakciójuk is dühítõ!Ennyi
A Panther után a Panther II egy megváltás szerintem.

Az egyik legjobb sniper a játékban.

Kicsit sebez, de azt gyorsan, és jó penje van. Én szeretem.

Nem értem, hogy hogyan szeretheted jobban az Indient mint a Panther II-t? Elõbbinek nagyobb a célzási ideje, és pontatlanabb is. A Panther II-ben minden benne van, ami egy jó mediumnak kell, pontos ágyú jó célzási idõvel, pattogós páncél és gyorsaság. Én elõbb az Indient fejlesztettem ki, akkor úgy tûnt, hogy piszok jó, de mióta a Panther II megvan, azóta már máshogy nézek rá.

És van egy 8 fokos depressionje, egy egész fasza fejjel hozzá.

Alap. Amúgy akkor húzzátok a panthert ha mazoisták vagytok.
the patch for EU server is scheduled for 11.2.2014
fasza 😄 még egy nap ingyen prém!
hát mivel nagy dög és könnyû célpont
viszont van rajta egy rohadt pontos gun így távolról használom

szinte sose megyek vele elõre... max városban, de ott is nagyon óvatosan!!!
Jé a bunny gyerek hát õ még él?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Panther II: hmmmmm finom

Ezt, hogy használod? Decemberben megvettem, még csak barátkozok vele, jól jönne 1-2 tanács.

Köszi

WOT: Beluka

E75.

Te meg mielõtt írsz, nem árt ha olvasol is. Talán akkor arra reagálsz majd amit írtak. Ugyanis amirõl Te itt írkálsz, azt én meg se próbáltam és nem véletlen. 😊
melyik tankról is van szó?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

megéri... legjobb med eddig amivel valaha mentem
T-44-et olyan szinten alázza hogy vicc 😄

csiritõl meg nefélj! nem olyan rossz az a 3-as tárral
csak baszott nagy és papír
én hvy-ként használtam, mentem a többiekkel és adj neki
Ez foximaxinak ment.

Hogy mi? Gagyi fos? <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1> Az egyik legélvezhetõbb és legjobb tank a játékban.

Lehet, hogy te ilyen pro vagy, de ez egy csapatjáték, és ahhoz, hogy te bármilyen medált szerezzél amellett, hogy jól játszol a csapat valamilyen közremûködése is szükséges. Ennyi.
Master91
Linkeld be ide, és 1 komment jön rá, vagy 2. Jobbik esetbe.

Ez az esgééé.
Az FTR botos cikke ennyire nem lépte át senkinek az ingerküszöbét?

Evvan, a háború nem a kényelemrõl szól 😄

+1

Ahogy elõlem is viszik a killeket, én is lövöm akit lehet. Nem kib@szásból, hanem mert lehet, hogy pont engem céloz és ha nem lövöm ki én pusztulok.

Azt meg nem várom meg, ha kap a csapattárs csilivili medálkát ha nem.

Tessék rendesen harc közben gyilkolni, ha úgy kell összekönyörögni már rég rossz...

Marha egyszerû. Ha valaki kéri, annak adatik. Ha meg se nyikkan, akkor nem foglalkozok vele. Néhány hete egy beragadt, védekezni képtelen Tigert hagytam ott, mert berakott egy szomorú smile-t, és megsajnáltam.

Köszi. :-)
Gondolkozom a japán ág elkezdésén az STA miatt, de még erõt kell vennem hozzá a Csiri miatt, lehet free xp-bõl átugrom.

RHM B.-WT: odabaszós TD, de nem váltod meg a világot vele

Szerintem meg a camo + ágyú miatt, ha kell meg lehet vele. Én speciel a látótávja miatt optikával használtam és egész sokat spottoltam magamnak. Szimplán csak az alap ágyúval kell használni és kész. A nagy nem éri meg.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Volt már olyan, hogy megkérdeztem a derikvenst, hogy kéri-e az uccsó killt. Azt mondta kéri, hát odaadtam. Olyen ez, mint a sütinél. Én már jól laktam, ugyan én ülök a legközelebb a tálhoz, de inkább odaadom valakinek, aki esetleg még éhes. Vagy a nagy sütievõ medáljára gyûjt az úttörõknél. Örülni szoktak neki, megköszönik. Nekem meg nem fáj. Kérni nem szoktam, ha harc, akkor harc. Ha odajutok, megszerzem. De van akinek jól esik. Persze ha felajánlják, amit eddig még nem nagyon tettek, nem mondanék nemet. 😊

Random meccsen aki gyorsabb (és akit életben hagynak) azé a kill. Ennyi.

Jó, de te illemtanár vagy. 😊