World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyi tortent egy szeletnyi kepet mutattal szemelyisegedrol, egyesek meg csalodtak. Ennyi.
Fiatal vagy meg, tapasztalatlan, ez boven valtozhat. Szerintem az a gond hogy az emberiseg tele eloiteletekkel, profi jatekostol profi viselkedest var el.
Saor Alba
vegyes tier... no OP tankok
no platoon, no gold ammo
no low tier, no T18 farm
Többet ér bármilyen medálnál például a tier pontonkénti x átlagsebzés szerintem (ahol x mondjuk több, mint 250-300).
T7-ben egy 600 sebzéses top gun-nál is többet ér ugyanabban a meccsben egy 3k-s sebzés.
A fejlõdéshez nem a medál kell hanem a sok sebzés (még csak nem is a kill).
Saor Alba
Különben fejlõdni sem tudnál,a medálok ennek szerves részét képezik.....
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Ha választhatsz, hogy egy számodra teljesen semleges idegent nyakon baszol, vagy sütit adsz neki, akkor te a nyakon baszást választod?
csak mutass egy 40-50 csatás napot 50% felett!!!!
Gyõz / Dönt / Csata: 7 / 0 / 18 ( 38.89% )
Mivel engem nem érdekel a medál, effi, wr és egyéb marhaság semmit sem fogok szólni. Nem ezekért játszom, hanem mert leköt és élvezem a játékot. Amikor nem, akkor pedig mással játszom.
Most vettem észre, hogy kb 70 Gb-ot foglal a wot mappa (teszt klienssel együtt) az updates mappából mi az amit törölhetek?
A tobbi hsz-ed is elolvastam a temaval kapcsolatban es te tenyleg nem erted a lenyeget a dolognak.
Nekem jo erzes amikor segiteni tudok ilyen helyzetben legyen az platoontars vagy idegen, de te ugy latszik erre meg buszke is vagy, hogy ilyen fasza kort mentek a Tigrissel es nem erted mi a bajunk nehanyunknak.
Tiszta VV Cristofel feeling. Nagy starnak erzi magat mert enekel meg benne van a tv-ben csak azt nem erti miert rohogik ki egy csomoan.
Elovetted a "cinikus kartyat" is megvedeni magad mint a zsidok a holokausztot pedig folosleges volt mert virtualis seggnyalok akik barmit megtennenek, hogy hasonlo statjuk legyen mint neked megprobaltak tisztara nyalni a szartol hatha jut nekik egy kis "simogatas" a mestertol.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Egyébként csak 4 epic medál hiányzik a gyûjteménybõl: rasi hero (14 killes), tamada yoshio, bruno, tarczay
te mikor megszerezted az elsõ pool medálod, nem voltál boldog? Vagy nem is érdekelt? Nekem nincs sajnos, és biztos szomorú lettem volna a helyében, lehet nem kérte, mert biztos úgy gondolta, itt egy jó játékos, biztos tudja mi a helyzet és átengedi, mert õ már rutinos, és neki is segítettek már tutira.
De tévedett! Nagyot!
Ezt biztos nem nekem írtad... Nem nyomtál rossz válasz gombra?
Milyen klán? Milyen TS? Milyen offolás..?
SOHA nem voltam semmilyen klán tagja...
Amennyi eszem van az meg pont elég... Normális fórumozáshoz mindenképp..
És veled mizu..? <#shakehead>#shakehead>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Tudod(gondolom igen) hogy a pool medál azért elég ritkán jön össze.Nagyon sokaknak egy darab sincs belõle.A srácnak ott volt az esélye rá és te kicsinyességbõl elvetted tõle.Ráadásul úgy hogy ezzel te nem nyertél semmit.....
Mit nem lehet ezen megérteni???
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Én szeretem a wotot,szinte az összes hibáját viszonylag könnyen viselem de a tetves artykat nem tudom megszeretni,annak ellenére sem hogy én is játszottam velük még régebben.
Ha az artykat kivennék(nem is tudom minek tették bele,hisz õk a tüzérséghez tartoztak,nem a harckocsizókhoz),akkor nem lesz itt többet egy rossz szavam sem. 😊
(az idiota játékosokkal nincs mit tenni,kár is szidni õket 😊)
és nyilván azért streamel valaki, meg hoz össze ilyen statot, mert ez csak egy játék. Lefogadom, hogy õ üvöltve csapkodta volna a papucsa talpával az asztalt, ha tõle loptak volna el így valami extrém ritka medált sebzést stb.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Szemétség volt kilõni ennyi, ezen nincs mit rágódni. A furcsa az, hogy ilyet a 400 effis vöröskék szoktak tenni.
Ja és már épp eleget reklámoztad a twitchedet 😉
Mindenesetre én azon az állásponton vagyok, hogy akit a T25/2 helyében felhúzott volna az eset, az gondolkodjon el, hogy miért is tankozik. 9 kill nagyon szép teljesítmény. Az nem normális, ha valakit az húz fel vagy keserít el, ha nem lesz meg neki a tizedik. Örülni kell a sikereinknek, és a 9 kill szerintem nagyon szép teljesítmény akárki részérõl.
Zárásként reménykedek benne, hogy mind a T25/2-nek, mind a fanyalgóknak sikerül túltenniük magukat az ehhez hasonló szörnyû megrázkódtatásokon.
Aki esetleg lemaradt volna a megbotránkoztató 4000 sebzéses és 5 frages csatámról, az elszörnyülködhet beteges mivoltomon a következõ linken: http://www.twitch.tv/mrscheff/c/3621020
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
" After the introduction of the gold ammo for credits the old players faced a new nightmare: a war against the machines..."
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ezek miatt a fasszopó artysta gecik miatt a második csatám lett döntetlen negyed óra kemp után.Fél órámat basztak el a nyomorék buzeráns artyk.Mindkétszer t10 csatában hármas top arty platoonok..
Úgy várom a WTGF-et mint zsidó a messiást.Ha tetszik,abban a pillanatban itthagyom ezt arty buzi szart és leszarom a 30K csatát és a t10 tankokat is.
De a havi küldetés 6-nál hétfõn ki is pipálta, hogy kész! teljesítve (zöld pipa)
a havi küldetés 1-nél is ott van, hogy már 45-ször teljesítve.
az ok, hogy újra megcsinálható, de eddig jelezte, hogy már 1x teljesítve a hónapban, meg ki volt pipálva a 6-osban, hogy kész ez a része
de kedd reggelre ez eltûnt.
ez a bajom.
Azért kérdezem, hogy valaki ezt a részét teljesítette -e, és neki hogy jelenik most meg, hogy írjak -e a supportnak.
de ezek szerint még senki sem csinálta meg
De majd meglátjuk te mit mondasz, ha a te Nicholsod, vagy a te Tarcay-d múlik egy ilyenen...
Nem, egyáltalán nem lepõdöm meg. Sõt, így elég sok dolog nyilvánvalóvá válik. Még azt is el tudom képzelni, hogy a WG azért nem csinál az egésszel semmit, mert õk állnak az egész mögött.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Útvonal hozzá: res_mods/0.8.10/scripts/client/mods
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ha kérte volna és ennek ellenére kilövi akkor lehetne vitatkozni (talán), de így mire fel?
Ez egy játék és nem egy középkori lovagi torna vagy a Teréz anya online.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Segítségeteket szeretném kérni abban,hogy a Panther2 legénységének mi legyen az 1. 2. illetve a 3. skill-je ?!
Válaszokat elõre is köszönöm!