World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tier 1-2-3-4 low tier
5-6-7-8-9-10 vegyes tier
OP meg az OP
no platoon és no gold ammo és nem egy tankkal menni 40-50 csatát hanem min 10 félével, és persze only random
- Az Orosz WoT játékosok átlag életkora 32. Storm azt mondja ezt egy fizetett közvélemény kutatással derítették ki.
...
- A "Sztálin" felirat vissza rakása nagyon pozitívan hatott a cég profitjára.
Eredményes volt a népnevelés 😊

Nézd meg. 😄
lehet ezt szamolgatni, egyszeruen taplo volt. nem dol ossze a vilag, de ettol meg igaz.

a statbuzitkat, meg en elvezetbol jatszom nem szamit semmi, meg ismerjuk. te is olyan bazisvedo tipus vagy?😄
ToCsEk
tegnapi:

- Nincs olyan szabály a játékban ami kimondaná hogy bizonyos kaliberek bizonyos sebzéssel kell hogy rendelkezzenek.
- DW2 OP vagy UP? "Ha a tank statisztikái kitûnnek akkor majd javítom."
- A Brit arty lövegmozgás "egyensúlyozás" miatt olyan.
- A HD modellek prioritása a tömeg-gyártott és "legendás" tankok.
- Egyelõre nem lesz külön HD kliens, lehet késõbb ha megnõ a patchek mérete akkor szét választják.
- Majd valamikor lesz multicore GPU támogatás.

SerB az Orosz közönségrõl beszélt:
- Az Orosz szerveren csak a játékosok 15%-a fiatalabb 18nál.
- Az Orosz WoT játékosok átlag életkora 32. Storm azt mondja ezt egy fizetett közvélemény kutatással derítették ki.
- SerB azt mondja minden játékos javaslat a "játékosok képességének növelésére" kb abból áll hogy "ne kerüljenek idióták a csapatomba"
- A "Sztálin" felirat vissza rakása nagyon pozitívan hatott a cég profitjára.
- Az EU szerveren nem volt lényeges veszteség az ügy miatt.
- "kevesebb mint 10000" ingyenes IS-6-ot ösztöttak ki.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

illetve a gold ammot es platoont max bemondasra lehet elfogadni, hacsak enm nezel vegig 40-50 replayt 😛
Anomália. Replay van esetleg?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

A teljesítmény alapján nem járna mert 9 killhez 2/3-a sebzés társult.

Ritka medál? Az csak az olyan statbuziknak számít, mint akik itt is sírnak folyton.

Független seggnyaló vagyok, nem vagyok senki kutyája és nem tartozom a szakesz utáló klubba sem, valamint lila sem vagyok. 😛

Egyszerûen szerintem nem volt igazatok és ezt tettem szóvá, mint ahogy elõttem páran is megtették.
kv1s, t71, t1 cumi.. opok es low tier 😊

mondjuk azert finomithatnala kiirason foxi , ez iyg elegge tag. mi op?: mi low tier, mi a vegyes tier? 😊
Ráadásul bal chat ablakban lévõ mód mutatja, hogy egy lövésbõl jött a sebzés és nem többõl.
platoon? gold ammo?
Továbbá ha kigyújtott volna és az bugolt volna be megérteném. Mivel, hogy akkor az üzemanyag tartálynak is meg kellett volna rongálódnia. De minden modulom ép volt. érdekes!
Na, ezek szerint már érted/érzed a különbséget. 😊

Ha lehet hagyjuk ezt a lelkiismeret/nagylelkûség dumát, miért is kellene nagylelkûnek lenni? A teljesítményéhez mérten neki járt a kill, a másik ráadásul nem kérte. Kb ennyi a sztori.
Nem. egy lövés sima páncéltörõ.
Elsõnek betudtam annak, hogy bugol a 2 sebzés mérõ módom de láttam a bal alsó sarokban is lement a hp-m. A következõ lövésbe bele is haltam.
Én hackre vagy bugra gyanakszom de inkább az utóbbi.
615-öt sebzett beléd egy ELC? Azt hogy? Kigyújtott vagy mi?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Azért mert ritka medál, és szemétség volt kilõni elõle. Most te komolyan mondod, hogy 200 xp többet ér, mint egy medál. Követkzeõ kör 1. percében visszahozta volna azt az XP mennyiséget.

Te egyébként szakesz egyik lila kutyája vagy? Azért véded ennyire?
Sunsetjoy
Nekem a tankok felett a játékban már régen az aktuális jármûvel elért winrate van kiírva a név mellé.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

remélem elég vegyes lett 😄

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Caliph
pz38na-t szinte mindeig t8ba dobálja nekem,4es létére...

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

ja mindegy... nem baj így is jó
a lényeg h aki 50 feletti az zöld
ugyis marha ritkan nézem a winratet
nem sok köze van a skillhez, kb. csak szerencse az egész
Meet the scout tanks. Ez a menõ mostanság szinte top tier be dobálja õket. Majdnem le is hozta...
Vannak érdekes dolgok...

A wr színezés nem azt adja vissza, amit írtál az elõbb... Valóban szép látvány xD

Szerintem sokkal egyszerûbb lenne úgy, hogy kitörlöd az XVM-et és alapból úgy állsz hozzá minden csatához, hogy mindenki vérvörös, és magad kell hogy megnyerd a csatát.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

hát nem megérte átírni az xvm-et? 😊
szemetgyönyörködtetõ látvány ez a sok pro gamer 😄😄😄
és legalább jobban tükrözi a valóságot
Sunsetjoy
A replays mappában vannak a meccsek visszajátszásai, meccsenként 0,5-1,3 MB helyet foglalva. Ha az ottaniakat még nem törölted soha, valószínûleg nem is nagyon használtad õket, illetve tudsz róluk. Azokat hétszentség, hogy törölheted.
Az Updates mappában lévõ fájlokat is törölheted, max. az utolsó 1-2 hónapi dátumot meghagyod, de nem muszáj (fõleg ha jó neted van, legfeljebb letöltöd😊
Ha használsz modokat, a res_mods mappában minden korábbit törölhetsz, ami jelen esetben a 0.8.10 elõtti (ha van fonts, xvm, egyéb, nem számozott mappa, azt hagyd meg).

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Mi számít vegyesnek? 😄 Van benne 8 meg 9. Az már vegyes nálam. De komolyan. Van egy csomó elit meg premium tankom, de most csak ezeket húzom. Azért nem megyek le t5-be, hogy a sok bot miatt szopjak.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

ez nagyon nem vegyes tier 😄
meg JP2 olyan OP mint állat

effi szar
WN8 is szar
ez az xvm WN6-ot ír... de nekem tök mindegy
csak a színeket akarom látni
így látom kit kell kiszedni enemynél
és kit kell leszarni a csapatomból vagy éppen segíteni neki
Attól függ melyik részen akarod kikapcsolni.

popey8
Nyiss egy ticketet a supportnál.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Na most akkor nem értem már, melyik határozza meg, hogy kinek nagyobb a farka? WN6, WN7 vagy WN8? Vagy esetleg Efficency vagy Performance rating? <#fejvakaras><#nemtudom>

És? Annál inkább lehetne nagylelkû.

Írtam egy levelet a problémámmal kapcsolatban, hogyan tudom ezt elküldeni nekik? Mármint a wg-nek a küldetés teljesítés miatt.

köszi a választ

na átírtam xvm-et....
talán így jobban átlátom h kiben bízhatok és kiben nem!!!

0-1000 WN6 piros
1001-1300 WN6 sárga
1301-1500 WN6 zöld
1501-1700 WN6 kék
1701- WN6 lila

átírtam winratet is
0-49 piros
50 sárga
51-100 zöld

viszont azt hol tudom kikapcsolni az editor-ban hogy ne mutassa az effit????
Szerintem*
Szerinte a magyar ember zsigerbõl szarik mindenkire.
popey8
Ezután a hsz után várhatod Történész Tomit, mert mindjárt itt terem és jól meg fogja védeni a WG-t. Jól megmondja majd neked, h az amit írtál az nem is úgy van, hanem pont ellenkezõleg😄
Szegény WG-nek tavaly túl kevés lé folyt be, szal nem az van, h nem akar tenni a botok ellen, hanem nem tud😉

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Sántít a hasonlat.
Ott az uccsó ellen és jön a srác a 9 killel, de kiszedi elõle. Mégpedig az, aki a meccsen a legtöbb pofont kiosztotta. Érted, érzed a különbséget?

Ha bot miatt letiltanák az embereket, akkor ugyan ki venne egy felfüggesztett accra goldot? Szóval nem biztos, hogy ugyanolyan ütemben zajlana tovább az arany vásárlása...

Mikor úttörõ voltam (te voltál?), kaptunk néha ks kitûzõket, medálokat, bélyeget (nem lsd). És büszkék voltunk rá, mert ezzel ismerték el, hogy valamit tettünk a csapatért. Nem járt érte pénz, csak az elismerés, és ez elég. Itt is így van, egy kis elismerés, hogy tettél a csapatodért, és ez jólesik. Még neked is, csak nem ismered el mert segget nyalsz!

És nem az úttörõséget sírom vissza, csak az a baj, a mai világban szarnak a fiatalok (többség) mindenre és mindenkire! Lehet egy kis átnevelõtábor kellene nekik.

Solten
Szvsz hulyeseg hogy ha a WG valamit tenne ez ugyben az artana a profitjuknak. Persze, premium accal botoznak igy meccsenkent a 200 xp helyett 350 csurog be. Ha tiltva lenne a botozas ugyanugy megvennek a premiumot.
Csak nem lesz, ismerven a "leszarokmindentaminemhozprofitot"-WG hozzaallas miatt.

Saor Alba

no alcohol 😄
no alcohol 😄
Pedig ez egy teljesen jó hasonlat volt. Ott áll az uccsó ellennél, jön a srác 9 killel, mire kiszedi elõle. Nu, az ilyen az érzéketlen, önzõ, mitugrász kis seggfej kategóriába esik. Kivétel, ha a csata hevében mondjuk nem vette az egészet észre.

patchaou
Kettõ, az egyikrõl van youtube vidi, a másikról csak egy régi replay.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

no mouse usage, no monitor? 😊

Gottfried
Nekem is csak egy pool van,30K+ csatával.Régebben volt még párszor 10 killem de akkor még nem voltak medálok.Viszot van egy "rasenai hõsei" 14 killért. 😊
Nem fontosak a medálok de azért mégis jól esik megkapni egy nagyon jól sikerült csata után.Nem az anyagi értéke(0 kredi) miatt hanem az elismerés érzése miatt.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!