World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most ez a dlc rendszer igen undorító de milyen okos volt aki kitalálta
húzzok le a hülyegyereket 5x mert úgy is kifizeti nagy zs*dók tudják mibõl kell hasznot húzni
de megfigyelted ez a dlc csak nekünk magyaroknak fáj hogy lehúzás meg drága
hülye amcsi gyerek kifizeti uzsonnapénzbõl röhögve és örül hogy rózsaszín disznómintás akval lõheti a fejeseket és vigyorogva éri el a lvl100at
visszatérve wot botra leírták hogy nincs aktív folyamatosan botszûrû program csak azokat ellenörzik akiket reportolnak többször és arra rakják rá az ellenõrzõ cumót
amugy simán tier6-7ig 5játékból 1ben mindig van egy 200effes ultra piros (lassan fekete) játékos aki botzik ide oda megy fordul össze vissza vicc
nincs mit mást tenni report aztán mész következõ csatába és imátkozol hogy ne te kapd meg
vicc az mikor top tank fullad vízbe az elsõ 30secben, nesze neked bot XD
mindig van hová lentebb adni
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ez kissé lehangolt. Ettõl pesze lehet hogy tényleg naiv vagyok...
megveszed fizetõs botot semmi nem szûri, adminok bannolnak max szerverrõl, mész a következõre uha, sõt ha reportolnak akkor sem kapsz permát csak egy statresetet
most akkor ez mi ha nem szánalmas?
Az hogy ez a cég ilyen üzletpolitikával megél, és hogy a játékban ilyen dolgokat eltûr, az nem a vele játszó közösség morálját mutatja, ááááá neeem, megint azok a "kurva kapitalisták" a hibásak, azé' lopunk, meg csalunk...
Kezdjen el valaki még zsidózni is, és az örömöm teljes lesz...
LOL az összes reagálás a témában....
Nézzétek meg ezt a videót pl. tökéletes példa rá:
a sok hazudozas, csalas utan, bunko, taho, lekezo, orosz nacionalizmusta pofadba nyomo attitud mellett?
nem hittem volna h valaha ilyet mondok, de ezek tenyleg nem europaiak meg hozzank kepest sem!
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
lehet kopkodni, de en varom wt-t. az tiszta lap lesz megint. a wot hulla , de ahoyg et is irtad, aki ismeri, tudja miert.
Ja igen boccs tudom. Nem a jó játékosokból és a WG.
3 HÓNAP.
Mellette veszel kis prémet, és kész. Míg melózól 8 órába, addig otthon pörög a szar neked, és hoz 1-3 misit ( fõleg ha missiont is meg csinál ... )
Van ettõl jobb is az Ftr szerint. Van olyan, ami tierX-be akár 3k dmg-et is össze tud szedni.
Hopp.
Ja és mellé kapsz egy olyan cuccost is, amivel látod hogy az ellenfél ágyúja hova néz ( mintha lézerrel nézne rád )
Nem rossz. És ezeket nem bannolják, nem csinálnak ellene semmit.
angelus1991ster.blogspot.hu
típusú, tipikus "average boy" kirohanás akart lenni, én most az erkölcsi részére próbáltam rávilágítani, és ez az amire itt is, és a wot közösség is, és úgy általában sajnos az emberek érzéketlenek.
Én szeret(t)em ezt a játékot. Jó is vagyok benne, OP tank használata, platoonozás és mindenféle más "stathúzó" technika nélkül is.
Azt nem tudom ép ésszel felfogni, hogy hogyan lehet egy ilyen BOT-ozós szardarab ennyire erkölcstelen, hogy más emberre, a nagybetûs "JÁTÉKÉLMÉNYRE", fair play-re ilyen lazán szarik..... És ilyen sokan...
És hogy a "tulajdonos" ezt így elfogadja...
És most lehet írni hogy : "Welcome the real life", és hasonló közhelyek,
és ez az, hogy a való élet morálja már egy szórakoztató játékban is így arculcsapja az embert....
Elkeserítõ...
en elobb a botos linket neztem es csak utana az ftr blogot, es egybol fenakadtam azon, minek is kel egy bothoz gold es premium account. most olvasva a blogot, ennyi ido utan igazabol mar megs em lepodom.
Most próbáltam ki elõször komolyabban ezt a csapatos csatát. Tök jó csapatba kerültem. Nálam mindenki kicsit gyengébb volt, volt sárga is, illetve az utolsó 5 csatába egy lila játékos is beugrott. A végeredmény:
A 25 kill így lett meg: 20 csata 4 vereség, 1 döntetlen, 15 gyõzelem.
A véleményem: WR húzásra és kreditgyûjtésre tökéletes, WN6 húzásra nem, mert eloszlik a sebzés, illetve nekem uncsi, de nem rossz. Teljesen ismeretlenekkel játszottam, szinte taktikát se beszéltünk meg, mégis mindenki okosan tette a dolgát. Egyértelmûen a Borsigok aratta, illetve meglepve tapasztaltam mennyire jól mûködött egy srác kezében a WZ-132. Mindent spotolt és ott termett mindig ahol a segítség kellett. Nagyon jó volt ebben a játékmódban.
angelus1991ster.blogspot.hu
Urak, szinte az egész játék kamu !!"
Pont ez az.
És ezt itt nem fogják elfogadni figyeld meg.
Mint ahogy az sem létezik hogy direkt szopat, az sem létezik hogy a noobokat segíti.
Nem, nem fogják elhinni.
Látod, tegnap óta van a cikk, kb Oddbal reagált rá.
Én is írhattam volna ugyan ezt mint Õ, még se tettem.
Ide, minek? Itt fontosabb a napi wr faszolása, hogy hoztam 1500 xp -valami szarral.
Fontosabb hogy valaki elvitte a másik elöl a 10 killes medált ( meg jegyzem ha ezé nem jár medál senki se károgna )
Úgyhogy látod, nem is érdeklik õket. Majd fél év múlva majd lesz sírás miatta. Most még nincs.
Ja opé és sok a tédé nerfeljük gyorsan õket....
Csak így egyszerûen hozzá lehet férni, még titkolniuk sem kell....
NO COMMENT....
Annyira átlépte az ingerküszöbömet, hogy én úgy lehet abbahagyom ezt a játékot...
Elkeserítõ az egész, és még elkeserítõbb az, ahogyan itt (sem)reagálnak az egészre, maguk az igazi játékosok, akiket ezzel szó szerint arculköpnek. A készítõk is, és a bot-ozók is.
Megy a rinya állandóan, hogy: "ez mé'OP, az mé' nem OP, kibaszott arty,TD,MM, stb stb, közben meg: kb. 1300000 BOT !!!!
Urak, szinte az egész játék kamu !!! Ha csak a harmada nyomja rendszeresen, akkor is a szerveren játszók kb. 20 - 30 % -a bot !!!
Ez így játszhatatlan számomra. Nincs hozzá gyomrom....
Nem fejtem ki bõvebben, mert nem akarok regényt írni. Aki érti,annak minek, aki meg ezt nem értí, annak is felesleges, és sok sikert a további játékhoz...
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Trance&Friends nothing more..
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Sophie Seidel Today at 16:48
Hello Darkwraith
thank you for your information regardinf the monthly mission.
Please do not worry, it is just a temporary error on our site. Our developers are working on it and the issue will be solved soon.
The fullfillment will be counted as before on our servers, jut not displayed to you.
Thank you for your convenience and your time!
Regards,
Sophie Seidel
Wargaming.net Customer Support
https://support.worldoftanks.eu/
náluk van a probléma, majd javítják :d
egész mobilis, torony is gyorsan fordul, sebzés is jó, dpm is jó...
átütés is jó LENNE HA EZ A GECI MM 10/9 NEM 10-ESEK ELLEN BASZNÁ BE!!!
na ennyi... két kiló nyugtatót meg vagy 10 reszek sört vegyél ha túl akarod élni!!!!
Képzeld el a tavaly a Gyurta Dani felajánlotta az aranyérmét a meghalt norvég úszó családjának, mert nagy esélye lett volna megnyerni, és mert barátok voltak. Vagy biztosan láttad azt a videót, mikor egy hosszutáv futó megállt a célvonal elõtt kb 100 méterrel, mert azt hittem már áthaladt rajta. A mögötte jövõ simán lehagyhatta volna, de szólt neki és átadta neki a gyõzelmet. Együtt futottak be a célvonalon.
Persze ezek mind nagyobb horderejû dolgok, fõleg az elsõ amit mondtam. De nagyjából ez a mentalitás, ami hiányzik az olyan játékosokból, mint te is ezekszerint. A szolidaritás, a csapatszellem, a fair play.
Na de ezért egybõl Hitlerhez hasonlítani, azokat pedig, akik szerint ez nem volt bûn, lekutyázni, seggnyalózni kicsit túlzás.