World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk
600ember az most több milliós játékos állományban 0, most nyilván túlzok vannak cheaterek meg lesznek is nem lehet ellenük semmit tenni
most ez a dlc rendszer igen undorító de milyen okos volt aki kitalálta
húzzok le a hülyegyereket 5x mert úgy is kifizeti nagy zs*dók tudják mibõl kell hasznot húzni
de megfigyelted ez a dlc csak nekünk magyaroknak fáj hogy lehúzás meg drága
hülye amcsi gyerek kifizeti uzsonnapénzbõl röhögve és örül hogy rózsaszín disznómintás akval lõheti a fejeseket és vigyorogva éri el a lvl100at

visszatérve wot botra leírták hogy nincs aktív folyamatosan botszûrû program csak azokat ellenörzik akiket reportolnak többször és arra rakják rá az ellenõrzõ cumót
amugy simán tier6-7ig 5játékból 1ben mindig van egy 200effes ultra piros (lassan fekete) játékos aki botzik ide oda megy fordul össze vissza vicc
nincs mit mást tenni report aztán mész következõ csatába és imátkozol hogy ne te kapd meg
vicc az mikor top tank fullad vízbe az elsõ 30secben, nesze neked bot XD
mindig van hová lentebb adni

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

És mit vártál, hogy mit találsz?😊
Álnaív vagy sem, viszonylag ritkán járok ide, és most hogy ezeket a cikkeket végigolvasva idejöttem, résztvenni a "felháborodott" játékosok vitájában, és elolvasni más véleményét az egyik legjelentõsebb a játékkal foglalkozó magyar fórumára, a következõket találom : 2 - 3 hozzászólás, és "köcsög WG"
Ez kissé lehangolt. Ettõl pesze lehet hogy tényleg naiv vagyok...
bf4-be az elsõ héten 600embert perma bannoltak aim-al. Ott azért mûködött a rendszer. Fõleg hogy 2 anti cheat ment egyszerre.
Nem is játszom a BF4-gyel, sõt, egyik új FPS-sel sem. Hányingerem van az összestõl, mióta divat lett ez a 10 ropi a játék, további 10 ropi a 3 DLC, hogy ne csak 4 pályán játszhass, majd még 5 ropi a két új "missön pekk". De azért lehetõleg a "limited edísönt" vedd meg, mert akkor kapsz 5 exkluzív fegyvert, meg rózsaszín klottgatyát a karakteredre. Undorítóan pofátlan az egész.
ez meglehetosen alnaiv felismeres. eleg egy napot vegigolvasni itt a forumon, h lasd milyen a jatekos-moral...
ToCsEk
nah mert a pl a bf4be aztán micsoda anticheat rendszer van
megveszed fizetõs botot semmi nem szûri, adminok bannolnak max szerverrõl, mész a következõre uha, sõt ha reportolnak akkor sem kapsz permát csak egy statresetet
most akkor ez mi ha nem szánalmas?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Ez az. És most kezdjen el mindenki ütemesen "kurvaWG"-zni...
Az hogy ez a cég ilyen üzletpolitikával megél, és hogy a játékban ilyen dolgokat eltûr, az nem a vele játszó közösség morálját mutatja, ááááá neeem, megint azok a "kurva kapitalisták" a hibásak, azé' lopunk, meg csalunk...
Kezdjen el valaki még zsidózni is, és az örömöm teljes lesz...
LOL az összes reagálás a témában....
Lunki88
Megmondom õszintén eddig sosem értettem mikor olyan játékosra írták a chaten hogy bot aki pedig "játszott". Eddig én abban a tévhitben éltem hogy akik botolnak azoknak csak egy helyben ücsörög a tankjuk egész meccs alatt, de hogy már ilyen fejlett kis programok vannak hát eszem megáll... Tényleg kiábrándító hogy nyugodtan reklámozhatják is magukat mert semmit nem tesz ellenük a WG.

Nézzétek meg ezt a videót pl. tökéletes példa rá:
ne haragudj de serb es baratinal erkolcsileg felelos hozzaallast varsz meg ennyi ido utan is?

a sok hazudozas, csalas utan, bunko, taho, lekezo, orosz nacionalizmusta pofadba nyomo attitud mellett?

nem hittem volna h valaha ilyet mondok, de ezek tenyleg nem europaiak meg hozzank kepest sem!

Ez egy bot. Pénzért. Aztán játszik helyetted.

Bezony, de õ ki is fejtette, hogy semmi baj nincs azzal amit csinálnak😄 Vagyis van baj, de más is csinálja, szóval mégsincs. Úgyhogy én most kimegyek, megölök pár kutyakölyköt, más is csinálja, szóval tök oké <#hehe>
popey8
(Undorító) kapitalista cég a WG, ebben igaza volt Tom-nak, de ez már a legeslegalja.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

nyitott betaval kezdtem, 27k meccset toltam le, de eljutottam oda, h az elmult egy honapban, mentem osszesen 20 meccset talan.. jatszhatatlan. sajnalom a jatekot, mert nagyon szerettem, de a wg hozzaalasat mar olyan mertekben felhaborito es kiabarndito zsamomra, h elirtam a jatekot. neha belepek, van vagy 50 tankom, es hanyok barmelyikre rakattintani.

lehet kopkodni, de en varom wt-t. az tiszta lap lesz megint. a wot hulla , de ahoyg et is irtad, aki ismeri, tudja miert.
Olcsóbb bizony, mivel a cheatszûrés bevételt nem hoz. Van még aki elhiszi, hogy a WG bármi olyat megcsinál, ami nem hoz neki hasznot?
Fingotok sincs, hogy mirõl beszélek. Kár is volt beírnom. További jó játékot.
talan egy eve volt tema ezek az apro csalasok. ha jol remlik vmi warpack neven ment egy tucat ilyen kedvesseg. akkor hirtelen lelkesek lettek, h csak audital modok mehetnek majd, meg sajat cheatszuro lesz, stb.stb.. vartak 3 honapot h eluljon, aztan szokas szerint nagy semmi. igy biztos olcsobb.
Most nem kötekedni akarok, de ez számodra is pusztán egy "technikai" kérdés ???
*és-->él
Igaz. Nem tudom miért fájna az a WG-nek, hogy az elsõ 3 a vesztesbõl megkapja a normáli XP mennyiséget, míg azutolsó 3 nem kap semmita gyõztesbõl se.

Ja igen boccs tudom. Nem a jó játékosokból és a WG.
Master91
Bot. 3 hónap 9 € (2700Ft)

3 HÓNAP.
Mellette veszel kis prémet, és kész. Míg melózól 8 órába, addig otthon pörög a szar neked, és hoz 1-3 misit ( fõleg ha missiont is meg csinál ... )

Van ettõl jobb is az Ftr szerint. Van olyan, ami tierX-be akár 3k dmg-et is össze tud szedni.
Hopp.
Ja és mellé kapsz egy olyan cuccost is, amivel látod hogy az ellenfél ágyúja hova néz ( mintha lézerrel nézne rád )
Nem rossz. És ezeket nem bannolják, nem csinálnak ellene semmit.
tudod ez megint az egyik elcseszett wg koncepcio gyumolcse. ha gyoztes csapatban vagy es nem teszel semmit, annyit kapsz mint a vesztesben, aki vegiggurizte. ha nulla telejsitmenyre, nulla xp, credit jarna, akkor meg kellene tanulni jatszani. igy viszont semmit nem teve 100xp-kel is ki lehet seggelni barmit. igaz unalmas. de akkor mar erre egy bot is jo... meg is lett az eredmenye..
Mégegyszer Ez micsoda? valami bot keresõ?

angelus1991ster.blogspot.hu

De urak, itt most nem arról van szó, hogy "szopat" a játék, vagy nem "szopat", ez nem egy újabb: "Mostmá' tudom, hogy mé' geci velem a játék"
típusú, tipikus "average boy" kirohanás akart lenni, én most az erkölcsi részére próbáltam rávilágítani, és ez az amire itt is, és a wot közösség is, és úgy általában sajnos az emberek érzéketlenek.
Én szeret(t)em ezt a játékot. Jó is vagyok benne, OP tank használata, platoonozás és mindenféle más "stathúzó" technika nélkül is.
Azt nem tudom ép ésszel felfogni, hogy hogyan lehet egy ilyen BOT-ozós szardarab ennyire erkölcstelen, hogy más emberre, a nagybetûs "JÁTÉKÉLMÉNYRE", fair play-re ilyen lazán szarik..... És ilyen sokan...
És hogy a "tulajdonos" ezt így elfogadja...
És most lehet írni hogy : "Welcome the real life", és hasonló közhelyek,
és ez az, hogy a való élet morálja már egy szórakoztató játékban is így arculcsapja az embert....
Elkeserítõ...
en lassan ugy vagyok, h mar inkabb legyen egy bot mint nehany csapattars😊

en elobb a botos linket neztem es csak utana az ftr blogot, es egybol fenakadtam azon, minek is kel egy bothoz gold es premium account. most olvasva a blogot, ennyi ido utan igazabol mar megs em lepodom.
Jah és a Löwém felajánlom jótékony célra. :-)

Melyik szerveren játszol? Ajánlom az EU2-õt, ott nincsenek nagyon lilák, vagyis én ritkán futok beléjük.

ToCsEk
bot

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Most csináltam meg, mentettem screenshotot a kipipált küldetésrõl a példád miatt. Biztos, ami biztos. :-)

Most próbáltam ki elõször komolyabban ezt a csapatos csatát. Tök jó csapatba kerültem. Nálam mindenki kicsit gyengébb volt, volt sárga is, illetve az utolsó 5 csatába egy lila játékos is beugrott. A végeredmény:
A 25 kill így lett meg: 20 csata 4 vereség, 1 döntetlen, 15 gyõzelem.
A véleményem: WR húzásra és kreditgyûjtésre tökéletes, WN6 húzásra nem, mert eloszlik a sebzés, illetve nekem uncsi, de nem rossz. Teljesen ismeretlenekkel játszottam, szinte taktikát se beszéltünk meg, mégis mindenki okosan tette a dolgát. Egyértelmûen a Borsigok aratta, illetve meglepve tapasztaltam mennyire jól mûködött egy srác kezében a WZ-132. Mindent spotolt és ott termett mindig ahol a segítség kellett. Nagyon jó volt ebben a játékmódban.

Ez micsoda?

angelus1991ster.blogspot.hu

Azért az egy elég érdekes logikai bakugrás, hogy ha léteznek botok, akkor a játék is direkt szopat néha. <#vigyor>

Master91
"Megy a rinya állandóan, hogy: "ez mé'OP, az mé' nem OP, kibaszott arty,TD,MM, stb stb, közben meg: kb. 1300000 BOT !!!!
Urak, szinte az egész játék kamu !!"

Pont ez az.

És ezt itt nem fogják elfogadni figyeld meg.

Mint ahogy az sem létezik hogy direkt szopat, az sem létezik hogy a noobokat segíti.
Nem, nem fogják elhinni.

Látod, tegnap óta van a cikk, kb Oddbal reagált rá.
Én is írhattam volna ugyan ezt mint Õ, még se tettem.

Ide, minek? Itt fontosabb a napi wr faszolása, hogy hoztam 1500 xp -valami szarral.
Fontosabb hogy valaki elvitte a másik elöl a 10 killes medált ( meg jegyzem ha ezé nem jár medál senki se károgna )

Úgyhogy látod, nem is érdeklik õket. Majd fél év múlva majd lesz sírás miatta. Most még nincs.
Ja opé és sok a tédé nerfeljük gyorsan õket....
Még ennyit :http://www.tankleader.com/
Csak így egyszerûen hozzá lehet férni, még titkolniuk sem kell....
NO COMMENT....
Teljesen függetlenül mondom én is, hogy abszolút másképp gondolkozunk. Nem utálok én senkit sem. Max néha, rövid ideig. 😊

De2 "mr.Oddball29" átlépte az ingerküszöbömet..... Szoktam olvasni a For the Record-ot, de most valahogy egy hétig kimaradt... Most olvastam cikket,meg a WG reakcióját...
Annyira átlépte az ingerküszöbömet, hogy én úgy lehet abbahagyom ezt a játékot...
Elkeserítõ az egész, és még elkeserítõbb az, ahogyan itt (sem)reagálnak az egészre, maguk az igazi játékosok, akiket ezzel szó szerint arculköpnek. A készítõk is, és a bot-ozók is.
Megy a rinya állandóan, hogy: "ez mé'OP, az mé' nem OP, kibaszott arty,TD,MM, stb stb, közben meg: kb. 1300000 BOT !!!!
Urak, szinte az egész játék kamu !!! Ha csak a harmada nyomja rendszeresen, akkor is a szerveren játszók kb. 20 - 30 % -a bot !!!
Ez így játszhatatlan számomra. Nincs hozzá gyomrom....
Nem fejtem ki bõvebben, mert nem akarok regényt írni. Aki érti,annak minek, aki meg ezt nem értí, annak is felesleges, és sok sikert a további játékhoz...
Reaper
Jaja, készülj rá, hogy szeret égni, a crew meg megdögleni...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

pedig igazan az mm tud kinyirni egy tankot..
Már többször is pattantam a borsig oldaláról, de most már kezd idegesíteni...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

xotyi
Amit én olvasgattam,abból annyi jött le hogy az ammorack nagyon sérülékeny és gyulladós. Egyik sem túl biztató hír😄

Trance&Friends nothing more..

(nagyon röhög)

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

És meg is jött a válasz:

Sophie Seidel Today at 16:48

Hello Darkwraith

thank you for your information regardinf the monthly mission.

Please do not worry, it is just a temporary error on our site. Our developers are working on it and the issue will be solved soon.

The fullfillment will be counted as before on our servers, jut not displayed to you.

Thank you for your convenience and your time!

Regards,
Sophie Seidel

Wargaming.net Customer Support
https://support.worldoftanks.eu/

náluk van a probléma, majd javítják :d

Ja, a szakaszos részt tekintsd tárgytalannak, csak ilyentájban délutánonként már csak minden 2. mondatot olvasok el. 😄

nem egyszer olvastam en mar, h kv1s nem op 😊
elmondom milyen....
egész mobilis, torony is gyorsan fordul, sebzés is jó, dpm is jó...
átütés is jó LENNE HA EZ A GECI MM 10/9 NEM 10-ESEK ELLEN BASZNÁ BE!!!
na ennyi... két kiló nyugtatót meg vagy 10 reszek sört vegyél ha túl akarod élni!!!!
Nem valóban nem volt igazunk. Inkább sebzett 200-al többet, hú de megérte, minthogy a pool medált odaajánlotta volna. Hogy lehet valaki ilyen tapló Istenem, hogy láthatod te ezt így...

Képzeld el a tavaly a Gyurta Dani felajánlotta az aranyérmét a meghalt norvég úszó családjának, mert nagy esélye lett volna megnyerni, és mert barátok voltak. Vagy biztosan láttad azt a videót, mikor egy hosszutáv futó megállt a célvonal elõtt kb 100 méterrel, mert azt hittem már áthaladt rajta. A mögötte jövõ simán lehagyhatta volna, de szólt neki és átadta neki a gyõzelmet. Együtt futottak be a célvonalon.

Persze ezek mind nagyobb horderejû dolgok, fõleg az elsõ amit mondtam. De nagyjából ez a mentalitás, ami hiányzik az olyan játékosokból, mint te is ezekszerint. A szolidaritás, a csapatszellem, a fair play.
Rentontol mit varsz? 😊
Szerintem tisztázd le azt is hogy egyedül kell e menni vagy lehet melletted platoon is... Nehogy aztán vita legyen belõle. Meg, hogy mettõl-meddig tart a "Mutassátok, meg hogy jobbak vagytok, egy FoxiMaxi" event.

Igen, kicsivel jobb álláspont a "nem tetszett" táborból. Átengedhette volna, többször ellenõrizte az amx és a td hp-ját is (1 hit lett volna mind a kettõ), Õ még bírt volna pár lövést. Nem negedte át.
Na de ezért egybõl Hitlerhez hasonlítani, azokat pedig, akik szerint ez nem volt bûn, lekutyázni, seggnyalózni kicsit túlzás.

xotyi
Hát ezt jó volt olvasni, már nem bírtam tovább és eladtam a T-43-at és kezdem a T-44 grindelését.. Ha jól veszem ki akkor kössem fel a liberót igaz?!<#idiota>

Trance&Friends nothing more..