World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem a madárhang nagyobb élményt nyújt, mint visszakerülni más tankkal ugyanazok a barmok közé.
Gottfried
ott a pont,ment a + !

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Így van, akkor te játszd úgy a játékodat! Én meg úgy játszom, hogy ilyen esetben átengedtem a killt. Én ezt egy gesztusnak tekintem. Egy jó teljesítmény elismerésének.

Még hogy nem érdemelte meg, mert a másik többet sebzett. Ezért tart a világ itt ahol tart, mert ilyen emberek vannak, akikbe ennyi empátia szorult. Ez csak egy szaros játék, de aki a való életben is ilyen az szánalomra méltó...

Mondhatjuk, hogy ebbe a csatában a saját csapatunkban lévõ artyval volt az RNG <#csodalk>. Nekem még egy sincs belõle.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezzel az eredménnyel pedig szeretnék a Foxy háziversenyre nevezni:

Itt lehet ellenõrizni a költéseket, ebbõl szeritnem látszik, hogy nem volt gold spam, csak ha nagyon kellett (nem "Jeff-i" kellett persze).

World of Tanks: Rise of The Machines.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

No majd meglátjuk, én azért reménykedem.
STA ágyúja egy lézerszike, gyors, pontos, nagyon gyorsan szûkül, az átütésével meg a legtöbb T8 heavyt simán viszi szembõl is. A tank maga viszont NAGYON törékeny, minden átlövi mindenhol, és modulsérülni is szeret, úgyhogy óvatosan kell vele játszani, mert végig HP-ból kell megélned.
popey8
Na úgy néz ki ma is elfejlettem játszani. Elõbbi csata: SU-101. 16-ból 10 találat, ebbõl 6 pen 1599 sebzéssel. 2 nullás light tankok oldalába 217-es átlag pennel. És persze ez lett a dupla, nem az amelyikben 2k felett sebeztem. Kemény 1632 xp. T-34-el ugyanez. Ma alig akar eltalálni vmit. 1206 a duplázó vele 237 sebzéssel.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Gottfried
A fene tudja...én nem várom ezt a részét a dolognak.Nagyon sokan így is kilépkednek már a csata elején ha vesztesnek tûnik a csapat.Azt hiszem hogy a játékosok 99%-a nem fog visszamenni egy vesztésre álló csatába és újabb tankokat kilövetni,hanem indítja az új csatát.(ha úgy lesz mint a repülõsben akkor akár azokkal a tankokkal is amik az elõzõ csatában ott maradtak kilõve)
Ha így lesz,akkor pedig a rosszabbul álló csapat esélyei még jobban lecsökkennek.Szóval sok csata már az elején eldõlhet.Kíváncsi leszek hogy ezt a problémát hogy oldják meg.

popey8
STA-m nincs, de ha akarsz egy a legkisebb mozgásra is szétugró, ház méretû, lassan szûkülõ, pontatlan löveggel rendelkezõ tankot, akkor válaszd a T-34-et😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Pales27
Nem tudom hogy fog ez mûködni, de nekem úgy tûnik, hogy ha rossz csapatban vagy azt többszörösen szívod meg.

De legalább másodszorra már tudod mire számíts, és tudsz alkalmazkodni a helyzethez. Most mi van? Megindulsz, mögötted 5 csapattárs, és számítván a segítségükre rámész az ellen top tankjára. Aztán mikor már szétszedett, akkor látod hogy a pajtik a hátad mögött csak forgatják a tornyukat tanácstalanul, mert 5 métert elõre kéne gurulni a lövéshez, esetleg testületileg utánavetették magukat egy köztük elhúzó suicide scoutnak. Ha van "második esély", akkor következõre már legalább beállhatsz hátra, és a kreténeket spotternek meg húspajzsnak használva kioszthatsz némi sebzést.
Pales27
Ha noob csapatba kerülsz több tankkal kell végigszenvedned a csatát, tényleg ezt várjátok?

Igen. Ezer éve megy a könyörgés WG-fórumokon, de még sajnos nem jutott rá idõ a sok tank ág meg madárhang között.
Bocs de nem tudom miaz a garázs csata? Az hogy a csata alatt másik tankkal is lehet újra indulni?

angelus1991ster.blogspot.hu

T-34-2 vagy STA-1 a jobb? Csak az ágyu miatt kérdezem. Mivel csak egy kicsit jobb a japán ágyuja.

angelus1991ster.blogspot.hu

Van egy olyan érzésem, hogy ha a WT GF sikeres lesz, meglepõ módon hirtelen baromira fel fog gyorsulni a WG-nél az évek óta leszart garázscsaták fejlesztése. És piff, láss csodát, amit 3 év alatt nem sikerült megcsinálni, a sok sírás-rívás ellenére sem, az most kész lesz egy hónap alatt <#hehe>
popey8
Én nem csodálkozom ezen.

Mai: 8-ból 2 gyõzelem, 85 találatból 45 pen. Látszik, h az utóbbi napokban 60-70%-os WR-em, hozzá 1800-2000 WN6-om volt. Túl jó voltam mostanság.

Jingles videóit néztem én is. A látvány mellet el is mondja, hogy a WT nem WoT2 lesz.
Rájöttem arra is, hogy a WoT többségében nem a hülyék miatt húz fel hanem azért, mert egy esélyed van egy csatában. Ha elszúrod, vagy valamelyik csapattársad teszi ezt, akkor nincs második esély és bambi. WT-ben lesz. A repülõs részén tûnt fel, hogy vereség esetén sem húztam fel magam. Jól szórakoztam. Ha a tankos csak fele olyan jó lesz, mint a repülõs engem biztosan el fog szórakoztatni.
<#hehe>
JP2 mióta OP? 😊

Különben is, látszik hogy csak a duma volt nagy, rég elittad a lõwe árát.

Nem is értem mi ez a sok kitétel, panaszáradatod arról szól hogy MINDEGY TE MIVEL MÉSZ ÉS HÁNY K DAMAGET osztasz le, mindig veszteni fogsz. Mostmegmár hirtelen minden t8 tank op (lásd a mai leírásodat, tán csak a t44 nem volt az), és azzal nyerni nem ér. Meg platoonban sem ér. 😊

Gottfried
Lehet hogy más játék lesz de attól még igenis konkurenciája lesz a wotnak.Aki szeret tankokkal játszani,az ki fogja próbálni és ha jobb lesz vele játszani,akkor örömmel fogja itthagyni a wotot.
Emlékszik valaki a ps1-re írt Panzerfront nevû játékra?
Igaz hogy régi de nekem hatalmas kedvencem volt és egészen a wot megjelenéséig vártam arra hogy újra egy jó tankos játékkal tolhassam.Az a játék szerintem hasonlít a wt tankosára.Hasonló volt a sebzés(sokszor egy hit),a belsõ nézet,célzás,az ellen megjelenítése(távolról szinte csak az ikon látszott,stb.Persze mindez a ps1 színvonalán.
Szóval ha én azt a feelinget megkapom majd a wt-tõl(a videókból nekem úgy tûnik hogy igen) és mindezt egy mai grafikával.....hmmmmm....hát nem fogom sajnálni itt hagyni az accom,pedig egész pofás már.

Hát a facom nem kéne? <#zavart1><#fogmosas>

"a WT tankosa egy teljesen más játék lesz, ha kész lesz, nem riválisa ennek"

Ezzel viszont abszolút egyetértek, kár hogy a legtöbben nem értik meg. Két teljesen különbözõ stílus, különbözõ fíling. De ezt mint mondtam szerintem a legtöbben nem érik fel ésszel (már csak az itteni szájkaraték alapján sem), épp ezért merek reménykedni, hogy a játékosok jelentõs része pont emiatt fog átmenni oda, abban a hitben, hogy ott egy felturbózott WoT várja majd õket. Õk nyilván csalódnak majd, de a WG-t remélhetõleg megijeszti majd a bevétel megcsappanása. Már ha bejön ez az optimális eset.
Akkor én mégiscsak idealista vagyok. XD
Ettõl függetlenül, vagy éppen ezért, ez a tömeges apátia ezekkel a dolgokkal szemben, belõlem elkeseredést vált ki.😊
Az hogy nincs konkurencia, még nem magyarázat.
És egyébként,most nem akarok másik vitát nyitni, (XD de lehet hogy fogok...)de nem is lesz a közeljövõben, mert bár nem próbáltam, csak Mighty Jingles, meg mások tesztvideóit nézem, de egyetértek Jingles-sel,a látottak alapján abban, hogy totál felesleges a két játékot egymáshoz hasonlítani,a WT tankosa egy teljesen más játék lesz, ha kész lesz, nem riválisa ennek...Sokaknak fog csalódást okozni, akik most a megváltást látják benne, és ez természetesen nem lehúzása a WT, nek, egyszerûen az teljesen más játék lesz...
Gottfried
Már nem sokáig lesznek monopol helyzetben... 😊

Igazából úgy néz ki a dolog, hogy az itt lévõ játékosok többsége valamelyik beta óta nyomja, így tényleg sok minden volt már. Egy idõ után belefárad az ember széllel szembe pisálni és inkább elfogadja azt, ami van. Kénytelen, mert nincs más. Ezt is jól kihasználja a WG. Nincs ellenfél, ezért teljesen mindegy mit akarnak a játékosok. Illetve nem teljesen. Ha lesz idejük - az "öt éves terv" alatt - akkor megcsinálják. Persze ha meg tudják csinálni. Ha nem, akkor meg jó így is. Monopol helyzetben vannak, így megtehetik.
Pedig szerintem már azt feltételezni is elég komoly idealizmus, hogy valaki nem fog csalni, hogy elõnyt szerezzen a másikkal szemben. Még ha csak egy totál tét nélküli online játékról is van szó. Az ember már csak ilyen patkány egy állatfaj😊 Már évekkel ezelõtt az elsõ CoD-ok is tele voltak aimbottal, WH-val, autokéssel, satöbbivel. Élvezetes így a játék? Nem. Van benne kihívás? Nincs. De én nyerek. És ez már 10-bõl 8 embernek megéri. Az emberek már ilyen pitiáner kis fos ügyekben is szanaszét csalják az adott játékot, nem csoda hogy darabokra tépik egymást, ha még valami komolyabb tétje is van. Ajánlom neked a Black Friday-es videókat az USÁ-ból. Ott kiválóan látni ezt.
Szerintem is,csak játszani tényleg könnyû ezzel a játékkal,"Mivel azért ehhez a játékhoz nem kell agysebésznek lenni", viszon jól játszani, ahhoz
szerintem már nem árt némi szellemi képesség. Azzal is egyetértek, hogy :
"A játékosállomány zöme - mondjuk ki nyíltan - hülye." Kiegészítve természetesen azzal, hogy csak a játékbeli teljesítményükre alapozva mondom ezt, a való életbeli szellemi színvonalukra nincs jogom ilyen kijelentéseket tenni. Ugye te is így gondoltad ??? XD....
De nekem nem is ezzel van a bajom mint írtam, az nem baj hogy valaki hülye, és bot szinten játszik, az már sokkal nagyobb baj, hogy csal,és kibaszottul erkölcstelen, és ezt még a "jók" is természetesnek veszik, mi több õk is csalnak, ha az kell.
Na ez a bajom.
A "Vegyen mindenki hibrid autót, és mentsük meg a világot". hülyeségeket meg a leghatározottabban visszautasítom... Nem elcseszett idealista greenpace fanatikus vagyok, csak mondjuk megütközést vált ki bennem az erkölcsi morál tökéletes hiánya, érted ? 😊
Gottfried
Várjuk a konkurenciát....AMEN.

(bár õk is ugyanolyan ruszki újkapitalisták de ha van egy csöpp eszük,legalább a wot hibáiból tanulnak.Valószínû hogy a játékosállományuk egy jó nagy része a wotból kiábrándult playerek közül kerül ki.Aztán hogy ezeket a játékosokat meg is tudják e majd tartani,az már csak rajtuk múlik.

Akkor jól sejtettem. Igen, ez olyan, mint hogy "senki ne menjen el szavazni, és akkor majd jól megbukik az összes, büdös korrupt párt", meg a "vegyen mindenki hibrid autót, és mentsük meg a világot". Jól hangzik, csak soha az életben nem fog összejönni. Határozott többség a játékban? Nézd meg a játékosállományt. A játékosállomány zöme - mondjuk ki nyíltan - hülye. Teljesítménymérõk szerint a playerek körülbelül 10%-a számít jó játékosnak, azaz kicsit sarkítva kijelenthetõ, hogy ezek azok, akik használják a fejüket. Mivel azért ehhez a játékhoz nem kell agysebésznek lenni, csak nem tök hülyének. A többi 90% meg boldogan lövi a madarakat. Az emberek hülyék, lássuk be, és soha nem az okosak voltak többségben. A hülyéket pedig soha az életben nem fogod fellázítani a WG ellen, mert õk most is baromi elégedettek a játékkal, élvezik, és azt se tudják mi az a bot. Sokuk bot-szinten is játszik. Reménykedni max a konkurencia megjelenésével jövõ fenyegetésben lehet, hátha attól majd összeszedi kicsit magát a WG, de azért erre sem vennék mérget.
Egy ilyen csata nálam már nagy teljesítmény.

Azért írtam hogy másképpen forog az agyunk, mert igen, sarkítva ahogyan írod: A játékosmorálnak köszönhetõ hogy a WG olyan amilyen... Nem teljes egészében, de nagyrészt. Nem , nem kellene hogy a játékosok csináljanak "bot-ölõt", de mondjuk azt sem kellene, hogy: a "WG nem tiltja, tehát csalok, én, én, mindíg csak én, más játékélményére szarok, nerfeljék ami nekem nem tetszik, és bot-ozok, mert nincs kedvem grindelni, stb, stb, és nem érdekel hogy más meg nem élvezi a játékot ezért..."
Még egyszer írom : kb százharmincezer bot... az emberek jó része szarik másra, csak hogy neki jó legyen. A WG meg megadja nekik, mert nincs egy határozott többség, aki azt mondja ezért, hogy: "elmentek ti a picsába"
Ez sem erkölcsös, de a többségnek így is jó.
Nekem a reakciókból, ill. azok hiányából ez jött le.
Nos én úgy látom, hogy a 2,5k dmg áll szemben 4k-val. Így nem érdemelte meg.

A Gyurtás hasonlat nem jó mert azt a meccset nem úszták le, míg itt ezt lejátszották és nem voltak barátok (persze értem a fairplay-es példát, de lásd lejjebb). Ám ennél a példánál maradva azt a kill-t/gyõzelmet még most is felajánlhatná a T25/2-nek és tök jó fej lenne. 😊

Ebben a játékban ha egyedül játszol akkor ne várd el azt amit felsoroltál, mert 99%-ban nem létezik (és nem csak ebben a játékban). Team-ben vagy CW-n már igen, de ott ugye te választasz társaságot. Ennyi csatával a hátad mögött te sem lehetsz ilyen naiv... 😄

Persze beleképzelheted, aztán meg kicsit savanyú a szõlõ ha nem úgy lesz.

Szerintem egyik fél sem fogja tudni meggyõzni a másikat a maga igazáról, de legalább kellemeset beszélgettünk és láthattuk az antiszakeszklub kibontakozását is.
Akinek nem inge... 😄

Kéretlen prókátor balra el.<#integet2>
Lassan túltesznek a botok a játékosok háromnegyedén, aztán bejelenti a WG, hogy ez a PVE játékmód titkos béta-tesztje volt...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sunsetjoy
Ez tényleg olyan, mint amikor valami ribi kiírja FB-re, hogy szar napom van/jajezjajaz. Aztán valamelyik empatikus ismerõse megkérdi, mi a baj?
Erre a válasz: semmi. vagy leírva, vagy tényleg semmi.

Nem mindenki azonos beállítottságú, világnézetû és konspiráló. Nem mindenki veszi le 2 odadobott mondatból, ki mire gondol.

Most tényleg leszakadna a kezed, ha beírnád, hogy te erre, meg arra gondoltál? És hogy mennyire csalódtál az idejárókban- amikor tágranyitott könyv nem volt tisztább az idejárók véleményével/hozzáállásával kapcsolatban?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

na ez a szánalmas....
tegnap tegnap elõtt a belem kidolgoztam és 47 és 44%-os napok lettek
ma lófaszt nem csináltam mivel tök mindegy mit csinalok csak lose
erre: Gyõz / Dönt / Csata: 24 / 1 / 44 ( 54.55% )
és még 1000 WN-t sem értem el ma 😄
Elképzeléseim vannak, de nagyban megkönnyítené a dolgot, ha megfogalmaznád.
Nem akartalak megsérteni...😊 Szarkazmus nélkül írtam, de ha visszaolvasod amit eddig mondtam, és abból nem jön le hogy mit akartam, akkor maradjunk annyiban, hogy másként forog az agyunk...😊
Bizony, fárasztó dolog is leereszkedni a földi halandók közé, és 5 sorban normálisan leírni, mi is a bajunk a világgal😊
Ha tényleg nem érted hova akarok kilyukadni, akkor kár errõl beszélnünk...
😊
Ugy latszik MrScheff kicsit magaba szallt mert nagyon csendben van.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

De most nem értem mire akarsz kilyukadni, a játékosközönség hibája, hogy ez a helyzet? A játékosközönség gyártson bot-ölõ programot, vagy ezt most hogy? Nem nagyon tudom visszafejteni a játékosmorált a WG töketlenségére.
Minden felkapott online játékban vannak csalók, botok stb. mibõl gondoltad, hogy ez alól a wot kivétel lesz?

Akkor most utoljára írom le : Én nem a WG - n lepõdtem meg, és az össze eddigi hozzászólásom valami másról szólt...
Lásd : #290205 hozzászólásom.... XD... Sajnos megint ide illik....
No comment.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

zsocskos midók!

Tudod, mi már annyi mindent láttunk az évek során😄 Legtöbbünk már semmin se lepõdik meg a WG-tõl.
És csak kérnem kellett, és zsidózni is elkezdtek...XD
Tényleg kár tépni a számat...
Hát igen...XD
Mondjuk egy már megírt petíciót, hogy : "Addig nem játszunk a játékkal, amíg a bot-okat el nem takarítottátok" , és már húszezren aláírták...XD
Viccet félretéve, azért ekkora érdektelenségre nem számítottam...
Tényleg naív vagyok. XD...