World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még hogy nem érdemelte meg, mert a másik többet sebzett. Ezért tart a világ itt ahol tart, mert ilyen emberek vannak, akikbe ennyi empátia szorult. Ez csak egy szaros játék, de aki a való életben is ilyen az szánalomra méltó...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezzel az eredménnyel pedig szeretnék a Foxy háziversenyre nevezni:

Itt lehet ellenõrizni a költéseket, ebbõl szeritnem látszik, hogy nem volt gold spam, csak ha nagyon kellett (nem "Jeff-i" kellett persze).
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ha így lesz,akkor pedig a rosszabbul álló csapat esélyei még jobban lecsökkennek.Szóval sok csata már az elején eldõlhet.Kíváncsi leszek hogy ezt a problémát hogy oldják meg.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
angelus1991ster.blogspot.hu
angelus1991ster.blogspot.hu
Mai: 8-ból 2 gyõzelem, 85 találatból 45 pen. Látszik, h az utóbbi napokban 60-70%-os WR-em, hozzá 1800-2000 WN6-om volt. Túl jó voltam mostanság.
Rájöttem arra is, hogy a WoT többségében nem a hülyék miatt húz fel hanem azért, mert egy esélyed van egy csatában. Ha elszúrod, vagy valamelyik csapattársad teszi ezt, akkor nincs második esély és bambi. WT-ben lesz. A repülõs részén tûnt fel, hogy vereség esetén sem húztam fel magam. Jól szórakoztam. Ha a tankos csak fele olyan jó lesz, mint a repülõs engem biztosan el fog szórakoztatni.
Különben is, látszik hogy csak a duma volt nagy, rég elittad a lõwe árát.
Nem is értem mi ez a sok kitétel, panaszáradatod arról szól hogy MINDEGY TE MIVEL MÉSZ ÉS HÁNY K DAMAGET osztasz le, mindig veszteni fogsz. Mostmegmár hirtelen minden t8 tank op (lásd a mai leírásodat, tán csak a t44 nem volt az), és azzal nyerni nem ér. Meg platoonban sem ér. 😊
Emlékszik valaki a ps1-re írt Panzerfront nevû játékra?
Igaz hogy régi de nekem hatalmas kedvencem volt és egészen a wot megjelenéséig vártam arra hogy újra egy jó tankos játékkal tolhassam.Az a játék szerintem hasonlít a wt tankosára.Hasonló volt a sebzés(sokszor egy hit),a belsõ nézet,célzás,az ellen megjelenítése(távolról szinte csak az ikon látszott,stb.Persze mindez a ps1 színvonalán.
Szóval ha én azt a feelinget megkapom majd a wt-tõl(a videókból nekem úgy tûnik hogy igen) és mindezt egy mai grafikával.....hmmmmm....hát nem fogom sajnálni itt hagyni az accom,pedig egész pofás már.
Ezzel viszont abszolút egyetértek, kár hogy a legtöbben nem értik meg. Két teljesen különbözõ stílus, különbözõ fíling. De ezt mint mondtam szerintem a legtöbben nem érik fel ésszel (már csak az itteni szájkaraték alapján sem), épp ezért merek reménykedni, hogy a játékosok jelentõs része pont emiatt fog átmenni oda, abban a hitben, hogy ott egy felturbózott WoT várja majd õket. Õk nyilván csalódnak majd, de a WG-t remélhetõleg megijeszti majd a bevétel megcsappanása. Már ha bejön ez az optimális eset.
Ettõl függetlenül, vagy éppen ezért, ez a tömeges apátia ezekkel a dolgokkal szemben, belõlem elkeseredést vált ki.😊
Az hogy nincs konkurencia, még nem magyarázat.
És egyébként,most nem akarok másik vitát nyitni, (XD de lehet hogy fogok...)de nem is lesz a közeljövõben, mert bár nem próbáltam, csak Mighty Jingles, meg mások tesztvideóit nézem, de egyetértek Jingles-sel,a látottak alapján abban, hogy totál felesleges a két játékot egymáshoz hasonlítani,a WT tankosa egy teljesen más játék lesz, ha kész lesz, nem riválisa ennek...Sokaknak fog csalódást okozni, akik most a megváltást látják benne, és ez természetesen nem lehúzása a WT, nek, egyszerûen az teljesen más játék lesz...
szerintem már nem árt némi szellemi képesség. Azzal is egyetértek, hogy :
"A játékosállomány zöme - mondjuk ki nyíltan - hülye." Kiegészítve természetesen azzal, hogy csak a játékbeli teljesítményükre alapozva mondom ezt, a való életbeli szellemi színvonalukra nincs jogom ilyen kijelentéseket tenni. Ugye te is így gondoltad ??? XD....
De nekem nem is ezzel van a bajom mint írtam, az nem baj hogy valaki hülye, és bot szinten játszik, az már sokkal nagyobb baj, hogy csal,és kibaszottul erkölcstelen, és ezt még a "jók" is természetesnek veszik, mi több õk is csalnak, ha az kell.
Na ez a bajom.
A "Vegyen mindenki hibrid autót, és mentsük meg a világot". hülyeségeket meg a leghatározottabban visszautasítom... Nem elcseszett idealista greenpace fanatikus vagyok, csak mondjuk megütközést vált ki bennem az erkölcsi morál tökéletes hiánya, érted ? 😊
(bár õk is ugyanolyan ruszki újkapitalisták de ha van egy csöpp eszük,legalább a wot hibáiból tanulnak.Valószínû hogy a játékosállományuk egy jó nagy része a wotból kiábrándult playerek közül kerül ki.Aztán hogy ezeket a játékosokat meg is tudják e majd tartani,az már csak rajtuk múlik.
Még egyszer írom : kb százharmincezer bot... az emberek jó része szarik másra, csak hogy neki jó legyen. A WG meg megadja nekik, mert nincs egy határozott többség, aki azt mondja ezért, hogy: "elmentek ti a picsába"
Ez sem erkölcsös, de a többségnek így is jó.
Nekem a reakciókból, ill. azok hiányából ez jött le.
A Gyurtás hasonlat nem jó mert azt a meccset nem úszták le, míg itt ezt lejátszották és nem voltak barátok (persze értem a fairplay-es példát, de lásd lejjebb). Ám ennél a példánál maradva azt a kill-t/gyõzelmet még most is felajánlhatná a T25/2-nek és tök jó fej lenne. 😊
Ebben a játékban ha egyedül játszol akkor ne várd el azt amit felsoroltál, mert 99%-ban nem létezik (és nem csak ebben a játékban). Team-ben vagy CW-n már igen, de ott ugye te választasz társaságot. Ennyi csatával a hátad mögött te sem lehetsz ilyen naiv... 😄
Persze beleképzelheted, aztán meg kicsit savanyú a szõlõ ha nem úgy lesz.
Szerintem egyik fél sem fogja tudni meggyõzni a másikat a maga igazáról, de legalább kellemeset beszélgettünk és láthattuk az antiszakeszklub kibontakozását is.
Akinek nem inge... 😄
Kéretlen prókátor balra el.<#integet2>#integet2>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Erre a válasz: semmi. vagy leírva, vagy tényleg semmi.
Nem mindenki azonos beállítottságú, világnézetû és konspiráló. Nem mindenki veszi le 2 odadobott mondatból, ki mire gondol.
Most tényleg leszakadna a kezed, ha beírnád, hogy te erre, meg arra gondoltál? És hogy mennyire csalódtál az idejárókban- amikor tágranyitott könyv nem volt tisztább az idejárók véleményével/hozzáállásával kapcsolatban?
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
tegnap tegnap elõtt a belem kidolgoztam és 47 és 44%-os napok lettek
ma lófaszt nem csináltam mivel tök mindegy mit csinalok csak lose
erre: Gyõz / Dönt / Csata: 24 / 1 / 44 ( 54.55% )
és még 1000 WN-t sem értem el ma 😄
😊
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Lásd : #290205 hozzászólásom.... XD... Sajnos megint ide illik....

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Tényleg kár tépni a számat...
Mondjuk egy már megírt petíciót, hogy : "Addig nem játszunk a játékkal, amíg a bot-okat el nem takarítottátok" , és már húszezren aláírták...XD
Viccet félretéve, azért ekkora érdektelenségre nem számítottam...
Tényleg naív vagyok. XD...