World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A tornyot lõdd. A frontja pattintja a noob-1s-t.
Trucker39
Errõl hol lehet olvasni, melyik limites és melyik nem ?

Errõl az ARL 44-rõl meséljen már valaki.Nagyon idegesít hogy állandóan lepattanok róla.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Sehogy, az IS6 is limites.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hát az am is állandóan T10ben van, szóval azzal nem kúrtak ki 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Trucker39
Értelek, csak nem rég volt a nagy IS-6 akció. Nem tudom, õket hogyan érinti a dolog.

Lunki88
Szerintetek a kv2 meg t150 után érdemes még a kv-1s-t megvenni? Mert ha most tényleg nerfelik akkor inkább hagyom.
A többi bankot nem ismerem, bár szerintem egyik se különb a másiknál 😄.
Nekem az OTP is csak azért van mert az egyetem velük van szerzõdésben így praktikusabb volt nekem is oda számlát nyitni (no meg minimális a pénzlevétel költsége).

A T34-nek meg szintén tökmindegy, legalább lehet damagelni.

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

A legjobbak a tier limitesek (T59, JT88), ergó õket nem érinti a dolog.

Höhöhö... nem véletlenül ilyen az OTP logo oldalról:

Trucker39
Azok a premium tankok, amivel keresni lehet hányas szintûek is? Tier 8. Ezek szerint, aki vett egyszer is ilyet, most a képükbe röhögnek és még többet mehetnek "farmolni" tier10 ellen.

Az OTP-nél pl 2 hónapot tudsz visszanézni a netbankon keresztül ha jól emlékszek. Lehet hogy ha bemegy a bankba ott az ügyintézõ többet is tud.

Eddig összesen egyszer platoonban egy havernak sikerült, még a régi Komarinon. Én spottoltam a TD-jének, aztán amíg elmentem levadászni a maradékot a végén, õ befoglalt. Olyan meccset, ahol engem nem vesznek észre még nem láttam. 😊

Miféle bank az ahol egy évre visszamenõleg nem lehet megnézni a tranzakciókat?

Sunsetjoy
Nekem egyetlen egy ilyen van, az is véletlen volt. Artyval, emlékeim szerint abban a patchben, amelyikben bekerült. Azóta egyszer se, soha 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

de olyan jól néz ki a többi között 😄😄😄

Na ez f@asza! Nem tudják visszaadni accomat mert nem tudok screenshotolni egy több mint egy éves banki utalást az elsõ arany vagy premium vásárlásomról!
Master91
😄😄
ez így van 😊
ezt már én is észrevettem.... rengeteg idióta 100 effi-st láttam
és szinte mindegyiknek ott virított a batman medál (lopakodó aki nem ismerné)

a válasz egyszerû: ezek a gyökerek bevágódnak az elsõ bokorba ami a bázishoz legközelebb van, onnan végignézi ahogy szétlövik a csapatot vagy épp az enemy-t majd 5 perc után megtalálja a W-t
mivel fogytán az enemy vajon mit csinál???? hát megy cap-ra és mivel felspotolva nem lett így megkapja a batman medált

hogy miért nincs neked? hogy miért lett nekem is 24.900 csata árán?
mert mi nem a bokorban basszuk a rezet!!! és nekem is rohadt mákosan lett ma meg...
kellett a medál nekem, de tudatosan sosem készültem rá, hogy majd ajj most bekempelek és majd behúzom a bázist

Alecto-val nyomultam épp, hátulról bokorban csapkodtam az enemy ezen az új északnyugat mapon
lecsaptuk az ott jövõ enemy-t, látom a minimapot hogy enyhén szarul állunk 😄 mert az összes enemy a másik oldalt van
mivel nem volt arty és csillag sem volt a meglévõ enemy mellett + ugye a map megjegyzi hol volt utoljára az enemy.... így simán láttam hogy Alecto-val elérek a bázisra mert elég gyors... egy próbát megér, erõvel itt már nem gyõzök

így elõrementem... az enemy meg az én bázisom felé
alakult minden faszásan, csak jött az M4-esünk is cap-ra 😄
na mondom hol a picsád?😊 seggbelõttem HE-vel de nem halt meg XD
persze õ is rámlõtt én megint rá de megint nem halt meg :S
megint belémvert egyet és épphogy túléltem és kilõttem
bekékültem, de végigment a cap és megkaptam a medált 😊

mivel chat ban-on voltam így írni nem tudtam neki
de mivel vörös noob volt sztem leszarta volna ha megkérem hogy menjen ki a cap-ból 😊
ennyit megért... bukott 30 cap pontot... húha nagy dolog!!!!
Bár veled utáltatná már meg magát rendesen a WG....

popey8
Egyértelmû, nem? Nincs 40% alatti WR-ed és -200 effid😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Amúgy a Raider medálhoz visszatéve: Direkt gyûjtöm a +3k csatás, 40%wr alatti, -200 effis hülyelowokat, (pl 200 csata után, 7500dmg Löwével), és bazdmeg mindegyiknek van Raider medálja. MIDNEGYIKNEK. Ez miért van, és miért megszerezhetetlen nekem?

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Tarzan Sarka

amúgy mi az a TS? XD
Tescós Sör? 😄
ha van felmegyek
Lehet használni kellene a ts-t? 😊
jó magyar csapatok? XDDDD
remélem ez vicc volt 😄
találtam párat, a barmok beteszik a tier 5-ös tankokat is!!!!
és persze mind vörös...
a jobb magyar csapatok meg klánosak, oda nem tesznek be a genyók 😄
Na ja, tuti nincsenek jó magyar csapatok, szóval a wg a ganaj mert Te lusta vagy esetleg nem ismersz senkit. Nonszensz.

viszont kevesebb lesz a full tier 10 csata
Kár, hogy nem látszik a kép, trollkodásnak szántam. Eddig a T8 volt a kedvenc szintem, szóval egyáltalán nem örülök ennek a döntésnek.
pfff az egy csomó idõ...
ide nem vesznek be, oda nem vesznek be.... bocs only klántagok
bocs only siemkák, stb stb
de ez mi a faszom már megint?????
szinte mindig a tier8 várakozók vannak a legtöbben!!!!
simán képes lenne olyan csatát csinalni az MM ami full tier 8
de neeeem, ehelyett vársz 1 percet h bevágjon 10-esek alá

szar szemét szar WG, ezzel csak azt érik el, hogy még több gamerrel utáltatják meg magukat
Most azért nem lehet a WG a hibás hogy nem tudsz magadnak olyan teamet keresni ami normális tankokkal játszik.

popey8
Igazad van, de ne az idióta ötleteket vegye már át.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Máskor meg azért szidjátok a wg-t mert nem foglalkozik a júzerek ötleteivel, kívánságaival.

Gépigény felhúzása t8 szétbaszása itt az ideje leszoknixD Vagy go t6-7... ha funolni akarsz. Amúgy t8 stock tankokra nem gondollnak ezek az impotens szlávok?
Gépigény felhúzása t8 szétbaszása itt az ideje leszoknixD Vagy go t6-7... ha funolni akarsz. Amúgy t8 stock tankokra nem gondollnak ezek az impotens szlávok?
Hát meg bekaphatja... wg bérenc nyomorék.
ToCsEk
ahh az fasza akkor 😄
rip t-44 8/10 tier10 helyett 10/10 😄
hát ez jó nagy szívatás, még több goldammo még több szívás
vegyél prémiumot ösztönzés :S

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Az, hogy T8 tankok többet találkoznak T10-zel. A lényeg lemaradt a fordításból.
popey8
Csak az hogy T8 tankkal a mostaninál is többet fogsz T10-be kerülni, ergo többször leszel free frag és nehezebb lesz xp-t gyûjteni.

ToCsEk
én nem értem akkor most ezzel mi fog változni?
giff jó 😄

Annak a játékosnak:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ToCsEk
- Storm megerõsíti hogy a T49 idén jön.
- Sheridan a WoT-ban? "nincs rá esély"
- Storm nem örül annak hogy egy tank "eltûnhet" amikor nem mozog és "újra megjelenik" amikor elindul. Gondolkodik rajt hogy kéne ezt megváltoztatni.
- A vertikális célzás segítés opcionális lesz.
- Storm azt mondja az illegális modok ellen lehet használni CRC checksumot vagy memoria észlelést de "nem egyszerû berakni õket és nem eredményesek", könnyen kikerülhetõk.
- "relatív hamar" lesz majd egy új mód a CW-hez

Nagy változás:
A fejlesztõk úgy döntöttek kiszedik a 12. harcszintet a 8.11-ben ( http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Battle_Tiers ). Az ok az hogy ez egy olcsó módja a T8as várakozási idõ csökkentésének és plusz ösztönzõt ad a T10 kifejlesztéséhez. Ez egy játékos ötlete volt és jónak találták.

- Lehet hogy a nyitott tetõs tankok nerfelve lesznek (2,5%al), de a legénységük nyitott tetõs bónuszt kap.
- A KV-5 nem kerül vissza boltba.

beszaroooooook 😄 megvan a "batman" medál 😄
ecsém!!! tud ez a game újat mutatni nekem
(igaz kicsit rontja a képet a teamkill, de muszáj voltam le TK-zni a sherman-t mert pont bejött a cap végefele)
Ifjonti önmagamra emlékeztet! 😄
popey8
Azzal már leszedheted Airfielden a repcsit😊 Tegnapelõtt hátul kempeltem WT-vel és egy mellett lévõ Tigris meg egy másik tank próbálták lelõni a Spitfiret, de nem sikerült nekik -.-

LOL
ezt tudtátok? 😄