World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert szerintem nem, ezek totál agyhalottak!!!!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
remélem ezek elijesztik majd a noob-okat 😊
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
nem hiába van velük 1800 csatám régrõl... kb. úgy hoztak mint a mostani tier 7 prémek, aztán faszán megfelezték a bevételt 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
ami azert vicces szamomra, mert gondolom meg eleg sokan emlekeznek arra, h anno a tier5-6 kredithozamat szepen lecsavartak avval az indokkal anno, h felboritja a jatek gazdasai egyensulyat...
amúgy meg: brüühühühühü ma már kétszer vesztettem brürühühühühü egymás után úristen úristen vége a világnak felvágom az ereimet jajajajajajaj
a sok vörös noob gondolom nem használ semmi módot, így nem vágja hogy gold-al lõtte át pl. a T28 Proto-ját szembõl egy IS
habár amilyen hülyék ezek azt sem tudják mennyi a proto páncélja és mennyit csap át az IS 122-ese 😄
WG leszarja ezt, nekik csak annyi a lényeg hogy több bevétel legyen és több játékos
ezzel az "ingyen" gold ammo-val is az agyhalottaknak kedveztek
nem tudja sebezni a tankot? sebaj! adjunk ingyen gold ammo-t nekik!!!
és naná hogy egybõl "élvezi" a játékot 43-45%-os winrate-el meg 500 effi-vel 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
nem a játékosok számának csökkenésével, hanem pont a sok idióta elszaporodása és a gold ammo spam teszi majd élvezhetetlenné a gamet
én már nagyon várom a WT-t.... jó lenne már ha nyitott lenne a teszt 😛
Case closed.
Csak fél éve nem játszol, és ide jössz ömlengeni egy másik játékról, ráadásul még beszólsz nekem is. Miért? Miért trollkodsz? Menj oda ahol ez érdekel is valakit, és oda is tartozik a mondandód.
Ha fél év után undorodsz miért vagy egyáltalán itt? Komolyan kérdem.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
De láncot ott is lehet javítani ha leesik. De pl ha ellövik a toronyforgatást akkor torony nem forog forgoj a testel. Ha megállsz idõ mire a löveg stabilizálódik és nem mozog fel s alá. Ebbõl fakadóan menetbõl lövöldözés SOHA úgy sem találod el 😊
Orbitálás? Nevetséges. Nem igazán mûködõ dolog.
Meg ugye nicns HP így nincs oylan OP dolog mint az egyik videóban - mondja is alatta hogya wotban már lenne 3 killje 😊 - IS-1 (elve nincs képzeletbeli 122esse) egy T-34 egy su-85 meg még vmi megátmadja. A wotban midn 1 lövés lenne itt szépen meghal mert 3 vs 1 az 3 vs 1.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
"- new anti-bot system is being developed for half a year already, preliminary ETA is 9.2"
ez is eleg hamar eszukbejutott..
"- a “feedback” feature is planned for the complaint system: if you reported someone and he gets banned as a result, you will be notified via a system message"
- there will be a new anti-teamkill system: it will take into account module damage, detracks etc. – teamkiller will also pay you all your repair cost from his pocket and will pay a 10/20/30 percent fine to top it off, the exact percentage depends on more tests
- in 9.1 a system will be introduced, where AFK players, that move very little (this condition is made softer for slow vehicles), deal 0 damage and meet many more conditions, will recieve 0 XP and credits
Végre!

Btw, sry hogy elegünk van a hozzád hasonlóakból. Tudom nehéz elhinni, de NEM ÉRDEKEL minket az ha 3 csatát buksz zsinórban, se az ehhez kötõdõ kép, se a ragelés.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Remelem igy rendben van a forumlakok lelkivilaga.
Talan az volna meg a legjobb ha az egesz kibaszott flame-et torolne vmelyik modi.
Jo tankozast!
Majd ma higgadtan,a tank elõnyeit kihasználva már egészen más volt a játékkép.Több vesztes csatában is elsõként végeztem.,ami még így is elég szép xp-t hozott a konyhára.Nemrég volt egy vesztes csatám,ahol 5db tankot akasztottam meg egyedül.Még az ellen is gratulált.
Élvezet volt így játszani.
Egyet értek az általad leírottakkal. Nem értem hogy aki ennyit nem bír ki az miért nem játszik valami offline játékkal, ahol kedvére ölheti a botokat.
Én am jobban bánom hogy mindegyik sírós ribanc itt önti ki a lelkét. A hozzászólások jó része csak arról szól hogy "zsinórban buktam 2 csatát", "3 lõttem és egyikkel se sebeztem" + az ezekhez tartozó szemét WG felkiáltás
Ha a házigazda jog eszköztára nem lenne olyan szegényes mint az etióp nemzetgazdaság, akkor ez a banda már ki lenne bannolva.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
ESL, CW, az már PvP. De a random... Az csak sima grind a sok agyatlannal. +Sajátrandom +Enemyrandom. És legtöbbször (esetek 99%-a) ez utóbbi 2 az, ami felhúzza az embereket, nem a sok agyatlan... Azokon már csak kitöltik a dühüket, mert máson nem tudják. A randomnak nem lehet beszólni. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mégis mit vársz: hulljon elõtted térdre mindenki, mert nagy kegyesen ráboktél az ikonra, és rögtön semmisüljön meg az ellenfél mert ma éppen van kedved wotozni? Puszta nézésedtõl ammorackeljen a szembejövõ Tier10es, neved olvasva szálljon inába a bátorsága az ellenfélnek és degradálódjon mindenki nyálcsorgató 500 effes barommá?
Ha nem megy az elviselése annak hogy a egy PVP játékban veszteni is lehet, akár kétszer is egymás után, javaslom a single playert ahol bármikor újratöltheted a játékállás ha a mocsok ai megmer sebezni és gyõzelemre áll.