World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A múltkor volt róla diskurzus itt/warpack/kíváncsiságból letöltöttem<#banplz>#banplz> .
Hozzáteszem nem vagyok überpro játékos,de az alatt a pár ezer csata alatt találkoztam én is olyan dolgokkal amit nem tudtam hová tenni.Ezért is voltam kíváncsi rá,hogy mit tudhat ez a mod.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2napja van meg de csak 1x mertem használni,mert hát kitudja??
Még minden funkcióját nem ismerem,de:
-Bokoreltüntetés az egyértelmû,h mi.Gombnyomásra ki/be kapcsolható.
-6.érzék,úgy vettem észre hamarabb reagál mint a játékbeli,és annyiszor ahányszor rád irányul 1 csõ.Bár ez néha zavaró is lehet egy csihipuhi közepette.Viszont kiírja,hogy éppen ki céloz rád.A következõ viszont minden light,med versenyzõ álma:ha 1 orrturkász céloz rád akkor a mininapon megjelenik a görény ikonja kis lila kocka<#vigyor>#vigyor>tökmindegy,hogy nincs felspotolva látszik,csak menni kell érte.
-Auto aim:na ez viszont érdekes,ha a tank nagyrészt takarásban van akkor nem igazán tud mit kezdeni vele,DE ellenkezõ esetben szinte majdhogynem minden esetben sebzés van.PL murovanka varázserdõ mögém került 1 fos 300hp vel,én vtpz4 ben ülve fullgázon robogva,fordulás közben,1 lövéssel kiszedtem.A kilométeróra állása az érdekes.
http://kepkezelo.com/images/xdosoigj6z3z3840nqk3.jpg
Másik T34 aminek elég lassú a célzása,ha nem zoomoltam a célra rá akkor sokszor nem kellett várni,beadta egybõl,de ez csak 1 meccs volt úgyhogy lehet a random velem volt.
Ezen a képen látszik,hogy a lövés pillanatában még javában megy a tank.
http://kepkezelo.com/images/3ovin3zwxjguheqawl3g.jpg
majd az eredmény.
http://kepkezelo.com/images/fm869652ns8ly4y9tzpw.jpg
De azért ez sem tökéletes,mert pl a jgpze100-t mindegy h menyi látszik az elejébõl,mindig a lövegpajzsot célozza<#zavart1>#zavart1>
Viszont városi harcban,lánckerekezés az nagyon megy,és akinek az weak az nem nagyon megy el onnan.
A felspotolt tankok kontúrjai láthatóak bármi mögött áll is.
Lézerirányzék az megint egyértelmû.
-Auto repair:na ez tetszett<#nyes>#nyes>,kis javítókat tettem 1 amx 1390 re majd berongyoltam az ellen elé,az elsõ lövés LELÁNCOLT,de az automata javításnak köszönhetõen szinte a másodperc tört része alatt mentem tovább.Az egész olyan volt mint egy mikró lag lett volna:a wtpz4 kigyulladt 14 hp égett le a kis tûzoltóval<#wow1>#wow1>
Kipróbáltam type val is ami ugye szeret 180fokos fordulatot tenni láncoláskor,egy döccenés,és simán ment tovább.
Ez sztem minden medes,álma.
-Kijelzi a fennmaradó hp-t.ez nem nagy valami.
-Mutatja a tankok felett a töltésidõt,így fordulhat elõ amit Destydeme tegnap nem értett,miért Bujnak el amikor betöltött.
Melyik bolygon vagyunk?
http://kepkezelo.com/images/cjx07xp63vv5bgs25cfw.jpg
A sárga csík a tankok felett a töltési idõ kijelzése visszafelé számolva.
-Spg nézet,spg aim:ez sztem nem jó ötlet használni mert hamar meg lehet bukni vele,bár ha már van 1 szikla az útba akkor nem mûködik,legalábbis én úgy vettem észre.Viszont ha van 1 felspotolt ellen aki a látótávodon kívül van azt ezzel a nézettel lehet látni egy szaggatott vonalú kör formájában és azt is ha mozog.
Továbbá,van Red ball free cam, tracer,fekete égbolt,ez nem tudom minek,no swing ezmeg nenm tudom mi.extend zoom,amit ki is kapcsoltam mert nagyon zavaró h 2 görgetés után,látod A0bol,hogy a K9 kempingezõ tankra leszállt egy légy.
Hát nagyjából ennyi,így már számomra is érthetõ néhány játékbeli furcsaság
Szoval ezt adják 12usd ért.2 dolog volt ami tetszett auto aim,repair,de ezért minden hónapban/bár megtehetném/de fizetni nem fogok.
Ha lehet kérném a rohadtg..cicsiternoob hozzáoszlások mellõzését,mert ez az elsõ és egyben az utolsó alkalom volt,hogy ezt használtam.Most lett meg az 5. t10es WTFE100<#vigyor2>#vigyor2>nem szeretném elõröl kezdeni.A stureremiltöl megõszültem.
Jelenleg melyik a jobb tier 8 prém farm és jó játékélmény nyújtó tank?
-Löwe
-T34
-FCM50t
Tudom hogy a Jagdtiger8.8 jobb kredit hozó, de TD nem kell, IS-6 és 112 meg nem csipázom a penje véget.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
lassú, lassan fordul, páncélja sincs, a tetején van egy vödör célpontnak, az ágyúja a földön van, se pozitív se negatív kitéríthetõsége nincs, stb...
semmi jót nem lehet róla mondani
és még csúnya is
hulladék az egész
|Származási hely: Degec|
és sehol nem tudtam átlõni 😄
élesben néha néha találkoztam vele, de alig bírtam leverni gyenge gunnal szerelt tankokkal mert még a seggérõl is pattantam!!!
és egész jó köröket mentek vele noob-ok is
lehet egyszer megveszem max. ha szar eladom
leszarom hogy lefele húzza a statot 😄 baromkodni jó lesz
na meg hozzásegít hogy elérjem az egyik célomat 😛
(100 tank a garázsban)
Rohadt jól néz ki 😄 és egész fasza, csak lehetne rajta erõsebb gun, vagy tenné only tier 4-be 😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Esetleg lesd meg, hátha ad ötleteket.
Dokumentum: http://sdrv.ms/1baoe3q
De a WR-em jobb már. 😄 WG-tõl kaptam ajándékba, mert jófiú voltam SG-n. Más ugyanezért Volgát kért.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Heavyvel is meg tudod csinálni. Miért ne lehetne minden heavyvel úgy játszani, ahogy egy 50 100-al? Ja, hogy ez nem tetszik. Akkor marad a másik megoldás. Kamikaze és SG-s sírás. 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Magyarul: maradj távol az ellentõl, paszmeg. Ha nem spotolnak, mindegy, mivel lõ. Ha meg közel mész... Aki kurvának áll, ne sírjon, ha babaolaj.
nagyon nagyon régen mentem vele, a mobilitása nagyon tetszett és rohadt jól néz ki viszont a régi MM miatt használhatatlan volt...
most milyen vele a game????
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
amíg a Te AP lövedéked szinte egyenesen repül addig az AP-knek nagyobb ívük van....
némelyiknek már már extrém röppályája van 😄
pl ott az AT-2 tarackkal
kell egy max zoom mód és egy domb
kizoomolsz, rányomod az auto-aim-ot a domb mögött lévõ enemyre és szarrá lövöd "dombon keresztül"
csak ezt sokan nem tudják 😊 sokszor csítereztek le emiatt 😄
én ezért még pénzt is kiadnék 😄
lehetne õrjöngõs missziókat csinálni (mint a lenti videó)
de lehetne ügyességi is... pl. találj ki egy rohadt nagy labirintusból, persze utközben lennének mindenféle tárgyak meg emberek amiket lezúzhatsz 😄
vagy menj át egy autópályán anélkül hogy elcsapna egy autó
vagy egy bevásárlóközpontban 2 perc alatt zúzz le X mennyiségû embert
stb stb 😄
Segítségeteket kérem. A helyzet a következõ : Adott egy enyhe púpos felület, az egyik végén én vagyok E-25 -tel, a másik oldalon egy KV2. Felszpotoljuk egymást. Én várom, hohy a KV2 kupolája felbukkanjon a dombtetõn, szépen jön is lassan felfelé, de ki sem bukkan és már meg is lõ. Egyszerûen nem értem, én nem tudok rá lõni, akkor õ hogy láthat engem. Mi a p_csa a nézõpont ?
AZ elõbb ugyanez, sarok mögött áll egy Hellcat, lassan megyek kifelé VK-val, éppen csak látom a lánctalpának az elülsõ részét, és õ meglövi a tornyomat. Nonszensz úgy érzem. Szóval hogy van ez ?
Köszi szépen.
mekkora jó már 😄
wot mellett igen jó nyugtató game lenne 😄😄
ja igen, remélem lesznek single missziók mint a repülõsben, azok rohadt jók voltak!!!
Van szimulátor is amivel játszok. DCS WORLD Flaming Cliffs 3. Ott is úgy néz ki egy szabad szerver hogy ahol mindenki szórakozhatna vagy gyakorolhatna pl leszállást felszállást akkor kötelékezhetne ilyesmi. Neki kell menni a másiknak, ha leszállt az anyahajóra nagy magasságból full utánégetõvel kamikazézni a másikat. Nyomni az alacsony áthúzást a parkoló gép felett úgy hogy szétroncsolja a függõleges vezérsíkot.
Egy szó mint száz ezektõl nem lehet és nem is fog senki egy online játékban se szabadulni. WOT és WT mind kb pár perces még ennyi se kell a regisztrációhoz. Innentõl ellehet képzelni milyen lesz.
BOCSI AZ OFFÉRT! <#smile>#smile>
Amúgy meg wt-nek gondolom a tankos részében is lesznek majd single missziók. Én elleszek azokkal is.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
https://www.humblebundle.com/
hát talán a sok noob félti majd a nehezen kifarmolt tier 7-es tankjait wot-ban és ha át is néz WT-zni hamar lelép onnan 😄
nagyon reménykedek hogy azt a gamet nem cseszik szét!!!
ha meg igen akkor még mindig vannak alternatívák 😄
várom még a spin tires megjelenését... survarium-ot és minap találtam egy gyöngyszemet 😄
http://www.gamestar.hu/goat-simulator-2014-a-kecskeszimulator-amit-azonnal-akarunk-video.html