World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"néha megírhatok egy hsz-t"

hát.. néha és egy... ezeket tedd be kulcsszónak.

hawken
Elsõre nem jelent meg a kép, és azt hittem nekem szól
de most nézem hogy nemis 😄😄
Én kérek elnézést!

hawken
Hát megmondom neked õszintén, én is csak addig tolom a játékkal amíg szórakoztat, amikor kezd idegesíteni akkor már nyomom is kifelé. Talán ezért van egy év alatt kb 2000 csatám.
Ettõl még ugye néha megírhatok egy hsz-t amiben kicsit hõbörgök, csak mert jól esik.
Az effi meg a stat nem igazán foglalkoztat, túl vagyok már a pubertáskoron, amikor még az ilyesmitõl vártam a társadalmi elismerést 😄

JeffDunham
Akikre büszkék lehetünk újfent.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Köszi az írást!
Kb. egy-két órája fordult meg a fejembe, hogy megkérdem itt, aki játssza a kikapcsolható csata módokat, mit tapasztal mostanság. Anno én is kikapcsoltam, mert összességében nem jött be össz. teljesítményt nézve, bár azokban voltak a legélvezetesebb csatáim s ez utóbbiak hiányoznak...

OK

JeffDunham
Öööööö valamit félreértettél barátom. Nem neked szólt.

Csak azt szerettem volna megmutatni hogy az AMX M4 panaszkodik a tier 10 miatt, mikor egy nyolcassal megy szakaszozni.

Ez teljesen független volt a beszélgetésetektõl. Elnézést ha félreérthetõ volt.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Õszintén szólva, sajnos amikor sokan kezdtük, nemvolt még semmi effi meg wn6 meg bármiféle csilivili mérõszám. Nem is volt ennyi idegbeteg statvadász, aki naponta bámulja a WRjét meg az XVM modot a nyerési esélyekért, aztán megsipog ha az egyik nap esik 10el valamelyik szám. Csak toltuk azt lõttünk 😄

Játsszál, funolj, ne csináld az egetverõ baromságokat (seggel támadás az ellenfélre), azt annyi.

Köszönöm, ez kicsit megnyugtatott..
Gyerekek, ez a sok vergõdés most komolyan.

ÉN sajnállak titeket, de nem azért mert szopat titeket a WG, hanem egyszerûen azért, mert annyira hülyék vagytok, hogy nem fogjátok fel, a játék a szórakozásról szól. És ha valami nem szórakoztat, akkor azzal nem szokás játszani.

De nyugodtan toljátok tovább, õrjöngjetek és csináljatok magatokból publikusan idiótát. Serb belõletek él, a sok kocka függõbõl aki akkor is visszamegy az erdõbe medvére vadászni, akit a medve elõtte már 3x megsz*patott 😄

hawken
Természetesen én hülye vagyok. (Mondjuk nem tudom én mikor beszéltem így veled, de úgy látom ma már csak így fog ez menni.)
Meg noob is meg minden, ezt tudom.
Ettõl függetlenül, jó volt olyan csatába kerülni háromszor egymás után, ahol a szembejövõket szinte nem is tudtam sebezni

Ja én vagyok a hülye, hogy tier VI meddel 2x többet sebzek mint 3 ugyanolyan tier heavy.
Én vagyok a hülye, nem a 3-as platóón nyomorékok akik elõször a házakat aztán egymást lövik.
Én vagyok a hülye, nem az a zuzmó, aki foglaláskor a zászlórúd mögé bújik b+ nem a szikla vagy legalább a ládák mögé!

JeffDunham
Igen! Igen! A MM a hülye nem te... <#falbav>

Inkább ne foglalkozz az effel, játsz azt kész. Majd 10k csata után visszatérünk rá.

Aham med akció... ahogy közeledik a 25 kill rendre: 49-42-36-29-27 % win chance.
Random és MM fetisiszták gyerünk toljátok!

hawken
nna megvan a harmadik bukó is, hetes tankkal a legalján voltam mindháromszor, utánam még két hetes aztán négy nyolcas arty, majd kilencesek.
Köszi WG, a k. anyátok hogy van?

hawken
Na, jól kezdõdik ez az éjszaka is :

Jó ez a med akció! Másodszor szed ki egy kibaszott Grille a 40+-szal cikkcakkban robogó tartályból.

Atyaég...le se merném ide írni, igaz 606 csata után, dehát akkor is.<#szomoru1> Na mindegy kell egy céltábla is...
Noobmeter

Fölül beírod a játékbeli neved és a kidobott táblázat második sorában találod meg.

Világos, pont azt írtam, hogy minden máson érezhetõen jobban dob, mint a ROF-on, ezért is vagyok én BIA párti.

Bocs, egy láma kérdés! Az Effem hol tudom megnézni, nekem az mennyi?
Hétvégi témafelvetõ:
Bekapcsoltam pár hete újra az assault módot a játékban. Egyre jobban kiismerem a négy térképet és egyre jobban megy. Most is úgy tartom ettõl függetlenül, hogy a játékosállomány miatt ezekben a csatákban lehetünk a legtehetetlenebbek esetenként, de mostanában egész jól mennek. Régen egyértelmûen úgy véltem védeni ezerszer könnyebb, most pedig úgy gondolom támadni sokkal könnyebb, pontosabban sokkal jobban élvezem támadóként a csatát, mint védõként. Persze ez abból adódik, hogy én utálok egy helyben állni. Nos a kérdés, hogy érzitek ti, melyik térkép melyik felet segíti jobban, ha segíti egyáltalán?

Az én meglátásom:

Erlenberg - Védõként talán könnyebb kicsit a sarokban levõ erdõ miatt, de jó támadó taktikával, ami erre a térképre nekem simán van (ellesve cleverlandtõl) nagyon szeretem támadóként játszani.

Karelia - Na itt egyértelmûen úgy érzem, hogy ezerszer könnyebb a támadók feladata. Nem emlékszem olyan csatára, hogy támadóként ne nyertem volna, védõként meg mindig azt érzem esélyünk sincs. Nincs jó helyem védõként. Erre kíváncsi lennék másnak mi a taktikája itt védõként, mert én nem találok megfelelõ helyet semmilyen tankkal. Támadóként középre bemegyek mindig, spotolok mindent és simán hozzuk a meccseket. Védõként rettentõ nehéz a közepet védeni, mert ha felspotolnak simán lõhetnek mindkét oldalról, sõt ha kempelnek támadók a dombon, akkor még onnan is.

Sand River - Jó taktikával talán itt a legkönnyebb a védõk dolga a négy térkép közül, de ide is van jó támadó taktikám többfajta tankra is, szóval nagyon szeretek támadni itt is.

Sigfried Line - Itt is talán egy picit a védõk dolga könnyebb, de azért mert sokan nem középen próbálnak bejönni és könnyû a két oldalt bejövõket leszedni az egyik oldalon a dombról, a másikon hátulról. Ettõl függetlenül talán ez a legkiegyenlítettebb térkép a két fél számára.

Köszönöm ! 11 ezer csata után nekem még furcsák ezek a dolgok. Nem vagyok egy pro játékos. Az effem is csak 1237.
4 ezer csatáig még felszerelést sem tettem fel tankra.
Mondom az mi a francnak.
Most meg mi a francért nem veszek tankra alap felszereléseket: ventilátor, álcaháló, töltésgyorsító periszkóp stb.

angelus1991ster.blogspot.hu

Maala
Tán mert minden tulajdonságon javít, nem csak a ROFon? 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

A BIA a legkevésbé hat a töltési idõre, mármint minden más löveghez tartozó töltési idõn is rettentõ keveset csökkent, de valahogy mégis más egy BIÁs legénységgel játszani. Jobban fordul, jobban lát, pontosabban lõ, valahogy összességében jobb az egész tank.

Napi WoT furcsaság számomra: KV-2 töltésidejét 20.25mp-tõl 19.81mp-re csökkentettem az elit alakulat skill-lel.

angelus1991ster.blogspot.hu

Álcára gyúrj rá, nálam, anno olyan sniper sunyi stílusban ment a móka vele, kb 70%-os wr-t hoztam össze így 😊
az a baj, h szerintem ez enm elsz visszatarto ero, bar ez mar elorelepes a regi "majd-az-mm-elrendezi" dumanal.

egyszeruen nem szabadna elinditani a kliensoldalon a platoont csataba. ennyi. de ugye wg geoldas szokas szerint.
Eh T8! Az nem idegesít... De amikor jön Jacek és Lolek, tolnak epikus 500 HP sebzést két trollgun KV-1S-sel tier VI csatában összesen top tankként. Na az felbasz.

Nem lesz zavaró a T8, teljesen normális MM-je van.
Nem tudom volt e volt már linkelve, de vág a troll platoonos témához.
Trollplatoons are going to be punished

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hm, a második.

Bocs, a statra nem vagyok büszke de elsõ csatám vele.

😊))
Megvettem a kicsikét.

Gyõzelem
Cliff 2014.02.08. 19:50:15
Pz.Kpfw. IV Schmalturm
Szerzett tapasztalat:2 352 ( x3) Szerzett kredit 28 121
Csatában elért Achievement Kiváló Lövész, Kiváló sofõr jelvény: "2. osztály"
Jó lesz ez, csak attól félek sok lesz a tier VII csata. Tier VI-ban meg az epikusan jó polák fighterek KV-1S tankjaikkal.

WOT szopóágûzõ szertartás.

https://www.youtube.com/watch?v=ZY1ROFe-mNk

Remélem tudtam segíteni...
patchaou
Amúgy ha nem lenne büntetés a TK miatt, akkor minden csatát a saját artyk kilövésével kezdenék, elõbb utóbb csak elmenne a kedvük az artyzástól XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Ha már a teamkillnél járunk ma volt kettõ is amit elkövettem. Az egyiknél egy idióta lõtte hátulról az egyik td-nket, be is kékült, aztán ketten kilõttük amit a szenvedõ td meg is köszönt. A másik véletlen volt, egy kis spotter nem bírt magával és kiugrálgatott lõni (totál feleslegesen) Én célon tartottam az ágyút csak a betöltésre vártam és bumm, ki is lõttem a kis szarost. A legnagyobb meglepetés viszont akkor ért, amikor bocsánatot kért 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Pont erre próbáltam eddig utalni. Mi lesz ebbõl a játékból ha mindenki a saját érdekeit, vagy nézetét véve alapul lövöldözi ki maga mellõl a társait? Okot, ürügyet bármikor találni rá.
No ezért kell szigorúbban büntetni a társkilövést.
Az ilyet viszont már nem egy hónapra kéne banolni, hanem fél évre minimum.
patchaou
Az ilyet csak simán tarkón kellene lõni.

Ja, mintha azt olvastam volna a Tigris, a Párduc meg a Maus kap német részrõl elõször HD modellt? Jó hogy vissza vettem a Tigrist.

Maala
A táj most is ilyen szinten van, a tankok meg remodellezve lesznek idén. Decemberben visszatérünk a kérdésre, oké? 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

És az ilyen játékosról mi a véleményetek? Simán nyerjük a csatát, beáll foglalni és azért a vack medálért kilövi a szegény kis amxünket maga mellõl a körbõl. Jah és persze õ sokat hozzátett a gyõzelemhez a csata közben amúgy...

Modellek nagyon durvák, de ha leveszed a grass-t, akkor azért látszik, hogy gyengébb talajtextúrákkal dolgoznak, gondolom ez a repülõs alap motor velejárója.
Hát hónapokkal ezelõtt KT-vel amúgyis azt éreztem, hogy folyton tier X-be megyek. Kész csoda volt ha kaptam tier 8-at. De egyébként meg majd kiderül a gyakorlatban.
És akár egy olyan csata még nem is biztos hogy szar, ahol egyvagy két tier X-es van oldalanként.

Az a nagyon szar, az nagy szopás, amikor 10 tierx-es, 4 tier 9-es közé berak egyedüli tier 8-asként, és na hajrá.

Solten
Eljut valaha erre a grafikai szintre a WOT? A kidolgozottsag frenetikus.

Saor Alba

De élvezetes jószág, énnálam most éli a reneszánszát, csak nem figyelem a kredithozamot mert nem akarok most semmilyen új vasat venni.
Háááát... Ez attól függ, hogy mennyi sebzést osztasz vele ki. Ha konkrétan farmra kell akkor nem ajánlom (ha jól emlékszem akkor prémmel netto 25-35k / kör).