World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát.. néha és egy... ezeket tedd be kulcsszónak.
de most nézem hogy nemis 😄😄
Én kérek elnézést!
Ettõl még ugye néha megírhatok egy hsz-t amiben kicsit hõbörgök, csak mert jól esik.
Az effi meg a stat nem igazán foglalkoztat, túl vagyok már a pubertáskoron, amikor még az ilyesmitõl vártam a társadalmi elismerést 😄

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Kb. egy-két órája fordult meg a fejembe, hogy megkérdem itt, aki játssza a kikapcsolható csata módokat, mit tapasztal mostanság. Anno én is kikapcsoltam, mert összességében nem jött be össz. teljesítményt nézve, bár azokban voltak a legélvezetesebb csatáim s ez utóbbiak hiányoznak...
Csak azt szerettem volna megmutatni hogy az AMX M4 panaszkodik a tier 10 miatt, mikor egy nyolcassal megy szakaszozni.
Ez teljesen független volt a beszélgetésetektõl. Elnézést ha félreérthetõ volt.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Játsszál, funolj, ne csináld az egetverõ baromságokat (seggel támadás az ellenfélre), azt annyi.
ÉN sajnállak titeket, de nem azért mert szopat titeket a WG, hanem egyszerûen azért, mert annyira hülyék vagytok, hogy nem fogjátok fel, a játék a szórakozásról szól. És ha valami nem szórakoztat, akkor azzal nem szokás játszani.
De nyugodtan toljátok tovább, õrjöngjetek és csináljatok magatokból publikusan idiótát. Serb belõletek él, a sok kocka függõbõl aki akkor is visszamegy az erdõbe medvére vadászni, akit a medve elõtte már 3x megsz*patott 😄
Meg noob is meg minden, ezt tudom.
Ettõl függetlenül, jó volt olyan csatába kerülni háromszor egymás után, ahol a szembejövõket szinte nem is tudtam sebezni
Én vagyok a hülye, nem a 3-as platóón nyomorékok akik elõször a házakat aztán egymást lövik.
Én vagyok a hülye, nem az a zuzmó, aki foglaláskor a zászlórúd mögé bújik b+ nem a szikla vagy legalább a ládák mögé!

Random és MM fetisiszták gyerünk toljátok!
Köszi WG, a k. anyátok hogy van?
Bekapcsoltam pár hete újra az assault módot a játékban. Egyre jobban kiismerem a négy térképet és egyre jobban megy. Most is úgy tartom ettõl függetlenül, hogy a játékosállomány miatt ezekben a csatákban lehetünk a legtehetetlenebbek esetenként, de mostanában egész jól mennek. Régen egyértelmûen úgy véltem védeni ezerszer könnyebb, most pedig úgy gondolom támadni sokkal könnyebb, pontosabban sokkal jobban élvezem támadóként a csatát, mint védõként. Persze ez abból adódik, hogy én utálok egy helyben állni. Nos a kérdés, hogy érzitek ti, melyik térkép melyik felet segíti jobban, ha segíti egyáltalán?
Az én meglátásom:
Erlenberg - Védõként talán könnyebb kicsit a sarokban levõ erdõ miatt, de jó támadó taktikával, ami erre a térképre nekem simán van (ellesve cleverlandtõl) nagyon szeretem támadóként játszani.
Karelia - Na itt egyértelmûen úgy érzem, hogy ezerszer könnyebb a támadók feladata. Nem emlékszem olyan csatára, hogy támadóként ne nyertem volna, védõként meg mindig azt érzem esélyünk sincs. Nincs jó helyem védõként. Erre kíváncsi lennék másnak mi a taktikája itt védõként, mert én nem találok megfelelõ helyet semmilyen tankkal. Támadóként középre bemegyek mindig, spotolok mindent és simán hozzuk a meccseket. Védõként rettentõ nehéz a közepet védeni, mert ha felspotolnak simán lõhetnek mindkét oldalról, sõt ha kempelnek támadók a dombon, akkor még onnan is.
Sand River - Jó taktikával talán itt a legkönnyebb a védõk dolga a négy térkép közül, de ide is van jó támadó taktikám többfajta tankra is, szóval nagyon szeretek támadni itt is.
Sigfried Line - Itt is talán egy picit a védõk dolga könnyebb, de azért mert sokan nem középen próbálnak bejönni és könnyû a két oldalt bejövõket leszedni az egyik oldalon a dombról, a másikon hátulról. Ettõl függetlenül talán ez a legkiegyenlítettebb térkép a két fél számára.
4 ezer csatáig még felszerelést sem tettem fel tankra.
Mondom az mi a francnak.
Most meg mi a francért nem veszek tankra alap felszereléseket: ventilátor, álcaháló, töltésgyorsító periszkóp stb.
angelus1991ster.blogspot.hu
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
angelus1991ster.blogspot.hu
egyszeruen nem szabadna elinditani a kliensoldalon a platoont csataba. ennyi. de ugye wg geoldas szokas szerint.
Trollplatoons are going to be punished
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Gyõzelem
Cliff 2014.02.08. 19:50:15
Pz.Kpfw. IV Schmalturm
Szerzett tapasztalat:2 352 ( x3) Szerzett kredit 28 121
Csatában elért Achievement Kiváló Lövész, Kiváló sofõr jelvény: "2. osztály"
Jó lesz ez, csak attól félek sok lesz a tier VII csata. Tier VI-ban meg az epikusan jó polák fighterek KV-1S tankjaikkal.
https://www.youtube.com/watch?v=ZY1ROFe-mNk
Remélem tudtam segíteni...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
No ezért kell szigorúbban büntetni a társkilövést.
Az ilyet viszont már nem egy hónapra kéne banolni, hanem fél évre minimum.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

És akár egy olyan csata még nem is biztos hogy szar, ahol egyvagy két tier X-es van oldalanként.
Az a nagyon szar, az nagy szopás, amikor 10 tierx-es, 4 tier 9-es közé berak egyedüli tier 8-asként, és na hajrá.