World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
BattleTag: kabel15#2672
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Igaz, hogy úgy fordul, mint egy rokkantcsiga (2-3 tankhosszúsággal hamarabb kell elkezdeni a fordulást, ha be akarsz gurulni valahová), de nem rossz a rof meg az átütése. Amikor killeket kell gyûjteni, vagy top helyezés kell, simán még jobb😊 A páncélja meg a RamII-nél mindenképp jobb- igaz, hogy ott jobb az átütés, de a hozzám hasonlóknak kevésbé engedi meg a hibázást. T14-nél van egy pici esélye a bunker-feelingnek. Egy pici 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Az én tapasztalatom a kredit hozamával, hogy az elején nagyon szépen hozott, de biztosan volt kredit csökkentése, mert egy ideje már igen meg kell küzdeni, hogy jó bevétel legyen.
Löwe hasonló mint a T34 (hasonló módon használom).
JT88 jelenleg nagyon adja a kreditet, valószínûleg elõbb-utóbb nerfelni fogják a hozamát. Csak szép titokban, ahogy a többinél.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Még van 2 tank, amit ki akarok húzni, addig legyen prém számlám, utána én se fogok venni. Sztem megint elkezdek ESL-ezni és gyûjtögetem az aranyat.
Azt viszont aláírom, hogy a tier5ös prém tankokat érdemes gyûjtögetni! Jó legénységhúzásra is, jön a della, gyorsa körök, fun játék, ja és nem mellesleg olcsók!
Nesze neked Tier X.....
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Megveszed mert megtetszik. Neki utána már mind1, hogy játszol e vele vagy sem. Õk már megkapták a pénzüket.
Egy fostalicska szart, amivel olyan élvezetes játszani, mint sajtreszelõvel rejszolni. Fõleg azért mert állandóan tier10ben játszik, teljesen frusztráló, hogy ezzel együtt még pénzt se hoz ha nincs prém számlád.
Persze erre mondhatod, hogy tanuljak vele meg játszani. Igaz van 2500 csatám vele 1500+ wn7-em, mostanában, meg amúgy is 1800 felett is szoktam teljesíteni, de biztos velem van a hiba.
Prémium nélkül a type59en kívül az összes egy ganéj szar lehúzás a WG részérõl nevetséges kredit hozammal. Nem akarok egy olyan tankot 12 000 goldért, ami prém nélkül max akkor ad elfogadható hozamot, ha 3000-4000-t sebzek körönként. És végképp nem akarok egy olyan tankot amivel az esetek 90%ban legalul vagyok.
Én óvva intek mindenkit is T34 és Löwe és társaitól!!!
Ha már valaki nagyon 8ast akart, akkor talán JT88, vagy SP. De érdemes most megvárni majd ezt a T-54-et. De ilyenkor is mindig tartsa észben, hogy ehhez prém számla kell, legalább a kredit farm idejére.
Egyébként meg ha fizeted inkább a prém számlát ezek helyett a köcsög tankok helyett, egyrészt sokkal gyorsabban fejlõdsz, másrészt meg a mostani kredit küldetések mellett szinte lehetetlen megakadni a fejlesztésben. Még a T10re is összejön a pénz egybõl.
Replay link
@kisokka: a puding próbája az evés. nekem pl a mindenki által lesajnált Löwe az egyik kedvenc járgányom. az obj. 704 meg ellenfélként nagyon tetszett, amióta viszont megvan alig megyek vele annyira nem tetszik.
@Lunki88: ha van linked tedd be légyszives, 1 gigát akar frissíteni nálam.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nekem személy szerint van egy csomó prémtankom, sajnos amikor valakitõl látok egy jó kört ilyen tankkal, akkor rákívánok - a tankra - megnézem a replayeket, ami ugye válogatoot jó körök és költök rá.
Ami bejön : E-25 legjobb ûberfasza, Su-122-44, IS6, FCM most tanulós, de jó lesz.
Egyébként képzeljétek el, ha egy prém tank ûber brutál lenne, mindenki venne egyet és azzal menne mindig, mert nincs hiányossága, akkor hol az üzlet ?
Ráadásul itt olyan tankokról van szó, amiért kõkemény forintokat kell fizetni, nemcsak rástartolsz egy ágról, aztán valamikor meglesz. Mint tudjuk, a tesztszerver meg nem ad éppen reális lehetõségeket az éles kipróbálásra.
Bár én nem a prémtank-szidó táborhoz tartozok, de ezeket vontam le pl. a Löwe-rõl: lassú, könnyen gyullad(én pl könnyebben gyújtom ki, mint bármelyik más német tankot), mindenhol van gyengepontja, amit könnyen lehet lövöldözni(kivéve talán szembõl a torony). És bár nincs Löwe-m, de ezek miatt nem is lesz. Hogy most neked bejött, hát jó szórakozást hozzá.
"Aki meg nem tud játszani velük az meg tanuljon meg ,az többi tankkal se tud." Ezt meg nem is értem mire írod, szerencsére ennek a játéknak még megvan az a pozitívuma, hogy némely tankok másmilyen stílust igényelnek.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Engem is ez a páncéltörõvel tanktoronyról lepattanó lövéssel felrobbantom a fél várost jelenet vágott földhöz. Ráadásul rohadtul unszimpatikus az összes szereplõ is. Meg az is fura volt, hogy ugyan az játszotta a német tisztet mint a '93-as Stalingradban.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Van ennél rosszabb film: Mesterlövész, a megtorlás fegyvere. Na azt még én se bírtam végignézni.
Ha elásod az elejét vagy riszálod egy valódi monstrum a rammolásról nem is beszélve(az eddigi csúcsom 850 egy IS 2-be) szóval nagy fun az a tank nem leírni =D hozza a pénzt rendesen...