World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze vannak olyan gépek, amiket biztosan nem vennék meg, mivel ellenfélként lótúrót se érnek a szememben(pl. KV-5, Löwe), de gondolom a megfelelõ stílussal ezekkel is lehet eredményt elérni.
Ebben igazad van, de én ezt inkább úgy nevezném, hogy megfizeted a lustaság árát. 😊
Ez a mondat ott elég idétlenre sikeredett.
Amire én utaltam, az nem más mint az a tény, hogy: Az ember azért fizet (többségében), hogy jobbat, minõségibbet kapjon, mint amihez csak úgy hozzá tud jutni. Ez a játék ékes példája annak, hogy a rosszabbért is hajlandók fizetni. 😊
Nekem meg még nem akar frissíteni. azt írja a legújabb verziót használom.
még nincs fent az új pach?
10 után valamikor
Másnál is?
A korrekt dolog ez esetben relatív, mert nézõpont kérdése. 😊
Viszont egy dolog tény. Ékes példa ez a dolog a játékban arra, hogy mennyire idióták az emberek. ( Velem együtt, mert nekem is van 2 prém tank, amit vettem. )
Kifizetünk 10-14 000 Ft-ot 1-1 olyan virtuális tankért, ami amúgy gyengébb mint amit a kategóriájában ki lehet fejleszteni ingyen. Ez kb. olyan, mintha 5 napi munkával hozzá lehetne jutni az LCD TV-hez, de mi inkább jó drágán megvesszük a régi fekete fehéret.
Igaz a mondás, hogy: "A föld nem más mint az univerzum elmegyógyintézete."
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Erre felvesz chaten utána. Na mondom most kapni fogom az ívet. Erre ilyet szól, hogy nem-e jövök platoonozni. 😄 Aztán mentem vele 😄 Svéd volt a gyerek amúgy. Nem volt sok csatája 5000 de nem volt rossz játékos, mert 6k+ kilõtt tankja volt és winrate is elég jó.
Van ilyen is 😄
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Hát én fel nem ismertem. És tényleg Pz-k, köze nincs a tigrishez. Jó nagy hülyeséget írtam. Kb ennyire kötött le. <#nevetes1>#nevetes1>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Eleve már az egy nagy vicc,hogy az a tank amiért fizet az ember gyenbébb,mint az amiért nem kell fizetni.Ettõl logikátlanabb dolog nincs a világon.Legyen gyengébb az amit ingyen osztogatnak,osztogattak,de ne az amiért fizet az ember.
BTW nem rosszabb az amcsi háborús filmeknél.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Mondjuk szerintem ez a sok várakozás arra hasonlít, hogy "ki unja meg elõször"... Van Y tank (T8 és T10), mind ugyanarra vár (BT10 és BT12 csata), és egyensúlyban vannak. Valaki megunja a várakozást, vagy elegen lépnek be, és kicsit kibillen az egyensúlyból a rendszer, beindul a pöfögõ motor... És láncreakcióban kap vki csatát, vkinek nem lesz T10 enemyje, beindul a spec.MM rule, stbstb...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Elsõként:Lexarom,na nem neked írom.Mondanám,h a sok ennek-annak,de már ez sem.Ezt is elérték...
Ma már úgy vagyok,h van heti 2 alkalom,amikor hívnak és megyek.
Se szakasz,se cw,más se(nem is megyek bele én mit csinálnék...t)
Mi a vége?Nem ge... de mi?
"Hétköznap meg csak módjával igyál, mert másnap is dolgozni/tanulni kell 😄"
Vicces,attól hallani,aki tudja a másik mivel foglalkozik(iskola)....
Te tényleg ez vagy?Mondom ezt úgy,h tisztellek,becsüllek,kedvellek,klántársam vagy.....Hidd el pontosan tudom mit köszönhetek neked az elmúlt bõ 2 évért.....
ps bro:Holnap véded a seggem cw-n?
Sõt kreditügyben olyan játékosnak, aki sokat tud játszani annak még panasza sem lehet, ahogy nekem sincs, mert olyan akciók vannak manapság, amivel ömlik a lé.
A mostani patchban is nagyon jók a térképváltozások és nagyon tetszik az új pálya is.
Itt mindenki tudja már, hogy nekem két bajom van csak a játékkal. A fõ számomra az arty, én egy az egyben kivenném õket, a másik az aranylõszer. Tudom az elsõvel már nem fognak semmit csinálni, szóval túlélem, az aranylõszerrel szerintem majd fognak valamit, de ezt is elviselem. Én még mindig élvezhetõnek tartom a játékot és szívesen játszom vele.
Amúgy pont most vársz azért, mert BT8-BT9-BT10 (BattleTier) csatából 33%-nak kell lenned nagy átlagban. Most épp a T10-en volt a sor, de a T10es tankok mind BT12-es csatákban vannak, így nem érhetõek el a te T8-as tankodnak, aminél most a BT10-es csata jönne. (Mivel a T10es tankoknak meg 33%-ban kell BT10-11-12ben részt venniük, de BT12-bõl érthetõen kevés van a kevés részt vehetõ tanktípus miatt).
Ezért kiveszik a BT12-t, a T10-ek 33% helyett (a 3 BT-re) már csak 50-50%-al lesznek BT 10-ben, és BT11-ben, így lesz a T8adnak is T10-es tank a BT10-es csatájához. És nem kell perceket várnod.
Tl;dr: Fuck you.
#291223: Vannak, akik nem ingyér' kapták, hanem vették. 😊 Kíváncsi lennék, mennyien voltak.
Most is IS-6ból állítólag kevesebb, mint 10k-t adtak ki. :o
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
http://www.youtube.com/watch?v=5d-ghGnMgAA
Csak neked,de ha nem a te stílusod.

Hétköznap meg csak módjával igyál, mert másnap is dolgozni/tanulni kell 😄
Vagy ez vmi hülye kakukktojás,csak te vagy a ... tudja mi,én meg nem értem.<#alien2>#alien2>
"Hát hihetetlen az MM... van 1800 T8 tank a sorban meg összesen vagy 100 T9+T10, és több mint 1 percig kell várni T8al amig bekerül az ember, csak hogy mindenképpen a csapat fele tier10 legyen"
Ez nem tegnap jött elõ.
1:0
Veled,aki mindenre tudott vmit mondani?
"Hát hihetetlen az MM... van 1800 T8 tank a sorban meg összesen vagy 100 T9+T10, és több mint 1 percig kell várni T8al amig bekerül az ember, csak hogy mindenképpen a csapat fele tier10 legyen. "
De most tényleg:Klántársam vagy meg még franciából mentor voltál(respect 4 ever),de.....Mennyi a wn???????????No more question bro!
(nem téged),de akkor is:????????????????????????????????????????
..... ti hol a ..... éltek.........????????????
Nem téged szapullak,de kb 2 hét és erre sem jövök fel......Nem miattad!

Nem arról volt szó hogy ezt majd csak a kövi patchben játsszák meg?
(mondjuk mivel az MM szerveroldali, patchetis csak parasztvakítás miatt kell mondaniuk, mert bármikor átrakhatják).
Én elég sokat játszom és a durva akciók miatt már prémium nélkül se kell prémium tankkal játszani kreditért, de az biztos, hogy csavarták a T34 hozamát lefele a kezdetek óta.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png