World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A lángoló oroszok rohamoznak résznél elkezdtem röhögni és abbahagytam. 😊

De miért rosszabb? A prém tankok mindig jobban fizettek csata után, ez most is így van, nem?
Persze vannak olyan gépek, amiket biztosan nem vennék meg, mivel ellenfélként lótúrót se érnek a szememben(pl. KV-5, Löwe), de gondolom a megfelelõ stílussal ezekkel is lehet eredményt elérni.

Javítok, így helyes.
Ebben igazad van, de én ezt inkább úgy nevezném, hogy megfizeted a lustaság árát. 😊
Ez a mondat ott elég idétlenre sikeredett.
Ebben igazad van, de nem én ezt inkább úgy nevezném, hogy megfizeted a lustaság árát. 😊
Amire én utaltam, az nem más mint az a tény, hogy: Az ember azért fizet (többségében), hogy jobbat, minõségibbet kapjon, mint amihez csak úgy hozzá tud jutni. Ez a játék ékes példája annak, hogy a rosszabbért is hajlandók fizetni. 😊
Na igen, de egyet ne felejtsünk el. A prém tankok esetében nem kell fejleszteni, azonnal rendelkezésre áll. Vehetjük akár úgy is, hogy megfizeted a megspórolt idõt, az idõ meg ugye pénz 😊. És sokakat csábít ez a lehetõség.
Mostanság nem követtem az eseményeket, nem tudtam, hogy ma lesz patch...Akkor ma nem kell játszani <#hehe>

verzióváltás van!
Nekem meg még nem akar frissíteni. azt írja a legújabb verziót használom.
még nincs fent az új pach?
patch van!
10 után valamikor

"Nem sikerült csatlakozni a szerverhez. Lehetséges, hogy a szerver nem elérhetõ, vagy a hálózati beállításaid hibásak."

Másnál is?

"Pont úgy korrekt hogy gyengébbek. Mellesleg nem mindegyik az."
A korrekt dolog ez esetben relatív, mert nézõpont kérdése. 😊
Viszont egy dolog tény. Ékes példa ez a dolog a játékban arra, hogy mennyire idióták az emberek. ( Velem együtt, mert nekem is van 2 prém tank, amit vettem. )
Kifizetünk 10-14 000 Ft-ot 1-1 olyan virtuális tankért, ami amúgy gyengébb mint amit a kategóriájában ki lehet fejleszteni ingyen. Ez kb. olyan, mintha 5 napi munkával hozzá lehetne jutni az LCD TV-hez, de mi inkább jó drágán megvesszük a régi fekete fehéret.
Igaz a mondás, hogy: "A föld nem más mint az univerzum elmegyógyintézete."
Caliph
Ez a Sturer emil egy hatalmas babszem az ember seggében alap ágyúval ...

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Na ilyen se volt még 😄 Nyerésre álltunk elég sokkal. Megyek type61-el kinyírni az artyt (m53/55). Még elég sok hp-m volt, belém csûrt egyet, és épen hogy túléltem. Kinyírom, majd beírom neki: lucky or not lucky u bastard 😄

Erre felvesz chaten utána. Na mondom most kapni fogom az ívet. Erre ilyet szól, hogy nem-e jövök platoonozni. 😄 Aztán mentem vele 😄 Svéd volt a gyerek amúgy. Nem volt sok csatája 5000 de nem volt rossz játékos, mert 6k+ kilõtt tankja volt és winrate is elég jó.

Van ilyen is 😄
Én nem tudom a typot csak a t44-hez hasonlítani.Nálam ez a medium tank nem a pershing.A t-44 szerintem mozgékonyabb.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

de nem is gyengébb
Véletlenül van type-59-em,és a legkisebb mértékben sem érzem erõsebbnek a többi 8-as med-tõl.Ráadásul szerintem kicsit lomha is a t59.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

type59
például?

Pont úgy korrekt hogy gyengébbek. Mellesleg nem mindegyik az.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

JeffDunham
Rosszabb. <#awink>

Hát én fel nem ismertem. És tényleg Pz-k, köze nincs a tigrishez. Jó nagy hülyeséget írtam. Kb ennyire kötött le. <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Meg ne vedd õket.A lõwét meg végképp.6 hónap prém vagy 1 prém tank és ha utána megunod a prém tank miatt nehezen fogsz szabadulni az accounttól.Viszont a havi 2500 ért gondtalanul szórakozol,és ha csak közepesen jól játszol és nem lövöldözöl prém skuloval szinte mindig plusszosak lesznek a köreid.Sõt,tiger + prém tökéletes farmolásra is.
Eleve már az egy nagy vicc,hogy az a tank amiért fizet az ember gyenbébb,mint az amiért nem kell fizetni.Ettõl logikátlanabb dolog nincs a világon.Legyen gyengébb az amit ingyen osztogatnak,osztogattak,de ne az amiért fizet az ember.

Miért van mindenki megáldva ezekkel a tigrisekkel? Am csak Pz IV van benne.
BTW nem rosszabb az amcsi háborús filmeknél.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

JeffDunham
Megnéztem a Sztálingrád filmet. Igazatok volt. Hát ekkora egy kaki filmet rég láttam. Mint egy muppet show... A feléig tudtam idegekkel bírni, utána már pörgettem. Az bammeg hogy ennek a tanknak a tornyáról derékszögben lepattanó lövedék, szétrobbantson nem tudom hány aknavetõ üteget, betette a kaput. És persze egy porbafingó ágyúból kilõve úgy, hogy csak egy lõszer van. Amennyire vártam, akkora csalódás volt. A "tigrisekrõl" nem is beszélve...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Maala
Jó, de egyrészt nagy számok törvénye alapján az emberek mindig indítani fognak T10-et, másrészt ha végképp nincs cucc, akkor életbe lép pár speciális MM szabály, és bebasz BT8-9be... És késõbb egyenlít ki. 😄

Mondjuk szerintem ez a sok várakozás arra hasonlít, hogy "ki unja meg elõször"... Van Y tank (T8 és T10), mind ugyanarra vár (BT10 és BT12 csata), és egyensúlyban vannak. Valaki megunja a várakozást, vagy elegen lépnek be, és kicsit kibillen az egyensúlyból a rendszer, beindul a pöfögõ motor... És láncreakcióban kap vki csatát, vkinek nem lesz T10 enemyje, beindul a spec.MM rule, stbstb...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nem is tudom mit kéne írnom.
Elsõként:Lexarom,na nem neked írom.Mondanám,h a sok ennek-annak,de már ez sem.Ezt is elérték...
Ma már úgy vagyok,h van heti 2 alkalom,amikor hívnak és megyek.
Se szakasz,se cw,más se(nem is megyek bele én mit csinálnék...t)

Aztán mi a fenéért érdekelne például engem, aki 12 ropogós ezresért megvette a tankot, hogy korábban x és y megkapta ingyen?😊 Nehogy már a fizetõ kuncsaft alkalmazkodjon a nem fizetõhöz.
"Látványos a különbség, ha az ember 2-3 hét után feljön játszani és hirtelen a kedven T8 tankjaival F155ökre kell vadászni. "
Mi a vége?Nem ge... de mi?

"Hétköznap meg csak módjával igyál, mert másnap is dolgozni/tanulni kell 😄"
Vicces,attól hallani,aki tudja a másik mivel foglalkozik(iskola)....

Te tényleg ez vagy?Mondom ezt úgy,h tisztellek,becsüllek,kedvellek,klántársam vagy.....Hidd el pontosan tudom mit köszönhetek neked az elmúlt bõ 2 évért.....
ps bro:Holnap véded a seggem cw-n?

Biztos vagy abban hogy az MM igy gondolkodik? Mert tegyük fel nem indítanak az emberek TierXet... akkor hirtelen befagy az MM, mert a T8-aknak is 33%ban azok ellen kéne menni?

Abszolút nem zavar. Igazad van, pontosan tudtam, hogy nem kaphatunk ingyen olyan tankot, ami ugyanolyan jól hozza kreditet, mint más T8-as prém.
Sõt kreditügyben olyan játékosnak, aki sokat tud játszani annak még panasza sem lehet, ahogy nekem sincs, mert olyan akciók vannak manapság, amivel ömlik a lé.
A mostani patchban is nagyon jók a térképváltozások és nagyon tetszik az új pálya is.
Itt mindenki tudja már, hogy nekem két bajom van csak a játékkal. A fõ számomra az arty, én egy az egyben kivenném õket, a másik az aranylõszer. Tudom az elsõvel már nem fognak semmit csinálni, szóval túlélem, az aranylõszerrel szerintem majd fognak valamit, de ezt is elviselem. Én még mindig élvezhetõnek tartom a játékot és szívesen játszom vele.

Maala
#291225: Magára a MatchMaking-re van külön szeró. Attól a tankok MM battletierjei még nem azon a szerveren vannak. Kb úgy képzeld el, hogy beraksz 2 cafat húst (tank battletier a szerveroldalon a darálóba (MM), és az kidobja a darált húst. 😄

Amúgy pont most vársz azért, mert BT8-BT9-BT10 (BattleTier) csatából 33%-nak kell lenned nagy átlagban. Most épp a T10-en volt a sor, de a T10es tankok mind BT12-es csatákban vannak, így nem érhetõek el a te T8-as tankodnak, aminél most a BT10-es csata jönne. (Mivel a T10es tankoknak meg 33%-ban kell BT10-11-12ben részt venniük, de BT12-bõl érthetõen kevés van a kevés részt vehetõ tanktípus miatt).

Ezért kiveszik a BT12-t, a T10-ek 33% helyett (a 3 BT-re) már csak 50-50%-al lesznek BT 10-ben, és BT11-ben, így lesz a T8adnak is T10-es tank a BT10-es csatájához. És nem kell perceket várnod.

Tl;dr: Fuck you.

#291223: Vannak, akik nem ingyér' kapták, hanem vették. 😊 Kíváncsi lennék, mennyien voltak.

Most is IS-6ból állítólag kevesebb, mint 10k-t adtak ki. :o

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Mit szeretnél? 😊

http://www.youtube.com/watch?v=5d-ghGnMgAA
Csak neked,de ha nem a te stílusod.

JeffDunham

Látványos a különbség, ha az ember 2-3 hét után feljön játszani és hirtelen a kedven T8 tankjaival F155ökre kell vadászni.

Hétköznap meg csak módjával igyál, mert másnap is dolgozni/tanulni kell 😄

Maradjunk annyiban,h ezt nem is olvastam(bivaly bejött).<#alien2>
Vagy ez vmi hülye kakukktojás,csak te vagy a ... tudja mi,én meg nem értem.<#alien2>

"Hát hihetetlen az MM... van 1800 T8 tank a sorban meg összesen vagy 100 T9+T10, és több mint 1 percig kell várni T8al amig bekerül az ember, csak hogy mindenképpen a csapat fele tier10 legyen"

Ez nem tegnap jött elõ.

1:0

Hihetetlen.....Hihetetlen,h mint klántársad olyan dolgokról kezdjünk(dehogy kezdünk,de te hol voltál bro?)beszélni,h vmi nem jó?
Veled,aki mindenre tudott vmit mondani?

"Hát hihetetlen az MM... van 1800 T8 tank a sorban meg összesen vagy 100 T9+T10, és több mint 1 percig kell várni T8al amig bekerül az ember, csak hogy mindenképpen a csapat fele tier10 legyen. "

De most tényleg:Klántársam vagy meg még franciából mentor voltál(respect 4 ever),de.....Mennyi a wn???????????No more question bro!

Hi.Ugye nem feltételezed,h 1 ingyen dologban és a megvehetõ jószágban az ingyen jószág ua lesz,mint a fizetõs?

(nem téged),de akkor is:????????????????????????????????????????

..... ti hol a ..... éltek.........????????????
Nem téged szapullak,de kb 2 hét és erre sem jövök fel......Nem miattad!

Könyörgöm kössék IQ teszthez a használatát mert ez 99%-ban csak retard magnet.

Hát hihetetlen az MM... van 1800 T8 tank a sorban meg összesen vagy 100 T9+T10, és több mint 1 percig kell várni T8al amig bekerül az ember, csak hogy mindenképpen a csapat fele tier10 legyen.

Nem arról volt szó hogy ezt majd csak a kövi patchben játsszák meg?

(mondjuk mivel az MM szerveroldali, patchetis csak parasztvakítás miatt kell mondaniuk, mert bármikor átrakhatják).

"Vicceltem",ne hogy komolyan vedd.

Nem is lepõdnék meg, ugye ajándék lónak a fogáról van szó. Én már azon csoálkoztam amikor betartották a szavukat és mindenkinek átkonvertálták a nemprém T34ét prémre.

Lehet én is bezöldüllnék ha only goldot vinnék csak az etikátlan és drága, de legfõképpen STUPID<#vigyor2><#nevetes1>
Lehet hogy CW setuppal mentek és nem volt más csak gold 😄

Múltkor 10 kört írtam a T34-el és ez E25-el, kíváncsi voltam melyik hogy hoz. Teljesen átlagos körök voltak. Sajnos már nincsenek meg a pontos összegek, de az tuti, hogy az E25 10k-val többet hozott átlagban ez alatt a 10 kör alatt. Ez nagyon durva. Ha jól emlékszem a T34 huszonvalamennyi volt, az E25 harminc fölött.
Én elég sokat játszom és a durva akciók miatt már prémium nélkül se kell prémium tankkal játszani kreditért, de az biztos, hogy csavarták a T34 hozamát lefele a kezdetek óta.

popey8
Te most viccelsz vagy mi?😄 Nehogy már egy afk tank ellen biztosra kelljen menni és goldot tölteni. Simán bementek melléjük és lõtték az oldalukat golddal. Miután engem meg az arytit kiszedték gyakorlatilag nem zavarta õket semmi. A WT-t meg az artyt se túl nehéz sima lõszerrel kilõni. Az ilyenek szimplán csak nyomorékok. Biztosra mentek, jó vicc😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Master91
Kibaszott egy OP a TD
Maala
Aztarohadt, mirõl maradtam le a múlt héten. 😄 Epic.

popey8
Bal kéz felõl a hídon mennek fel a templomhoz (azok spotolódnak ha szar a camojuk), jobb kéz felõl meg a hegyre igyekvõk tûnnek fel, de itt már azok sem ússzák meg, akiknek jó a camoja. A Type-on nem volt se bino, se optika, se látótávnövelõ crew skill, szal ezek nélkül is lehet szépen spotolni. Ezekkel kiegészítve meg még durvább. Lõni nem szabad semmiképpen, mert középen a domb körül kempelõk felspoltohatnak, ha nincs megfelelõ camo. Alapból jó camojú tankkal+camo skillel még lõni is lehet, de azért még így is rizikós. A probléma akkor kezdõdik, ha az egyik paradicsom gondol egyet és öngyilkos scout módjára ott középen akar feljönni és behatolni a mi bázisunkra. Akkor az 50m miatt elkerülhetetlen, h ne vegyen észre és ott könnyû meghalni is, mert a zöld "pakoda" könnyen lerombolható.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Vixy28
mert ebben a játékban minden lehetséges <#worship>

Itt már ecsetelték,ha kreditért gold elv miatt átrendezõdtek a színek.Valószínû jó lesz az sárgának is.

ximix