World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
Ezt a verziót gondolom valahogy nerfelik, nem? Mert ilyen válaszd ki az utat, flankelj középsõ ujjal módszer komoly pörgést biztosít, nem? 😊
Kb. mint egy konzolfps-ben a célzássegítõ.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Solten
Bejon ez a nemzeti csata, igaz, 3-at toltam eddig... <#alien> A Pz.Sfl. V-el a franciak ellen, nalunk egy rakas Tiger II, naluk par db 50 100 8-as TD-k. Gondoltam oriasi cumi lesz de noobok voltak, lenyomtuk oket mint a belyeget. Aztan Tiger I-el megint betolt egy csomo Tiger II koze, ruszki ellenfel, agyonvertuk oket. T9 Ojjektummal T10-ben az ellennel rakas E100, vesztettek.
Tok jol osztotta el a MM, fokent heavyk, par TD (kisebb tieruek), egeszseges aranyban a medek, kancso SPG nelkul. Jo meccsek voltak.

Saor Alba

Még csak az hiányzik. Szerencsétlen Renton kereshet új szapulni valót. Az meg nála nem megy könnyen. Mikor mindenki az artit szidta, õ már akkor tédézett torkaszakadtából. 😊

patchaou

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Remélem jól elbasszák és úgy fognak világítani mint a 100-as izzó.
Nem nerfelték a TD álcáját ebben a patchben, a következõ patchek valamelyikében fogják elveni a TD-k lövés utáni álcabónuszát ha minden igaz.

Ja és csak õ volt meg én. Még mielõtt másra fogná valaki.
Ez a td camo nerf egyenlõ a nullával. Ugyanúgy láthatatlanok még akkor is amikor már az arcodban vannak. Háromszor lõtt rám a foch miközben szaladtam rá és csak akkor villant fel mikor már majdnem nekimentem.
Lunki88
Ez a WG szerint a "balanced game" kérem szépen. 😄
Már miért basznának ki? Megkapjuk a kiesett napot.
Akkor ezek alapján lehet, hogy csak szimplán berúgok este wot nélkül? 😄

Ha elkezdenek elmaradozni az emberek és csökken a bevétel, rögtön nem lesz how terrible. 😊

Nekem is már 4. napja folyamatosan 1 nap van hátra a prémiumból, de hiába nem csökken, ha játszani meg nem tudok vele, amikor szeretnék...

Stoppos:
Vagy majd elintézik egy "how terrible"-lel 😊

Szerver túlterheltség?

Érdekesen osztotta le az ellenfelet. Van 1-2 táras köztük. 😊

Üdv az új MM-ben! haha!😊
Lunki88
Sorban a 6. csatát bukom el az E75-tel. Mi a fene van ma? Lehet csak ezzel a tankkal nincs szerencsém...
Van egy olyan érzésem, hogy storm, - vagy ki a pék most a tótumfaktum, - nem lesz sokáig a helyén, ha így folytatja.

legalább jönnek az ingyen prémium napok. Én azt nem értem ,hogy azok akiknek alapból meg lett véhe egy hónapra és abban a pár napban nem tudnak játszani (így nem tudják kihasználni a prémium napjaikat) azokat hogy kárpótolják? mert az addig oké, hogy azok is kapnak +napot akiknek alapból nincs de így azokkal csesznek ki akiknek van 😛P
Megint "tervezett karbantartás" van?
3 napja jött ki ez a buzi peccs, de azóta játszani se lehet tõle, mert vagy másodperces laggok vannak, vagy nemes egyszerûséggel be sem enged a szerver...

Inkább valahol máshol mint a WoT oldalán már.... 😄

Jaja 😊

Pedig még nyugdíjas sem vagyok 😊)))

ha elfogadsz egy jótanácsot ilyennel nem próbálkozol, mert az email cím a wot accounthoz érzékeny adat. És mint ilyen büntetõjogi következményekkel járhat 😄

Küldjél neki privátot a WOT fórumban...

Régen minden jobb vót 😊

Csúnya is lenne. És te se nagyon kérjél ilyesmit, mert adatvédelmi szempontból minimum megkérdõjelezhetõ...
Persze, hogy szét lehetett lõni õket. De ez azóta sem változott, mivel az összes 9-es jármû feltehet 10-es ágyúkat. Régebben az is4el farmoltam a kreditet, de sajnos mióta felkerült 10-be, azóta nem sikerült másik jó 9-est találni. Vagyis lenne az ST-1, de egyszerûen undorom van a kv-4-tõl.

Szóval valahogy hozzájutni a player e-mail címéhez? Vlaki?

Valóban <#hehe> Annyi küldetés van most, hogy nem igazodok ki rajtuk, meg se néztem õket.

Mighty
Ki hogy éli meg a TD nerfet?
Én olyan sok változást nem érzek, sem WT-vel, sem E4-gyel, sem Objekttel.
Amúgy elsõ meglepetésemre E4-el csodálkoztam, hogy pár lövés után már csak 4 AP-m és 22 HE-m volt 😮

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Valszeg megcsináltál egy küldetést ami pénzjutalommal járhatott, nem?

Skacok: Hogyan lehet megtudni egy player regisztrált e-mail címét? ( Más nem kell ) Csak szeretnék neki ajándékot küldeni amiért az én klánomból toboroz a sajátjába.... Mondjuk sikertelenül mert nálunk jól elvannak az emberek, de a célzását szeretném viszonozni. <#vigyor5>

Ezt valaki megmagyarázná mit is jelent? 41K-t kaptam, premier plánban mégis 16K-t mutat. Mit számol ez?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Automatikus javítás nincs bent. Az összköltségem csata után 7500 pénz volt.

A legjobb terv. Este ez lesz nálam is. Bár barackom nincs. 😄

patchaou
Hétvégén és a hét elején szinte minden statom jobb volt, sebzés kill stb... a win arány meg a béka segge alatt, volt olyan nap amikor 40 csatából csak 13 nyertes volt...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hogy csinálod,hogy ilyen mákos vagy.Én 8 ból 8szor buktam.Az egyik bukóban még egy tank ászt is összehoztam.A végén már fejen állva nyomtam,hátha...,De nem. 😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Azért azzal a régi is-4-el simán szétkaptál egy tízes tankot.Emlékszem volt,hogy beállt a tank mögé egy type-59 és nem tudott belõni,peddig lõtt orrba-szájba ahol, csak ért.Az volt a jó idõ.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Fura mód, de most kerültem be elõször egy nemzet csatába, E-75-el német-ruszki balhé.
Az összes E-100 elindult egy oldalra, mondom ez fasza lesz, mivel három E-75-el tartjuk a másik oldalt és biztos odakeveredik pár IS-7. Erre nem pár, de az összes létezõ T10 nálunk jelent meg <#hehe> Amikor szóvá tettem, hogy micsoda taktikai húzás volt egy oldalra indulni, még én vagyok a hülye. Mert õk most így tudják foglalni a bázist...
Hát az IS-7-ek hamarább befoglalták, micsoda csata, pfejj...

Okés, de szeretnék borsig-ot, mert teszten nagyon tetszett és a 9es kínai médium (vicces így leírva azért se javítom ki) is mocsok jó(legalábbis nekem fekszik a stílusa) azokat el akarom érni.
Ahhoz meg az okádékokon túl kell esni.
Mondjuk a type58 annyira nem szar csak nekem nem jön be 😊
A type-ot szeretem a T34-et meg ki akarom próbálni a másik kettõ meg evidens 😄

patchaou
Rajta, amíg el nem kezdõdött a lagparty egész jól adta, kár hogy nem élveztem mert már nagyon meg akarok szabadulni az M4 45-tõl 😊

Reaper
Mai mérleg eddig jó. 10 csatából 1 gyõzelem...😛

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

És tényleg 😊
De basszus, hogy nosztalgiázni kell 😊)))))
Most jót röhögtem 😊))))

Na ezt kipróbálom 😊
És veszek sört is 😄 Meg felnyitom a barackot 😄

Pales27
Csak a kedvenccel menj be, nekem ennyi a titok

Mighty
Mert régen a HE sebzett a +4 tier tankokba is 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Ba***átok meg 😊
Meghozzátok a kedvem és este meló után eskü bemegyek pár karikára 😊
Ha morcos leszek, akkor kaptok 😊
Elmondom mi lesz: megyek bemelegítésnek egy type58, pzivfc karikát, majd type59, T34. Végül a nagy kedvenc T54, maus kontingenssel és meglátjuk.
Ez 6 meccs, kíváncsi leszek 😊 Már megint ott tartunk, hogy csodát várok 😊

Ez ellen van egy jó taktikom. Amikor kezdünk bukóra állni, rohamot jelentek be a szemben megbúvó ellenfélre. Az eredmény szempontjából teljesen mindegy, de nem kell végignéznem a meccset. Ami még inkább meglepõ, hogy néha olyan faszán sikerül összevazarni mindenkit, hogy lehozzák. 😊

Pales27
Hmm. Igazad van.
Régen tényleg +-4 tier volt.
De akkor miért volt mégis sokkal több sikerélmény még alacsony tierben is?

Akkor nem értem mi változott 😊
Mert Kv, pz4 tök jól játszható volt még magas tierben is.
DE! Lehet az idõ csak megszépíti az emlékeket 😄

Szerintem a T34-et credit ügyileg elég jól buffolták. Tegnap T8 meccs bukóval, 2k top dmg a csapatban acsi nélkül és 60k nettó bevétel. Kb mint régen. Type is jobban hoz, a régi formája meg túl jól sikerült kb most van jól. 😊