World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont én olyan fajta barom vagyok, hogy ha csinálok valamit akkor csináljam rendesen.
De itt, hiába teszem oda a vasat, nem szarozok és tudok lõni, nem nyerek.
És nekem az kell, különben idegesít, mert nincs SIKERÉLMÉNY.
Mert hiába tudom, hogy én lõttem 3000 dmg-t és mennyire jó voltam, ha a végén azt látom VERESÉG az bosszant 😊
Mondom nem kell nekem játszani, mert pipa leszek 😊
Szóval egyértelmûen az én hibám ezért játszok keveset 😊
És emlékszem, hogy amikor még csak 9-es volt az is4, simán le tudtam hozni csatákat (nem sokat, de volt rá jópár példa) úgy, hogy egyedül maradtam 5-6-7 ellen. Most meg?
Tier 7-et lehet kipróbálom, de azt is olvastam, hogy a nagy kedvenc tigerp egy okádék lett 😞 nem tudom.
Õszintén hiányzik a játék, de amikor ott vagyok, hogy na majd most tolom, akkor mindig csak az ideg lesz 😊 és ez már másfél éve tart 😄
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Randomba igen. De tier 10-et többnyire CW-re tartanak az emberek. Tier 8-7 környékén szvsz sokkal jobb játszani.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Én nem alkalmazkodni akarok/akartam, ha végre megvannak a nagyvasak.
A t54-et még mindig imádom, azzal szoktam néha tolni.
Meg maus-sal, mert még a rengeteg goldos ellenére jól pattog beforgatva.
De a nagy kedvenceim (is4/7) gyakorlatilag használhatatlanok.
Még az E5 jó úgy ahogy, de annak 10bõl 9,9x átlövik a kupoláját így még hulldownozni se jó.
A t34-et hagyjuk. Tier8at gyakorlatilag sose lát és a múltkor is prémiummal 4200 sebzésre adott 60k nettót...
És már azt is szarrályuggatják a lövegpajzson keresztül is.
Imádtam a régi pz4-et a régi toronnyal és sniper puskával, erre kivették.
Type-ot a régi formájához képest szerintem elbarmolták, de legalább az hozza a lóvét, de nem fun, mint régen.
Tier5ben addig volt jó játszani, amíg lehetett vele farmolni.
Szóval én sajnos kiégtem.
Lehet, hogy én öregedtem ki én sajnos azt látom, hogy tényleg arra megy ki, hogy minnél több siemka/retard legyen aki fizet és ezt a jó játékosok csak megszívják. Ez van. Marad a néha belépés 1-2-3 kör idegeskedés kilépés 😊
Vereség
Csata: Ruinberg 2014.02.13. 9:59:59
Jármû: Tiger I
Szerzett tapasztalat: 1 354
Szerzett kredit: 40 342(prémium nélkül)
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"
Még,hogy random a MM!Úgy válogatja mellém az idiótákat ,mintha kötelezõ lenne neki.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Mindegy nem létkérdés, mert én olyan 8k csata után kicsit befásultam.
Mindig felidegel, de úgy, hogy az asszony követeli, hogy kapcsoljam ki 😊
Ráadásul, hogy minden tankkal sokat kellett várni ez sem tett neki jót.
Gondoltam kihúzom hobbyból a kínai 10-es medet, mert a t54 vonal tetszett meg az új német td ágat, de nem 😊 Nem adja 😊
a type58nak még 60k xp kellene (ami ugye elvileg 60 jó kör... elvileg) a pz ivc-nek meg kb 9k a nashornhoz (ami elvileg 9 jó kör, de inkább nem mondok semmit.)
Szóval összefoglalva nekem ez nem kihívás, hanem önszopatás. Sajnos az összes haverom abbahagyta akik ráadásul még jók is voltak, de nem bírják õk se rávenni magukat, hogy belépjenek)
Tehát nagyon sajnálom, mert nagyon tetszik(tetszett) a játék, de amit mûveltek vele az nem. (megvettem a type59-et nagyon jó volt, most meg olyan lomha, lassan forduló okádék lett, ez volt az elsõ csepp..)
De befejezem, mert nem sírni akarok, csak sajnálom. Ezért nem ragadtam meg a vteps-ben sem, mert csak idegesít.
Maradt a replay nézés és fórum olvasás. Sokkal jobban szórakoztat, mintha én játszanék 😊 Azért ez vicc....
720P be nézzétek!
Egy hangyányit kattant a lelkem...:-)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az igen.... nem gyilkolásztad te már halomra elõtte is a csapattársakat? Sztem az elõéleted miatt lett ennyi, nem az új rendszer miatt...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
-nem enged be
-nem enged be
-nem enged be
-nem enged be
-lagg
-lagg
-nem enged be
-lagg
-nem enged be
-lagg
-lagg
-nem enged be
<#buck>#buck> lássuk bevállik e
Mert nem próbáltam az új peccset, mert 1 hétig verzióváltás után elvbõl nem játszok a sok lag és mod nélküliség miatt (meg amúgyse sokat már).
Pl type59-el sokat kell várni? met írogatták, hogy 2-3-4 perc míg csatába dob.
Eddig volt nekem type59-el 11 perc is 😊
Ezt várom nagyon. Csomó tank más lehetõségekkel. Lehet megjelenik az IS4 testû TD is vagy valami brutálabb. <#violent>#violent>
- TD alfa sebzések nerfelve lettek a 8.11-ben, de mi van a HE sebzéssel? SerB: "Ha kell akkor majd nerfelem, ha nem kell akkor nem."
- a fejlesztõk tudnak a Sturmgeschütz Maus -ról, nem jön mostanában (SS: ha jól értettem, lehet, hogy változatként fog megjellenni (alternatív test a Jagdpanzer E-100-hoz - a való életben nagyon hasonlítottak egymásra, szóval miért ne?))
- a 10es TD lõszer árak csökkentése a nerf-ükkel együtt? "Ha szükséges"
- Storm állítása szerint, az új 8.11 csapatsebzés büntetõ rendszer "aranyos" és "jól mûködik"
- Storm kijelentése alapján, hogy habár még nem rendelkeznek Összecsapás (nemzeti csaták) -ról még (természetesen), õ személy szerint igazán jópofának tartja
- Stormazt mondja, hogy a tény miszerint az arti MM súly csökkentve lett 10%-al nem azt jelenti, hogy az arti biztosan nem jelenhet meg a csapatban legfelül, csak azt jelenti, hogy ennek az esélye sokkal kisebb
- ismert tény, hogy a WG support emberei tévedhetnek: nemrég, egy játékos azt kérdezte az orosz fórumon, hogy a repeszpáncél által csökkentett legénység-sérülési esély csak a HE lõszereklre vonatkozik-e. A support munkatárs azt mondta, hogy igen, de Storm azt válaszolta, hogy minegyik lõszerre érvényes a hatás.
- Storm azt mondja, hogy néhány játékos azt jelentette, hogy a 8.11-ben a tankjukat ért találat effekt sokkal kevésbé észrevehetõ, mint azelõtt. Storm azt mondja, hogy WG vizsgálja a dolgot.
- SU-122-44 rossz Összecsapás (nemzeti csata) módban? "Ne játssz a SU-122-44-el"
- Storm megkérdezte a játékosokat, hogy tapasztalnak-e olyan problémát, hogy Mesterlövész módban a lövedék nem a nézõke közepébõl indul, hanem pl. a bal felsõ oldalról (SS: igen! A Centurion-omon találkoztam vele, nagyon fura volt, pedig még modok nélkül is játszottam.)
- a jelek szerint az új lepattanás effektek történelmileg hitelesek
- T-54 a 9.0-ban lesz HD-vé átdolgozva
- amig a HD modellek nem jönnek, a Type 59 modellhez nem nyúlnak hozzá
- nincs tervben 3. torony a T-54-nek
- Storm azt mondja, hogy statisztikailag, a 8as szinten a hosszú várakozási idõ esetek sokkal rövidebbek lettek
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Battle Tier
A honlapon meg tudod nézni, hogy mi is a battle tier pontosan, de ha a legfrissebb MM táblázatra kattintasz akkor látod is, hogy mirõl van szó.
Egyébként én pont így voltam a T43-al. Tûzoltóm van lövés ----> ég, eloltom köv lövés ammo rack + ég 😊
Ha meg nem volt tûzoltóm akkor meg csak simán ég 😊
a 12. harcszint mit jelent?
XVMen láttam régebben a nyerési esély mellett, hogy 10 vagy T11et ír.
A másik hogy T8al sokszor bedob mostanság T10be és stock gunnal szívás.
50-60k xp az ágyúhoz, + torony esetleg a lánctalpra még. mire ez összegyûlik, kihullik a hajad.
és az utolsó két pach óta szívat a játék. sokkal többször dob be mellém pirosakat, srágra játékosokat, miközben az ellenfélnél zöldek vannak meg lilák. 10/1 szer ha fordított a helyzet.
és ha mész T8al egy jó kört ahol sok sebzést osztottál ki, utána egybõl bevág T10be.
+ ammoracket kapok, mikor ki van fejlesztve a legénységen a biztonságos elhelyezés. megjavítom a következõ lövésre megint ammorack, mikor elforgattam a tankot. nem oda ment a lövés.
T28al megyek, kivettem belõle az automata tûzoltást, lecseréltem puding és teára vagy cóla vagy mi a szösz. mert nem 100%os a legénység.
Az elsõ lövésre kigyullad a tankom és ég 😄 megyek vele pár kört mindegyikben kigyújtottak. oké visszateszem az autómata tûzoltást, és mit ad isten, mikor ellövik a motoromat, nem gyulladok ki, egyszer sem gyújtottak ki.
mostanában mintha kicsit több idõ lenne megjavítani a lánctalpat. mindegyik legényen 100% os a javítás és az obj 140en 9 másodperc mire felteszi a láncot. ha meg elnyomom a javítást, hogy fedezékbe mennyek, a következõ lövésre ammoracket ad. <#falbav>#falbav>
Jó néhány bann repülne. Mire a support válaszol, aggig itt is megtudom általában. CSak az a fura, hogy vannak mind2 szerveren.
-FOV
-FOV
-FOV
-FOV
-nemzetcsatákszarok
-FOV
-FOV
-FOV
-nemzetcsatákszarok
-FOV
-LAGG
-LAGG
-LAGG
-LAGG
-FOV
-FOV-
-FOV
-nemzetcsatákszarok
-FOV
-FOV
-LAGG
-FOV
-LAGG
-FOV
-LAGG
-LAGG