World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
munka után csak felbasz ez a buglaggaming fos
angelus1991ster.blogspot.hu
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

WOT: Beluka
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
adj 2500 aranyat 😄
szánalom hogy nincs egy normális magyar csapat sem
külföldiekrõl ne is beszéljünk!!!
Mióta jött a 8.11 azóta 25-35% között van a win rátám :-(
Folyamatosan nagyobb tier-be tesz, mint amivel megyek, sokszor alig sebzek emiatt.
Úgy érzem magam sokszor, mint egy hülye kezdõ :-(
Nem vagyok zseni, de ennyire szarul már régen ment!
Miran23
szánalmas b+ hogy nem lehet egy normális csapatot találni!!!!!!
becélzom tankot lõ jobb lánctalt, töltés egér ugyan ott jobb lánctalp 😄
akkor volt egy olyan csata csak lepattanót lõttem bárhova céloztam XD
voltak vicces csaták de ma se éreztem hogy szar a játék, persze ma több tomatot kaptam mint tegnap
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akkor ma is okosak lettünk by tomato aranyköpés
ez is vicces volt
hát mára ennyi
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
de nembaj most yo kedvem van 😊 szal jöhet 100 lose is zsinorban
Kezdet:
5 se telik el:
9:40 re vége volt.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
ma is játszhatatlan a game 😄
1/10 eddig :S
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
6 batchat 2 foch többi 50-120
5 T57 3 E3 1 E4 2 E5 stb.
Úgy elvertek minket az amcsik hogy csak úgy füstölt. Nem csoda. Nem volt egy olyan tank amit az élre lehetett volna állítani. Pedig a jobb játékosok nálunk voltak. Azért valamennyire csak számít az a páncélzat.
Nagyon nem mind1, melyik map, milyen tankokkal és milyen nemzet ellen nyomulunk. De amúgy nekem tetszik ez a játékmód, ezt bent is hagytam, assault-al ellentétben.
valaki nem tudja melyik meme az amelyik egy olvasó 18.sz-i fickót ábrázol aki éppen olvas majd félkapja a fejét hogy ez mi a fasza volt . 😄
on
nem hiszem el hogy 8k xpvel le van maradva többitõl, ennyiszer tuti nem halt meg dafuq <#help>#help>
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Szerintem t8-ban a németeknek vannak jobb tankjaik. Mert igaz a KT nagy gyenge pontja,de ha azt elrejti, alig átlõhetõ frontpáncél és pontos, nagy átütésú ágyúja van. Ami mint kés a vajat viszi az IS3frontját.
De t7-ben is, jó a Tigert könnyû átlõni, no de sok hp, és az a ágyú, ezek miatt ott az elõny.
T5-t6 ban meg az oroszok eszik meg a népet.
Tudod, a magyar az a nemzet, aki úgy fogja fel, hogyha más kap ingyen prémiumot, az kicseszés azzal aki vette a prémet....
Tipikus szomszéd tehene.
(megjegyzem, aki fizetett az is biztos megkapja a kompenzációs napokat).
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Gondolom t6-os csatában fordul a kocka.