World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új pozíciókról szívesen beszélnék, de patch óta csak 16 csatát tudtam lefutni, térdig érõ lagban nem szívesen játszom...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Ehelyett van WT, noob-nemnoob, jajj elvertek minket a gaz orosz tankok, jajj elvertük a gaz orosz tankokat.
Ennél még az is érdekesebb lenne, ha valaki elkezdené lefordítani serb könyveit és bemásolni ide.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
BattleTag: kabel15#2672
Ezt keresed!
- GunConstraints.swf : Artillery and Tank Destroyer angles by AleksLee
- GunConstraints.xml : Configuration file for angles
http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks/j1mb0s-reticles/download
Lenne egy aprócska problémám , amit az új pach óta nem igazán sikerül segítség nélkül kiküszöbölnöm . TD , és Arty célzásnál akármilyen modot , vagy szimplán mod nélkül is az alap játék nem jelzi arcad , és spiner módban a löveg jobbra , illetve balra kitérését . ( újra van telepítve , nem csak frissítve ) Goldolok pl erre :
Köszönöm a segítséget .
Tegnap ugye jól felspanoltatok, hogy azért nem rossz a game.
Tegnap este 21:22-kor fogtam beléptem, frissít ok. Leszedtem a kedvenc modjaim. 22:10-re készen minden, öröm boldogság.
Elindítom. Magyar lett. Faszé lett magyar, mindig angolul használtam...
Mindegy valahogy sikerült visszatenni.
Mondom nem hagyom magam egybõl t54el kezdek, meglátom milyen alaphangulat lesz, addig nem pazarlom a goldot 1 nap prémre 😊
Csata gomb megnyom. Kezdõképernyõ: komarin..... már éppen kezdtem anyázni, hogy ezt nem hiszem el, amikor ennyi történt: General Protected Failure és sosetöbbet nem indult el 😊 23:30ig szenvedtem vele, közben megittam 3 sört és 1 deci pálinkát, de csak a kedvem lett jó 😊
Szóval nem tudom mi történt, de most végre az éves összeröffenés lesz 3 napig régi haverokkal így majd esetleg vasárnap megnézem, de az se biztos, mert akkor meg majd asszonnyal kell foglalkozni 😊
Összfoglalva: Nem akar nekem ez összejönni 😊
Ugyan ezt kilehet vetíteni WT re is. Ott is elmondták mi lesz, ez csak logika. Szimulátorba is az agyhalottak határozzák meg a színvonalat. Összeroncsolja a kifutót, nem tudsz felszállni. Leszáll Kuznyecovra és ott rostokol ahol a kábellel megfogja a Sukhoit mikor leszáll. Mennél leszállni kezdjél neki ugatni hogy takarodj már onnan te idióta. Teljesen mindegy milyen szituáció, vagy helikopterrel szerencsétlenkedik ugyan ott. Ilyen egy online játék. Wotban is a klánokban a noobok határozzák meg mondjuk egy gyakorló vagy század színvonalát. Aki tud játszani az hozza amit kell, a kezdõk meg a fizetem a prémiumot van már vagy nyolc tier tizes tankom azt még mindig nyolcszáz az effym játékosok meg szépen viszik le a színvonalat a tudatlanságukkal. Ez a helyzet. Nem kell ennyire optimistának lenni mert hú ez új játék de jó végre nem lesznek noobok.
Bocsi az offért! <#wink>#wink>
"egy jó csapattal nagy élmény lesz a játék":
ez a WOT-ban is így van.
"Tetszik hogy minden lépést meg kell gondolni":
miért WOT-ban nem ezt teszed ?
"nem lesznek 2 perc után 15:2-re végzõdõ csaták":
ja, hanem 15 perc után:15:2, az jobb ???
"Persze ez randomban sok gondot okozhat majd":
a WOT-ban tudod mi okozza a legtöbb gondot? a sok noob!
a WT-vel csak profik fognak játszani ? :-)
Ha nincs kedved 1edul menni atee73 neven megtalalsz ha megy a server <#vigyor2>#vigyor2>
u.i:Jotanacsok..... nehogy 1-nel tobb gepre telepitsd( minimum 1 het ban) , ne cserelj utana semmilyen hardware-t (minimum 1 het ban), vga driver vagy directx piszkalas se javasolt (minimum 1 het ban)
Plussz erdemes a zart cbt forumot nezegetni ,ott sok info van az ismert problemakrol (ha meg nem toroltek oket), bug listat ovatosan irjal ,mivel ha sertonek talaljak a tul sok hibat minimum 1 het ban a CBT forumrol( bar olvasni akkor is tudsz ,sajat tapasztalat :-) )
ennyi kezdetnek ....<#nezze>#nezze>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Cuppantás fiúkák! <#law>#law><#idiota>#idiota><#miaz>#miaz><#banplz>#banplz>
Más mint a WOT maradjunk ennyiben!
A jó majd kiderül. Nem vagyunk egyformák, van akinek ez jön be, van akinek majd a másik. Ez így is van rendjén.
Az 1 hiteles killt illetõen, itt is megvan, igaz nem tanktól, hanem artytól. Ami a láthatóságot illeti, ami a WOT-ban van, no az nekem nagyon nem jön be. Egyáltalán nem vicces, inkább siralmas az, hogy halál nyugodtan lövöldözi ki a TD de néha a tank is a másik fél tankjait egymás után anélkül, hogy felfedné magát. 2 világháborús tankok és TD-k, felszerelve a stealt technológiával.... Akkor már inkább lõjön ki 1 lövéssel valami lesbõl mint hogy 5-6 lövésbõl úgy hogy fogalmam sincs honnan lõ. Az elsõ kevésbé bosszantó.
Igen, ott is lesz arty, de ha real arty lesz, akkor azt fogja tenni, amit a valódi önjáró lövegek. Vagy közvetlen irányzással lõ, vagy megszór egy területet. Még a második esetben is ott a lehetõség, hogy az 1 lövedék becsapódása után azonnal elhúzz a környékrõl.
A legutóbbi pecs elérte nálam is hogy ne sajnáljam itt hagyni az accjaimat,bármennyi idõ és pénz van is bennük.
Még nem vagyok bent a bétában de a tank csomag már megvan és várom a meghívót.A tapasztalataimat itt is meg fogom majd osztani mert igaz hogy ez a WOT fórum de azt hiszem a többséget érdekli a WT is és a WT fórum még nem túl aktív.(igyekszem majd nem szidni vagy isteníteni egyik játékot sem 😊)
Két napja tiltattam ki a nagy accomat 3 hónapra és azt kell mondanom hogy egy kicsit sem hiányzik.A kicsi már rég tiltva van,így most élem a WOT nélküli nyugodt életemet. 😄
Nekem egyébként a WT(a látottak alapján) pont amiatt tetszik ami itt a videoban a hibájának van felróva,mégpedig a valósághûség miatt.Persze ez randomban sok gondot okozhat majd de szerintem valamilyen csapat módban,egy jó csapattal nagy élmény lesz a játék.Tetszik hogy minden lépést meg kell gondolni,hogy ésszel kell majd játszani,hogy nagyobbak a pályák,nem lesznek 2 perc után 15:2-re végzõdõ csaták,stb. A 6. érzékem azt súgja hogy nekem tetszeni fog az a game.
Egyelõre ennyi off elég is lesz. 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Megvásárolva:
'Renault FT' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 0.
Megvásárolva:
'Vickers Medium Mk. I' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 0.
Megvásárolva:
'MS-1' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 0.
<#banplz>#banplz>
Már az egész csapat írja neki hogy dugoljon már el , mire magyarul kezd káromkodni.....
A végeredmény kitalálható😞
hát én sírva fakadtam rajta 😄 fõleg azok a röhögések 😄
na így kell egy gamet élvezni 😊
Trance&Friends nothing more..
Nagyon remélem hogy jobban fog tetszeni a wotnál és végleg itt hagyhatom az artystákat, a nullás lövéseket, a szemem láttára láthatatlanná váló tankokat és a hp-s sebzésrendszert a 300-as átlagsebzéssel 280 hp-s tankba 275-öt sebzõ lövedékekkel együtt (de azok legalább nem csapodnak a földbe...) 😊
Az életembõl ha semmi nem jön közbe van még hátra pár év, úgyhogy van idõm bármilyen játékban kihúzni a top tankokat és csak azért nem fogok maradni egy játéknál ami hemzseg a nekem tetszõ dolgoktól, mert annyi idõm van benne amennyi... 😊
Van egy közvetlen irányzású része, mint ahogy a wotban is megeheti a delikvens.
A másik rész pedig egy aoe jellegû közvetlen ráhatás nélküli támadás. Amire ugyanúgy nem tudsz visszalõni. Az általános fóbiát az enyhítheti hogy meglehetõsen pontatlan és véletlenszerû. Ellenben szerintem elég gyorsan lõ.
Gameplay
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Inkább az kapjon ki, mint egy sarokban csücsülõ arty 1 lövéssel. Annak legalább van valóság alapja és bár bosszantó, de sokkal jobban elviselhetõ mint egy önjáró löveg isten módban végzett mutatványa, aminek semmi köze nincs a valósághoz, csak egy idióta agyszülemény egy idióta programozótól.
Az a vérpityu megkereste legalább magának a megfelelõ bokrot, elment odáig, álcázta magát, stb...
Ezzel szemben az artyd meg se mozdul, csak várja hogy valaki spottolja neki, amit õ 1 lövéssel kiszedhet.
Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2014.02.13. 21:40:26
Jármû: T-34-85
Szerzett tapasztalat: 1 662 ( x2)
Szerzett kredit: 21 284
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Kiváló sofõr jelvény: "2. osztály"
Amúgy a statisztikákat nézve még a wot is hardcore a játékosok többségének...