World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a topic úgy se változik már.

patchaou
Na annak örülnék, szeretem a sci-fi-ket 😊

Új pozíciókról szívesen beszélnék, de patch óta csak 16 csatát tudtam lefutni, térdig érõ lagban nem szívesen játszom...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Valószínû van valahol egy mod, aminek az egyik cfg-jében lesz egy olyan sor, hogy purple=true. Vagy ilyesmi.

Nincs bent a színvak mód azt néztem meg elsõre én is!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Lehetne pl arról beszélni, hogy a megváltoztatott pályákon mik az új pozíciók, ahonnan jól lehet osztani.
Ehelyett van WT, noob-nemnoob, jajj elvertek minket a gaz orosz tankok, jajj elvertük a gaz orosz tankokat.

Ennél még az is érdekesebb lenne, ha valaki elkezdené lefordítani serb könyveit és bemásolni ide.

Naiv emberként azt gondoltam a Valentin napi akció Valentin napon kezdõdik, de nem.
Nem.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Köszönöm a segítséged . Sikerült <#smile>
patchaou
És újra ugyanaz a nóta...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Megéri valamelyik 75%-os akcióban a 3 nyomi prém tank közül? Mondjuk a valentine meg a matilda adatok alapján ótvar. Milyen a matilda black prince?
kabel15
Ha nem lennének NOOB ok a WoT ban nektek se lenne TopGun medálotok. Az mivel lenne jobb ha mindenki kõ profi lenne? Akkor meg ti nem élveznétek a játékot és sírnátok, hogy mindig kiszednek a csúnya rossz lilák. Senki se 10k csatával kezdte el a játékot. És mindenki gyõzni akar. Senki se szereti, ha kilövik a tankját ezért kempel mindenki bokorban. Persze az más kérdés, hogy bent áll a bokor közepén úgy, hogy a tankja minden felé kilóg, de ez van. Ha az ellenfélnél csinálná akkor te szednéd ki. Szerintem full hülyeség, hogy "szopó ág lenne". Totálisan leszar titeket a WOT, majd pont arra fog kapacitás menni, hogy téged kevésbé jó játékosok közé rakjon be a játék? Ja és itt jön a másik dolog. Ha te zöld vagy és a csapatodban mindenki lila szerinted te mennyi sebzést tudnál csinálni? Nem hiszem, hogy a TOP10 ben végeznél. Az egész ott lett eltolva, hogy behozták az XVM et. Azóta sír mindenki a paradicsomok miatt. Meg úgy is álltok hozzá. Meny be csatába szórakozz és ne foglalkozz mással, érezd jól magad. Ez egy rohadt játék. Minek húzzátok fel magatokat rajta? Kilõttek? jaj most mi lesz? Van még 10 másik tank a garázsodban nem?

BattleTag: kabel15#2672

Ebben megtalálod!

Ezt keresed!

- GunConstraints.swf : Artillery and Tank Destroyer angles by AleksLee
- GunConstraints.xml : Configuration file for angles

http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks/j1mb0s-reticles/download

Sziasztok

Lenne egy aprócska problémám , amit az új pach óta nem igazán sikerül segítség nélkül kiküszöbölnöm . TD , és Arty célzásnál akármilyen modot , vagy szimplán mod nélkül is az alap játék nem jelzi arcad , és spiner módban a löveg jobbra , illetve balra kitérését . ( újra van telepítve , nem csak frissítve ) Goldolok pl erre :

Köszönöm a segítséget .
Beállításokban a GRAPHIC fülnél van a színvak mód. Ott ne legyen pipa. Ha van pipa akkor lila.

#292190 erre valaki megoldást?

Jó reggelt mindenki.

Tegnap ugye jól felspanoltatok, hogy azért nem rossz a game.
Tegnap este 21:22-kor fogtam beléptem, frissít ok. Leszedtem a kedvenc modjaim. 22:10-re készen minden, öröm boldogság.
Elindítom. Magyar lett. Faszé lett magyar, mindig angolul használtam...
Mindegy valahogy sikerült visszatenni.
Mondom nem hagyom magam egybõl t54el kezdek, meglátom milyen alaphangulat lesz, addig nem pazarlom a goldot 1 nap prémre 😊

Csata gomb megnyom. Kezdõképernyõ: komarin..... már éppen kezdtem anyázni, hogy ezt nem hiszem el, amikor ennyi történt: General Protected Failure és sosetöbbet nem indult el 😊 23:30ig szenvedtem vele, közben megittam 3 sört és 1 deci pálinkát, de csak a kedvem lett jó 😊

Szóval nem tudom mi történt, de most végre az éves összeröffenés lesz 3 napig régi haverokkal így majd esetleg vasárnap megnézem, de az se biztos, mert akkor meg majd asszonnyal kell foglalkozni 😊

Összfoglalva: Nem akar nekem ez összejönni 😊

Én se értem ezt az optimizmust. Mintha nem bizonyítottam volna más játékokban is amik ingyenesek hogy nem lepnék el egy bizonyos idõ után a noobok. Pont a lenti FTR es fordításba van megírva a tények hogy mi lesz a totális billentyûzet darabokra verése vagy egér szétverése. Más CS be meg szimulátorba amikkel játszok ott is így van. Fellépsz egy szerverre. Este is játszottam DM en a szerver fele campelt. Játszol és nézed azt hogy letesz egy helyre és elõtted ott a társad és annyi a játék neki hogy áll a sarokba vagy ül a dobozon és ennyi. Komolyan nekiálltam nézni és figyeltem. Ül és várja hogy jöjjön valaki akit lelõhet, ennyi a játéka és élvezik. Amint elkezdtem játszani az lett a vége amit elõzõleg megfigyeltem. Nem több 20 perc után kiléptem mert mikor lerak egy helyre a legközelebbi camper rögtön szed is ki. mondjuk tíz spawnolásból legalább hatszor egy camper szed ki.

Ugyan ezt kilehet vetíteni WT re is. Ott is elmondták mi lesz, ez csak logika. Szimulátorba is az agyhalottak határozzák meg a színvonalat. Összeroncsolja a kifutót, nem tudsz felszállni. Leszáll Kuznyecovra és ott rostokol ahol a kábellel megfogja a Sukhoit mikor leszáll. Mennél leszállni kezdjél neki ugatni hogy takarodj már onnan te idióta. Teljesen mindegy milyen szituáció, vagy helikopterrel szerencsétlenkedik ugyan ott. Ilyen egy online játék. Wotban is a klánokban a noobok határozzák meg mondjuk egy gyakorló vagy század színvonalát. Aki tud játszani az hozza amit kell, a kezdõk meg a fizetem a prémiumot van már vagy nyolc tier tizes tankom azt még mindig nyolcszáz az effym játékosok meg szépen viszik le a színvonalat a tudatlanságukkal. Ez a helyzet. Nem kell ennyire optimistának lenni mert hú ez új játék de jó végre nem lesznek noobok.

Bocsi az offért! <#wink>

ezt az elvakult illogikus gondolatmenetet:

"egy jó csapattal nagy élmény lesz a játék":
ez a WOT-ban is így van.

"Tetszik hogy minden lépést meg kell gondolni":
miért WOT-ban nem ezt teszed ?

"nem lesznek 2 perc után 15:2-re végzõdõ csaták":
ja, hanem 15 perc után:15:2, az jobb ???

"Persze ez randomban sok gondot okozhat majd":
a WOT-ban tudod mi okozza a legtöbb gondot? a sok noob!

a WT-vel csak profik fognak játszani ? :-)

Remelem igazad lessz, de jelen pillanatban jatszhatatlan 1edul(CBT kezdetetol jatszok), hacsak nem bealsz te is respawn hely melletti bokorba es lovoldozod ki az ujra eledoket (masfel honapja igernek ra megoldast ,valszeg nagyon bonyolult , mivel jelenleg az a megoldas hogy kibannoljak azt aki szova teszi)

Ha nincs kedved 1edul menni atee73 neven megtalalsz ha megy a server <#vigyor2>

u.i:Jotanacsok..... nehogy 1-nel tobb gepre telepitsd( minimum 1 het ban) , ne cserelj utana semmilyen hardware-t (minimum 1 het ban), vga driver vagy directx piszkalas se javasolt (minimum 1 het ban)
Plussz erdemes a zart cbt forumot nezegetni ,ott sok info van az ismert problemakrol (ha meg nem toroltek oket), bug listat ovatosan irjal ,mivel ha sertonek talaljak a tul sok hibat minimum 1 het ban a CBT forumrol( bar olvasni akkor is tudsz ,sajat tapasztalat :-) )
ennyi kezdetnek ....<#nezze>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Szeretnék mindenkinek boldog Valentin napot kívánni! Szeressétek, óvjátok egymást, a szerelem bármit legyõzhet.

Cuppantás fiúkák! <#law><#idiota><#miaz><#banplz>

Több mindenben nincs igazad a WT-vel kapcsolatban de ez ebben a topicban mindegy is.....
Más mint a WOT maradjunk ennyiben!

"Végül is nekem tök 8. Ha nektek az a jó, hát hajrá, de abban is lesz arty, ha jól tudom. Másrészt meg ott is lesznek noobok és ott is "gondokat" fognak okozni vmilyen módon. Nekem ez az 1 hites kill, meg a láthatóság nem jön be, szal maradok a wotnál. Annyi idõm se lenne, h még1x kihúzzak vmi fullos gépet egy másik játékban."

A jó majd kiderül. Nem vagyunk egyformák, van akinek ez jön be, van akinek majd a másik. Ez így is van rendjén.
Az 1 hiteles killt illetõen, itt is megvan, igaz nem tanktól, hanem artytól. Ami a láthatóságot illeti, ami a WOT-ban van, no az nekem nagyon nem jön be. Egyáltalán nem vicces, inkább siralmas az, hogy halál nyugodtan lövöldözi ki a TD de néha a tank is a másik fél tankjait egymás után anélkül, hogy felfedné magát. 2 világháborús tankok és TD-k, felszerelve a stealt technológiával.... Akkor már inkább lõjön ki 1 lövéssel valami lesbõl mint hogy 5-6 lövésbõl úgy hogy fogalmam sincs honnan lõ. Az elsõ kevésbé bosszantó.
Igen, ott is lesz arty, de ha real arty lesz, akkor azt fogja tenni, amit a valódi önjáró lövegek. Vagy közvetlen irányzással lõ, vagy megszór egy területet. Még a második esetben is ott a lehetõség, hogy az 1 lövedék becsapódása után azonnal elhúzz a környékrõl.
Srácok az mitõl van hogy az ellenfelket piros helyett sötétlila színnel jelöli,nincs bekapcsolva a színvak mód.?

Gottfried
Nem vagy egyedül,én is piszkosul várom már a WTGF-et,pont azon okok miatt amiket te is leírtál.
A legutóbbi pecs elérte nálam is hogy ne sajnáljam itt hagyni az accjaimat,bármennyi idõ és pénz van is bennük.
Még nem vagyok bent a bétában de a tank csomag már megvan és várom a meghívót.A tapasztalataimat itt is meg fogom majd osztani mert igaz hogy ez a WOT fórum de azt hiszem a többséget érdekli a WT is és a WT fórum még nem túl aktív.(igyekszem majd nem szidni vagy isteníteni egyik játékot sem 😊)
Két napja tiltattam ki a nagy accomat 3 hónapra és azt kell mondanom hogy egy kicsit sem hiányzik.A kicsi már rég tiltva van,így most élem a WOT nélküli nyugodt életemet. 😄
Nekem egyébként a WT(a látottak alapján) pont amiatt tetszik ami itt a videoban a hibájának van felróva,mégpedig a valósághûség miatt.Persze ez randomban sok gondot okozhat majd de szerintem valamilyen csapat módban,egy jó csapattal nagy élmény lesz a játék.Tetszik hogy minden lépést meg kell gondolni,hogy ésszel kell majd játszani,hogy nagyobbak a pályák,nem lesznek 2 perc után 15:2-re végzõdõ csaták,stb. A 6. érzékem azt súgja hogy nekem tetszeni fog az a game.
Egyelõre ennyi off elég is lesz. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Artman
Gyereknap van? 😄

lol csomó játékos van lent tier 1-ben 20k+ csatával
Artman
Durva egy dög ez az E25 😊 Kár, hogy az utolsó ellenség kamikázeként belémjött 😄

húha nagyon unatkozom 😄

Megvásárolva:
'Renault FT' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 0.
Megvásárolva:
'Vickers Medium Mk. I' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 0.
Megvásárolva:
'MS-1' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 0.
<#banplz>
Fene tudja, lehet hogy még jól fog jönni. Ezért nics.
Nincs kikapcsolva még a chat?<#nevetes1>
Nálam egy napra bekapcsolva maradt hátha...de nem. Szerintem ez is olyan a másik 2 altípushoz hasonlóan, ahol egy kicsit gondolkodni kellene. Mivel minden nemzetnek megvan az erõssége és a gyengéje, nem a randomban megszokott módon kell játszani (azaz pl. beállok a szokásos kemphelyemre és lesz ami lesz), itt ezeket a dolgokat ki kell használni (fõleg, hogy tudjuk az ellenfél erõsségét/gyengéjét is). Na ez úgy tûnik nem megy. Aztán még a balanszoláson kellett volna kicsit dolgozni. Pl. berak az ellenfélhez 5 WT-t egy sniper mapon - ezt oldd meg.

Gyökér gyerek az egész csatát végigsírja mert kilõtték az elsõ két percben. Oltogat engem a szokásos szavakkal : uninstal wot barbie, go tetris stb, report stb stb.
Már az egész csapat írja neki hogy dugoljon már el , mire magyarul kezd káromkodni.....
NA megvolt az elsõ és utolsó "összecsapás" meccsem.Azonnal kikapcsoltam😊

A végeredmény kitalálható😞
akit felbaszott a WOT az nézze meg ezt a videót 1:30-as kezdéssel 😄DDD
hát én sírva fakadtam rajta 😄 fõleg azok a röhögések 😄
na így kell egy gamet élvezni 😊
xotyi
Na, azt hiszem hamarosan készíthetem a szopómaszkot.. 31 csata 21 gyõzelem, mindezt majdnem stock T-44 el és stock Chi-Nu -val, ingyen prémnek köszönhetõen meg sz*rta a kreditet meg az xp-t. Még nincs meg se a motor se a torony se a 100as gun csak a lánctalp a T-44-re, de vesszek meg, eddig tetszik, ammo rack picit érzékeny, de kigyulladást nem igazán tapasztaltam, a MM-je szörnyû, összesen talán 2x voltam ma saját tierben de mégsem érzem szenvedésnek.(ennyit tesz a prém fiók?)

Trance&Friends nothing more..

Én majd Rentonra leszek kíváncsi a wt-ben ugyanis nem fog tudni látványos medrohamot bevállalni xD 😄
patchaou
*hemzseg a nekem nem tetszõ dolgoktól..

Nincs.
patchaou
Látod, nem vagyunk egyformák 😊 Számomra fel nem fogható, hogy bármiféle láthatósági rendszernél jobban tetsszen valakinek az ami a wotban van XD Látok valamit és aztán egyszercsak nem lol. Megszoktam, mert ez van és kész, de akkor is tiszta röhej 😊

Nagyon remélem hogy jobban fog tetszeni a wotnál és végleg itt hagyhatom az artystákat, a nullás lövéseket, a szemem láttára láthatatlanná váló tankokat és a hp-s sebzésrendszert a 300-as átlagsebzéssel 280 hp-s tankba 275-öt sebzõ lövedékekkel együtt (de azok legalább nem csapodnak a földbe...) 😊
Az életembõl ha semmi nem jön közbe van még hátra pár év, úgyhogy van idõm bármilyen játékban kihúzni a top tankokat és csak azért nem fogok maradni egy játéknál ami hemzseg a nekem tetszõ dolgoktól, mert annyi idõm van benne amennyi... 😊

De még milyen tüzér lesz:

Van egy közvetlen irányzású része, mint ahogy a wotban is megeheti a delikvens.
A másik rész pedig egy aoe jellegû közvetlen ráhatás nélküli támadás. Amire ugyanúgy nem tudsz visszalõni. Az általános fóbiát az enyhítheti hogy meglehetõsen pontatlan és véletlenszerû. Ellenben szerintem elég gyorsan lõ.

Gameplay
4 éves wotozásom fõ tanulsága😄
A hétvégi akciós brit premium tankok közül valamelyiknek van akkora funfaktora (használható is), hogy érdemes lenne megvenni?
popey8
Végül is nekem tök 8. Ha nektek az a jó, hát hajrá, de abban is lesz arty, ha jól tudom. Másrészt meg ott is lesznek noobok és ott is "gondokat" fognak okozni vmilyen módon. Nekem ez az 1 hites kill, meg a láthatóság nem jön be, szal maradok a wotnál. Annyi idõm se lenne, h még1x kihúzzak vmi fullos gépet egy másik játékban.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

patchaou
Most vettem észre az aláírásod 😊 Hatalmas!!! <#taps>

<#eljen>
"Megszûri? Igen, tényleg a remény hal meg utoljára. "Én erre várok és minél hardcore-abb lesz annál jobb" Majd akkor is ezt fogod mondani, mikor vérpityu a bokorban csücsülve 1 lövésbõl kikap, miközben te próbálsz vhova eljutni? Aligha..."

Inkább az kapjon ki, mint egy sarokban csücsülõ arty 1 lövéssel. Annak legalább van valóság alapja és bár bosszantó, de sokkal jobban elviselhetõ mint egy önjáró löveg isten módban végzett mutatványa, aminek semmi köze nincs a valósághoz, csak egy idióta agyszülemény egy idióta programozótól.
Az a vérpityu megkereste legalább magának a megfelelõ bokrot, elment odáig, álcázta magát, stb...
Ezzel szemben az artyd meg se mozdul, csak várja hogy valaki spottolja neki, amit õ 1 lövéssel kiszedhet.
4-4 arty oldalanként? OK let's play!

Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2014.02.13. 21:40:26
Jármû: T-34-85
Szerzett tapasztalat: 1 662 ( x2)
Szerzett kredit: 21 284
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Kiváló sofõr jelvény: "2. osztály"

patchaou
Majd meglátjuk. Ne tudja már mindenki jobban, hogy mi az ami a másiknak tetszene... nem vagyunk egyformák.
Amúgy a statisztikákat nézve még a wot is hardcore a játékosok többségének...

Menjetek szobára.
popey8
Lehet, h nem is lesz többet 50% a felszerelésre? De jó lenne tudni. Kéne a kampánytankomra felszerelés. Ha nem lesz többet 50%, akkor megvenném most, de ha lesz akkor várok. Jó kis dilemma.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png