World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért szánalom itt ugat mindenkinek h "google" DE Õ nem bírta a 10+ klánban amiben járt megnézni, hogy kik játszanak és esetleg ha nem tetszik valami nem belépni, de utólag kutyázni az megy állandóan, talán ha megnéznél néhány videót a 268-ról nem használnád full goldal és jobb lenne a sebzésed meg a 40% winrated vele......
Fórumozni. Mégis minek. Megint megy az oltás. ezt mondtam lentebb. Én kérjek elnézést mert van annyi igényem hogy ha érdekel a játék akkor használom az eszem és utána járok.

Lentebb írták ismeretlen az új pálya!

Ennyi lenne, meg kéne nyomni a gombot és látni ami történik.

http://wotreplays.ru/site/index/map/84/version/27/

De lépek innen mára mert még megleszek kövezve miért nem ülök egész nap a gép elõtt és tartok mindenkinek ingyen fejmosást hogy kell használni a Google képkeresõjét meg a honlap keresõjét!

Bocs, de ezt valahogy nem sikerült kerekre fogalmaznod. :-)

Mi is lenne a mondandó lényege?

Amúgy szerintem azzal, hogy ezt a fórumot rendszeresen olvasod önkéntelenül is mélyen merítesz abból a közös tudásból, ami itt felhalmozódott. Legyen az hasznos, vagy haszontalan.

Azok a videók, anyagok, leírások, amikbõl te tanultál, azok nagy része mások önzetlen munkájának gyümölcse. :-)

Vagyis kapni szeretsz, de adni nem.

Ezek után mirõl beszélünk?

kabel15
Akkor mégis mi a francnak jársz ide? Ha minden ember ilyen önzõ lenne mint TE nem lenne fórum. Senki nem írogatna véleményt. Mindenki jöjjön rá magától.

BattleTag: kabel15#2672

Én még nem láttam itt egy önjelölt béna a magyar közösség 70% a akkor én tanítok majd emberkét. Egyszerû nem állok be a sorba. Leírtam már lentebb.

Solten
A Munchenit atcsoportositottak a ruszkiknak... <#alien>

Saor Alba

Te jelented az állandóságot a fórum életében. Hogy egyem a szívedet.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Solten
Ja, Kozep-Europa megszivta.

Saor Alba

Jelenleg a TD-k még mindig nagyobb probléma, mint az artyk.
Nem. Ha dolgozom, akkor azért pénzt szeretek kapni, mert élni kell valamibõl.

De ha a hobbimmal, vagy akár a szakmámmal is foglalkozom fórumokon, vagy akár társaságban, akkor ott mindent önzetlenül adok, anélkül, hogy bármi ellenszolgáltatást várnék érte.

Amit tanultam, annak akkor van értelme azon túl, hogy megélek belõle, ha tovább tudom adni. Gyerekeimnek, kollégáimnak, barátaimnak, ismerõsöknek, fórumtársaknak, mindenkinek aki szintén tanulhat belõle.

Vagy ezért lett nekem a duplája.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Solten
WG EU 1 moved to Amsterdam

Jah, ezert javult meg a pingem 70-rol 34-re (UK) meg nem lagos fosh.

Saor Alba

okosszöszi26
azt a hibát picinyt elfelejtették javítani, hogy ha eltalálsz egy kínyai tankot egy qrvanagy szám jelenik meg a képernyõn

vagy ez is egy feature?

|Származási hely: Degec|

Semmi sincs ingyen. Te is biztos azért tanultál hogy mindenkinek ingyen dolgozz?

igen
kabel15
Nekem pont, hogy minden lövés talál most. Mondjuk 2 kõrt mentem egyiket KV1 el másikat HELLCAT el. Minden lövésem talált és mind sebzett is 😄 Nekem bejön ez az új Patch. Csak ne lenne ekkora lagg. Bár így volt mikor el tudtam tolatni egy lövedék elõl 😄

BattleTag: kabel15#2672

Délrõl ugyanazt játszom, mint régen. Simán mûködik G5 most is, még ha kevesebb is a bokor. Sõt még elõrébb lehet menni, mert jó kis lejtõk vannak. Északról továbbra is jó a hegy szerintem. Megmondom õszintén még nem mentem az új kivágott részen, de egyszer kipróbálom. Én eddig is szerettem ezt a pályát, most talán még jobb lett.

Nem jogász vagy véletlenül?

Azokat szocializálják úgy az egyetemen, hogy ne segítsenek még a saját tankörtársaiknak sem mondjuk ZH alkalmából, mert majd a való életben amikor egymás ellen kell érvelniük egy tárgyaláson akkor sem kérhetnek tanácsot egymástól. Mert az keményen pénzre megy.

Elég szemét ez a fajta hozzáállás egy közösségi fórumon, ahova mindenki tanácsot kérni, és tanácsot adni jár. Elvileg.

Red Shire: Nyílt pálya lett. Pechemre pont oda kerültem vagy 2x is. Fedezék kb semmi csak a domborzat. Viszont a 10 db arti ellen az sem védett semmit. Minden lövéssel kipöcköltek egy tankot majd a vége az lett, hogy hosszú camp aztán döntetlen. Szóval igen. Jók az átalakítások. Nagyjából megint csak az artiknak fejlesztik az egész játékot. Bravó. Aki sokat akar játszani a 8.11-ben is annak szerintem nagyon fel kell készülnie az arti hordákra és az élvezhezetlen szikla mögötti kempelgetésekre. Tényleg, alig van olyan meccs amiben ne one-shotolnának egy jármûvet 100%-ról.
és ezt külön R3ntonnak mondom, hogy most sem a kempelõ heavyket, td-ket szedték ki elsõnek hanem a 60-al cikázó medeket.

patchaou
Nálam mutat még 821 darabot, de ha többet nem ad akkor is megelégszem ennyivel XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Solten
Ha felrakom a modot attol meg latszik az ellennel az anyazasom (ha epp nem telepitette volna)? Kifele nem szur? <#alien> Na jo leszokok mar eleg jol haladok... <#vigyor>

Saor Alba

popey8
Eddig 1x voltam mindegyik új pályán, szal jó helyet még nem tudok, de az biztos, h a régi helyek többségének annyi. Erlenbergen átrakták a bázisokat, ez okozza a problémát. C2 és H9 már nem nagyon mûködik, mivel a domborzat is átalakult. Red Shire mapon eddig a dombhoz közelebb lévõk voltak elõnyben, most már a másik oldalon kezdõk. Délrõl a dombot szinte lehetetlen elfoglalni, mert letakarítottak szinte minden bokrot. Az északról kezdõk simán eljöhetnek a legutolsó dombig (majdnem a déli bázisig), csak a jó gun depression-nel rendelkezõ tankok tudnak vmilyen szinten védekezni. Az új Windstorm pályán is csak 1x voltam. Délrõl indulva meddel balra mentem. Egész jó ott. Sok a domb, a jó fedezék egészen az ellen bázisáig.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Megszünt a mesterlövész medál?
nálam ma nem laggolt mégis kétszer több lepattanóm van

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Én is észrevettem, de annyira tetszik a látványos effekt, hogy nem mérgelõdtem rajta.
patchaou
Talán mert a lag miatt nem lehet normálisan célozni XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Engem 3000 csatámig tanítottak KV2 vel meg SU100 ig kb. Vettem egy type 59 et anno és vittem a mélyvízbe, kinyírattam magam, ültem mozdulatlanul bokorba 9000 dmg es spottolás, vettem full prémium lõszert tankba mennyibe fáj ha így használom. Mindent amire kíváncsi vagyok megyek nézem replaybe. IS7 tid 9000 et sebezni egy kör alatt? Már nézem is. Emlékezzetek mikor linkeltem ilyet mekkora hõbörgés volt hogy a nagy semmi. Minden fent van neten. Ott van kell 4000 xp s light kör? Meglehet nézni, tapasztalni mit kell érte csinálni.

Ami meg nagyon nyom a lattba hogy akármilyen klánba voltam az mind ilyen igánytelen szedett vetett horda volt. 600 effys 1000 csatás simán a 20 000 csatás 1800 effyssel. Próbálkozz akarj gyõzni, majd a low effys elszarja neked. Akárhány klántól kérdem mit keresnek ezek itt? Válasz van kirõl chipet tenni.

ezért gondolom én úgy hogy old meg magad. Jobb az önállóság mert nem függesz senkitõl és nincs határ hova tágíthatod a tudásod. <#smile>

patchaou
Nem mentegetõzni akarok, de ha hangyafasznyit is értenék az ilyesmihez, akkor segítettem volna, meivel tetszett az ötlet. A videó is tetszett róla és valamelyik verzió fent is volt, mert eddig ez az egyetlen olyan magyar nyelvû szinkron, ami nálam megüti a mércét, mivel lényegesen igényesebb az eddigi próbálkozásoktól. Sajna a vasam megszenved már a sima játéktól is, a hangmodok pedig elvisznek pár fps-t ezért nem használom õket 😞

Mintha kicsit több lepattanó lenne,mióta van 8.11.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Gondolom neked soha senki nem tanított meg semmit...
De amikor neked kell segítség és nem kapsz az szarul esik. Pedig nincs eldugva, keresni kéne, teli a net ilyen dolgokkal. Ha tudsz (és akarsz) segíteni másokon akkor segíts önzetlenül, ha nem (vagy nem akarsz) akkor meg ne oktass ki senkit, hogy bezzeg ..
Lehet jó dolog csak én úgy gondolom hogy amire idõt áldozok arra tudna más is. Kicsit gáz hogy pl én eltöltök a gép elõtt 1,5 órát replayek nézegetésével hogy tanuljak valamit mert érdekel. Más meg egy csettintéssel kapja meg azt a 1,5 órát. Ez van Az argo modra is elõzõleg fél évvel próbálkoztam, mindenki szart bele. Nemrég mikor megcsináltam akkor is nagy ívben, még alpári módra oltottak is mert nem tudok angolul. Akikben van egy kis empátia azok megérdemelnék. De amik itt szoktak menni oltások ugatások nem is tudom minek hívjam. Hát.... ezeket az embereket nem sokra méltatom ahogy bánnak másokkal.

Nem is értem mit háborodik fel más ezen hogy aki tett érte nem akarja csak úgy kiadni a dolgait. Poén hogy ez senki számára nincs eldugva, csak keresni kéne, teli a net ilyen dolgokkal.

patchaou
Én nem a tuti helyeimet akarom megosztani, hiszen ilyenek nem is igazán vannak, inkább bevállt útvonalaim, de az sem minden mapon. Inkább a megfigyeléseim, hogy hol mi történik többnyire és ennek mi a következménye. Tanulni talán ebbõl is lehet, és bárki hozzáteheti majd, hoghy milyen helyzetben mi lehet a jó lépés. Van mögöttem huszonpárezer csata, nem is rossz mutatókkal és nem sajnálom megosztani a tapasztalataim. Ezek nyilván nem fognak sok ittenit lenyûgözni, mivel van itt pár jó játékos. De vannak kezdõk is és olyanok is akik nem igazán tudják még hogy hol mire számíthatnak.

Ez van engem nem izgat ki mit gondol. Megcsináltam az ARGO modot is 2 napot elcsesztem belõle.Mikor segíteni kéne mindenki lapít, mikor kész van akkor hú de nagyon kéne mindenkinek. Senki nem segített, sõt a spottolásokban sem. Van google van logikád van realitásod alkalmazd.

Hát igen, bizonyosan sok kárt okozol magadnak hogy a titkos bokraidat nem osztod meg 😄

Javasolnám ennek a modnak a felrakását, kicsit kiegészítve pár szóval a konfigot.

Tegnap valahogy érthetetlenül nyugodt játékom volt, senki sem szídta a csapatot rögtön az elsõ másodpercben, senki sem retardozott, a halott ember csenben maradt, az MM miatt se sírta senki tele a chatet, nem voltak spammerek... és így tovább, a hasznos infó mindíg átjött.

Aztán eszembe jutott hogy azért volt így, mert felraktam a modot 😄

Nálam mostmár az XVM után a legfontosabb moddá vált.

Én többet nem írok mert hadi titok! <#vigyor1> Nem szeretek ilyeneket kikotyogni mert mindet saját magam kerestem meg.

patchaou
Ha délután megint laggaming lesz, akkor minden mapról írok egy rövidet, ha semmi nem jön közbe irl.

Erre van az F4 es Spott. Csak többnyire oda birkák mennek akik ha látnak valamit már lõnek is, így alap látják õket. F4 be beállsz ott északon senki nem jön le spottolás nélkül. Kegyetlen jókat lehet onnan trollkodni.

G4 bõl kezdésnél a lemminget lelehet spottolni. HA valaki bal oldalt mocorog vagy lõ már világít is, belátsz középre. De ezt csak úgy ha normális camos a legénységed és tudod az alapszabályokat spottra.

Nekem J1 a kedvencem.

patchaou
Artctic regionon azt vettem észre, hogy ha E-F9 -nél lemegy a csapat, akkor az az oldal bukik, ha fent marad akkor többnyire megnyerik. Murovanka még nálam a másik mumus, ott pedig azt figyeltem meg hogy amelyik csapatból többet vonz magához az erdõben elhelyezett retardmágnes, az a csapat veszít.

G4-bõl mit tudsz spottolni? Középre csak akkor kell, ha nem megy oda senki. Balra takar a domb, szemben meg nem lesz senki. Plusz ha középre nem megy senki, az a hely nem tûnik olyannak, hogy tartós tejet kelljen venni.

Egyrészt baromi lassú, legalábbis régen az volt, vagyis a csata egy részérõl lemaradsz. A tornya meg churchill-szerû függõleges sík páncélzat, aki nem hülye az azt lövi. Szóval nem ajánlott vétel, mert közel sem olyan jó, mint az alap matilda.
J1 periszkóppal!
H3 ba átlehet mászni a másik oldalra és van bokor spottnak!
G4 bokor passzív spott!
G0 kezdésnél padlógáz passzív spottra!

Amúgy full szimmetrikus a pálya, meglehet másik oldalról is csinálni.

Hirtelen ennyi.

Na azon voltam egyszer tegnapelõtt. Délen indultam, H3-ban áttengóztam a patak alatt és már spot poziban is voltam. Nem rossz pálya, csak nem szabad a hídon menni, mert az kerülõ. 😊

Én kimondottan szeretem Komarint. Középen is jó, mindkét szélen is vannak nagyon jó spothelyek, továbbra is El Hallufot tartom a legrosszabb pályának, illetve még Artic Regiont nem szeretem.

Kegyetlen sok polish klán alapult most hogy levették 500 ra az árát. Érdemes csemegézni, még a magyarok is alkotnak elég szépeket!

patchaou
Nálam a Komarin mostanában az állandó visszatérõ. Utálom azt a mapot, mégis mióta visszajött csináltam rajta pár tank ászt. Mindig középre megyek, és 50%-ban be is jön, vagy azonnal lenyomnak, vagy nyugodtan hagynak lövöldözni minden irányba XD

patchaou
Dehogynem, páran biztos eltûnünk ha lesz másik tankos játék XD

Hasonló. Eddig egyszer kerültem Erlenbergre, az átrajzolt részen próbáltam találni egy kellemes helyett, de a köcsög ellen a másik irányba ment, úgyhogy nem lehetett tesztelni. A többi átrajzolt pályát még csak nem is láttam. Olyan csoda térképeket kapok még mindig, hogy himmelsdorf, sand river és siegfried line. Aztán ezeket váltogatja, úgy hogy minden kör után beszúr egy kör sand rivert. <#nyes>