World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lentebb írták ismeretlen az új pálya!
Ennyi lenne, meg kéne nyomni a gombot és látni ami történik.
http://wotreplays.ru/site/index/map/84/version/27/
De lépek innen mára mert még megleszek kövezve miért nem ülök egész nap a gép elõtt és tartok mindenkinek ingyen fejmosást hogy kell használni a Google képkeresõjét meg a honlap keresõjét!
Mi is lenne a mondandó lényege?
Amúgy szerintem azzal, hogy ezt a fórumot rendszeresen olvasod önkéntelenül is mélyen merítesz abból a közös tudásból, ami itt felhalmozódott. Legyen az hasznos, vagy haszontalan.
Azok a videók, anyagok, leírások, amikbõl te tanultál, azok nagy része mások önzetlen munkájának gyümölcse. :-)
Vagyis kapni szeretsz, de adni nem.
Ezek után mirõl beszélünk?
BattleTag: kabel15#2672
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
De ha a hobbimmal, vagy akár a szakmámmal is foglalkozom fórumokon, vagy akár társaságban, akkor ott mindent önzetlenül adok, anélkül, hogy bármi ellenszolgáltatást várnék érte.
Amit tanultam, annak akkor van értelme azon túl, hogy megélek belõle, ha tovább tudom adni. Gyerekeimnek, kollégáimnak, barátaimnak, ismerõsöknek, fórumtársaknak, mindenkinek aki szintén tanulhat belõle.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Saor Alba
vagy ez is egy feature?
|Származási hely: Degec|
BattleTag: kabel15#2672
Azokat szocializálják úgy az egyetemen, hogy ne segítsenek még a saját tankörtársaiknak sem mondjuk ZH alkalmából, mert majd a való életben amikor egymás ellen kell érvelniük egy tárgyaláson akkor sem kérhetnek tanácsot egymástól. Mert az keményen pénzre megy.
Elég szemét ez a fajta hozzáállás egy közösségi fórumon, ahova mindenki tanácsot kérni, és tanácsot adni jár. Elvileg.
és ezt külön R3ntonnak mondom, hogy most sem a kempelõ heavyket, td-ket szedték ki elsõnek hanem a 60-al cikázó medeket.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Saor Alba
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ami meg nagyon nyom a lattba hogy akármilyen klánba voltam az mind ilyen igánytelen szedett vetett horda volt. 600 effys 1000 csatás simán a 20 000 csatás 1800 effyssel. Próbálkozz akarj gyõzni, majd a low effys elszarja neked. Akárhány klántól kérdem mit keresnek ezek itt? Válasz van kirõl chipet tenni.
ezért gondolom én úgy hogy old meg magad. Jobb az önállóság mert nem függesz senkitõl és nincs határ hova tágíthatod a tudásod. <#smile>#smile>
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Nem is értem mit háborodik fel más ezen hogy aki tett érte nem akarja csak úgy kiadni a dolgait. Poén hogy ez senki számára nincs eldugva, csak keresni kéne, teli a net ilyen dolgokkal.

Tegnap valahogy érthetetlenül nyugodt játékom volt, senki sem szídta a csapatot rögtön az elsõ másodpercben, senki sem retardozott, a halott ember csenben maradt, az MM miatt se sírta senki tele a chatet, nem voltak spammerek... és így tovább, a hasznos infó mindíg átjött.
Aztán eszembe jutott hogy azért volt így, mert felraktam a modot 😄
Nálam mostmár az XVM után a legfontosabb moddá vált.
Nekem J1 a kedvencem.
H3 ba átlehet mászni a másik oldalra és van bokor spottnak!
G4 bokor passzív spott!
G0 kezdésnél padlógáz passzív spottra!
Amúgy full szimmetrikus a pálya, meglehet másik oldalról is csinálni.
Hirtelen ennyi.