World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látod, a nagy szélességben össze-vissza pattog a jel faltól-falig. A picike szélességben nem volt hova menni, csak egyenesen. 😊
patchaou
Az a komoly, hogy amikor nem volt befizetve a net és lekorlátozták ilyen 0,05 megára akkor lagmentesen tudtam játszani/vagy ts-ezni Most meg itt a nagy szélességes net és térdig ér a lag XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Az hagyján de nekem kombo x2 van mert a szolgáltató is szórakozik már pár napja. DNSel nem stimmel valami, van net csak sokszor nem hozza be az oldalt csak 3. frissítésre, játékba is nehezen logol be -.-

WoT: Nishizumi77

Most kezdek majd bele egy MS-1 A0-s papírra kinyomtatott változatt elkészítésébe. Az arány kb. 1/12,5 vagy 1/6,25 lesz.

angelus1991ster.blogspot.hu

" Te ezekkel foglalkozol? " ezt most úgy kérdezed , hogy minek makettozok papírból? vagy , hogy? bocsi , csak furcsa a kérdés.

Papírral könnyebb és olcsóbb dolgozni. 70 ft-ból és némi technokoll-ból kész egy 1/50-es arány Tetrarch MK VII.

patchaou
Én nem tudok, de Én sem értem a többieket. Panaszkodnak hogy lag van de tolják tovább...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ez jópofa....... valahol még nekem is van egy KV1 a makett világos akcióból,csak össze kellene dobnom.
Te ezekkel foglalkozol?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

kabel15
Ti hogy tudtok játszani ilyen lagg ba? De komolyan. Nem forog a gyomrotok?

BattleTag: kabel15#2672

T-18 kivágható papírséma elérhetõ!
http://worldoftanks.ru/ru/news/1/t18_paper_tank/

Én meddel mindig rejtõzést tanulok, majd javítást. Vagy fordítva, ha eleve szarul rejtõzik. 😊

Hali, lorraine mediumra milyen crewskillek ajánlottak? Észben tartva azt is, hogy talán viszem tovább batchatre idõvel. Köszi elõre is!
Hatig tart az ovi? <#action>
TS?😄 Aztán mit tudsz TS-en mondani amit itt nem, hmm?
Este 6 ig dolgozok! Mondtam TS. Jelenleg te offolod szét a topicot. Ha nem küldesz TS t akkor mit happárézol? Ez a te színvonalad? Te is nagyon ráérsz.

Ha unalmas, miért vagy még mindig itt? Nem hiszem, hogy sokan sírnának utánad. Hatodszor mondod el, hogy te már most már nagyon tényleg úgy igazából mész el. Na mi az, még a végén kiderül, hogy egész nap itt ülsz?

<#nevetes1>
Mondtam Snailnak is lehet hívni TS re ha valakinek problémája van és megbeszéljük. Várom szeretettel a TS címetprivátban ha meg nincs akkor lelehet végleg szakadni rólam.

Mindezt azért mert a gyerekek megsértõdtek hogy nem ülök itt egész nap és tanítok másokat hogy kell játszani. Mennyetek inkább játszani ne szórakozzatok itt más személyiségi jogaival mert már unalmas.

Más fórumon is ezt csinálta, el lett hajtva... Visszajött, anyázás, fröcsögés, privát üzenetek küldözgetése, stb.

Szerintem kényszeres! <#banplz><#nezze><#gonosz1>
Minimum 8 lövés
Minimum 1000hp sebzés
Legalább 300 méterrõl
85% találat
80% sebzés
Cak random csatában érhetõ el

Pedig van.
Harckocsizó-mesterlövész

Felesleges foglalkozni vele, õ volt az aki a múltkor felrakott egy képet, BL-10-es IS-2 felkiáltással (aki kicsit is ért a tankokhoz, az már kapásból tudja hogy ez böszmeség), majd miután ki lett javítva, leköpködte a fél fórumot, elõadta a szokásos "falkában támadtok szegény ártatlan fórumozókra" halandzsát, majd sûrû anyázások között távozott. De ez sem az elsõ alkalom volt. Miért érzem úgy, hogy a történelem ismétli önmagát?😄
Nem de én nem is csodálkozom rajta ha így van 😉

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Észrevettétek hogy az új javítás óta a mesterlövész medál helyett a kiváló sofõr jelvény 3 osztályt adja be.
patchaou

Azt, hogy "elnyomott kis szar" pontosan hogyan is érted?
Szuper!
Küldtem privátot!

Ezek szerint valaki teljesen átalakul amikor belép a virtuális térbe és kifordul magából.Én szerencsére "magamat adom" ezért lehet az, h kinyílik a bicska a zsebemben azoktól akik segget csinálnak szájukból.
Mivel ez egy játék fóruma senkit nem arról ítélünk meg, hogy mennyi ételt osztott a rászorulóknak, hanem arról, hogy miket oszt meg itt és mit tud felmutatni a játékban, internetes fórumon sztem ez a mérvadó nem az IRL.
Ilyet nekem is csinál. Begörgetek sniperbe és berecseg az egész. Le is esik az fps.

Gottfried
Alapból optimista vagyok minden új dologgal kapcsolatban.A WOT-ban is az voltam nagyon sokáig de a problémák megoldása helyett csak új mapok és új tankok jöttek.Már nem hiszek nekik.
Nem istenítem a WT-t,sõt még csak nem is hasonlítgatom a WOT-hoz mert még nincs játék,csak egy zárt béta.
Amiért mégis optimista vagyok,az a WT repülõs része.Mentem a WOWP-vel úgy 2000 csatát(7 hónap prémet szereztem a wothoz 😊) és a WT-vel is van már úgy 1000.A két játékot össze sem lehet hasonlítani.Természetesen nem csak a grafikáról beszélek,hanem az egész játékról.Aki játszott mindkettõvel,ugyanez a véleménye.Én még nem hallottam olyat hogy a wowp jobb lenne.
Szóval bízom benne hogy mire a tankos eljut a nyílt bétáig,megoldanak egy csomó problémat és egy fasza kis gamet kapunk.
A visszatérõ játékosokra lövöldözõ kemperek(amit itt többen a legnagyobb problémának látnak(szerintem is az)) azért nem zavar mert a tankosban nem az arcade érdekel,RB-ben meg nincs visszatérés.Egyszer elbaszom,aztán vége a bulinak.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Lag miatt érezheted így, a patch óta finoman szólva sem tõkéletesek a szerverek.

Az ágyúkkal is mahináltak? Sniper módban mintha egy kicsit lassan menne az ágyú mozgása, mintha akadna a játék..

Az a baj annak van elõzménye amit te bemásoltál. 7.3 ba IS3 al ingyen kapott IS4 rõl van szó. Bevisznek papír IS8 al IS4 ellen és még szórakoznak is rajta. Meg hallgattam az egyik klántársukat amint úgy beszél mint egy kocsis minden körbe. Ez nem színvonal szerintem. Igen is én annál többet tudtam akkor hogy egy 4000 csatás aki 2000 kilõtt tankot tud felmutatni ne legyen akkora. Ez jogos volt. De mondom egy játékkal akarsz próbálkozni. Tudod hol módi ez? oviba a gyerekek közt.

Igazság szerint csak az 50% winratel való megjegyzésed miatt tettem be, de ezek szerint már meggondoltad magad és jó a 40% is.....
Az vagyok igen! Sehol senki nem járat le. Aki úgy érzi hogy valaki egy virtuális térben az nézzen magába. Folytasd nyugodtan a hadjáratodat én jól szórakozok. Kb 1 éves sztorin szórakozol. <#miaz> Vedd még elõ sztem vagy hatszor. Kapod is a kitüntetést profi google felhasználó <#taps> Jaj de birka vagy!

Najó 400V = rush6020....

"rush0620
Guest

rush0620 Jul 8, 2012 at 10:27am
Post Options
Post by Guest on Jul 8, 2012 at 10:27am
Úgy döntöttem kilépek a klánból mert nekem ez nem kóser. Nem érdekelnek a véleményeitek, ne is keressetek privátba mert automat tiltom ha valaki jön sírni. Nem tetszik hogy 4000 csatás emberke oktat 2000 kilõtt tankal, Kultúra a béka segge alatt, ha kilõ egy tankot ne faszozzon már minden killnél.Átlövöm E100 at elõlrõl nem lehet elhinni, kikell röhögni.Ne menõzzön már nekem senki az összekukázott tankjaival amivel még 50% os winratet se tud elérni teljesen felszerelve.Nekem ez az alpári viselkedés nem jön be.Ott vagyok TS en le se szarnak, nekem kell mindenkinek nyalni a seggét.Arra nem képesek ha már új vagyok elolvassák a bemutatkozómat. Elmegyek századba nem kellek 8 as tankal mert nem elég jó. Holott jöjjön mindenki a klánba várunk szeretettel ha van minimum 8 as tankod--- kicsit se átbaszás.Nem vágom ha ott vagyok és rendelkezésre állok akkor minek kell kuksolnom magamban ts en. Úgyhogy szórakozzatok mással.Tanuljatok egy kis illemtant meg tiszteletet akkor majd klánnak hívhatjátok magatokat.Más is ilyenek miatt lép ki. Aki meg igénytelen annak jó a szar is.

Szép napot."
Elméletileg a 113-as kínai.
patchaou
Melyik is a legjobb 10-es heavy?

Ekkora egy hímringyót... 😄

popey8
Benned sincs túl sok empátia. Ha lenne nem így beszélnél.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

:-)

Morgó hangú nyugdíjas, gondolom ez nekem szólt.

Nos nem vagyok nyugdíjas, aktívan dolgozom informatikusként, ennek hála tudok viszonylag sok idõt tölteni számítógép elõtt napközben is.
És segíteni a fórumokon azoknak, akiknek olyan kérdése van, amire tudok választ.

A többi nyûgödet frusztráltságodat sérelmeidet meg jobb lenne, ha leraknád, mert csak magadnak ártasz vele.

Az hogy a p....ba van hogy minden harmadik lövés amit bekapok az a löszer rekeszem találja el. Elméletileg a legjobb hvy tankal mentem t10-ben az elsõ csak sebezte a lõszer rekeszem a másodiktól fel is robbantam és nem 2m-rõl kaptam be a lövést. Nem is láttam hogy honnan lõttek ki de messzirõl az biztos és persze szembõl mert épp hogy elindult a csata elsõ áldozat voltam.
Ez még kikívánkozott belõlem!

Nem érdekel mennyi a winratem vele, egyik tanké se érdekel. Egy 15 tagú csapatot amit random hoznak össze kezdõtõl a profiig attól ne várja már el mindenki a minimum 60% os meg 100% os winratet. Pont az ilyen idióták teszik igénytelenné ezt a fórumot és többek között ezért nem is adok senkinek semmit mert nem érdemlik meg.Mit kéne napi 8 órába itt ülni azt váltott mûszakba nyomni a fórumozást kinek milyen problémája van? Hol élsz te? Egy retek játékról vitatkozol ember. Attól hogy nekem 40% os a winratem sehol semmilyen körülmény között nem leszek se több se kevesebb semennyivel. Hagy döntsem már el milyen klánba lépek be meg nem. Nincs kedvem ilyen munkanélküliekkel meg morgó hangú nyugdíjasokkal egy levegõt szívni akik a gép elõtt élik az életüket. Gondolom te is így lennél vele ha más nyomorát kéne hallgatnod hogy 2 éve nincs munkája vagy a másik aki 30 000 csatával vallomást tesz neked élõben hogy õ egy szarrakás való életbe és szar párkapcsolata meg szar a munkája de itt játékba mennyire örül neki hogy lehet valaki és alkothat magának egy virtuális világot amit õ alakít.

Lehet akkor neked is undorod lenne a klánoktól. Utoljára is végigkellet hallgatnom egy parancsnokot mennyire jó már hogy klánt csinál azt heti szinten két napot ráér aztán szarik bele hogy a helyettesek mit csinálnak meg mit mondanak. Full mást vázolt fel amit a drágalátos toborzó betanult sablonszövegével kitalált hogy minél több embert vegyen fel. Jah az én nyomorom ez is hogy csinál egy klánt, nem ér rá de azért ha már volt ilyen idióta és pénzt dobott ki rá akkor húzzák már mások helyette.

Vége is a mûsornak léptem télleg. <#taps>

patchaou
Az igazság az, hogy elõbb-utóbb az önzetlen segítség is megtérül. Itt van mondjuk az Én példám, van ám egy stílusom ezt tudom magamról mindenkinek megtudom mondani mit csinált éppen rosszul a csatában... De ha ezt átgondolja, abból lehet ám tanulni 😊 Mindig szívesen segítettem más játékosoknak ha megkértek rá, és bizony vannak olyanok akik ezt értékelik is. Lehet találni normális közösséget még a woton belül is, olyanokat akik elismerésük jeléül, vagy csupán a jó szívüknek hála nem sajnálnak kéretlenül a giftshopból megdobni mondjuk egy havi prémmel mert tudják, hogy nem engedhetem meg magamnak, de bármikor számíthatnak rám 😊 Nyugodtan tarthat bárki akár élõsködõnek is, de már lassan két éve nem költöttem egy forintot sem a játékra mégis ebbõl a két évbõl durván 16 hónapot prémmel toltam le 😊

Köcsög SU-knak trükkös a páncélja mindnek. Legutóbb egy ilyenen úszott el a meccs. Hatszor pattantam a SU100 frontjáról a végjátékban.

Besz*rok ezen a játékon, a két "legcigányabb" tank a játékban az a SU-152 és az ISU-152... Páncéljuk nulla, de azért pattog róla a Borsigg, és az AMX 50 100 is... pedig nem a lövegpajzsot lövöm... Csak ezért az egy dologért anyázok a játékban, de ezért nagyon.... A többi okoska meg jön ilyenkor a hülyeségeivel. Ki tud akasztani...

Csak ez rád nem vonatkozik mi? Csak a másik félre.

Redshire-re kíváncsi leszek. Az elõzõ verzió tetszett, kivéve encounterben.

Erlenbergen eddig csak attackban voltam, akkor is KV2-vel. Legyalulták az ellenfelet, mire odaértem. Menetbõl lövöldöztem 300 méterre, hogy hátha tudok még sebezni. Sokat nem tanultam belõle. Viszont érdekesre lett rajzolva a domborzat, kíváncsi vagyok mit lehet majd kihozni egy kevésbé rohanós meccsbõl.

Te mekkora egy okos ember vagy. Irigyellek nagyon.

Ja és hiányzik a tisztelet meg az empátia! Ha valaki valamit mond azt tiszteletbe tartani nem még a másik akaratát ráerõszakolni. Mindig ez a vége...