World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
WoT: Nishizumi77
angelus1991ster.blogspot.hu
Papírral könnyebb és olcsóbb dolgozni. 70 ft-ból és némi technokoll-ból kész egy 1/50-es arány Tetrarch MK VII.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Te ezekkel foglalkozol?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
BattleTag: kabel15#2672
http://worldoftanks.ru/ru/news/1/t18_paper_tank/
<#nevetes1>#nevetes1>
Szerintem kényszeres! <#banplz>#banplz><#nezze>#nezze><#gonosz1>#gonosz1>
Minimum 1000hp sebzés
Legalább 300 méterrõl
85% találat
80% sebzés
Cak random csatában érhetõ el
Harckocsizó-mesterlövész
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Mivel ez egy játék fóruma senkit nem arról ítélünk meg, hogy mennyi ételt osztott a rászorulóknak, hanem arról, hogy miket oszt meg itt és mit tud felmutatni a játékban, internetes fórumon sztem ez a mérvadó nem az IRL.
Nem istenítem a WT-t,sõt még csak nem is hasonlítgatom a WOT-hoz mert még nincs játék,csak egy zárt béta.
Amiért mégis optimista vagyok,az a WT repülõs része.Mentem a WOWP-vel úgy 2000 csatát(7 hónap prémet szereztem a wothoz 😊) és a WT-vel is van már úgy 1000.A két játékot össze sem lehet hasonlítani.Természetesen nem csak a grafikáról beszélek,hanem az egész játékról.Aki játszott mindkettõvel,ugyanez a véleménye.Én még nem hallottam olyat hogy a wowp jobb lenne.
Szóval bízom benne hogy mire a tankos eljut a nyílt bétáig,megoldanak egy csomó problémat és egy fasza kis gamet kapunk.
A visszatérõ játékosokra lövöldözõ kemperek(amit itt többen a legnagyobb problémának látnak(szerintem is az)) azért nem zavar mert a tankosban nem az arcade érdekel,RB-ben meg nincs visszatérés.Egyszer elbaszom,aztán vége a bulinak.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
"rush0620
Guest
rush0620 Jul 8, 2012 at 10:27am
Post Options
Post by Guest on Jul 8, 2012 at 10:27am
Úgy döntöttem kilépek a klánból mert nekem ez nem kóser. Nem érdekelnek a véleményeitek, ne is keressetek privátba mert automat tiltom ha valaki jön sírni. Nem tetszik hogy 4000 csatás emberke oktat 2000 kilõtt tankal, Kultúra a béka segge alatt, ha kilõ egy tankot ne faszozzon már minden killnél.Átlövöm E100 at elõlrõl nem lehet elhinni, kikell röhögni.Ne menõzzön már nekem senki az összekukázott tankjaival amivel még 50% os winratet se tud elérni teljesen felszerelve.Nekem ez az alpári viselkedés nem jön be.Ott vagyok TS en le se szarnak, nekem kell mindenkinek nyalni a seggét.Arra nem képesek ha már új vagyok elolvassák a bemutatkozómat. Elmegyek századba nem kellek 8 as tankal mert nem elég jó. Holott jöjjön mindenki a klánba várunk szeretettel ha van minimum 8 as tankod--- kicsit se átbaszás.Nem vágom ha ott vagyok és rendelkezésre állok akkor minek kell kuksolnom magamban ts en. Úgyhogy szórakozzatok mással.Tanuljatok egy kis illemtant meg tiszteletet akkor majd klánnak hívhatjátok magatokat.Más is ilyenek miatt lép ki. Aki meg igénytelen annak jó a szar is.
Szép napot."
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Morgó hangú nyugdíjas, gondolom ez nekem szólt.
Nos nem vagyok nyugdíjas, aktívan dolgozom informatikusként, ennek hála tudok viszonylag sok idõt tölteni számítógép elõtt napközben is.
És segíteni a fórumokon azoknak, akiknek olyan kérdése van, amire tudok választ.
A többi nyûgödet frusztráltságodat sérelmeidet meg jobb lenne, ha leraknád, mert csak magadnak ártasz vele.
Nem érdekel mennyi a winratem vele, egyik tanké se érdekel. Egy 15 tagú csapatot amit random hoznak össze kezdõtõl a profiig attól ne várja már el mindenki a minimum 60% os meg 100% os winratet. Pont az ilyen idióták teszik igénytelenné ezt a fórumot és többek között ezért nem is adok senkinek semmit mert nem érdemlik meg.Mit kéne napi 8 órába itt ülni azt váltott mûszakba nyomni a fórumozást kinek milyen problémája van? Hol élsz te? Egy retek játékról vitatkozol ember. Attól hogy nekem 40% os a winratem sehol semmilyen körülmény között nem leszek se több se kevesebb semennyivel. Hagy döntsem már el milyen klánba lépek be meg nem. Nincs kedvem ilyen munkanélküliekkel meg morgó hangú nyugdíjasokkal egy levegõt szívni akik a gép elõtt élik az életüket. Gondolom te is így lennél vele ha más nyomorát kéne hallgatnod hogy 2 éve nincs munkája vagy a másik aki 30 000 csatával vallomást tesz neked élõben hogy õ egy szarrakás való életbe és szar párkapcsolata meg szar a munkája de itt játékba mennyire örül neki hogy lehet valaki és alkothat magának egy virtuális világot amit õ alakít.
Lehet akkor neked is undorod lenne a klánoktól. Utoljára is végigkellet hallgatnom egy parancsnokot mennyire jó már hogy klánt csinál azt heti szinten két napot ráér aztán szarik bele hogy a helyettesek mit csinálnak meg mit mondanak. Full mást vázolt fel amit a drágalátos toborzó betanult sablonszövegével kitalált hogy minél több embert vegyen fel. Jah az én nyomorom ez is hogy csinál egy klánt, nem ér rá de azért ha már volt ilyen idióta és pénzt dobott ki rá akkor húzzák már mások helyette.
Vége is a mûsornak léptem télleg. <#taps>#taps>
Erlenbergen eddig csak attackban voltam, akkor is KV2-vel. Legyalulták az ellenfelet, mire odaértem. Menetbõl lövöldöztem 300 méterre, hogy hátha tudok még sebezni. Sokat nem tanultam belõle. Viszont érdekesre lett rajzolva a domborzat, kíváncsi vagyok mit lehet majd kihozni egy kevésbé rohanós meccsbõl.