World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez megvan? http://angelus1991ster.blogspot.hu/
angelus1991ster.blogspot.hu
lementve 😄
gyûjtöm õket.... megvárom a jó idõt aztán majd kint a szabadban hátul a fûben a fa alatt neki látok ragasztani 😊
decemberben rájöttem hogy zárt térben nem olyan yo a technokol 😄
valahogy jobban ütött a sör is tõle 😄 de lehet nem is ittam sört ...
jelent meg azóta vmi új hivatalos papírtank?
Hali foxbat! Megjelent a T-18 kivágható papírsémája!
http://worldoftanks.ru/ru/news/1/t18_paper_tank/
cyka blyat
már csak az a kettõ van hátra ami a csapat mód-ért jár... de az eltart egy ideig
Azért érdekes, mert így jött össze az ace tanker T71-gyel. Mondjuk elég vicces, szinte minden saroknak nekimentem...
cyka blyat
WN6 / Eff: 1 043 1 267 50% win
Artyval mentem a nagyját,vagy Ens volt<#alien2>#alien2> vagy a windstorm,ahol all 1 side és persze,h a másikról bejöttek,lõttek,gyõztek.
Csak 1-2hétig tartson ki és elajándékozom az accot 😊
Fritz the tankdestroyer:Keep cool, i'm coming.<#alien2>#alien2>
Ezt a ... Nem is minõsítem.Vicc!
- Nincs tervben "támadás" és "ütközet" mód a nemzeti csatákon belül.
- Storm az eltávolított 12 harcszintrõl: "Az MM megpróbálja egyenletesen elosztani a tankokat a harcszintek között. Ezért kell tovább várnia T8-ban mivel próbál a T10el számolni. Több szabad T10 tank azt jelenti hogy kevesebbet kell várni T8ban."
- A játékon belüli gépfegyver hang nem fog megváltozni.
- A trollplatoonok problémája nem lett elõbb orvosolva mert eddig nem számított problémának.
- Amikor egy trollplatoon kerül csatába akkor az MM próbál kompenzálni azzal hogy kisebb MM súlyú tankkokat rak az ellenfél csapatába.
- SerB azt mondja ritka az a helyzet amikor a trollplatoonal rendelkezõ csapat MM súlya kisebb mint azé amelyikbe nincs.
- A nemzeti csaták MM szabálya nem fog változni.
- Storm azt mondja a kényelmetlen kamera magasságot a 8.11-ben rossz modok okozzák.
- A WoT XboX játékosainak száma meghaladta a 60000 Slava Makarov szerint.
- Az IS-3 HD modellje a 9.1-ben jön.
- Nem voltak álca változások a 8.11-ben.
- SerB megjelentette az új sci-fi könyvét (Sergei Burkatovsky egy elég jól ismert Orosz sci-fi író)
- Úgy tûnik az Orosz szervernek is vannak lag problémái.
- A Panzer IV szürke marad a HD újramodellezés után is.
- Storm megerõsíti a kiszivárgott Panzer IV modellt. Még a "régi minõségben van". 9.0 után már HD-ben jönnek az újak. ( http://ftr.wot-news.com/2014/02/14/straight-outta-supertest-new-tier-5-panzer-iv/ )
- Nem lesz HD Panzer IV modell a 9.0.ban.
- Úgy tûnik a WG HD modelljei nagyobb polygon számmal fognak rendelkezni mint a War Thunder modelljei.
esti mese:
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Kitartást a makettekhez ha kész leszel dobj fel pár képet pls!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Az E-100 éppen félkész ( torony és törzs nagyjából megvan )
JagdPanzer E-100 sémáját is megcsinálom. Halálcsillag sémáját megvárom.
41M Turán ii-vel bajlódok. Hála a lengyeleknek akik elkészítették a sémát is kiadták 2 szában a Zrínyit és a Turánt .
Ha esetleg az FV TD-t vagy az E-100-at megcsinálod papírból arról megnéznék pár fotót!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Marad a sör+arty 😊
Aztán olyan fél öt felé megjöttek a tömegek, és szarrá ment a nálam most jobbiknak számító EU2 is.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
ennyire amatõr seggfej mmo-s vagy mi a szar céget mint a wg nem látott a világ. Gagyi és fos. Egy darab garst sem ér az egész. Munka után jókedvel játszanék, de ez az amatõr gagyi élvezhetetlen.
LEGYENEK CSÕDKÖZELBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Unbelievabla!<#alien2>#alien2>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nagyon remélem,h mkinek laggolt,mert különben ez a játék felejtõs(ha én 3-4seces késéssel top 2 lettem,akkor lefõtt ez a játék).
200as ping+red led.3 seces késés mozgásra,löveg kitérésre.....
Vereség
Csata: Prokhorovka 2014.02.14. 17:12:47
Jármû: AMX 50 Foch
Szerzett tapasztalat: 217
Szerzett kredit: 16 888
2k sebzés így is,de 1 rakás fos,elmehetnek az anyjukba.Még jó h már nem költök erre.<#alien2>#alien2>
Max sör+ arty troll+stat esés.
wargaming helyett city gaming legyen , utalás a city interctive színvonalra. Sõt azok élvezhetõbbek.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Saor Alba
WoT: Nishizumi77