World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ua xar(lagg) a wot,mint volt,elég is 1 csata.

Rentonnak szeretettel...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

FCM nem jó választás.
Állandó ammorack, torony ellövés.
Nagydarab. Support tanknak oké, de nehezen használható.
Medezni nem jó vele.

Jadgtiger 8.8 szerintem 1000x jobb választás.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Úgy látom az angol nyelvû WoT Wiki gyakorlatilag megszûnt.
Nem is rossz ez a csata mód 20 meccs alatt belehúztam a 110 be 30 k XP-t meg meglett a havi küldetés 25 killje. Ha nyersz iszonyatos gyorsan lehet tankot húzni!
Solten
Nah, kit zsidoztal le? 😄

Saor Alba

Így 4 nap után megvolt nekem is az elsõ confrontation battle-öm:
USA vs USSR t8 --> 4:15
Valami frenetikus volt...

Nah, miért kell egybõl a legrosszabbra gondolni? Weekly contributor.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Maala
Hall of Shame special issue #1: sinenOddballKwaggatolvaj? 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Az elsõ 2-15-ös és a második 3-15-ös csata után elég is volt mára...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Benne leszek az FTR-ben!

Köszönöm mindenkinek, akkor tényleg nem lehet rossz, máshol is hasonlókat olvastam.<#eljen>
van mikor jó csatába tesz be ....
pl Matilda-ával kb. szarrá darálod az enemyt...
vagy orosz tier 6 ...
hulladék VK-knak sincs semmi esélye KV-1Sek meg Su-100-ak ellen
Szerintem nem olyan rossz az, csak mázli kell hogy mikor adja be. T5-ben a Kv-1 hordák ellen nem kellemes a játék, de délelõtt én voltam T8-as német-angol meccsen, ahol lazán a földbe döngöltük a briteket.
Ezért lenne jó ha választható lenne.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Hát nosza, puding próbája az evés😊
voivod32
Köszi! Ha, te mondod, hajlamos vagyok elhinni, de nem bírom ki, hogy ne érezzem a saját bõrömön! 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nézd meg teszt szerón (még most is online), én amúgy Jgtig8.8,112,FCM50-t gondolkozok! 😄
Ugyanúgy véletlenszerû, mint az Assault meg az Encounter. Beállításokban lehet kivenni. Egyébként nem ajánlom, kalap szar.
Statisztikák alapján ez egyik legjobban keresõ prem tank. Szerintem inkább várd meg míg lesz megint teszt szerver, ott próbáld ki. Ott nagyjából látszik hogy mire képes és hogy bejön-e neked.

voivod32
Srácok! Most játszom elõször egy hónap óta, valaki meg tudná mondani nekem, hogyan lehet ezekbe a nemzeti csatákba bekerülni?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Akiknek van, azok jókat szoktak róla írni.

esély sem volt,sírtam az elején hogy "push" és jöttek is 15-4-re kikaptak
Ruszkik.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

szerintetek melyik nemzet nyert 😊
Valaki tudna linket adni goldams modhoz?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hagyd ki pár hónapra.
December közepén elkezdtem piálni, azóta nem játszottam vele. Kb 3-4 hete kijózanodtam és jó volt vele játszani. Sõt, még most is jó.
Néha kell egy kis szünet ennek a játéknak <#hehe>

Srácok, még ha most nagyon oda is van a játék, véleményt szeretnék kérni, hogy ha mégis beinvesztálnék, és prémium tankot szeretnék, egy 8,8 PAK 43 Jagdtiger-t néztem ki. Mennyire használható? Figyelembe véve, hogy amúgy is szívesen tolom páncélvadásszal...
Ez a szar példa a játszhatatlanságra. Ha 8.11 így hazavágta a játékot. Mi lesz ah amegjelenik a halál faszáig tologatott 9.x patch-ek.

angelus1991ster.blogspot.hu

Ez igaz.

angelus1991ster.blogspot.hu

Nem okoz örömöt a játék! 😞
Nézd, lehet hogy van rá mod, de nem izgat. Tegnap pl. játszottam 40 csatát, abból 3-4-ben voltak értelmesebbek is, és szimpla "térképen pittyentgetéssel", meg értettem parancsokkal faszán összedolgoztunk, és szépen nyertünk is. A többiben meg szokás szerint, csak magamra számíthattam, akár regényt is írhattam volna a többieknek, annak sem lett volna értelme... Ilyen a random. Nekem nem kell a chat. Aki akar valamit, majd csata után megkeres. 😊 Nem szûrögetek én semmit, de azért kösz az infót, nem is tudtam hogy van ilyen...😊
Maala
Nekem nincs.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

patchaou
Mámamamá' lag van e még máma???

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

dante3
Amióta frissítettek, a Bat.-Chatillon 155 55 arty tornyának lassú fordítása közben szétugrik a célkör, mintha M40/43 lenne 😞
Más is tapasztalt ilyet, vagy csak a lag miatt van?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Van rá MOD, amivel tudsz szûrni a sivalkodókra, viszont akik értelmesek azokkal továbbra is tudsz kommunikálni.
Sztem ez hasznosabb mint szimplán kikapcsolni a chatet.

Az {{a:wn6}}, és többi a:-val kezdõd makró mire való az xvm-ben?

Haha, ugye milyen vicces 3 méteres szakadék elé bokrokat rakni, hogy véletlenül se lásd hogy mi van mögöttük? És persze, rakjunk alá még vizet is, hogy ha az a marha véletlenül leesik nehogy tovább tudjon már menni, fulladjon csak meg ott.

És ez ki a fenét érdekel itt?
GaBenc
stoppos rendben van. De mi a furcsa? Nézem ezt a noobmetert vagy mi a szöszt és azt látom, hogy a 8.0 óta szépen megyek lefelé. Egyre szarabbul játszom? Nem való nekem a T7? Menjek vissza T6-ra?

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

hope007 . kapni fogsz egy bant . És nem nekem , hanem neked kellene törölni a játékot , ha eggyire gyengék az idegeid . . Mert ügye kulturált klán diplomata létedre a családom szidod még a csata után is . . . . . Mert éppen az én E fütyim nincs akkora mint a tiéd , és lepattanós csatám volt low tankkal ... Hozzáteszem szinte biztos vagyok benne , hogy minden csatában ezt a kultúrát öntöd magadból . Melyet a klánod is megköszön ( gondolom ) és mi magyarok is .
Neked is további szép napot .
Én tegnap este csúcsidõben nem laggoltam. Volt kb két kisebb lag, de semmi olyan, hogy no control és megy elõre a tank.

GaBenc
Biztos nálam van a hiba, mert csak egy 120/10 nettem van azért laggol. Na mindjárt szaladok és befizetek egy 240/akármi netre. :-D
Nem neked szól, csak nem tetszik a dolog. Igazából 40-50 ping van de valamiért olyan furcsa az egész. Mintha laggolna, de a ping meg elfogadható. :-(

Nekem teljesen jól megy most, se lag se semmi.
GaBenc
Kérdezem az öreg profikat, várhatóan mikor lesz rendes szerver? Mi a tapasztalat? Egy hét? Kettõ? Vagy soha? Mert ez azért így ebben a formában nekem nem jó. <#szomoru1>

Ja, álmodozni lehet...XD. És az még csak a bronz fokozat, 60% az ezüst, 85% a gold... És lehetne még: BOT medal, Passive camper medal, Lemming medal, Coward medal, Blind medal, Flag lover medal, Simple frag hunter medal, Tactically incompetence medal, Team killer medal, Verbal abuse medal, stb, stb... Csak nálam a jele mindegyiknek egy sz#ros pelenka, bronz, ezüst, ill. arany háttérrel. Tíz darab megszerzése után, pedig egy 24 h. BAN lenne a nyeremény...XD
Caliph
én csak mosolygok amikor a t29 goldal lövi a sturer emilem. silverrel is ott vinné át ahol akarja😄 de ha neki kell a fájás 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Bevezethetnék a gold noob medal is. Eléréséhez használj 40%-ban gold lõszert. Csak. Cw-n nem elerheto. Jele: egy lefele mutato huvelykujj vagy Justin Bieber arcmasa.
Ez a chat kikapcsolás random-ban, az utóbbi év legnagyobb javítása a játékban, szerintem...<#taps>
L*szarom ki mit pofázik, teszem a dolgom, és jól is megy, nem basz*m fel magam a sok 30 mp.-alatt elhulló, majd a meccset végigpofázó, sértegetõ pukkadozó mini Napóleonon...<#mf2>.
Soha többé nem kapcsolom vissza....
A nemzeti csatákat meg 90%-ban nyerem....<#nevetes1>
Ezen besírtam.

engem csak a world of tanks-osak érdekelnek 😊
de már van egy zsákkal így is amit meg kellene csinálni majd 😄