World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tényleg faszásan néz ki... de sajna csak a saját tierjében ér valamit
legyen mondjuk tier 5.... kettõ gunnal ami ugye 57mm, az elég gyorsan tölt a játékban...
és ha az ember váltani akarna jobb vagy bal gun között akkor legyen a töltésidõ az ára!
nem hiszem hogy olyan nehéz lenne ezt megcsinalni -.-"
én szivesen látnám ezt a tankot a játékban
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami a legszörnyûbb,az egyiknek van már 9k csatája😄
Milyen az MM-je a cuccnak?
Ha találkozik T6-al még a gondolatot is elfelejtem,csak mert a DW2 és a Vk 2001(D)(és ez még cukin is néz ki...) valahogy eddig kimaradtak,és pótolni kéne õket.
Egy fikarcnyit nem erõsebbek pusztán a jármû kialakítás miatt egyes paraméterben eltérnek a toronyba szereltek hátrányára.
Átütés, sebzés, lõszer és annak ára mind megegyeznek.
Ennyi.
De attól még ugyan azok az ágyúk mindkét ágon akárhogyan is csavarod.
Nézzetek hülyének, de szerintem szép tank..... és egy nagy mérföldkõ volt a haditechnikában anno. 1914ben
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Pontosság: 0,38-0,39 (T95-ön 0,38, T30-on 0,39) Célzásidõ 2,5-2,9 (szintén elõbbi a T95-é)...
Akkor most mégis kinek van igaza? Jobb az ágyú a toronynélküli TD-ken, vagy sem?Ezek szerint jobb. A Te általad belinkelt adatok szerint. De persze ha az egyikre ezt-meg-azt raksz, a másikra meg nem, akkor jobbá lehet tenni a tornyosat is. Ha meg a nagyanyámnak töke lett volna, õ lett volna a nagyapám. Nyilván minden értelemmel megáldott ember azonos körülményekrõl (crew %, -skill, felszerelések) beszél. De ha már máshogy nem lehet "lehozni" egy "vitát", akkor ilyen hülyeségeket is mondani kell.
Nézd meg magadnak ingame, hogy változik-e a statja a lövegnek, miután felrakod a tornyot. Sok tanknál pontosabb lesz ugyanaz a löveg, ha jobb toronyra rakod. T29-nél konkrétan nem emlékszem, de mivel ekkora hévvel hoztad fel példának, biztos tudod, hogy is van. (Online nem lehet megnézni, mert több tanknak is van) Leo PTA-nál konkrétan emlékszem, hogy pontosabb is lesz az ágyú, nem csak a ROF-ja lesz jobb. (És jé, online tech tree szerint is így van)
Olyanba köss bele, aki nem ismeri annyira a játékban lévõ dolgokat. Engem meg hagyj békén. Az nem trollkodás, ha magadat állítod be tudatlannak egy vitában.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Goat szimulátor interjú(csak mert multkoriban láttam gerjedt itt rá a nép😄)
Ugyan az a top löveg minkét TD-n?
Ugyan az.
A ROF-ot meg millió dolog befolyásolhatja amitõl az egyiken több a másikon kevesebb.
Akkor szerinted pl egy T29-en sem ugyan az a T5E1 van amikor felrakod a fejlesztett tornyot ugye?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
de leszarom, én is használom 😄
Hogy mûködik az ESL? Fel kell telepíteni valami extra dolgot?
Köszönöm,
Grem
mert bannolják azokat akik ilyen durva zoom módot használnak
Írjuk le még ugyanazt párszor, hátha attól jobb lesz. Trololol.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
A ROF ami nagyobb illetve a T25 már megkapja a 105-öst a T25/2 meg nem csak a protónál lesz kifejleszthetõ.
ZoomX(32x-es zoom) módot tudna valaki linkelni?
bootsector: az ágyúk majdnem ugyan azok a két ágon. Inkább a stílusok között van különbség. Az egyik erõs páncélzatú, de lassú, a másik papír, de mozgékonyabb tankokat tartalmaz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Szerintem az E4 ág élvezetesebb, én inkább bízom a cammoban mint a páncélban.

[/url][/img]