World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vagyok jobb játékos nálad, nem is írtam ezt soha, nade én nem is használok sem goldot, sem xvm-et, sem last seen map mod-ot, és a lényeg: nem hasonlítom a saját statomat egy olyan emberéhez, aki harmad annyi csatával rendelkezik.
"Ja, mert képes voltál 2000 felett sebezni átlagban.
És ez miért függ a csataszámtól?" - nem is értem ezt miért kérdezed. Több csata, több sebzés, több tapasztalat, több WN8. Mi nem világos ezen?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ja, mert képes voltál 2000 felett sebezni átlagban.
És ez miért függ a csataszámtól?
wot nick: PsychoTrooper
Tényleg nem ez lett volna a lényeg, de nem fogom senki szájába rágni.
Minden héten növekedik a statom, akkor a határaimon vagyok? De nem ám. Az elmúlt 1 hétben 1.2-vel emelkedett a wn8-am, neked 1,5-el, ha jól emlékszem. Szóval 22.000 csatára simán reálisnak tartom, hogy hozom a te általad említett wn8-at. Mondjuk gyanítom nem lesz soha 22.000 csatám, annyira nem köt le a játék, láthatod mennyi csatám van 2011 óta. Ha még aktívabb lennék, még jobban fejlõdnék.
De beszerzem a kedvedért az XVM-et, megnézem úgy milyen a stat. <#eljen>#eljen>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ebbõl arra következtetek hogy elérted játékbeli képességeid határát.
Amúgy az XVM-et ugyanúgy tiltanám, mint az aranyat, aztán kiderülne ki a legény a gáton. BTW ha egyszer eljutok 22.000 csatáig, megnézem mennyire leszek közel hozzád statban XVM nélkül. <#eplus2>#eplus2> Már csak 14.000 csata kell hozzá. Tarts hülyének, de 2.000 felett leszek addigra ilyen segítségek nélkül.
Arra jó hogy nem idegeskedem hogy miért vesztettünk mert látom hogy hiába ül valaki jó tankban de 14ezer csatával annyi effi-je sincs mint egy 1000 csatásnak.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

A 3 paradicsom mellé meg amúgy sem mennék oda 4. áldozatnak direkt.
EmR3 - megvagyok nélküle bõven, szóval szerintem baromság, és ha enélkül is van 1.700-as wn8, akkor az a baromság, hogy szerinted baromság.
Ez így ebben a formában baromság, nem a gyõzelmi esélyt kell figyelni, hanem hogy adott esetben kikre lehet számítani. És kik azok akik max 1 vagy 2 célzott lövést képesek leadni csatánként.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Az éjszaka nekem is szar volt,egyfolytában ilyen 20-35% esélyeket adott.
De nem hazudott úgy is lett.A top tankjaink mind pirosak voltak.
Gyáva és béna az egész bagázs,ha már elvárják hogy nehéztankkal odategyem magam akkor legalább annnyit supportolnának hogy a seggemet bevédenék,de nem inkább elhúzodnak hátra.Nagy taktika.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Experimental medium tank. Developed from the end of 1942 through the summer of 1944. The vehicle was never mass-produced, nor saw combat.
The T23 was removed in patch 0.6.5 and replaced by the now tier 8 M26 Pershing. The M26 Pershing's position at tier 9 was filled by the M46 Patton. At the time it was removed it was said that the T23 would be back in future patches. " forrás

de most jön vissza prémtankként
(nem valami szépség)

akkor nyomtam a T29-et épp! nem volt még fullos sem amikor bejelentették hogy akinek megvan a 9-es T34 az megkapja 8as prémnek meg egy M103-at a garázsba
ááá mondom még a T29-et is ki kell maxolni, aztán kihúzni a T32-õt aztán még abból is kifejleszteni a T34-et és megvenni.... túl sok meló 😄
erre fel vagy fél év volt mire oda adták ingyér a T34-et 😄 röhögve kihúztam volna annyi idõ alatt 😊
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
ez a wot hõskora

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Nem vagy álmos? Kicsit dõlj le szerintem,feszültnek tünsz!<#vigyor3>#vigyor3>
Fantasztikus kreativitast es intelligenciat sugall az uj neved.
Csoda, hogy "csak" 34 ezret akarsz a regi accodert. <#taps>#taps>
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
De legalább Ace Tanker 😊 Top gun is lehetett volna, de t25 lelopta ügyesen....

Eladó egy korábbi acc! Most kezdtem újat a jelenlegi nevemmel. Ez még friss ropogós, átalakítás alatt!<#vigyor1>#vigyor1> Az elõzõ eladó acc paraméterei röviden...csata-7600 / WN-2024 / winrata-61%
Garázsban 2 tizes, egyik egy 50B a másik IS7. Van még kettõ 9-es is, egy fos meg egy t-54.Prém egy t34-es. Azonkívül pár kissebb tank amiket lehet húzogatni.Egyenlõre ennyit elõljáróban...
Ha valakit érdekel irjon priviben, ne itt mert nem fogok vissza olvasgatni fölöslegesen!
Stock T29-em elsõ csatájában akadtam össze egy hazánk fiával, aki a fenti jellemzésbe illik. AT 7-ben ülve két killnél járva állt be foglalni, én meg egy bucka mögül, két jól irányzott kupola lövéssel kiiktattam, míg õ a tornyom köré lövöldözött (nooormális?).
Ekkor borult el az ûr a fejében:
Cuncimókus még nemzetköziül is üdvözölt, hátha nem bír az ellen magyarul. Kedves gesztus...
Ha olvasnád, vagy valamelyik ismerõsöd továbbítaná neked:
Nem rémlik, hogy amikor te kilõttél valakit a csatában, beírtad volna: "Az én k..va anyámat!" Ha szoktad és most kivételesen elfelejtetted, elnézem. Amennyiben nem szokásod ezt írni, te se rinyálj! Használd okosabban a tankod, vagy egyszerûbb, ha tényleg nem lépsz be csatába és nem kell anyáznod.
Saor Alba
Sõt mi több, pénzt keresni vele?
Ha igen, látogass el ide:
www.charityflashgames.com
Jó játékot!
Nem fake!
Spottolással és flankkel lehet nagyon jókat játszani ezekkel a tier 7 medekkel.
A VK 3002 DB-t olyan rég játszottam, hogy nem is emlékszem rá, csak arra, hogy jó kis tank volt és akkor még tier 10 ellen is ment a dolog.
Amúgy 212 meccen 64% winrate.(most néztem meg)
Saor Alba