World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Te most mit nem értesz? Folyamatosan emelkedik, minél többet játszol, erre azt írod, hogy mindegy, mennyi a csataszám egy bizonyos szám felett. Neked is emelkedik 22.000 csata után, szóval ez még nem az a szám, aminél mindegy? Vagy ezt hogy gondoltad?

Nem vagyok jobb játékos nálad, nem is írtam ezt soha, nade én nem is használok sem goldot, sem xvm-et, sem last seen map mod-ot, és a lényeg: nem hasonlítom a saját statomat egy olyan emberéhez, aki harmad annyi csatával rendelkezik.

"Ja, mert képes voltál 2000 felett sebezni átlagban.
És ez miért függ a csataszámtól?" - nem is értem ezt miért kérdezed. Több csata, több sebzés, több tapasztalat, több WN8. Mi nem világos ezen?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

"Az elmúlt 1 hétben 1.2-vel emelkedett a wn8-am"

Ja, mert képes voltál 2000 felett sebezni átlagban.
És ez miért függ a csataszámtól?

wot nick: PsychoTrooper

Bocs, de a csataszámnak egy bizonyos mennyiség után semmi jelentõsége.
Tényleg nem ez lett volna a lényeg, de nem fogom senki szájába rágni.

El kell fogadni hogy nem mindenki mazochista.
22k csatát hasonlítasz 9k csatához, majd amikor ezt szóvá is teszik, neked az jön le hogy õ csak ennyire képes? Már bocs de ez nagyon szõke nõs következtetés volt... 😛

Roger6
😊 A következtetésed rossz. Nagyon.

Minden héten növekedik a statom, akkor a határaimon vagyok? De nem ám. Az elmúlt 1 hétben 1.2-vel emelkedett a wn8-am, neked 1,5-el, ha jól emlékszem. Szóval 22.000 csatára simán reálisnak tartom, hogy hozom a te általad említett wn8-at. Mondjuk gyanítom nem lesz soha 22.000 csatám, annyira nem köt le a játék, láthatod mennyi csatám van 2011 óta. Ha még aktívabb lennék, még jobban fejlõdnék.

De beszerzem a kedvedért az XVM-et, megnézem úgy milyen a stat. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sajnálom hogy ez jött le belõle.
Ebbõl arra következtetek hogy elérted játékbeli képességeid határát.

Roger6
XDDDDD Te most tényleg a 22.000 csatás statod akarod a 8.900-as meccsemhez mérni? XDDDD

Amúgy az XVM-et ugyanúgy tiltanám, mint az aranyat, aztán kiderülne ki a legény a gáton. BTW ha egyszer eljutok 22.000 csatáig, megnézem mennyire leszek közel hozzád statban XVM nélkül. <#eplus2> Már csak 14.000 csata kell hozzá. Tarts hülyének, de 2.000 felett leszek addigra ilyen segítségek nélkül.

Ha látom is de soha nem írom be hogy loss.Soha nem léptem ki még egy csatából sem olyan volt hogy kifagytam,mindig teljes erõbedobással játszom még ha reménytelen is.
Arra jó hogy nem idegeskedem hogy miért vesztettünk mert látom hogy hiába ül valaki jó tankban de 14ezer csatával annyi effi-je sincs mint egy 1000 csatásnak.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Szép reggelt! Eredményes napunk lesz ma is, már ebbõl a csatából le tudom vonni. :-) A röhej, hogy ez nem egy malinovkai csata, hanem ruinbergi.

Ezzel meg lehetne 2000 feletti, de ha neked ez így jó akkor nekem tényleg mindegy. <#mf2>

Akkor viszont, mint a viccben is: Ne csodálkozz.

Roger6
Én randomban soha senkire nem számítok, így nem ér meglepetés. És egész jól elvagyok, köszönöm, akár egyedül is.

A 3 paradicsom mellé meg amúgy sem mennék oda 4. áldozatnak direkt.

EmR3 - megvagyok nélküle bõven, szóval szerintem baromság, és ha enélkül is van 1.700-as wn8, akkor az a baromság, hogy szerinted baromság.

Vagy inkább elindul az ellenkezõ oldalra, mert a pirosak sebzés nélkül elhullanak. <#mf1>

Lunki88
Sõt, van amikor látni "zöld" játékosokat is hogy kilépnek a csata elején és ottmaradnak a tankjaik ingyen fragnek. Hát az ilyen aztán sokat segít a csapatnak.
"XWM-bõl következtetést levonni baromság"

Ez így ebben a formában baromság, nem a gyõzelmi esélyt kell figyelni, hanem hogy adott esetben kikre lehet számítani. És kik azok akik max 1 vagy 2 célzott lövést képesek leadni csatánként.

Az nem arra jó. Arra jó, hogy ha látod, hogy három paradicsom megy az egyik oldalra csak, akkor odamehetsz feltartani az ellent, különben áttörnek és körbe leszel véve. <#nezze>

Roger6
XWM-bõl következtetést levonni baromság. Legszívesebben agyonverném kétszer az azokat az embereket, akik csata elején beírják, hogy loss, mert az XVM szerint nagy eséllyel vesztünk. És gyanítom, akik elõre látják a 20%-ot, azok nem küzdenek teljes bedobással.

JeffDunham
2012 március vége

Ezt nézd csak meg: fórum link

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Miért nem használsz xvm-et.Akkor látnád nagy eséllyel.
Az éjszaka nekem is szar volt,egyfolytában ilyen 20-35% esélyeket adott.
De nem hazudott úgy is lett.A top tankjaink mind pirosak voltak.
Gyáva és béna az egész bagázs,ha már elvárják hogy nehéztankkal odategyem magam akkor legalább annnyit supportolnának hogy a seggemet bevédenék,de nem inkább elhúzodnak hátra.Nagy taktika.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

"The T23 is an American tier 8 medium tank. It is currently not available to players on the European, North-American or South-East Asian servers.

Experimental medium tank. Developed from the end of 1942 through the summer of 1944. The vehicle was never mass-produced, nor saw combat.

The T23 was removed in patch 0.6.5 and replaced by the now tier 8 M26 Pershing. The M26 Pershing's position at tier 9 was filled by the M46 Patton. At the time it was removed it was said that the T23 would be back in future patches. " forrás

Roger6
Nem tudom mi van ma. 4 perc után az állás általában ilyen:

eltûnt a süllyesztõben már vagy 2 éve 😊
de most jön vissza prémtankként
(nem valami szépség)
Lehet hogy igazad van, most keresem a cikket róla, 2011 jan-febr környékén még arról beszélnek a fórumokon, hogy kaptuk még az M103-at... 1 évet én tévedek, neked lesz igazad, de még keresem, most már érdekel a téma. 😊

hehe én meg pont fordítva :d
akkor nyomtam a T29-et épp! nem volt még fullos sem amikor bejelentették hogy akinek megvan a 9-es T34 az megkapja 8as prémnek meg egy M103-at a garázsba
ááá mondom még a T29-et is ki kell maxolni, aztán kihúzni a T32-õt aztán még abból is kifejleszteni a T34-et és megvenni.... túl sok meló 😄

erre fel vagy fél év volt mire oda adták ingyér a T34-et 😄 röhögve kihúztam volna annyi idõ alatt 😊
Hova tûnt a T23?
JeffDunham
Lehetséges. Én olyanra emlékszem hogy 2011 novemberében már igérték hogy megkapjuk, siettem is kihúzni. Aztán valamikor hónapok múlva február-március környékén kaptuk meg. Mérgelõdtem is hogy hónapokat kellett még várni rá, kár volt sietnem.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

nem 😊
ez a wot hõskora
Mindenképpen november-december környékére emlékszem, áprilisban indult a játék maga.. Még a bétában 2011 karácsonyára rakták be az amcsi heavy vonalat. Megvan még a papír arról hogy naponta 20k-t kellett beleraknom a T32-be, hogy idõre meglegyen a T34, ekkor vettem utoljára és elõször is 1 havi prémet.

JeffDunham
2012 február-március környéke lehet. Kb akkor kaptuk meg ingyen a T34-et.

Ez a WOT hõskora?
JeffDunham

mennyit ér egy olyan acc amiben ki van húzva minden X tier tank? + van egy pár prémium tank, amit már nem lehet kapni.
[/url][/img]

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Köszönjük emese!
Nem vagy álmos? Kicsit dõlj le szerintem,feszültnek tünsz!<#vigyor3>
Aha, hát én pénzért vettem sajnos! Kösz az infót!
" Most kezdtem újat a jelenlegi nevemmel"

Fantasztikus kreativitast es intelligenciat sugall az uj neved.
Csoda, hogy "csak" 34 ezret akarsz a regi accodert. <#taps>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Talán 1-1,5 éve,de majd a többiek pontosítanak.Régen tier 9-es volt.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Lemaradtam valamirõl? Mikor adták ingyen az usa T34 prém tankot??
34??!!! Azért a 2 tízes tankért meg az ingyen osztott T34-ért?Ezek után kíváncsi vagyok az én accom mennyit érhet, 500k minimum.Azért kívánom,hogy sikerüljön ennyiért túladni rajta.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Hát azt,hiszem az obj 268 megérett az eladásra,egy rakás szar lett.Tier 9-es td csináltak a 10-esbõl.Ezért kár volt kifejleszteni.Nevetséges ez a 750-es sebzés miközben az fv vígan osztogatja az 1500-as csomagokat.

A WR még mindig borzalmas ezzel a csodás t30-al, az avg dmg. szerencsére közeledik 3k-hoz (remélem fölé is fog menni), de legalább volt 1 jó köröm vele, ahol tényleg azt mondhatom elégedett voltam vele, jól muzsikált, sõt meg is lepett pozitív értelemben 1-2 lövéssel 😄
De legalább Ace Tanker 😊 Top gun is lehetett volna, de t25 lelopta ügyesen....

Ja igen,majd elfelejtettem...34ropi! <#wink>
Hali!

Eladó egy korábbi acc! Most kezdtem újat a jelenlegi nevemmel. Ez még friss ropogós, átalakítás alatt!<#vigyor1> Az elõzõ eladó acc paraméterei röviden...csata-7600 / WN-2024 / winrata-61%
Garázsban 2 tizes, egyik egy 50B a másik IS7. Van még kettõ 9-es is, egy fos meg egy t-54.Prém egy t34-es. Azonkívül pár kissebb tank amiket lehet húzogatni.Egyenlõre ennyit elõljáróban...
Ha valakit érdekel irjon priviben, ne itt mert nem fogok vissza olvasgatni fölöslegesen!
Mindig utáltam a síró-picsogó ovisokat a játékban (nem korra, értelmi szintre gondolok). A kis gyökér miért megy elõre, ha anyázik, mikor kilövik? Sõt! Mi a bánatért lép egyáltalán be a csatába?
Stock T29-em elsõ csatájában akadtam össze egy hazánk fiával, aki a fenti jellemzésbe illik. AT 7-ben ülve két killnél járva állt be foglalni, én meg egy bucka mögül, két jól irányzott kupola lövéssel kiiktattam, míg õ a tornyom köré lövöldözött (nooormális?).
Ekkor borult el az ûr a fejében:

Cuncimókus még nemzetköziül is üdvözölt, hátha nem bír az ellen magyarul. Kedves gesztus...
Ha olvasnád, vagy valamelyik ismerõsöd továbbítaná neked:
Nem rémlik, hogy amikor te kilõttél valakit a csatában, beírtad volna: "Az én k..va anyámat!" Ha szoktad és most kivételesen elfelejtetted, elnézem. Amennyiben nem szokásod ezt írni, te se rinyálj! Használd okosabban a tankod, vagy egyszerûbb, ha tényleg nem lépsz be csatába és nem kell anyáznod.

Solten
Alap motor, gyors medhez kepest ugy mozog mint egy terhes elefant. Szoval nem flankelsz vele de a gocpontokhoz se ersz spottolni. De jo lesz ez fulloskent mar igy is jo csatakat lehet vele tolni.

Saor Alba

Szeretnél egyszerû, de jól megírt játékokat kipróbálni?

Sõt mi több, pénzt keresni vele?

Ha igen, látogass el ide:

www.charityflashgames.com

Jó játékot!

Nem fake!
Nemrég húztam ki a Comet nevezetû csodajárgányt, aminek 148 penje és 140 dmg-e van, szerintem egy darab goldot nem lõttem vele és voltam Top Gun tier 9 csatában.
Spottolással és flankkel lehet nagyon jókat játszani ezekkel a tier 7 medekkel.
A VK 3002 DB-t olyan rég játszottam, hogy nem is emlékszem rá, csak arra, hogy jó kis tank volt és akkor még tier 10 ellen is ment a dolog.
Amúgy 212 meccen 64% winrate.(most néztem meg)
Solten
<#worship> Muszaj beegetned mikor is heti egyszer, unalombol jatszok egy kancso artista kort... <#vigyor>

Saor Alba

Solten
Ugy tunik nagy szakertoje vagy a keszuleknek, vilagositsd fel a nagyerdemut hogy vagy hasznos tagja a csapatodnak 150 pennel es 135 dmg-el T8/T9-ek ellen? <#rolleyes> De tierjeben is problemas az atutes.

Saor Alba