World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
de gondolj arra hogy még mindig jobb oda járni mint kemóra
amit a kemó mûvel az már nem emberi.... sajna láttam testközelbõl
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
azt én is utáltam, vagyis fostam tõle 😄
de aztán rájöttem h nem is olyan szar.... itt van 500 méterre a rendelõ
a doktornõ egy bomba csaj, asszisztens is csinos nõ
ráadásul a doktornõ ügyes és mindig mindenféle hülyeségrõl beszélgetnek miközben a pofámban matat 😄
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
karácsony elõtt gyulladt be + betegedtem le
gondoltam egy sima megfázás majd elmúlik....
de nem múlt el, mivel jöttek az ünnepek ilyenkor háziorvos nincs...
oké, jan elején go orvos... felírt egy anti biotikumot, szedjem 10 napig.. oké, nem hasznalt semmit, legyengültem, kinyírta a beleimet is
miután rendbejöttem visszamentem, írt fel másikat, szedtem azt is 10 napig, attól nem gyengültem le, de ugyanúgy fostam + semmit nem használt..
mennék vissza.. doki szabadságon na mondom okééé
rá 1 hétre elmegyek, elküld vérvételre, oda mire kaptam idõpontot az 1 hét
mire meglett az eredmény megint 1 hét... vérvétel semmit nem mutatott
ok! go másik háziorvoshoz, õ azonnal elküldött gégészetre
telefonáltam... 2 hét múlva van idõpont fasza...
felhívok magánorvost... az is vagy 1-2 hét
felhívtam egy közelebbi várost ma reggel, mondja a csaj hogy menjek most, még ott van a doktornõ 11-ig...
ok fél 11 lesz 😄 kocsiba be 130-al végig a 6-oson szokás szerint
és õ mondta, hogy ennek annyi, go kórház és mûtét
ha lett volna pénzem, kerestem volna már elõbb egy normális dokit
de hát a f***sz tudja mennyit kér el egy magánorvos... 10k alatt biztos nem
ez van... csak nem döglök bele
a rosszullét meg nem ettõl van, ha a szorongásos betegségre gondolsz
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A VK/M60 ér 850 dollárt, ha van Type, az is ér 500-at. A 12 T10 meg attól függ, hogy micsoda. Ha van benne 4 arty, akkor nem sokat ér az a maradék 8 tank (3-400+). De ha slágertankok, akkor sokat hozzácsaphatnak az értékhez.
jobb oldali nyaki nyirokcsomóm is...
+ most már 1 hete oda van a hangszálam is és a nyelés is fáj
+ éjszakai izzadás, nyelési nehézségek, fejfájás, néha kihagy a szivem meg ilyenek miatt kellene kiszedni
okádással nem állok hadilábon 😄
szereztem némi rutint az évek alatt... sok házibuli, sátrazások, nálunk a kerti partik...
Oddball: <#gun>#gun>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Vaj menniyt érhet (nem akarom eladni 😛) 12 T10-es tankkal (M60+VK), T34, M10, JT88, Su122-44, T25-el (egyéb kis szemét prémiumokat nem sorolom) + 160+ napnyi prémmel megvert acc?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
ha nem jelentkezek egy ideig akkor tudjátok hol keressetek
(temetõben) 😄
Mennyi most az átlagsebzésed vele? (én szintén a kollégához hasonlóan csak kinlódok azzal a szarral). Cromwell az zsír, de a cometen már kínomban a howitzerrel is próbálkoztam, annyira kevés már a pen, és az agilitása is rosszabb.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Sztem van egy pont, ahol a több csata már nem fogja növelni a skilledet, mert eléred a saját maximumodat. Fõleg ha figyelembe vesszük, hogy állandóan variálnak a térképekkel, tankokkal, a tapasztalat ami X térképen megvolt néha resetelõdik (pl nálam most redshire - eddig rutinból ment mert volt jó helyem, az most jól szétbarmolták).
ki fog helyettem addig sírni a sok noob miatt meg a csökkenõ WR miatt meg hogy má' megint be vagyok baszva? 😊
köszi 😄 azért az altatástól kicsit tartok... de inkább a 3 napig bent rohadástól.... szét fogom unni az agyam
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Amúgy jobbulást.
mehetek kórházba mandulamûtétre XD 3 napig bent kell rohadni
mi lesz velem wot nélkül? <#nevetes1>#nevetes1>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az hogy nálam miért így alakult ki nem tudom. De ha jobban megnézed a statomat látható hogy 10-13k között volt a legjobb. Azóta stagnál és az utóbbi idõben kezdett el ismét emelkedni. Egyébként néha azt sem értem nekem miért ennyi mert elég sok marhaságot csinálok.
Nem azért kezdtem el posztolni hogy kiderüljön ki a fasza gyerek, meg a jobb, hanem mert nem értem hogy egy alapvetõen jó képességû játékos miért szopatja magát azzal hogy nem használja ki a játék adta lehetõségeket.
wot nick: PsychoTrooper