World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Errõl a otthoni foghúzásról ez jut eszembe:

Egy orosz és egy magyar sebész beszélget a konferencia szünetében:
- Nálunk olyan magas fokon áll a sebészi tudomány, hogy amikor édesanyám megvakult, egy hal szemét ültettük be a szeme helyett, és azóta tökéletesen lát! -dicsekszik az orosz.
- Egy hal szemét? És lát?
- Természetesen!
- Nálunk meg volt egy érdekes eset: egy asztalos ujjait levágta a szalagfûrész - mondja erre a magyar. - Volt a közelben egy tehén, levágtuk a tõgyét, és a csecseit varrtuk az ujjak helyébe. Azóta nem csak hogy tökéletesen tudja használni a kezét, de ha elég füvet eszik, napi 7-8 liter tejet is le lehet róla fejni!
- Aha, ha elég füvet eszik! És ki látta ezt?
- Az a halszemû kurva anyád, az!

Hát így képzelem én el ezt a otthon kihúzom a saját fogam mesét is.

Ez csak attól függ, milyen stílusban játszol szívesebben. Szerintem a mostani viszonyok között, mikor a páncélzat rengeteget vesztett a jelentõségébõl, a Ferdi a hajára kenheti a vastag testét, mellesleg még 140 pennel is belõhetõ a hasán. Viszont a vízszintes és függõleges lövegkitéríthetõségben még mindig viszi a pálmát. JP2 inkább rohangálós, gyorsan tudsz vele alkalmazkodni az aktuális helyzethez, ha épp máshol van rád szükség a mapon, fél percen belül odaérsz. Felépítménye is erõsebb a Ferdiénél, viszont a rosszabb depression miatt nehezebb vele hulldownozni. Hasát pedig rejteni kell, mert minden átviszi, és szeret ott égni.
Sziasztok!

Tudom ,hogy már agyon tárgyalt téma, de ki mit mond, az elmúlt változtatásokat és az új tankokat számításba véve a Ferdi vagy a JgPh II. állja meg jobban a helyét?

Még egy kérdés, az XVM-el kapcsolatban.A csatáim száma és a winráta közötti két érték mit jelenít meg pontosan?
Köszönöm

nem tudom, hogy mi történt az elmúlt pár napban amíg nem játszottam, de biztosan lemaradtam valami agyhalott-mágnes-eventrõl...

Ma 90% szopó, a szokásos sémák szerint.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

toocha
Köszi szépen!<#law>

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

azt hisztek amit akartok 😄
a cuccost is lemostam alkohollal... 😉
úgy folyt a könnyem mint egy 3 éves kisgyereknek akinek elvették a játékát 😄
de nem kell elhinni, mindenki azt hisz amit akar!
lehet én sem hinném el amúgy....
(de nem hiába vallatási módszer)
Ööööööö.... Fura.

Maala
A hangbeállításokban... Aztán már csak századolni, csapatcsatázni kell menni, és pletykálhatsz is.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

toocha
#292993 ?

5 elõre, 1 hátra.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A 140-nek -6, az egy fokkal jobb, mint a T-62 ágyúja. A 430-at még csak videón láttam, de mintha hátra-oldalra jobb lenne a depression, mint elõre, ami szar, ahogy Yoss is írta.

-4/+16

Wiki meg megszûnt, azt már nem érdemes nézni.
mármint az ágyújának 😊 valaki szerint -1 fok, de az tuti nem jó, annál még a kínaiaknak is jobb 😊
haliho, a 3 orosz medrõl mi a véleményetek ?
t62 van, a 140-t nem csinállom meg, mert nem látom a különbséget, a 430 talán érdekes lehet, állítólag komolyabb a páncélja.

illetve nem találtam adatot arra, utóbbinak mekkora a lefelé kitéríthetõsége, wikin még nincs rajt
megtaláltam

wot nick: PsychoTrooper

Ki volt az a csóka akinek már a harmadik regjét törölték afk miatt, és itt kért segítséget mert nem értette mi a gond?

wot nick: PsychoTrooper

Maala
Értem. 😊 Ezt nem tudtam, én mindig url beszúrással tolok be videót, hogy ne kelljen a mobilosoknak foglalkoznia a szétcsúszó fórummal.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

voivod32
Ez már engem is megszoptatott!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Mikor posztolni akarsz egy videot ezt ajanlja fel automatikusan mindenkinek. A macska itt sundorog az olemben es azzal is foglalkoztam mikor irtam es azt hittem mar bemasoltam a linket.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

toocha
Egy nagyon kezdõ kérdés, de mentségere legyen mondva sosem használtam: Hogy kell bekapcsolni a "játékba beépített TS"-t? Remélem érthetõ voltam?

toocha
Na ilyeneket kéne a játékba!

toocha

De már évek óta... Kurt Cobain fejû ember, borzalmat tol az arcba.

patchaou
Egyszerû, ha rányomsz a videoó beszúrása gombra, akkor alapjáraton ennek a címe van ott. Sokan nem rakják be helyette amit akarnak és úgy okézzák le, aztán jön ez a rettenet....

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ezzel az arty-val csupa öröm az élet 😄

Überelni aligha tudom már ezt a kört:
http://wotreplays.com/site/623143#self

Lehoztam a csatát... 😊
Maala
Hm, lehet. Akkor meg pláne érdekes, mert tuti nem te vagy az elsõ, aki elcseszte a videója linkelését, és helyette ezt rakta be. Lehet, ez a videó így terjeszti magát! 😄

Valakivel osszekeversz szerintem.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

popey8
Ha ennyire szereti😄 Végül is nem olyan rossz😉

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Maala
Rohadt vicces, hogy már vagy harmadszorra tolod be egy videó helyett ezt a zenét. 😄

Ja, egyszerûbb lett volna, ha azt írom, hogy takarodj a picsába, kamus hülyegyerek.

Maala
Ha türelmes vagy, és kivárod (nem fogják 1 nap alatt elvinni), akkor igen.

popey8
Elég rossz akcentussal beszéled a nyelvet, avagy rosszul ragozod azt magyartot😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nagyon elég van már belõled.

Így is meg lehet oldani 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Egy kis "nyalanksag" az otthoni fogorvoosoktol feloknek:

Mondjuk ez elég nagy baromság. Egy ilyen seb + a nem steril eszközök használata nem valami veszélytelen.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

popey8
Erre már nem is reagálok, mert egy hihetetlen "harctérre" illõ sztori. Kezdjük ott, h egy foggyökér nem tud lifegni. Leendõ anyósom fogászati asszisztens, szal... 😊

Én csak kitolni szoktam a gyökereket. A fedezékbõl...

Miért, nem nagy cucc, nyáron én is húztam itthon gyökeret, kivágtuk a körte fát, és ami maradt gyökér, azt magam húztam ki.
a-a
volt egy tömött fog... abban egy gát v mi
na az széttört és szép lassan letörtek a darabok is
na persze a gyökér meg ott leffegett és eléggé fájt 😊
jól bepálinkáztam... volt otthon alkohol is...
azt rá a zsepire és belenyomtam a fog helyére...
majd mûszerész fogó elõ és adj neki 😊
kicsit véres volt meg majd beszartam 😄 de még mindig jobb volt mint elmenni fogorvoshoz
Ezzel a mesével etesd a kisgyerekeket, akik még nem tudják mi az a foggyökér. Mekkora vetítõgép... 😊

popey8
Otthon húztál már magadnak gyökeret? Persze -.- Ezt nem nagyon tudom elhinni, mert érzéstelenítõ nélkül azt lehetetlen kibírni. Vagy nyomtál magadnak lidokaint is? Hogy jutottál hozzá? Már bocs, de mese habbal😊

nyolc vereség zsinórban....?

mindben top3 sebzéssel..? <#falbav>

Nem lesz kevesebb a zombi.. Sõt...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

És ennyit kifizetnek egy accért? 😄
hááát amikor a beszakadt gyökeret akarta kihúzni és már vagy 5 perce szenvedett vele (ami nekem tûnt vagy fél órának is)
akkor azért azt mondtam magamban hogy jobb lett volna egy férfi kéz most 😄
már majdnem úgy voltam vele hogy amikor ráfog a gyökérre akkor megfogom én a fogót és kitépem, mert neki csomószor lecsúszott mert nem túl erõs a keze... modell alkat a csaj 😊
de végül kijött!
na ott megfogadtam h gyökeret huzatni nem megyek én többet sehova!!!
megfogom azt kiszedem magamnak itthon, csináltam már, igaz majd beszartam, de elsõre kiszedtem 😄
toocha
Nem kell elmondani, most halt meg egy ismerõsöm rákban. Na ezt a témát zártam.

popey8
Régen egy nagyobb faluban laktam, ott rendelt fogorvos is. Alkoholista volt és sokszor berúgva is dolgozott. Nem egy olyan történetet hallottam, hogy kihúzta/betömte a jó fogat. Még jó hogy volt egy kis protekcióm és mehettem máshova, ha bajom volt a fogammal. Na ennél a tietek biztos jobb😊

Foxi a tietek meg egyenesen egy valóra vált álom, ha tényleg olyan jó nõ😄 Amíg õ a szádban matat, addig te is matatnál vhol, ugye?😉 😄

hát akkor mond el toocha-nak hogy enyhén jobban jár a fogorvossal 😄
Hozzánk is jöhetne, itt egy tirpák f*sz a fogorvos, akit már kétszer majdnem megvertem 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.