World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nem ez lesz az elsõ, amivel szenvednem kell stock-ként. :-(
De általában ha szívom is a fogam, átverekszem magam rajtuk.
Eddig mindössze egy ágat hagytam abba emiatt, a kínait. De amikor jött a T6-os event, akkor átugrottam a 4-5 öt, és kifejlesztettem a T7 med, és heavy-t is az event alatt.
Nem bántam meg. :-)
BattleTag: kabel15#2672
Tegnap is volt egy enemy is7. Senki nem tudta átlõni pedig már mindenki közel 300-as pennel lõtte az oldalát seggét olyan 10 méterrõl, hogy dögöljön már meg és egyszerûen nem adta be. Szakasztársammal mondtuk is hogy ez biztos 45% wr-es nyomi lehet, sõt valszeg még költ is a játékra lehet azért ilyen kemény és tényleg csata után megnézve. Rakat premium tank Az összes tankjával 45%-48% wr. Szóval nem kicsit nevetséges az a rendszer... de a legjobban mindig azokon röhögök akik mindig mondják hogy nincs belenyúlva a meccsbe. Az ilyen beszûkült emberek hátán nagyjából fát is lehetne vágni azt se vennék észre.
BattleTag: kabel15#2672
Egy apró szépséghiba, hogy a top ágyúja nem T10-es, mint mondjuk a Centurionnak, vagy a Leopard PT A-nak.
Ez mennyire érzõdik a T10-ek ellen? Mert a 8-as KT top ágyúja, ami szintén 9-es sokszor bizony kevésnek bizonyul a 10-esekkel szemben.
Egyik ismerosom egy type 59 + 5 Xes tankal accot alig tudott eladni 100 dolcsiert es 1 evet arulta na meg az effije is 1400 on felul volt 😊
Alapvetõen én egy gyors királytigrisnek tekintem. Mindenáron a frontját mutasd a veszedelem felé, ha ház mögött vagy akkor a beforgatás is kötelezõ amíg kijösz a fedezék mögül.
Ellenséges med/light tankokkal szemben ha lehetõség van érdemes a rammolással operálni.
De olyan sok extra nincsen, sztem jóféle mindenes tank.
Ellenfélként már találkoztam vele, akkor eléggé meggyõzõ volt. De az a tapasztalatom, hogy egybõl másként fekszik a leányzó, ha nálam kell bizonyítania.
Mit javasoltok a kezdetekre?
Amúgy a randomok nekem most hozzák az átlagot, semmi különleges bukó sorozat.
A tankjaimat 2-3 meccs alatt, de sokszor elsõre leduplázom, aztán még a végére sem érek, már megvan a 250.000 bónusz.
Szeretem az ilyen bónuszokat, amikért nem kell vért pisálni. :-)
hihetetlen, hogy mik pattannak le, ráadásul mintha tömbökben jönnének a lepattanók
ha valamirõl egyszer lepattant a legvalószínûtlenebb helyrõl, akkor arról többször is le fog pattanni
pl. jpzIV oldaláról 2X egymás után amx 46-al, ami gyk a lehetelenséggel határos
de E75-el szokta a leg "mulatságosabb" eseteket produkálni
ott, ha egy csatában elkezd lepattogni, akkor cseszheted
folyamatosan pattogni fog mindenrõl 😞
|Származási hely: Degec|
Egy csatát azért vesztettünk el pedig 100% nyertünk volna,kb. számolásom szerint meg lett volna a T49-el a kiváló sofõr már csak 4 ellen volt akikkel el bírtam volna.De egy bunkó tahó paraszt a saját artynk odaballagottt hozzám a bokorhoz ahol voltam és szánt szándékkal belémlõtt persze egybõl ki is végzett.Elõször azt hittem hogy az ellenség volt de utánna látszott hogy a saját artynk volt.Fel is jelentettem a szemetet.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Lehet hogy este már fáradt vagyok és/vagy az én bénaságom. Meg az mm rendszerint bevág a lista aljára, a csapattársakat meg úgy lekaszálják mellõlem, mint a csirkéket.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az összes enemy bement oda középre a felsõ úton. páran mögéjük kerültünk, és seggbe lõttük õket, 3 tank közben meg elment foglalni.
Amúgy meg meglett vele a tank ász is 😄
angelus1991ster.blogspot.hu

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A másik kérdésemre tudja valaki a választ?
"az XVMben a csatáim száma és a winráta közötti két érték mit jelenít meg pontosan"
2. Ehun van ni😄
Nem tudjátok melyik módtól fagy ki mindig a játék kilépéskor?
Hol van olyan gold detektoros panel mint régen volt? Ami csak a sebzés nagyságát és a lõszer típusát írta ki, nem ennyi szart mint a mostaniak.
- az új (és a megváltoztatott régi) T8 jármûveket randomra, és nem a 7v7 csatákra balanszolják
- nem fognak új effektek megjelenni a régi renderben (egyáltalán nem fejlesztenek már rajta)
- a Wargaming nem akar több "koppintás" mapot, mint a téli Himmelsdorf, vagy az esõs Ruinberg, ezt a jövõben megpróbálják a meglévõ mapok valamilyen kalibrálásával megoldani (SS: például egy maphoz több textúra-pakk, vagy ilyesmi)
- elképzelhetõ, hogy az M47 Patton megkapja az alternatív, L7-es testet
- a BMP és BMD jármûvek nem valók a WoT-ba
- egyelõre semmilyen jutalmat nem terveznek a mastery-medálokért (SS: de még semmi sincs eldöntve)
- nem fog megjelenni a szétroncsolt futógörgõ, mint láncsérülés-típus
- jelenleg a felfüggesztési modellben minden tanknak oldalanként 4 érintkezési pontja van (SS: azaz oldalanként 4 ponton észleli a lánctalp a talaj egyenetlenségeit, és ezen a 4 ponton követi õket az élethûbb látvány érdekében). Mikor be lesz vezetve a független felfüggesztés, ez a szám 5-re nõ majd, ezen felül ezek az érintkezési pontok nem feltétlenül lesznek szabályosan elosztva, tehát egy egyenlõtlen-elrendezésû futógörgõs tank esetében, mint például a T-54, a pontok a görgõknek megfelelõ helyen lesznek elhelyezve
- az 1958-as T-55 nincs bent a játékban, mert túl OP lenne
- a Model 1953 AMX 13 AMX 13-75 néven van bent a játékban
Overlordtól:
- az E25 nem OP
- a FOV befolyásolja az FPS-t (minél szélesebb a FOV, annál több erõforrást igényel a megjelenítése)
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Máshova töltöttem fel, azt meg nem engedi :/
Hova lehet feltölteni képet amit ide beenged linkelni a képkezelõn kívül?
Szerintetek mi lett a vége?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

#293014: KT-E75, 110-WZ111, T32-M103, KV4-ST1, AMX-ek... De hogy ezekbõl melyik a legjobb? Egyéni preferencia kérdése. T10-et tekintve 50B/E-100/E5 talán.
Melyik jobb kredit farmra?
Az E2, vagy az E8?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Most szerintetek melyik a legjobb heavy ág?Nem tier5-6ra gondoltam,hanem 8-10re.
T95E6 Obj.907 Gr.Tr. SU-85l T23E3 SU-76l
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?