World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem véletlen, hogy éppen a fochot húztad ki és nem az M48-t. Ne gyere itt a kamu dumával, hogy nagy alfás tankot akartál meg bla-bla. Akkor miért nem a jpze-100-t húztad ki, tessék az nagy-alfás.
Huúzzál ki egy medet ha OP, nem kell itt sírni. OP a TD megfogtam és kihúztam a WT-t ennyi. Most már nekem is van ebbõl is abból is.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ezért is utálom annyira a medeket, mert nem elég, hogy gyorsak, még tûzerõben is messze túlszárnyalják a heavyket. Én kb továbbra is úgy vagyok vele hogy nem td nerf + rejtett arti erõsítés kellett volna, hanem egy masszív heavy buff.
Itt most azt jelenti hogy minden csatádban ez van?
De mint mondtam nem ez az általános harcmodorom, csak bizonyos helyzetekhez alkalmazkodva nem vetem meg a szokatlan módszereket sem.
Ezzel nem is olyan rég még én is így voltam, fú de gyûlöltem a panzer 38 na-t emiatt. 😄
A masik, hogy buko meccsen is lehet killt gyujteni nem csak ha nyertek.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
És itt az esély nem a gyõzelemre, hanem a kill-re vonatkoztatva értendõ.
Így fogd fel, és akkor mindjárt érthetõbbé válik a dolog. :-)
Nézõpont kérdése. Ha neki ez így jó, legyen, ezért nincs joga elítélni senkinek.
Én ilyenkor inkább vagy arra hajtok hogy minél több spot, vagy arra hogy minél több hp lelövés és kill legyen. Attól függõen mivel játszom éppen. Light-al ritkán játszom, tehát inkább ilyenkor a hp és killre hajtok.
Végeztem egy tesztet ELC AMX-el. Felszereltem rendesen mindennel ami a spothoz kell.
20 meccsbõl 1x volt olyan, hogy én araszoltam elõre, mögöttem 4 heavyval, ahogy én spottoltam az út mellett végig az enemy tankokat, õk úgy kapkodták ki õket sorban. Ez az a pálya ahol egyik oldalt út, másik oldalt vasút van.
Végig mentünk úgy az enemy bázisig hogy egyetlen tankot nem vesztettünk és 8 enemyt lõttek ki, akiket én derítettem fel nekik.
Egy alkalom a 20-ból. A többiben meg úgy viselkedtek mint akik idióták. Berongyoltak a felderített célok közé xarrá lövetni magukat, eltakarni a célt a másik elõl, csak nehogy a másik lõje ki.
Csaták dölnek el olyan apróságon például:hogy éppen balról vagy jobbról kerülsz meg egy sziklát mert úgy lehet egy olyan esemény láncolatát indítod el ami teljesen megváltoztatja a csata menetét.
Láttam már fullos epic játékosokból álló csapatot elhullani többnyire pirosokból álló ellenség ellen.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Lerobogtam a mögöttük levõ domb fedezékébe, és onnan is próbáltam segíteni.
Az rossz pozíció volt, így a folyómederben elmentem jobbra, és onnan feljõve kilõttem egy Stug-ot, és két tigrist, akiket oldalba, hátba kaptam.
A T29 olyan szitok áradatot eresztett el, hogy legközelebb megöl, meg hasonlók, mert kinyírtam azokat a tankokat, amikkel õk szenvedtek, és hogy milyen dolog pár HP-ról kiszedni az õ prédáját.
Gondolom lecsillapodott, amikor meglátta hogy top sebzéssel simán megelõztem a T7 heavy-ket, és nem csak az õ 3 tankja kilövésével. :-)
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
És olyankor bizony önzõ módon azt nézem, hogy engem mi visz közelebb a célhoz. És a cél soha sem a statisztikai adatok fényezése.
Amúgy egyébként kifejezetten csapatjátékot játszom, ami a többieknek is jó. Épp minap lepõdtem meg, hogy baromi sokszor vagyok a top 3-ban. Sebzésre, xp-re, sokszor úgy, hogy játék közben mondom de jól tolja XY, aztán a játék végi összeállításban látom, hogy a dupláját sebeztem. :-)
Nem tud mást csinálni, rongyol be azt reménykedik hogy lesz vmi spot. Igaz, senki nem mondja meg neki ingame, hogy azzal hogy felvillantja az ellent semmit nem ér...
Valószinüleg ott lehet bennünk a különbség, hogy én pl ma is teszteltem egy websiteon egy ilyan featuret, hogy egy bizonyos featuret a usereknek configurálható eséllyel adunk be.
Szépen beállítottam 50% esélyt és tudod mi volt: egymás után 5x adta be az OFF állapotot. És itt nincs szergej aki figyeljen, vagy nem kellett senkt megvédeni.
Számítástechnikában ez a random. Nem igazi, csak pszeudó.
Szóval amikor este hazamegyek, és látok 5x egymás után bouncet, akkor ezért nem kapom fel a vizet.
ui: nem a WGnél dolgozom 😄
Ami kibaszás a WG-tõl, az a tier 4-es lightok scout szerepbe kényszerítése. szegény néhány 100 csatás playereknek valóban gõze nincs mit kellene csinálni, csak elindult mondjuk a PzIV felé. És régen úgy rémlik az AMX40 is scout volt 😊
Közeledek a 10k csatához, de még egyet sem játszottam úgy, hogy bármiben befolyásolt volna bármilyen statisztika.
Amikre odafigyelek, az az eventek követelménye, hogy minél több kreditet farmoljak. Olyankor simán elbukok meccseket, akár tudatosan is, hogy minél elõbb mehessek egy következõ, normálisabb felállású meccsre. És nem érdekel, hogy ezzel romlik akármelyik statom.
Ha például kill kell még, és berak alulra gyenge tankkal, akkor nem próbálok, sunnyogva taktikázni 10-15 percet, mert kidobott idõ. Akkor csinálok valamit gyorsan, spot, vagy ramm, és elhullok, remélve, hogy a spot segített valakinek. És megyek tovább.
Ha XP kell, akkor a duplázásokat erõltetem, rendszerint bejön.
Akkor állok neki grindelni egy tankot, ha elérhetõ közelségbe kerül a következõ.
Mindezt úgy, hogy jelenleg 16 vonalat viszek párhuzamosan, és 36 tankom van garázsban.
Én így szeretem, változatosan. :-)
Lowtierben ez még annyira nem zavaró, de amikor T9-10 vannak ilyen csapatok az már azért idegesítõ.
Én is kezdõnek számítok a 2200 csatámmal attól függetlenül nem rossz a statisztikám,sokat tanultam a saját és mások hibájából másképpen nem megy.Sajnos sok olyan van aki 10-20 K csatával a béka segge alatt van,csak azt nem tudom mit élvez benne ha többnyire szétszopatják.
Fullon azt mondom nagyon jó kis tank, de érdekes, hogy a 20 pennel nagyobb ágyúval néha több rossz lövésem van, mint a T-54 200-asával.
Ezt 2-en hoztuk le egy KV-1-el.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Megint fogok kapni 1000db - mert volt pofám arty val bemenni csatába és csinálni is valamit. Egyébként az összes csatám 5% arty KB. ha már annó kifejlesztettem KV1 bõl akkor ki is próbáltam.
BattleTag: kabel15#2672
Nem láttam a visszajátszásnál a lövedék vonalát.
Úgy lehetetlen oda belõni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Igaz az az alap ágyúval is jó volt, ami végül is ezen a tankon is megvan.
A rádió is megvan. Ami nehezebbé teheti, hogy ez mégiscsak egy med.