World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Nem is tudtam hogy te ilyen nagy szakértõje vagy a témának. 😊 Amúgy érdekesnek tûnik, el is mentettem hogy késõbb elolvashassam.
itt a hétvége.. Hurrá...

5 meccstõl vehettem ismét könnyes búcsút 2 és fél perc után tizensok-nagyonkevés állásnál.. Agyrém..

Petíció volt már a skill based mm el kapcsolatban..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nice! GJ
Néhány típus elsõ lövése mindg "mellé megy".pl.IS akárhogy is célzol.Egyszerûbb az elsõt vakon ellõni.<#miaz>Aztán a többi hülye meg utánoz...

MSI PRO Z690-P Pro DDR4/ i7 - 12700k 3700@5000/ NZXT KRAKEN X62 /32Gb G.skill DDR4-4000Mhz /Inno 3D RTX 3070 Ichill X4 /Samsung 980 pro 1TB/

dante3
az a baj, hogy t10-ben is vannak ilyenek...

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Nem mindenki, csak a hülyék. :-)

Az miért van, hogy induláskor mindenki össze vissza lövöldözik mint a hülye? Tegnap egy lövés eltalált, olyankor kedvem lenne az illetõt ronggyá lõni.

Cikkem az FTR-en.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

R3ntonnak ajánlom szeretettel ezt a kört Pattonnal. Talán a legjobb köröm, amit eddig ezzel a tankkal csináltam (bár volt már nagyon jó prokhorovkai csatám is). Még visszanézés nélkül úgy érzem nem követtem el benne hibát. Talán annyit, hogy az IS3 lövését elkerülhettem volna, de úgy voltam vele, hogy belefér. Még annyi megjegyzés, hogy imádom a Támadás módot, de csak támadóként, védekezõként nagyon nem szeretem, mondjuk nem véletlen. Az én stílusomhoz a támadás fekszik egyértelmûen, lásd. ezt a replayt is.

T10 Patton Erlenbergen

Érdekes.

Magasabb tierekben az ilyesmi valahogy ritkább. :-)

Nem mintha ott mindenki professzor lenne, de az ilyen "piszkáljuk a másikat" attitûd addigra többnyire kikopik. Vagy az ilyen játékosok kopnak ki. :-)

Világosítsál már fel légyszíves mit kell vele, és linkeld már be a statodat is vele! Jó? köszi!
:/
picsába...
malinovkán nyomultam épp T7 combat car-ral amikor a mi kedves kis pz38t-nk elkezdtett tolni... de nem hagyta abba... low hp-s volt
na mondom akkor anyádat 😄 kilõttem, egybõl jött az üzenet -.-"
azért vicc hogy a gyökerek elcseszik a game-t és még velem basznak ki
Állítólag intelligens. Figyeli hogy miként lövöd ki.
Én is kipusztítottam egy társat, de az véletlen volt tûzharcban, és nem volt semmi retorzió.

A tudatos teamkilleket büntetik szigorúbban.

Ezt a képet inkább nem raktam volna fel, ezzel a med tankal nem kempelni kell és védeni nem csodálom hogy ennyit sebeztél grat.<#taps>

jaja,nem is olyan régen én ajándékoztam némi ap-t csapattársaimnak,és 1 óra pihenõ volt a jutalom.most már óvatosan lõdd picsán õket 😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

durvítottak a TK-n????
kilõttem egy társam... 1 óra ban 😊
Armageddon008 róla van szó XD

Szánalmasak ezek a játékosok csak a statt miatt 5-10-ik acountot kezdenek újra annyira nevetséges ezeket szarba se nézem XD kis tankal statt húzás és tier X be meg tudás nulla 😊és ennek meg honnan van Type59 1000 csatája sincs,és már nem lehet venni se.Nyomorék <#mf2><#taps>

Amikor a su-100y-al betolok egy 500-as csomagot,ez az érzés felbecsülhetetlen.😊És ez csak egy 6-os td.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Hall of shame:

Beírja a szégyen platoon (magyarok), hogy retarded team vagy valami hasonlót. Nem számít, hogy severogorskon egyedül én védtem az keleti oldalt, ja bocs nem igaz, még volt egy afk e-75 is 😄 Persze miután rájöttek, hogy csak én vagyok ott, megpróbáltam elhúzni a csikot, de középen lekapcsoltak a medek, mert oda se ment tankuk. Így van mindenki menjen a nyugati részre 😄 És akkor idiot team, mikor 10esekkel jönnek be.

500m az elég sok. A röppálya nem egy egyenes, hanem ívelt.
Lehet hogy azt ív tetejét láttad még, ami után már lefelé tartott, és talált.

Vannak furcsa dolgok. Pl. a multkor a Borsiggal Murovankan ralottem egy kb. 500m-re allo AMX TD-re. A lovesem tisztan latszott, hogy fele ment vagy masfel metert es beadta sebzo talalatnak.
Kb. igy szoktak elloni a motort mikor hull down-ban van a tank.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

A borist céloztam, aki arrafelé akart menekülni, csak kilõtték, utána a tigrisre fókuszáltam.
Ezt nem lehetne beküldeni a hét visszajátszásába? kaphatnék érte aranyat.
Eleg erdekes. Elozoleg arra a helyre zoomoltal ahol az arty volt csak akkor meg nem lattad es valami miatt oda lott a 100m-re levo celpont helyett.
Vagy ahogy Scheff mondana: Neked adta a random. <#taps>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

ez vicc.. harmadik csata betöltésénél fagy ki.. aztán percekig nem lehet elindítani..

benneteket is kidobott ez a szar?

Lunki88
Nem csak az, még az IS is egy retardált mágnes. 😊 Érdekes módon a KV2-vel általában legalább "sárgák" játszanak.
Ezt nézzétek meg!! az utolsó lövést. 8 adik perctõl
a bázison álló tigrist céloztam és a kb300 méterre lévõ artyt találtam el az artymmal XD
Ennyire félrehord vagy ez hogy lõtte?
Replay

Nem kell mentegetõzni <#eplus2>
JeffDunham
Pár tény Emese drága. <#awink>

1. Eddig taligával kb egyszer beszéltem életemben ts-en.
2. Az Unlukckyba kellett gyorsan egy ember mert nem voltak meg, akkor voltam életemben elõször náluk (azóta sem). Mivel nem fekszik nekem az ESL, de egy Cuncit képes vagyok irányítani így beugrottam. Ha ló nincs, Jeff is jó alapon. Hmmm és érdekes módon kifejezetten élveztem is a csatákat, jók voltak a srácok.
3. Ott volt taliga is, végig lenémítva, ergo egy szót sem beszéltem vele.
4. Ha ott voltál, legalább annyi lehetett volna benned hogy odaugrasz hozzám egy puszira. Hidd el nincs herpeszem (bár ennek taliga gondolom jobban örül, mert nem száradnak le a tökei).
5. Ismét bebizonyítottad hogy ezt a "Te menthetetlen van, rendkívül elfogult és csak azt tudom így mondani, hogy buta is sajnos" címû mûvet mintha magadról írtad volna.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

"páncéllemezbe csapódáskor a lövedékcsúcs kidolgozásának függvényében"
ekkora marhaságot,kizárt dolog hogy több mint 100000 játékosnak ezt (is)számolja a szerver,normális MM-t sem tudnak készíteni,nem hogy ilyet,leegyszerûsítve,random az egész 25 vagy akármennyi százalék azon belül meg lehet még kiegészíteni,hogy a + vagy a - tartományban számoljon és innentõl kezdve pattogni fogunk, mint kecskeszar a deszkán,

😊

Wotinfo.hu -val mi történt? Nem elérhetõ.
Továbbra is állítom, hogy a KV-1S tankerek 95%-ka agyhalott retard.
Utolsó élmény: a mi oldalunkról két 200/300 HP-s KV-1S varázsló marad egy kibeb@szott nyomorult lefh18B2 fos ellen.
Nem mi nyertünk...

De már legalább tudom miért nyaldossátok egymás tökeit 😄 Múltkor láttalak titeket együtt az unluckyba 😄 Gratulálok 😄 Zsák a foltját! 😄
Ma én is észrevettem, hogy kb 10 lövésbõl 8 lepattan, de olyanok, amik elõtte soha. T29-el lepattanak sorban a tigris elejérõl merõleges lövések egymás után 3x 100 méterrõl. T29-el nem tudom átlõni a chi-ri(t5) oldalát, 2x lepattanok,m persze ezek is pont 90%-os lövések, aminek kb0% eséllyel szabadna lepattannia.Ezt hiszem minél többet toldozgatják ezt a játékot, annál jobban elbasszák. A crew meg ki van húzva 5 perkkel, snap shot, smoot ride, minden ami ahhoz kell hogy a kapás lövések is jobb eséllyel találjanak.20k cstát játszottam, tehát tudom hova kell célozni. Félelmetes
Maala
Nem 5 T10-es tankról volt szó. Véletlenül nem ugyanazt az accot árulják most 300 USD-ért? 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

JeffDunham
"Te menthetetlen van, rendkívül elfogult és csak azt tudom így mondani, hogy buta is sajnos"

De jól megcsinálták a fórum plafont...
Régi, neked szóló emlékekbõl építetted fel ezt a mondatot? <#fejvakaras>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Végig olvasva a híreket, az aláírásod egy másik változata jutott eszembe.

Az eredeti: "Hány TD kell ahhoz, hogy elcsessze neked a meccset? Csak egy, amelyik spottol az artynak."

Nos ez így is igaz: "Hány programozó kell ahhoz, hogy elcsessze neked a játékot? Csak egy, amelyik súg serB-nek."
Ezt buktad, mert e4em is van 😄 Te menthetetlen van, rendkívül elfogult és csak azt tudom így mondani, hogy buta is sajnos
popey8
Tényleg hülyék ezek, csak nem érzik.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Lunki88
Csináljon belõle rendes videót és töltse fel yt-ra (mindet). <#idiota>
patchaou
Ugyan miért is kellene a replayekre valami megoldás, mindenki tartson egy külön winnyót az összes wot verzióhoz..

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Jó, én befejeztem mára, nyomtam 5 csatát, abból ötször a 90%-a a csapatnak egy oldalra megy. Az ellenfél is így tesz, szóval biztos valami akció van, amirõl nem tudok.
Mocskosul azt hittem, hogy a játékosok zöme kinõtte már ezt a faszságot, de nem. Ilyenkor undorít az egész.

Mai híreink:

- Churchill GC visszasorolása T5-be? "Ha kész lesz, kész lesz, már ha egyáltalán megcsináljuk"
- egyelõre nincsenek tervben változtatható szárnyállású vadászgépek WoWp-be (mint például a Messerschmitt MEP.1109), de a jövõben nincs kizárva, hogy megjelennek
- a régi replayek újabb verzió alatti nézhetõvé tétele nem lesz megcsinálva (SerB: “konvertáljátok át õket videóvá”😉
- SerB szerint nem lesz a WoWp legénység-xp számolója a WoT-ba is betéve (WoWp-ben a 100 százalék eléréséhez szükséges xp-t mutatja, nem a következõ százalékhoz szükségeset, mint a WoT-ban), mivel kicsi a jelentõsége
- SerB szerint nincsenek "gold-lõszer problémák" (SS: azaz hogy a játékosok spammelik a goldot random csatákban), mert ez mindenkinek elérhetõ
- SerB szerint a híresztelések, miszerint a 12. csata tier eltávolításával a T9 tankok gyakrabban kerülnek alulra a listában hamisak, és ellentmondanak a WG statisztikáinak
- SerB szerint a páncélzatot a mozgási energiájuknál fogva teljesen átütõ HE lövedékek nem veszítenek a távolsággal az átütésükbõl, és nem érvényes rájuk a normalizáció, mert “elég bonyolult átütési rendszert használnak a vékonyfalú lövedékek deformációjának modellezéséhez. Dióhéjban, ezen lövedékek kisebb szerkezeti szilárdsága kis távolságon sem tesz lehetõvé nagy átütést. A normalizációt illetõleg pedig, ezek a lövedékek nem változtatják meg a repülési irányukat a páncéllemezbe csapódáskor a lövedékcsúcs kidolgozásának függvényében”
- Alacsony FPS az új téli térképeken? SerB: “Ó, borzalom. Leellenõriztem, és nálam közel ugyanannyi az FPS a régi és az új térképeken. Írjatok a supportnak.”
Akkor te nem leptel fel az oldalra mostanaba. 74 elado accont es nevetseges arak sajnos 😞
Meg hogy egy type 59 400 dolcsi nevetseges.
Lunki88
T-150 a stock KV3-hoz képest egy F1-es autó. 😄
Lassú lettem volna ahhoz a csordához, alapmotor a T-150-ben nem igazán lobogtatja a szemöldököm <#finom>

Mindig a csordával megyünk! Mindig! <#vigyor>

Van, amiben sosem változik ez a játék <#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Itt szóltam az elöl haladó IS-nek, hogy ne menjen be a városba, úgyis megszopjuk, a visszább haladó IS a semmibõl csatlakozott(azt hittem ez lesz az egyetlen kép a csatából)

Itt elkezdtem gyanakodni, hogy nem is a mi a csapatunk a hülye. Hanem egyszerûen mindenki. Én is, már az elején ki kellett volna lépnem.

És végére Tigriskettõ István, akinek még arra is van esze, hogy dombon ülõ fûcsomót játsszon. Eszébe nem jutott bemenni a capbe és megvárni még azt a "kullogó" T32-t, hogy legalább esély legyen megnyerni ezt a csodálatos csatát.
Bár talán igaza volt, az ilyet még megnyerni is szégyen.

Jajj már megint az ellentmondások sötét hercege. Te kb akkor nem csináltál volna segget a szádból, ha fogtad volna és kihúztál volna egy f155-öt, hogy megmutasd nekünk félkegyelmûeknek, hogy mennyire nem kell ész hozzá.... erre kihúztál egy tornyos heavy tankot, aminek háromszög a jele és 10 sec alatt lövi ki a tárat célzási idõ nélkül 3k dmg-el. Bravo. De ha nincs legalább minimum 3.5k átlagsebzésed azzal a tankkal akkor te is csak egy wt noob vagy mint a többi akikkel el van most árasztva a random.

A fochban meg tényleg csak a nagy alfa tetszett, tárral meg speedel, meg akkor még azt hittem a páncéllemez is alaptartozék. Erre papír, 5 sec töltésidõ a lövések között. Na mindegy, csúnyán át lettem verve és az ilyenek miatt van már hányingerem ha tankot kell húzni. Általában akkor jön a köv. ha meguntam a régit.

+Te még nem játszottál td-vel, majd ha lesz ilyned, mint: E4, f155, 268, de még akár a papíron annyira nem is agyonpáncélozott de játékban brutális erõsen meghagyott e3, meg jpanzert. Akkor majd írhatod, de addig...