World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
- Churchill Gun Carrier T6 ->T5 és a Bishop átnézése? "Majd ha kész lesz, ha egyáltalán megtörténik"
- Nincs tervben egyelõre Geometrikus szárnyú vadászgépek berakása a játékba. (pl ilyen a Messerschmitt MEP.1109). A jövõben viszont nincs kizárva.
- Nem lesz lehetõség a régi vissza játszások megtekintésére. (SerB: "Vegyétek át videóra õket")
- SerB azt mondja alacsony prioritással rendelkezik az hogy olyan legyen a a WoT-ban is a legénység fejlõdés mint a WoWp-ban.
- SerB azt mondja nincs "arany lõszer probléma" mert mindenki használhatja.
- SerB azt mondja nem kerülnek többször alulra a T9 tankok a 12 harciszint kivétele miatt.
- SerB azt mondja azok a HE lövedékek amik teljesen átütik a páncélt nem vesztenek az átütési tulajdonságukból távolság megtétellel, mert "egy elég komplikált folyamat, kapcsolatban van a vékony falú lövedék deformációjával. Durván azt mondhatjuk a lövedék korlátozott ellenállása miatt nincs túl sok áthatolás rövid távon se. A normalizációval kapcsolatban pedig: A lövedék nem pördül"
- FPS csökkenés az új havas pályákon? "SerB: Szörnyû... Meg néztem az új és régi pályákat és mindegyiknél közel azonos az FPS. Írjatok a supportnak."
- K: "Haza jövök éjszakai mûszakból és 20-30 embert kell vezérelnem egy csapatban és túl hamar meghalok mert az E-75-ömet kilövi egy T-54 ami arany lõszert spammol. WTF?" V:" Sajnálom de sosem garantáltuk, garantáljuk vagy fogjuk garantálni immunitást a T-54 D-10TS ellen azoknak akik 20-30 embert vezetnek a való életben. Azért sem mert a való életben az ilyen lövedékek még nagyobb átütéssel rendelkeztek és az E-75 páncélja azért lett így berakva mert sokan sírtak, annak ellenére hogy nem is létezett."
- Azzal az arany lõszerrel kapcsolatban amire SerB gondolt: a 3UBK4 HEAT lövedék ami 330mm átütéssel rendelkezik a játékban, a való életben 400mm feletti átütéssel rendelkezett és a D-10T/D-10S is használhatta, de nem kerül be alacsony szintre egyensúly miatt.
- A Kijevi események negatívan hatnak a WoWp és WoT Generals fejlesztésére.
- K: "A nemzeti csatában mért nincs egyenlõen egyensúlyozva az elsõ 5 hely és mért van 20%nál nagyobb MM súly különbség?" V:"Mert eltérések lehetnek" és "Vanak körülmények amikor az MM szabály figyelmen kívül van hagyva. Így mûködik az MM mechanizmus."
- Könnyû tank osztály változások? "Majd elárulom a patchnoteban"
- A fejlesztõk erõsen dolgoznak a 9.0-án. Hamarosan megérkezik....
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
régen nagy durva volt... amikor 6-os volt
most milyen 7-esnek?
13 90-em természetesen van... de azt szinte csak 10esek ellen teszi be 😞
A gyors spotolás után volt 9 találatod, amibõl max 2 vagy 3 ütött be, a többi lepattanó volt. Jól tévedek?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
[/url][/img]

+
"valahogy így kell felderíteni😊"
=

Ezt nem nevezném scoutolásnak.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Mert azt vettem észre,h a többi statot nem jeleníti meg a rendszer.Gondolok itt a wn rátára,killre,sebzésre stb-stb.
7 nap prémért már csak ez az egyetlen event volt vissza és akkor láttam ezt az anomáliát.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Továbbá érdemes a WOT launcher ikonra kattintás elõtt némi bemelegítést tartani.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem ezek hozták le az 1500 körüli effet. 😉
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Figyelni fogok rá, aztán lehet hogy csak városi legenda? :-)
Én a bal vállam fölötti hátraköpést favorizálom. :-)