World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

JeffDunham
Ha láttatok már beteg dolgot. <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

voivod32
Dehogy dühítõ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nekem megvan, de a 90-es mellett feleslegesnek érzem, mert ezt is ugyanúgy berakja gyakran 9-10-es castába és minden szempontból kicsit gyengébb.
Nekem tetszett, nemrég adtam el a 90 miatt. Fartúró gép az is, ellenfél elé ne kerülj vele, csak a hátába/oldalába. Nagyon sokszor teszi be 9-10 ellen, de jókat mókáztam vele. Kb olyan, mint a 90, csak egyel kisebb és trébb csúzli.

ToCsEk
tegnapi és mai:

- Churchill Gun Carrier T6 ->T5 és a Bishop átnézése? "Majd ha kész lesz, ha egyáltalán megtörténik"
- Nincs tervben egyelõre Geometrikus szárnyú vadászgépek berakása a játékba. (pl ilyen a Messerschmitt MEP.1109). A jövõben viszont nincs kizárva.
- Nem lesz lehetõség a régi vissza játszások megtekintésére. (SerB: "Vegyétek át videóra õket")
- SerB azt mondja alacsony prioritással rendelkezik az hogy olyan legyen a a WoT-ban is a legénység fejlõdés mint a WoWp-ban.
- SerB azt mondja nincs "arany lõszer probléma" mert mindenki használhatja.
- SerB azt mondja nem kerülnek többször alulra a T9 tankok a 12 harciszint kivétele miatt.
- SerB azt mondja azok a HE lövedékek amik teljesen átütik a páncélt nem vesztenek az átütési tulajdonságukból távolság megtétellel, mert "egy elég komplikált folyamat, kapcsolatban van a vékony falú lövedék deformációjával. Durván azt mondhatjuk a lövedék korlátozott ellenállása miatt nincs túl sok áthatolás rövid távon se. A normalizációval kapcsolatban pedig: A lövedék nem pördül"
- FPS csökkenés az új havas pályákon? "SerB: Szörnyû... Meg néztem az új és régi pályákat és mindegyiknél közel azonos az FPS. Írjatok a supportnak."

- K: "Haza jövök éjszakai mûszakból és 20-30 embert kell vezérelnem egy csapatban és túl hamar meghalok mert az E-75-ömet kilövi egy T-54 ami arany lõszert spammol. WTF?" V:" Sajnálom de sosem garantáltuk, garantáljuk vagy fogjuk garantálni immunitást a T-54 D-10TS ellen azoknak akik 20-30 embert vezetnek a való életben. Azért sem mert a való életben az ilyen lövedékek még nagyobb átütéssel rendelkeztek és az E-75 páncélja azért lett így berakva mert sokan sírtak, annak ellenére hogy nem is létezett."
- Azzal az arany lõszerrel kapcsolatban amire SerB gondolt: a 3UBK4 HEAT lövedék ami 330mm átütéssel rendelkezik a játékban, a való életben 400mm feletti átütéssel rendelkezett és a D-10T/D-10S is használhatta, de nem kerül be alacsony szintre egyensúly miatt.
- A Kijevi események negatívan hatnak a WoWp és WoT Generals fejlesztésére.
- K: "A nemzeti csatában mért nincs egyenlõen egyensúlyozva az elsõ 5 hely és mért van 20%nál nagyobb MM súly különbség?" V:"Mert eltérések lehetnek" és "Vanak körülmények amikor az MM szabály figyelmen kívül van hagyva. Így mûködik az MM mechanizmus."
- Könnyû tank osztály változások? "Majd elárulom a patchnoteban"
- A fejlesztõk erõsen dolgoznak a 9.0-án. Hamarosan megérkezik....

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

van valaki aki AMX 13 75-öst tart funra???
régen nagy durva volt... amikor 6-os volt
most milyen 7-esnek?
13 90-em természetesen van... de azt szinte csak 10esek ellen teszi be 😞
nem tévedsz de nehéz úgy kiugrani célozni hogy akiket felderítettem mind rád les😊 szóval vagy bement vagy nem😊 mondom így is 1hp-m maradt😊
Nem baszogatásból írtam, csak rápillantottam.

A gyors spotolás után volt 9 találatod, amibõl max 2 vagy 3 ütött be, a többi lepattanó volt. Jól tévedek?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ezzel a kis gunnal lehet sebezni rendesen sokszor kaptam nagy kalibert vele😊
életemben nem töltöttem még fel...még fel sem vettem...most a chi-ri van... tetszik nagyon igaz a 155 mm átütés és a 130-as sebzés tier 7-ben kicsit kevés de még is vhogy összeáll a kép...néztem is csak jó kezekben hatásos én meg statisztikailag közepes játékos vagyok de tetszik nagyon és megy vele...lehet vele szivatni rendesen.
Létezik olyan mod,ami kiírja a fejlesztési képernyõn,hogy az adott löveg mennyit sebez percenként? Tudom csak egy szorzás,de ennyi erõvel eleve ott lehetne😊
Nem tudnal feltolteni 1-2 jo replayt mikor a kedvenc jatek stilusodban tolod?

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

nem térek el le is írtam...beszéljünk a hüvelygombáról?
Azt hiszem te kezdted el a "Hogyan kell felderíteni" címû könyvet, de kezd eltérni a téma a címtõl <#hehe>

Löwe jobb spotter <#wilting> (régi, de ezt nem töröltem 😊)
[/url][/img]
így nem?
most nem azért de is3-al egy kicsit jobban kéne mennie...
IS-3al meg így <#nevetes1>
ne vedd a szívedre😊 csak mivel én nem szoktam scout-olni nekem ez nagy szó😊 sniperkedni szeretek 2-3 sorban. ezért is jönnek be a japánok most és jó velük a statom is... sunyin megszedem õket míg másokkal van elfoglalva. nem tudom ki hogy használja de nekem ez fekszik😊
Sebzés, hozzájárulás: 192

+

"valahogy így kell felderíteni😊"

=

felfutottam de utánna nem elfutottam hanem ott maradtam és mikor lehetõségem volt akkor lõttem de nem sok volt mivel én voltam az ellenség központjában és egy kv 1 vhonnan mindig megszedett...1 hp volt a végére.
Az elején felfutottál a vasúti töltésre, aztán elrohantál, csak felvillantottad õket.

Ezt nem nevezném scoutolásnak.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sokat felvillantottál, de nem sokat sebeztek meg. Lehet jól csináltad, de ez így nem volt hatékony scoutolás.
valahogy így kell felderíteni😊
patchaou
Én is lõttem már úgy ki egy tankot és meg egy másikat, hogy nem arra néztem... csak ilyen elõfordult velem eddig kétszer a 25k-bõl Itt viszont egész csatában ez ment XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Egyszerûen valamilyen aimbotot használ a csávó, még csak abba az irányba se néz néha amerre az ellenfél van, és átlövi a gyenge pontokat, szerintem nem a replay a hibás.
patchaou
Valami tuti nem kerek ezzel a replayel. Az tuti hogy nem BOOT, de mégcsak nem is bot. Viszont a kameranézet vagy bugos vagy nemtommivan... de az is lehet, hogy tényleg valami autoaim rettenetet használ és közben nézelõdik mindenfelé. Furcsa hogy akármerre tekeri a kamerát közben a szerver oldali célkereszt keményen a lõhetõ pontokra van szögezve.. Lehet hogy csak a replay hibás, meg kellene tõle nézni több visszajátszást is.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én a 2011 utolsó - 2012 elsõ két lapszámára emlékszem:

Haditechnika magazin
Akkor nézd meg. Olyan mint ha automata célzást be kapcsolna de a jagdtigernek az alvázát lövi és a e100 nak is
Akkor nézd meg. Olyan mint ha automata célzást be kapcsolna de a jagdtigernek az alvázát lövi és a e100 nak is
Nagyon vicces 😄 Általábban csatlakozom a lemmingtrainhez. És itt is kioszthattam volna mögülük legalább 1600 sebzést. De gondoltam, hogy majd én is spotolok ezen az oldalon, hogy azt higgyék vannak még mögöttem. És ha rájönnek, hogy egyedül vagyok még mindig meg tudok lógni középre és akkor a szemközti dombról tudnak segíteni. Csak az keresztül húzta a számításomat, hogy középen átjött 2 10es med meg egy light. Illetve a baloldalon a kb 13 tankunk akkora retardált volt, mint amennyire látszik is a képen. Egy szóval baromi nagy hülyék voltak. Eleve azon a pályán nem szerencsés sok tankkal arra menni, de hogy az összessel...
A replayt nem neztem meg, de a gyerek szepen, egyenletesen fejlodik a grafikonok alapjan.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Sziasztok! Meg nézni valaki ezt a replay szerintem BOOT gyanús de lehet tévedek. A bázis védéstõl már nagyon gyanús nem is oda néz és úgy tüzel. A statisztika is gyanús nagyon gyorsan javult. replay
Csapat módban csak egyedül xp-t ad az adott tankra a rendszer?
Mert azt vettem észre,h a többi statot nem jeleníti meg a rendszer.Gondolok itt a wn rátára,killre,sebzésre stb-stb.
7 nap prémért már csak ez az egyetlen event volt vissza és akkor láttam ezt az anomáliát.

Könyvtárban. De mivel a a Haditechnika tiszteletpéldányaimat elajándékoztam, ezért csak saccra tudom, úgy 2011/12 fordulóján, két részben.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ja és a jó öreg Maxim géppuska.

toocha
Hol? Hol keressem?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

toocha
<#eljen><#wave>

Megjelent magyarul, csak printben.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ezt megcáfolnám...eddig a legtöbb olyan player aki elkezdett lökdösni, tologatni, beállni elém illetve tk-zni, az mind kv2 volt.Volt, hogy Zoomolok td-vel erre nem tudom, hogy miért mocorog a célkereszt, kizoomolok látom a kv2 """helyezkedik""", és még nagyon sokszor van ez vagy hasonló (mindegy, hogy milyen tankkal vagyok), piros-naracs és sárga szinten is.
T-34 és T34-85

toocha

Kvízkérdés: Milyen tankok láthatóak a képen?

<#smile><#worship>

Akciósan lehet kapni most kosztümöket, amelyek megnövelik az ember hatékonyságát WOTban.

Továbbá érdemes a WOT launcher ikonra kattintás elõtt némi bemelegítést tartani.

Nekem ezek hozták le az 1500 körüli effet. 😉

Rule no1: soha ne menj egyedül mert úgy szart se érsz. Idõvel megtanulod te is 😄

Szép! Jó tank az, csak én a többit jobban szeretem akkor is 😛
Na, mostmár tudjuk az igazi nevedet is. Reszkess 😄

toocha
Nagyon jó lett, de mostmár tessék magyarul is írni, mert fárasztó így olvasni.

Ez új.

Figyelni fogok rá, aztán lehet hogy csak városi legenda? :-)

Én a bal vállam fölötti hátraköpést favorizálom. :-)